Orijinalini görmek için tıklayınız : Mercedes 500 sec.
Küçüklükten gelen bu aşka bir ay önce kavuştum:)
http://i43.tinypic.com/2hycqvm.jpg
http://i44.tinypic.com/39c7l.jpg
http://i42.tinypic.com/2ql8ktz.jpg
http://i42.tinypic.com/fog38o.jpg
http://i41.tinypic.com/ivv8et.jpg
Mert Songüle teşekkürler.
ygtkrmdnz
16-03-2010, 18:04
vışşş o ne güzel şey öyle :D maşallah ..
hassss tasıyım bu kasanın yaa :) sırf yakıtından korkuyorum yoksa bi tane alıp keyfini sürmek var bunun , allah kaza bela vermesin , elmas kadar kıymetli araç :icon_tup:
Ersin YILDIZ
16-03-2010, 18:12
jantlar harıc cok gusel kazasız belasız
Masallah cok özel bir araba, süper bir tercih olmus ;)
paliojet
16-03-2010, 18:14
On numero araç kazasız belasız
Tam bir alman aygırı..Şekile bak :) Çok çok güzel maaşallah kazasız belasız kullanın.
Çok temiz gerçekten. Yıllarca Bakırköy Osmaniye'de ve Yedikule'de duruyordu. Hayırlı olsun.
çok güzel siyahına binmiştim hasta kalmıştım..maşallah..
Maşallah kardeşim.. ürkütücü bi şahlanışı var.. :D
Çok temiz gerçekten. Yıllarca Bakırköy Osmaniye'de ve Yedikule'de duruyordu. Hayırlı olsun.
Araç Kartaldan alındı
maşallah çok iyi duruyor.:icon_tup: sağlam bi bbs jant takılırsa 10 numro olur;)
Maşallah kardeşim.. ürkütücü bi şahlanışı var.. :D
Sağol kardeşim :)
maşallah çok iyi duruyor.:icon_tup: sağlam bi bbs jant takılırsa 10 numro olur;)
Sağolun aracı aldığımda borbetler üzerindeydi ilerleyen zamanlarda değiştirmeyi düşünüyorum.
Ahmet Saraçoğlu
16-03-2010, 18:20
hayalimdeki kasa ,, bende aynen yakıtından dolayı hayalini bile kurmuyorum:D , km de ne kadar yakar bu canavar?
hayalimdeki kasa ,, bende aynen yakıtından dolayı hayalini bile kurmuyorum:D , km de ne kadar yakar bu canavar?
kmde şehir içi 1 ytl uzun yolda 600 kuruş yakıyor
Maşallah kardeşim BBS bulamadın galiba daha ;)
Maşallah kardeşim BBS bulamadın galiba daha ;)
sağolun BBS bulmakta sorun yok aracı yeni aldım ilerleyen zamanlarda değiştirmeyi düşünüyorum;)
masallah allah kaza bela vermesınn 10 numara aracın var
Sağolun teşekkürler.
çok gusel bir kasa masallah cok sık duruyor araç hayırlı olsun kazasız belasız
En begendigim kasa, En begendigim renk. Hep aklimda ama bir turlu cesaret edemedim. Dilerim daha guzel olur daha afilli. Gule gule kullanin.
masallah cok guzel arac :)
Ozan Özer
16-03-2010, 18:54
Maşallah,kazasız belasız iyi günlerde kullanın..Bir Mercedes fanatiği olarak sahip olmak istediğim araçlardan bir tanesidir bu kasa...
Daha sonra jant değiştireceğinizi söylemişsiniz zaten;AMG'nin jant modellerinden biri iyi gider bu araca kesinlikle..:)
DogukanB
16-03-2010, 18:57
Allah kaza bela vermesin, mercedesin yaptığı en güzel kasalardan biri bence :)
Maşallah.Çok güzel.Kazasız belasız :)
Araç Kartaldan alındı
Demek ki el değiştirmiş.
Maşalllah allah kaza bela vermesin.
Maşallah Allah kaza bela vermesin.Fotolar b.evler anadolu lisesinde mi çekildi?4senem geçti orda yaw (=
Maşallah Allah kaza bela vermesin.Fotolar b.evler anadolu lisesinde mi çekildi?4senem geçti orda yaw (=
Aynen BAL da çektik :)
gokhan035
16-03-2010, 20:13
Jantlar dışında muhteşem, rengi duruşu temizliği vs kazasız belasız güle güle kullanın inşallah...
maşallah çok şık :)
bendede eskı kasa mercedeslere karsı baya bı hastalık arttı bu aralar, bende kapora verdım w115 kasaya bakalım hayırlısı :)
Mercedes'in en guzel kasasi bence.Jant olarak onerim var:klasik 8 delik Mercedes janti kibar ve sade durur kanimca.Keyifli surusler arkadasim.
