Orijinalini görmek için tıklayınız : Cep telefon tavsiyesi
by_BuRoCk
18-03-2010, 21:00
merhaba arkadaşlar
çift hatlı bi telefon almayı düşünüyorum.
telefonda aradıgım özellikler en başta çift hat sonrasında Q klavye ve en sonda olursa iyi olur dedigim Wi-Fi olması. 2 telefon begendim aranızda kullananlar varsa fikirlerinizi
almak istiyorum. bunların yanı sıra önerilerinizide bekliyorum. max fiyatım 350 tl dir
tşkler
general mobile
http://www.hepsiburada.com/general-mobile-dst-q100-1-gb-hafiza-karti-hediye-/ProductDetails.aspx?productId=telcepgengdstq100&categoryId=16001
trident
http://www.hepsiburada.com/trident-wt9-cift-simkart-tv-wi-fi/ProductDetails.aspx?productId=telceptridewt9&categoryId=16001
BB Bold diycektim , aynısı varmıs zaten :)
Trident tabi bb deki ozellikler varsa :D
by_BuRoCk
18-03-2010, 21:05
trident in 2 şıkı beni cezbedio
BB ye benzemesi ve wi-fi olması onun harici kullanımını bilmiyorum.
BB özelliklerinide bilmediğim için kıyaslayamıyorum
bende çift hat alacam konuyu takipteyim umarım faydalı bilgiler ve yorumlar alabiliriz.:)
burak senin gösterdiğin telefonlar tek işlemcili; yani bir hattına çağrı veya sms gelirken diğer hattın çalışmaz durumda oluyor..
samsung'tan şaşmayın çift hat kullanacaksanız...
General Mobile yi tavsiye ederim Trident e göre daha sağlam ve yazılım olarak daha kalitelidir.
by_BuRoCk
18-03-2010, 21:43
burak senin gösterdiğin telefonlar tek işlemcili; yani bir hattına çağrı veya sms gelirken diğer hattın çalışmaz durumda oluyor..
samsung'tan şaşmayın çift hat kullanacaksanız...
kanka samsunglar hoşuma gitmio ya sevemedim bi türlü :D
valla SAR değeri fazla olan uyduruk çin malı tlf'lara boşuna para verme...
artı tek işlemcili çift hatlı telefonu hiç alma...
by_BuRoCk
18-03-2010, 21:45
General Mobile yi tavsiye ederim Trident e göre daha sağlam ve yazılım olarak daha kalitelidir.
kullandınızmı bu 2 telefonuda
detaylı bilgi verirseniz sevinirim
by_BuRoCk
18-03-2010, 21:46
GM nin sar degeri 0.41
nası sence ?
kullandınızmı bu 2 telefonuda
detaylı bilgi verirseniz sevinirim
Ben telefon işi yapıyorum 4 yıldır yakın bi tanıdığımızın dükkanında ben ikisinide kullanmadım ama General Mobile çok az arıza ile geldi bu güne kadar Tridente görede tüm telefon yazılımları çok iyi ama tridentte wifi war generalde yok tek cazip yanı o Tridentin
GM nin sar degeri 0.41
nası sence ?
0,41 fena sayılmaz.. ama tek işlemcili yerine çift işlemcili bir GM modeline bak madem samsung'u beğenmiyorsun...
by_BuRoCk
18-03-2010, 21:49
evet kardeş wi-fi beni çekio :)
ama bilmiom dandik bişide olmasın
evet kardeş wi-fi beni çekio :)
ama bilmiom dandik bişide olmasın
walla cin malında wifi bi işe yaramıyor açık söyleyeyim tavsiye etmem. Eğer Cift kart ve Q klavye diyorsan kesinlikle GENERAL al pişman olmazsın.
arıza durumunda bile General servisleri Harika çalısıyor. Trident serviste generale göre çok geride
kardeşim almak istediğin 2 modelde çindir parçası zor bulunur samsung nokıa'dan şaşma derim 2.el e63 almanı tavsiye ederim yada sıfır
by_BuRoCk
18-03-2010, 21:58
0,41 fena sayılmaz.. ama tek işlemcili yerine çift işlemcili bir GM modeline bak madem samsung'u beğenmiyorsun...
