Orijinalini görmek için tıklayınız : kim geçer roll
2000 model 2000 gc 8 komple eksoz headers yazılım 1 bar basıyor diğer araç seat leon cupra r komple eksoz chip 034 pompa 4 barlık fpr enjektör 440 bu araçlar rolldaki karşılaşması ne olur subaru tartışmasız yer ama size soralım dedik
yanlışım yoksa leon cupra r'dan bahsediyoruz.deli gitmesi lazım ama?
ilk andan itibaren subaru diyorum:)
0 dan kalkış haricinde leon yürür bence.
PriSOneR
18-03-2010, 15:59
0/roll = GC8 :D
0 dan kalkış haricinde leon yürür bence.
aynen bede öyle diorum çünkü leon cupra yani şakaya gelmez:D
H22Power
18-03-2010, 16:07
2.3 vitesler cupra öne atlar 4.vites te subaru cupraya gelir 5.vites e atınca subaru geçer...
hacim/çokomel eğrisi:D
arkadaşlar gc 8 ile mukayise bile edilmez leon neki
Eray Yümsel
18-03-2010, 16:23
arkadaşlar gc 8 ile mukayise bile edilmez leon neki
konuya ilk mesajındada leon neki gibi aşşaladın şimdide ama araban leon burdan çıkacak sonuç : aşşağıdakilerden hangisidir.
a). sanki gc8 i geçmiş havası var senin şu konuşmalarında. geçtinde konu açtın önce bi herkez subaru geçer desin sonra videoyu koyarım şeklim olur düşüncesindeysen burdakilerin karnı doydu bu tip gereksiz şeylere bilgin olsun. varsa bişey paylaş maşallah diyelim gitsin.
b). harbiden geçildin leondan bıktın kötülüyosun artık
c). hiç biri
d). hepsi
2.3 vitesler cupra öne atlar 4.vites te subaru cupraya gelir 5.vites e atınca subaru geçer...
hacim/çokomel eğrisi:D
mustafa , scooby 4 çeker ama aktarmadaki kaybı 200 gibi hızlardan itibaren aşırı yavaşlaması cupraya damalı bayrağı getirir diyorum :)
ahmet3425
18-03-2010, 17:55
subaru standart gibi gorunuyor bu speclerde rollingte cupranın yurumesi gerekiyor ozellikle hız yukseldikce 4 cekerin aktarmadaki kaybı buyuk dez avantaja donusuyor
cupra R diyorum:)
redbaron
18-03-2010, 17:58
bence rollde cupra yer muhtemelen 2-3te 4 te olabilir.dragta cupranın şansı yok gc8 fark atar.cupra çok sarıyor.
Kaa scirocco
18-03-2010, 18:08
Bende cupra alır diorumm
PPR engineering
21-03-2010, 22:21
cupra alır...
Aytepe53
21-03-2010, 22:37
1 bar basan bir gc8 cupraya roll de dayanamaz..cupra alır
arkın_aLLen
22-03-2010, 00:43
Cupra alır sanki....
leon nekı olemı istersen ben deneyebılırım bahsettıgın gc8le arabada sadece unitronic yazılım var fıltre bıle stoc sende ogrenmıs olursun leonn neymiss
zafer nerden esti abi gene ? :)
emir benim bir arkadaşımda gc8 var habire seni gecerim bende ona diyorum ama birtürlü deneyemedik neyse böyle tatlı rekabet var aramızda neyse dün bitirdik bu rekabeti ataşehirde bir kac arkadaş gece cağırdı bende arkadaşımı aldım gittim sonrası denemeler işte gc8 ile videom yok ama 2 vites ve 3 vites denedik kısa denemeler sonuc leon alıyor tüm yorumlar için herkeze teşekkürler
akucukdogan
22-03-2010, 12:33
Enteresan konu ve sonuçlar ile karşınızdayız gibi olmuş. Bende açıkçası leon yürür diyodum bu speclerde gc8 ile..
hem leon neki diyosun hemde denedik geçtik diosun arabanı niye kücümsüyosunki ozaman deneme yapma
Aytepe53
22-03-2010, 14:07
gc8 diyince herkes korkuyor arkadaşda gc8 namını aşağa almamak için demiş sanırım.
gc8 diyince herkes korkuyor arkadaşda gc8 namını aşağa almamak için demiş sanırım.
ne alaka gc8 namını aşagı almamak icin leonunkini mi aşagı alması lazım? nese geçmiş maşallah aracına
kım gecerse gecsın bızene kı? sankı kazanan camı mı yaptıracak?
ee iyi hafi bakalim zafer...keske bizide arasaydin bizde gelirdik.
Kahraman castle
22-03-2010, 15:22
kesinlike seat
Leon neki derken ??? Cupra dan bahsediliyor vede drag değil roll.....
Zafer onu derken hıcvetmıs aslında :)
kickboxer
22-03-2010, 20:39
gc8 dekı turbo ney? kac model kac bınde yazılım olayı ney yazılım olayını ılk defa sızden duyuyorum headers neymıs merak ettım bunları