Fena alet.Kazasız belasız.
DogukanB
16-03-2010, 20:47
Lpg li mi acaba?
Yakıt durumu nasıl şehir içi?
MR.TurboALİ
16-03-2010, 20:54
maşallahhh cok güzel bee.. jantları değiştirmelisin bence...
kazasız belasız tam bır klasık.jantları degıstırıp guzel bı amg jantı takıldımı tadından yenmez :D
gerçekten çok güzel bir araç oturduğum yerdede aynı renk var çok can alıcı özellikle sesi bitiriyor herşeyi.maşallah kazasız belasız..
Lpg li mi acaba?
Yakıt durumu nasıl şehir?
Yunus yerine ben cevaplıyım,
LPG yok araçta.
şehir içi 1lira.
maaşallah allah kaza bela vermesin
DogukanB
16-03-2010, 21:29
1 lira iyimiş :D tekrardan allah kaza bela göstermesin.
Maaşallah.Kazasız belasız kullanın yalnız muhtemelen Benzin dağıtıcınız ömrünü yitirmiş.Normal şartlarda 1 lira yakmaz...
masallah ne varsa eskilerde var.
slhdmr34
16-03-2010, 21:51
gule gule kullan dostum ben arac alırken son dakkada focus'u secmistim. cok nokta enjeksiyon varsa tak bi teleflex ya da brc lpg buyuk memeli olandan canavar gibi devam et, 0.5-0.6 lira sehir icinde yakalarsın.
kazasız belasız iyi gunlerde kullan.
bu arada yedikuledeki arac oradaki kurdele fabrikasının sahiplerinden birinindi, bi tane de 850csi var. bu o degil gibime geldi.
Cok guzel maşallah ama o jantları hemen değiştirirdim ben olsam o kasanın amg jantlarını bulup takarsan cok daha guzel durur.
ahmetbaha-drs
16-03-2010, 22:00
Maşallah,Güle güle kullanın benimde çocukluğumdan beri çok sevdiğim bir MB..:) İki önerim olacak;birincisi sislerin camlarını sarı yapabilirsiniz ikincisi de jantların göbeğini açık altın sarısı yapabilirsiniz..:):)
cok nokta enjeksiyon varsa tak bi teleflex ya da brc lpg buyuk memeli olandan canavar gibi devam et, 0.5-0.6 lira sehir icinde yakalarsın.
117 motor K-jet Çok noktadan enjeksiyon fakat mekanik.Bu nedenle sıralı sistem LPG uygulanamaz.
Zaten araç normal şartlarda 55,60 kuruş yakması lazım...
Kahraman castle
16-03-2010, 22:18
hayırlı uğurlu olsun,allah kaza bela vermesin.
bu jantlar daha çok yakışacaktır bence
http://i1037.photobucket.com/albums/a458/dominic035_2010/12012159_hiz.jpg
Maaşallah.Kazasız belasız kullanın yalnız muhtemelen Benzin dağıtıcınız ömrünü yitirmiş.Normal şartlarda 1 lira yakmaz...
5000 cc v8 olan aracların türkiye şartlarında 1 milyon yakması çok doğal dağıtıcının ömrünü bitirdği falan yok benzin 3.850 fiyatı bu çok normal.
frankurtlu
16-03-2010, 22:26
Maşallah,kazasız belasız
herkese çok teşekkürler jantlar benimde o kadar içime sinmedi en yakın zamanda değiştiricem yine ofsetli bir model düşünüyorum.
5000 cc v8 olan aracların türkiye şartlarında 1 milyon yakması çok doğal dağıtıcının ömrünü bitirdği falan yok benzin 3.850 fiyatı bu çok normal.
Araç normalde 15-16lt yakıyor şehir içi o zaman hesabını sen yap.
Ayrıca kızmana gerek yok :D 80 küsür model olan bir k-jet motorun dağıtıcısının bozulmasından daha normal birşey olamaz:D Ortak bir sorundur bu.Sana tavsiyem eğer uzun yıllar bineceksen megasquirt tarzı standalone bir beyin ile elektronik enjeksiyona dönmendir.