varmı kanka bi tavsiyen peki
Ludacris
18-03-2010, 21:58
general mobayl arkadaşım aldı 3 gün sonra geri verdi irenç bi menüye sahip üstün iticilik özelliği var alma. ondan kimse almasın stp dışında o alsın
by_BuRoCk
18-03-2010, 22:00
kardeşim almak istediğin 2 modelde çindir parçası zor bulunur samsung nokıa'dan şaşma derim 2.el e63 almanı tavsiye ederim yada sıfır
kardeş e63 ü araştırayım bi fikrim yok
hiç bakmadım ona
eğer tek kartlı düşünüyorsan Q klavyeli E 63 alana kadar E 71 al çok mennun kalırsın
q klavyesiz olsa olmaz mı?
by_BuRoCk
18-03-2010, 22:09
general mobayl arkadaşım aldı 3 gün sonra geri verdi irenç bi menüye sahip üstün iticilik özelliği var alma. ondan kimse almasın stp dışında o alsın
benim link verdigiminin aynısımı kardeş
by_BuRoCk
18-03-2010, 22:12
eğer tek kartlı düşünüyorsan Q klavyeli E 63 alana kadar E 71 al çok mennun kalırsın
rakamı yükseltiosunuz arkadaşlar :D
max 350 tl
by_BuRoCk
18-03-2010, 22:13
q klavyesiz olsa olmaz mı?
kanka ona merak sardım bu aralar :D
Android işletim sistemli DSTL1... :icon_tup:
http://www.generalmobile.com/TR/index.asp?action=Android_Phones/DSTL1_overview
Ludacris
18-03-2010, 22:27
benim link verdigiminin aynısımı kardeş
evet aynısı sakın alma bak alırsan başta ben küfür ederim sana :D
cidden irenç itici bi telefon benim içim kıyıldı biraz mıncıkladım
ya napcan twin hattı al bi single Bilekberii kullan işte.
rakamı yükseltiosunuz arkadaşlar :D
max 350 tl
o zman blackberry 8320 curve yi tavsiye ederim 2.eli 250 300 tl arası wifi de çok seri ve hızlı birçok uygulamada yükleyebiliyorsun
http://www.bbworld.co.uk/blackberry/images/Blackberry%20Curve%208320.jpg
by_BuRoCk
18-03-2010, 22:59
blackberry güzelmiş fiyatıda uygun
bakınayım bakalım denk gelirse :D
by_BuRoCk
18-03-2010, 23:02
evet aynısı sakın alma bak alırsan başta ben küfür ederim sana :D
cidden irenç itici bi telefon benim içim kıyıldı biraz mıncıkladım
ya napcan twin hattı al bi single Bilekberii kullan işte.
:D
aman kanki küfür falan edim dime :D
by_BuRoCk
19-03-2010, 09:00
Android işletim sistemli DSTL1... :icon_tup:
http://www.generalmobile.com/TR/index.asp?action=Android_Phones/DSTL1_overview
kanka bu dokunmatik sanırım
ben klavyeli istiyorum
kardes sen blackberry i al 8320 yi 3 gün rahat sarjı gidiyor memnun kalcaksın fiyat olarakta iyidir
annem trident in bir telefonunu aldi aylardir servise gidiyor.. 10 gün serviste 2 gün bizde, kimseye tavsiye etmem bu durumdan dolayi.
by_BuRoCk
19-03-2010, 09:43
kardes sen blackberry i al 8320 yi 3 gün rahat sarjı gidiyor memnun kalcaksın fiyat olarakta iyidir
heralde öyle olacak gibi kardeş
kafama yattı gibi temizini bulursam alıcam
tşkler
by_BuRoCk
19-03-2010, 09:44
annem trident in bir telefonunu aldi aylardir servise gidiyor.. 10 gün serviste 2 gün bizde, kimseye tavsiye etmem bu durumdan dolayi.
