Orijinalini görmek için tıklayınız : Selam
Arkadaşlar merhaba
Adım Eren.26 yaşında Kocaeli Üniveristesi'nde Otomotiv Teknolojisi öğrencisiyim.İstanbul Göztepe'de oturuyorum.97 model Clio RSI sahibiyim. (UF RSI)
Bazı arkadaşları gerek Ataşehir'den olsun gerek başka mekanlardan olsun tanyorum zaten.Geriye kalanlarlada buluşmalarda tanışırız inşalah.
Cihan Çizmeci
17-03-2010, 12:06
Arkadaşlar merhaba
Adım Eren.26 yaşında Kocaeli Üniveristesi'nde Otomotiv Teknolojisi öğrencisiyim.İstanbul Göztepe'de oturuyorum.97 model Clio RSI sahibiyim. (UF RSI)
Bazı arkadaşları gerek Ataşehir'den olsun gerek başka mekanlardan olsun tanyorum zaten.Geriye kalanlarlada buluşmalarda tanışırız inşalah.
Kardeşim hoşgeldin aramıza :) Walla sevindim senin bilgilerini muhabbetini çok seviyorum :) Rsi'ı getirde bi atlıyım :p Maşallah çok güzel yürüo kanka bi chip ona çok can yakar :)
Tekrar hoşgeldin kardeşim :) :icon_tup:
Kardeşim hoşgeldin aramıza :) Walla sevindim senin bilgilerini muhabbetini çok seviyorum :) Rsi'ı getirde bi atlıyım :p Maşallah çok güzel yürüo kanka bi chip ona çok can yakar :)
Tekrar hoşgeldin kardeşim :) :icon_tup:
Sen atla kanka sıkıntı yok.Mustafa gıcık etmesin benide:) En son utanmasa Kangoo ile şaka yapacaktı benim eski vtr ye. RSI azcık düzelteyim egzosunu vs sini deneriz kanka ayıpsın;) Muhabbete göndü gene:D
Hoşbulduk kanks
Hosgeldın Fransız Kardesım Bnm :)
Yok Bee Kanka Rsı Cok Begendım Onun Tamponunda Gıtmek Daha Buıyuk Bı Zevk Verıcektır Egsoz Sesı HArıka :)
ismail sarpkaya
17-03-2010, 16:24
hoşgeldiniz...
Ludacris
17-03-2010, 16:32
Hoşgeldin..
Hoşgeldin keyifli forumlar.:)
eren hosgeldın keyıflı forumlar burdada aktıf olman dılegıyle...
Hoşgeldin Kanka.
Keyifli Forumlar.
Ayrıca, Aracın Fotoğraflarını Eklemeni bekliyorum en kısa zamanda.
@Everyone--Sağolun arkadaşlar.Sıcak bir karşılama olmuş:)
@Melih--Yüzünü gören cennetlik bilmem anlatabildin mi:)
@Mustafa--O VTR yi senin yüzünden sattım ama Kangoo yu turbolasanda umrumda olmaz RSI kalıcı:)
@Rıdvan--Bir şekilde denkleşiyoruz zaten.Yaza belki eserim oralara kumar falan oynarız;) Ersin ile telefonlaşıp maddi durumu ayarlamak gerek
@Ömer--Birazdan konuyu açarım
p.s: Post uzun oldu ama idare edin:)
fsunnetci
18-03-2010, 08:01
Arkadaşım hoşgeldin keyifli forumlar..:heyoo:
D16inside
18-03-2010, 09:28
aramıza hoş geldin.
::ZaFeR::
18-03-2010, 09:39
Hoşgeldin abi : )
ygtkrmdnz
18-03-2010, 12:39
a.s hoşgeldin..
@Rıdvan--Bir şekilde denkleşiyoruz zaten.Yaza belki eserim oralara kumar falan oynarız;) Ersin ile telefonlaşıp maddi durumu ayarlamak gerek
bekleriz herzaman...
MR.TurboALİ
19-03-2010, 12:02
hoşgeldin keyifli forumlar.
Tekrardan hoşbulduk arkadaşlar.Sağolun :)
selim bayrak
19-03-2010, 12:09
hoş geldın
akbaba78
19-03-2010, 12:22
hosgeldin:cool:
Erenim hoş geldin..
Özledim valla sizleri Ya bir ara kocaeli mangal yapalım havalar iyi olsun da :)
hoşgeldin.Keyifli forumlar..
Erenim hoş geldin..
Özledim valla sizleri Ya bir ara kocaeli mangal yapalım havalar iyi olsun da :)
Yenge gene kurabiye yapacaksa gelelim:) Şaka bir yana havalar ısınsın direk gene yuvacık yaparız abi
hoşgeldin.Keyifli forumlar..
Hoşbulduk.Teşekkürler
D16inside
21-03-2010, 22:19
aramıza hoş geldin.
Yenge gene kurabiye yapacaksa gelelim:) Şaka bir yana havalar ısınsın direk gene yuvacık yaparız abi
banada haber verin bro :D
hoşgldin keyifli forumlar
İstediğin(iz) kurabiye olsun hatunu kandırırım:D
Benim kamyonu sattım :eek:
Şimdi Junior Samurai m var artık:cool:
Tamam bakalım Yuvacık yaparız tabiki..
arkın_aLLen
22-03-2010, 21:16
Hoşgeldin....
SCORPION
22-03-2010, 21:39
hoşgeldin keyıflı forumlar
fsunnetci
25-03-2010, 17:00