Yıldız yaa,ötesi yok!Maaşallah dostum,süper seçim olmuş...Jantlar falan herşey zevkine kalmış ama ne yaparsan yap gerçekten mükemmel duruyor ;)
yusufbatırel
16-03-2010, 22:37
masallah cok guzel bu kasalar ıcın hep beyın arızası verıyor dıyorlar dogrumudur.bıde oldu allah gostermesın motor falan yapılcak olsa parca falan ne durumda
Araç normalde 15-16lt yakıyor şehir içi o zaman hesabını sen yap.
Ayrıca kızmana gerek yok :D 80 küsür model olan bir k-jet motorun dağıtıcısının bozulmasından daha normal birşey olamaz:D Ortak bir sorundur bu.Sana tavsiyem eğer uzun yıllar bineceksen megasquirt tarzı standalone bir beyin ile elektronik enjeksiyona dönmendir.
1.6 motor araçların 350 400 kuruş yaktığını duyuyorz keşke dediğin gibi olsa uzun yoldada 300 kuruş yakardı.
Maşallah şu tokluğa bak ya. Kazasız belasız kardeşim.
1.6 motor araçların 350 400 kuruş yaktığını duyuyorz keşke dediğin gibi olsa uzun yoldada 300 kuruş yakardı.
Evet uzun yolda 350 kuruş yakardın :)
masallah cok guzel bu kasalar ıcın hep beyın arızası verıyor dıyorlar dogrumudur.bıde oldu allah gostermesın motor falan yapılcak olsa parca falan ne durumda
Çok sağolun. ilk defa sizden duydum beyin arızası verdiğini parçaları nadir bulunuyo parçalarında o kadarda sıkıntı yok sadece az bulundğu için fiyatlar biraz yüksek
Ne beyni için diyorlar acaba ?
Zaten mekanik enjeksiyon araç.Öyle çok detaylı beyin yok.Ortak sorun benzin dağıtıcısıdır.Oda beyin değil ama insanlar arasıda öyle adlandırılmış olabilir.
offf gerçekten muhteşem bişey.hayırlı olsun 41 kere maşallah
çok güzel bir araç maşallah...jantları bende pek beğenmedim açıkçası kuş serisi jantları gibi durmuş...
Zaten mekanik enjeksiyon araç.Öyle çok detaylı beyin yok.Ortak sorun benzin dağıtıcısıdır.Oda beyin değil ama insanlar arasıda öyle adlandırılmış olabilir.
Hayatında kaç kere 500 sec kullandın. bilmediğin araba hakkında çok yorum yapıyorsun.
Hayatında kaç kere 500 sec kullandın. bilmediğin araba hakkında çok yorum yapıyorsun.
Komik adammışsın:heyoo:
ÇALIŞKAN
16-03-2010, 23:21
cok gusel kazasız belasız
cok gusel kazasız belasız
teşekkürler.
mechanıcer
16-03-2010, 23:23
çok güzel ya masallah..
çok güzel ya masallah..
Sağolun teşekkürler.
Benimde çok hoşuma giden kasa bu..Maşallah nazar deymesin..
Benimde çok hoşuma giden kasa bu..Maşallah nazar deymesin..
Teşekkürler.
pesimist206
16-03-2010, 23:27
masallah on numaara herseyıyle ... ne kdrda kucuk clıomun 2 katı olsada kmde 1 lıra yaksada sevıyoruz onu =) :D ayrıca yakıt konusuna gelınce bnm 1.6 aracım sehır ıcı 12 13 lıtre yakmaktayken boyle bır aracın kesınlıkle 1 lıra yaktıgına sahıdım normal bence ... yakın zamanda bbs rs ins kanka =)
masallah on numaara herseyıyle ... ne kdrda kucuk clıomun 2 katı olsada kmde 1 lıra yaksada sevıyoruz onu =) :D ayrıca yakıt konusuna gelınce bnm 1.6 aracım sehır ıcı 12 13 lıtre yakmaktayken boyle bır aracın kesınlıkle 1 lıra yaktıgına sahıdım normal bence ... yakın zamanda bbs rs ins kanka =)
Çok sağol kardeşim:)
maşallah çok güzel tam keyiflik. jantlar amg jantı olsa nasıl durur merak ettim:) güle güle bin
bu arabalarla ilgileniyosan bilirsin...06bf444 500 sec de bizde :)
ALPER-VNS
17-03-2010, 00:02
bu jantlar daha çok yakışacaktır bence
http://i1037.photobucket.com/albums/a458/dominic035_2010/12012159_hiz.jpg
herkesin taktığı janta hiçkimse karışamaz :D zewk meselesi tabi ki ama bence eski arabaya yeni jant çook kötü oluyo.. "bu arabayı sewdiğim için aldım"dan çıkıyo olay "yenisine param yetmedi bunu aldım napalım" a dönüyo.. güzel bi BBS yada o yılların amg jantları yıkar ama arabayı hakkaten.. buarada stoplar da bi garip geldi gözüme arası siyah sanki.. o da orjinal olsa keşke;)
hayırlı olsun maşallah kazasız belasız :)
bi ara 500 sec imizin jantlarının resimlerini koyarım fikir verici olur..10.5 inc 17 jant axia marka..vaktiyle arabayı 45bın mark a almıştık..jantları da almanyadan araba ustunde gelmişti..265 45 17 pirelli p zero kullanıyoruz..
