Orijinalini görmek için tıklayınız : Erkek golden sıcak yuva arıyor
Merhabalar...
Otomobil forumunda böyle bir paylaşım farklı kaçabilir,ama işin ucundakinin bir can olduğunu düşününce buradada olması gerektiğini düşündüm.
Sokakta başı boş gezen goldenımızı,sahibini arayıp bulup götürdükten sonra baktığı yerin şartları çok kötü olduğu için geri vermemiştim.sürekli direkte bağlıydı ve geceleri karanlık boş biryerde yatıyordu.eve getirdim bende.Dex ile birlikte mutlular ama ben ikisi ile birlikte uğraşamıyorum.
İsmi Oscar.tahmini 10 ile 12 ay arasında ve erkek.ben yine her ihtimale karşı yeni bir karne ile iç - dış parazit,karma aşısını yaptırdım.şimdi onu ömür boyu bırakmayacak,canı gibi sevecek ve mutlu edicek bir sahibi olsun istiyorum...
evde yanlız kaldığında önceki kaldığı yerden kaynaklı sanırım tuvaletini eve yapıyor.korktuğunu ve yanlız kalmak istemediğini düşünüyorum.ama yanlız kalmadığı zaman problem yok dışarıda seçtiği yerlere yapıyor yani normali gibi.bende onu bahçeli evi ve kendisi içinde iyi bir seçim olacağı yeni sahibine vermek istiyorum.Gerçekten olması gerektiği gibi dost canlısı,akıllı ve çok oyuncu bir Golden.
İstanbul dışı için teklif etmeyiniz.
http://i42.tinypic.com/nz1s75.jpg
Tahmin ettiginden daha iyi bakabilirim. Suan evde bir alman kurdu ve birde dogom var. Oscara bakmak benim icin buyuk zevk olur...
Teşekkür ederim,ama İstanbul içi ve bahçeli bir eve gitmesini istiyorum.
Teşekkür ederim,ama İstanbul içi ve bahçeli bir eve gitmesini istiyorum.
Arkadaşın 2 köpeği varsa hayvan sever birine benziyor. Bence uçakla gelip alıp dönebilir köpeği.
Xenomorph
16-03-2010, 22:25
Otobüste Falan Perişan Etmeyin Hayvanı Gelicek Arkadaş Lütfen Gelsin Alsın Götürsün Uçakla 1 Saatte :(
utku talip çıkmış senin dediğine kıllısını arıyor denir :D
Öyledir tabiki.ama ben İstanbul içinde bir kişiye vermek istiyorum ki gidip görebileyim.zor birşey can teslim ediyorsun ve vebali var.
300 metrekare bahceli mustakil evimiz var. Ayrica bahcede kopek harici baska hayvanlarda var. Zamaninda 11 kopege ayni anda baktim. Yinede sen bilirsin...
böyle hayvan sever insanlar görmek güzel.ama söylediğim gibi istanbul içinde birine vereceğim ilgin için teşekkürler.
Sen bilirsin Utku. Teklifim her zaman gecerlidir. ;)
mrb , çok güzel bişey yapmışsınız köpeği kurtararak ama şurda yanılıyosunuz golden bahçe köpeği değildir , sürekli bahçede durması o köpek için en kötüsü olur , 6senedir golden besliyorum apartman daire için en ideal cins , ama tabi bahçeli olup hayvan ev içinde durucaksa yazın vs. bahçede durucaksa çok güzel ama diğer türlüyse çok çok kötü..
Biliyorum farkındayım Golden ev köpeğidir.Bilakis 1 yaşına yakın ama yanlız kaldığında tuvaletini eve yapıyor.bazı insanlara basit gelir 1-2 kere temizledikten sonra olmuyor böyle veriyim ben bunu demek.bende sonuçta can teslim ediyorum ve tüm ihtimalleri düşünmek zorundasınız.
bu konuda ferhat iyi bir seçim olucaktır bence istanbul olmuş erzurum olmuş adam gibi bakıldıktan sonra ne fark eder?
amaç köpeğin daha iyi şartlarda yaşamasıysa onun için en iyi seçim ferhat olur bence ama tabi karar sizin tanımadığınız biri hakkında kolay değildir karar vermek...
bu konuda ferhat iyi bir seçim olucaktır bence istanbul olmuş erzurum olmuş adam gibi bakıldıktan sonra ne fark eder?
amaç köpeğin daha iyi şartlarda yaşamasıysa onun için en iyi seçim ferhat olur bence ama tabi karar sizin tanımadığınız biri hakkında kolay değildir karar vermek...