bu msjın beni tridentten vazgeçirdi :)
tşkler
TURBO CİVİC
19-03-2010, 11:31
kanka daha dun trident inkini kullandım.sık guzel bir telefon.wifiden internete giriyor.ama sadece sayfanın bir kısmını goruyorsun resimler gozukmuyor fln. yada ben beceremedim yana kaydırmayı.google girdim sahibindene girdim hızlıda (sirkette girdim 300mb net var)genel olarak guzel telefon tatlı.ama ben general mobile tercih ederdim kalitesi bakımından daha iyi gibi gelityor bana.kullanmadım ama....
emre yeşil
19-03-2010, 11:38
General mobile nin sahibi ile tanıştım daire alanlara telefon hediye etmek istedik ve sahibi tanıtım için bir kaç model ile şantiyeye geldi hepsi taklit adama iphone a bakabilirmiyim dediğimde ben eşofmanla gezdiğim için sürekli beni tanımıyor tabi azarlamaya başladı bu ıphone değil biz büyük bir firmayız fabrikamız burda bunlar kendi üretimimiz bunlar doğudan kaçak değil falan diye söylendi bende önce kendimi tanıtıp önce türkçe konuşmayı öğrenmesini sonra kaçakcılıktan buraya geldiğiniz çok belli diyerek paketledim adamı general mobile alma istediğini al bu tip adamların bir yerlere gelmesine kadar uyuz olduğum hiç birşey yok bizimm gençliğimizin boş yaşaması ve bunların istilası beni adeta delirtiyor
2 adet dokunmatik telefon hediye geldi.Eğer dokunmatik düşünürsen o fiyat aralığında yardımcı olabilirim.özelden ulaşabilirsin bana
Ludacris
19-03-2010, 15:02
o zman blackberry 8320 curve yi tavsiye ederim 2.eli 250 300 tl arası wifi de çok seri ve hızlı birçok uygulamada yükleyebiliyorsun
http://www.bbworld.co.uk/blackberry/images/Blackberry%20Curve%208320.jpg
ha bendekide bundan paşam bundan al
ya burak kusura bakmada; böyle hesap makinesi gibi tlf mu olur allah aşkına? bırak abicim şöyle blackberry tarzı telefonları.. bedava verseler kullanmam ben :D :D satarım hemen..
TURBO CİVİC
19-03-2010, 19:29
ya burak kusura bakmada; böyle hesap makinesi gibi tlf mu olur allah aşkına? bırak abicim şöyle blackberry tarzı telefonları.. bedava verseler kullanmam ben :D :D satarım hemen..
hesap makinesi :hahaha::Dalemsin abi ya allah iyiligini versin guzel benzetme:p
onursumer
19-03-2010, 19:45
8320 curve alıcaksanız birtanede bluetooth kulaklık alın bilgidğiniz konuşurken kafanızın ısındığını hissediyorsunuz
e72 kullanıyorum şimdi biraz daha az bunda ama herturlu kulaklık şart bu tarz telefonlarda sar değerleri yüksek oluyor
8320 curve alıcaksanız birtanede bluetooth kulaklık alın bilgidğiniz konuşurken kafanızın ısındığını hissediyorsunuz
e72 kullanıyorum şimdi biraz daha az bunda ama herturlu kulaklık şart bu tarz telefonlarda sar değerleri yüksek oluyor
kesinlikle katılıyorum arkadasa:icon_tup: uzun süreli konusmalarda kesinlikle kulaklık kullanılmalı yoksa baş ağrısı yapıyor
by_BuRoCk
20-03-2010, 13:42
ya burak kusura bakmada; böyle hesap makinesi gibi tlf mu olur allah aşkına? bırak abicim şöyle blackberry tarzı telefonları.. bedava verseler kullanmam ben :D :D satarım hemen..:hahaha::hahaha::hahaha:
süpersin kanka yaaa :D