bu arabayı görünce moralim bozuluo konuyu silelim lütfen :D :p
SekoLive
17-03-2010, 08:11
çok fenaaa
Clio 1.6 16v ile nasıl 12-13 lt yakmayı başarıyorsun :beuj: Ben full throtle gezdiğimde 9-9.5 normal kullanımda şehir içi 6.5-7 lt yakıyor :)
Mercedes gerçekten çok güzelmiş. Maaşallah Allah kaza bela göstermesin
Çok güzel Allah kaza bela vermesin.
VTec_king
17-03-2010, 09:24
kazasız belasız kardeş
erayakar
17-03-2010, 09:36
tam bir efsane..
ilkay325i
17-03-2010, 11:10
Güle Güle Kullanın Maaşallah
pesimist206
17-03-2010, 11:57
Clio 1.6 16v ile nasıl 12-13 lt yakmayı başarıyorsun :beuj: Ben full throtle gezdiğimde 9-9.5 normal kullanımda şehir içi 6.5-7 lt yakıyor :)
Mercedes gerçekten çok güzelmiş. Maaşallah Allah kaza bela göstermesin
abı bnde onu bılmıyorum yapmadıgım sey degısmedıgım parcası kalmadı dun en son 13.7 deydı yol bılgısayarına gore konusuyorum tabı 4 lıraya 77 km yaptım ve yolda kaldım en son 9 9.5 olsa keske ben 3 bın ı gecmeyınce bıle anca 9 a dusuyorum...
Ludacris
17-03-2010, 12:19
560sec e binmiştim ilk çalışmada salak olduk.. tabi merso bilgizi kıt bizde :D amasörler varmış motorunda
Hayırlı olsun aracınız çok güzel.
maşallah çok güzel duruyo kazasız belasız kullan
Hayırlı olsun iyi günlerde kullan :)
abı bnde onu bılmıyorum yapmadıgım sey degısmedıgım parcası kalmadı dun en son 13.7 deydı yol bılgısayarına gore konusuyorum tabı 4 lıraya 77 km yaptım ve yolda kaldım en son 9 9.5 olsa keske ben 3 bın ı gecmeyınce bıle anca 9 a dusuyorum...
Şimdi gittim baktım bi daha 6.7 yazıyor :D Ortalama kullanırım. 2500-3000 devir arası vede trafiğin yoğun olduğu saatlerde gidip geliyorum işe falan. bastımmıda acımam ama:D
2000 model mi 2001 modelmi aracın? 2001 ise egzantrik açı kaydırıcı mevzusu var onlarda o parça bozuksa yakıt artıyor. parça 300 tl parça değişiminde triggerde mecburen değişiyor 500 tl falan serviste fiyatı. bide bobinlerin yan sanayi ise oda etkiler bilgin olsun. bu arada 30 tl ile 115-120 km yapıyorum :)
maşallah 10 numara:icon_tup:
kazasız belasız sürüşler
herkesin taktığı janta hiçkimse karışamaz :D zewk meselesi tabi ki ama bence eski arabaya yeni jant çook kötü oluyo.. "bu arabayı sewdiğim için aldım"dan çıkıyo olay "yenisine param yetmedi bunu aldım napalım" a dönüyo.. güzel bi BBS yada o yılların amg jantları yıkar ama arabayı hakkaten.. buarada stoplar da bi garip geldi gözüme arası siyah sanki.. o da orjinal olsa keşke;)
stopların siyah kısmı orjinal karartılmamış jant konusunda sizinle aynı fikirdeyim.
Allah Kaza Bela Vermsin Gerçekten Alman Aygırı ;)
Ludacris
17-03-2010, 14:33
imzanı düzelt yada kaldır çok büyük.