Eyvallah kanka sagolasin :rolleyes:
S.Özeren
16-03-2010, 23:17
ben besliyebilirim, bakabilirimde bahçeli evede sahibiz ama genelde odamda benle olur pm atarsan numaranı yarın gün içinde dönüş yaparım
Ben anlatamıyorum galiba.eminim iyi bakar.ama benim bunu görmem içimin rahat etmesi gerekli.vazo hediye etmiyosun.dilediğim zaman görücem.anlıyomusun hocam ??
edo typer
16-03-2010, 23:25
ıstedıgın zmn gormek senı rahatlatır haklısın. ama bence ferhat cok cok ıyı bakar. haywanda rahat eder. 11.5 yasında boxerım var elıme dogmustu arkımın kopegının yawrusu. yatakta yanımda yatıyor. haywan sewgısı yasamayan bılemez. ama sende dusun ferhat konusunda bence;) onemlı olan hayvanın rahatı;)
Ben neler gördüm edo insanlar güvenemiyor.ayda 1 barınağı ziyaret eder yardım yaparım.bende 6 aylık pit sahibiyim.benimkinin babasınıda arkadaş ankarada zorla sıkıştırıp aldı adamın elinden.bıçakla kesmiş kulaklarını her gece içip içip dövüşmeye götürmeler..bi can teslim edicem ve bende anlamı çok büyük.vebal.45 yaşında adamın yüzüne saya saya aldım ben bu köpeği onun elinden.
yani kesinlikle şehir dışına vermicem;) koca istanbul burası,tek hayvan sever sen ben ferhat değiliz ya;)
Bu tarz köpeklerin psikolojisi zor düzeliyormuş diye duymuştum , ben çok almak isterim yine bir aile ile görüşeyim haber ederim...
edo typer
16-03-2010, 23:40
Ben neler gördüm edo insanlar güvenemiyor.ayda 1 barınağı ziyaret eder yardım yaparım.bende 6 aylık pit sahibiyim.benimkinin babasınıda arkadaş ankarada zorla sıkıştırıp aldı adamın elinden.bıçakla kesmiş kulaklarını her gece içip içip dövüşmeye götürmeler..bi can teslim edicem ve bende anlamı çok büyük.vebal.45 yaşında adamın yüzüne saya saya aldım ben bu köpeği onun elinden.
yani kesinlikle şehir dışına vermicem;) koca istanbul burası,tek hayvan sever sen ben ferhat değiliz ya;)
sende haklısın;) neler var pıyasada.. ıns senden benden ıyı bakıcak bı yuwa bulursun.
Biz seninle Gürsellerde tanışmıştık sanırım Kaan.teşekkür ederim.senide ihtimaller dahilinde görmek isterim.
bi kaç pet'e haber verdik.4-5 sitede ilan açtık.arkadaşlara haber saldık.bakalım güzel bir ev sahibi yapacağız Oscar'ı inşallah
livestrong sanki alacak gibi :D:D
ihtimaller dahilinde oda.bu arkadaş iyimiş diyerek veremeyiz.tüm istekleri değerlendirip kıyasladıktan sonra doğru kişiyi bulucaz inşallah :)
S.Özeren
16-03-2010, 23:50
valla aklında olsun kardeş istediğin gibi bana uyar istediğin zamanda gelir görürsün no problem yazında yazlıkta birlikte oluruuz full time
pesimist206
16-03-2010, 23:51
lıvestrong ;)
O nasıl köpek öyle anlayamadım benim köpeğim yanımdayken bana bıçak çekecekler parçalar adamı öyle iş mi olur
hahaha eyv kardeşim mertten aldım secereni hayırlısı neyse o olsun diyelim bu işler hassas işler ufaklığa neresi uygun kaçarsa :)
O nasıl köpek öyle anlayamadım benim köpeğim yanımdayken bana bıçak çekecekler parçalar adamı öyle iş mi olur
hiç bir akıllı bir insana pitbull'u yanındayken öyle bişey yapmaz zaten :) bıçak falan değil olurdu olmazdı uzun mevzular sonuç itibariyle iyiler kazanıyor
bence her adam içip s.çan serserinin elinden o can parçasını çekip alabilir
AllTerrain
16-03-2010, 23:56
bi kiz arkadasima sorcam kopek istiyodu baya kendisinin saint bernardi vardi 15 yasinda gecen sene hayati sona erdi, eger uyarsa o talip olabilir
daha önce köpek beslemiş olması güzel birşey barkın hadi bakalım hayırlısı.
hiç bir akıllı bir insana pitbull'u yanındayken öyle bişey yapmaz zaten :) bıçak falan değil olurdu olmazdı uzun mevzular sonuç itibariyle iyiler kazanıyor
bence her adam içip s.çan serserinin elinden o can parçasını çekip alabilir
heee Arkadaşın adamın elinden almış ben yanlış okumuşum arkadaşının elinden alıp dövüştürdüler zannetim iyi yapmış o zaman :D
S.Özeren
17-03-2010, 00:10
ben kedi besledim uymazmı :D :D
imkanım olsa hemen alırdım,çok istiyorum golden beslemek.
resme baktıkça bahçeli bir ev alıp bunu ısırasım geldi :D
inşallah güzel bir evi olur .
Çok tatlı bi golden oscar resimden belli oluyor..
benimde elime agustos ayı gibi alman kurdu geçicek ..
hayvansever olmak güzel bir şey :D
AllTerrain
18-03-2010, 15:20
Utku telefonunu pm atarmisin 2 tane oda arki olan kiz arkim bahsettigim cok istiyo ikiside kopek beslemis oncede kefil olurum onlardan iyi sahip cikcak bri bulamazsin sariyer acarlarda oturuolar bahceli villada