Her türlü gideri var :D yıldız yeter ya:D kazasız belasız kardesim (:
Her türlü gideri var :D yıldız yeter ya:D kazasız belasız kardesim (:
Sağolun teşekkürler.
yusufbatırel
17-03-2010, 17:45
bayagı bır nıyetlenmıstım bu kasaya konu bıle acmıstım alıcaktım elektırık tesısatları problemlı cok beyın arızası verıyor demıslerdı ona ıstınaden sordum
Sağolun teşekkürler.
Bi kere bandırma yolunda gzl bi kapısma olmustu bu kasalardan sanırsam 420 SE galiba
cidden gzl gidiyo sorması ayıp sarfiyatı ortalama ne kadar?
çok fena benzin yiyor.ama o kadar güzel ki bu kasalar insanın benzin menzin düşünesi kalmıyor :) maşallah
hayırlı olsun harika bi arac gercekten maş yakıtı bıraz fazla ama okadarda olucak her güzelin bi kusuru vardır
turbo&quattro
17-03-2010, 22:49
mASALLAH...O nasil bir guzleliktir oyle.
tank gıbı masallah gule gule kullan.insanın hayallerıne kavusması cok guzel tarıfsız bı duygu
Bi kere bandırma yolunda gzl bi kapısma olmustu bu kasalardan sanırsam 420 SE galiba
cidden gzl gidiyo sorması ayıp sarfiyatı ortalama ne kadar?
Şehir içi 1 tl uzun yol 600 kuruş
evlat maşallah
Teşekkürler.
çok fena benzin yiyor.ama o kadar güzel ki bu kasalar insanın benzin menzin düşünesi kalmıyor :) maşallah
Sağolun...
hayırlı olsun harika bi arac gercekten maş yakıtı bıraz fazla ama okadarda olucak her güzelin bi kusuru vardır
Teşekkürler dünyaya bi kere geliyoruz:)
mASALLAH...O nasil bir guzleliktir oyle.
Teşekkürler.
tank gıbı masallah gule gule kullan.insanın hayallerıne kavusması cok guzel tarıfsız bı duygu
Sağolun evet insanın hayellerine kavuşması bambaşka bir şey:)
Ferhat_V
18-03-2010, 08:51
çok güzel maşallah..plakalarıda app yaptırın siyah kenarlıklı beyaz arabada güzel durur..
MAsallah ya, kazasız belasız..
MAsallah ya, kazasız belasız..
Teşekkürler.
çok güzel maşallah..plakalarıda app yaptırın siyah kenarlıklı beyaz arabada güzel durur..
Sağolun...
fnProject
03-05-2010, 17:28
kazasız belasız :icon_tup:
çok fena makine kazasız belasız
oyy super gule gule kullanin :)
Xenomorph
24-05-2010, 02:00
Bir Adet Orhan Gencebay Kasedi Olmassa Olmaz
Maaşallah...Hastasıyım Bu Kasanın
Korkutucu,dehşet.
Güle güle kullanın
maşallah sec denince akan sular durur.. :)
dragstar
19-08-2010, 20:05
5 kişi rolantide yanlayabilen nadir arabalardan biri
motor sesi değişmiyor bile
tekrardan maşallah
Sinan Koc
19-08-2010, 20:52
Maşallah kazasız belasız,kült bir otomobil güle güle kullanın. Fakat 26Lt/100km şehir içi bel büker:)sorun olmasın araçta normalmi bu sarfiyat?
5 kişi rolantide yanlayabilen nadir arabalardan biri
motor sesi değişmiyor bile
tekrardan maşallah
Sağol kemal abi:)
Maşallah kazasız belasız,kült bir otomobil güle güle kullanın. Fakat 26Lt/100km şehir içi bel büker:)sorun olmasın araçta normalmi bu sarfiyat?
Sağolun. 5.000 cc olduğu için sarfiyat normal geliyor.:)
tek hayalim kasada mükemmel duruyor insanların bu güzellikleri neden bi yerlere kaderlerine terk edip snr yedek parça yada süs durmasını isterler anlamam ama şu kasada lambo mavisi bbs jantlar ve kaputun altında ls7 düşünsenize çok mu şey istiyorum:D
by serçe
20-08-2010, 14:25
maşallah......
baya uzun zaman olmuş fotolar koyulalı ama yeni gördüm..maşallah cidden harika her haliyle araba..kazasız belasız kullanın