Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Garip garip arızalar !

VM5590
19-03-2010, 12:31
Merhaba arkadaşlar sizinde başınıza geliyor mu ? Bazen arabada hiçbir sorun olmuyor bazende bütün aksilikler üst üste geliyor .. bir ay içinde 3 tane garip arızala oluştu. Birincisi 240'la falan giderken direksiyonun hidrolik borusu patladı, mecburen yağsız kullandığım için pompada değişti. Ardından beyin tarafından kontrol edilen fan bozuldu ve son olarakta bu gün sabah garajda temizlik yapılacağı için aracı bir alt kata aldım tam gidecektim bi baktım yerde damla izleri var ..deponun ordan yere damala damla benzin aktığını gördüm ?! Akşama kadar benzin bitmez işallah..artık biri sabotaj mı yapıyor diye düşünmeye başladım :D

dixi
19-03-2010, 12:33
nazara geliyo olabilirsin

VM5590
19-03-2010, 12:39
Olabilir valla dikiz aynamda nazarlık vardı ,cam filmi yaparken cıkarmışlar sonrada kayboldu. Bitane edinmek lazım.

VTec_king
19-03-2010, 12:41
nazarlık bir durum anlatıyım vti imla başıma gelen bir hikayem
Cumartesi akşamı 7 gibi bostancı meguars a gittim bir güzel cilalı shine filan herseyden yaptırdım.9 gibi çıktım caddede böle keyifli keyifli giderken çiftehavuzlar ışıklara yakın sağ şeritte bir logar kapağına altını sürttüm çiftehavuzlar ışığı geçince durdum bakıyım dedim nereyi vurduk.Baktım hiç birşey yok arabaya bindim kontağı çevirdim ama ekranda hiç bir ışık görüntü yokdu şaşırdım kaldım akü filan bilmem ne kontrol filan yok ekrana elektrik gelmiyor lanet olsun dedim çağırdım çekici mutluhana çektirdim.
pazartesi oldu arıza kaydı açtırdım servis baş ustası gürcan usta ben hallederim dedi
ilk önce beyni çıkardı başka beyin taktı yok,bütün elektrik tesisatını söktü yeniden taktı yok 3. gün oldu öbür elektrikciler filanda 3 kişi uğraşmışlar bulamamışlar en son telefon geldi biz bulamadık fabrikaya göndericez dediler perşembe günü ben arabayı almaya gitmeden 20 dk önce araba kendi kendine düzelmiş. Bundan sonuç direk Nazar değdiğidir. güzel olan bişey ödediğim tutar arıza tespit ücreti idi 48 TL sadece

SekoLive
19-03-2010, 12:42
bizim bi akü bitti
:D olay teeee marş dinamosunun kırılması bitane arabaya tampon sürtmeye kadar gitti bi gelince peşpeşe oluyor geçmiş olsn nazardandır ;)

VM5590
19-03-2010, 12:48
nazarlık bir durum anlatıyım vti imla başıma gelen bir hikayem
Cumartesi akşamı 7 gibi bostancı meguars a gittim bir güzel cilalı shine filan herseyden yaptırdım.9 gibi çıktım caddede böle keyifli keyifli giderken çiftehavuzlar ışıklara yakın sağ şeritte bir logar kapağına altını sürttüm çiftehavuzlar ışığı geçince durdum bakıyım dedim nereyi vurduk.Baktım hiç birşey yok arabaya bindim kontağı çevirdim ama ekranda hiç bir ışık görüntü yokdu şaşırdım kaldım akü filan bilmem ne kontrol filan yok ekrana elektrik gelmiyor lanet olsun dedim çağırdım çekici mutluhana çektirdim.
pazartesi oldu arıza kaydı açtırdım servis baş ustası gürcan usta ben hallederim dedi
ilk önce beyni çıkardı başka beyin taktı yok,bütün elektrik tesisatını söktü yeniden taktı yok 3. gün oldu öbür elektrikciler filanda 3 kişi uğraşmışlar bulamamışlar en son telefon geldi biz bulamadık fabrikaya göndericez dediler perşembe günü ben arabayı almaya gitmeden 20 dk önce araba kendi kendine düzelmiş. Bundan sonuç direk Nazar değdiğidir. güzel olan bişey ödediğim tutar arıza tespit ücreti idi 48 TL sadece

Senin durum fenaymış .. ben yine halime dua edeyim ..öyle arızanın bulumadığı durumlar adamı fena stresse sokuyor. Benim ilk olay harici pek maliyetli bir iş değil gibi gözüküyor fakat zaman olayı bitiriyor adamı ,şimdi fan siparişi verdik ince bi fan olduğu için bulunmuyor... benzin olayıda umarım ufak bir boru catlağı falandırda kolay hallolur.
Nazar için ne yapmak lazım :)

vtecburhan
19-03-2010, 12:57
ben başıma gelenlerin hangisini anlatayım size bilmemki :D:D

VTec_king
19-03-2010, 13:04
Senin durum fenaymış .. ben yine halime dua edeyim ..öyle arızanın bulumadığı durumlar adamı fena stresse sokuyor. Benim ilk olay harici pek maliyetli bir iş değil gibi gözüküyor fakat zaman olayı bitiriyor adamı ,şimdi fan siparişi verdik ince bi fan olduğu için bulunmuyor... benzin olayıda umarım ufak bir boru catlağı falandırda kolay hallolur.
Nazar için ne yapmak lazım :)

Vti ımdaki Komple Nazar boncuklu tesbihim arabadan yürütülmüştü

Type R da Sağ Güneşliğin orda Göze batacak şekilde sallanan bir Nazar Boncuğum var
Vites kulanda asılı Cevşen var
Birde sağdaki Ufak gözde Mini Kuranım var

VM5590
19-03-2010, 13:15
Vti ımdaki Komple Nazar boncuklu tesbihim arabadan yürütülmüştü

Type R da Sağ Güneşliğin orda Göze batacak şekilde sallanan bir Nazar Boncuğum var
Vites kulanda asılı Cevşen var
Birde sağdaki Ufak gözde Mini Kuranım var

Siz söyliyince hatırladım ,benimde torpidoda cevşenim vardı oda kayıplara karıştı ,gidince bi bakayım duruyormu.Hemen bunları tekrar temin edeyim :icon_tup:

VM5590
19-03-2010, 13:17
ben başıma gelenlerin hangisini anlatayım size bilmemki :D:D

Arada sırada ufak tefek şeyler oluyor sonuçta arabalarımızın bir çoğu yüklü fakat böyle üst üste gelince adamı sıkıntı basıyor :ofk:

mmustu
19-03-2010, 13:26
daha dün gece yaşadım cem abinin egzostu için maslaktaydın gece 12 gibi çıktım maslaktan levente kadar sıka sıka geldim leventte araba sol şeritte stop etti :(

gecenin bi yarısı uğraş dur çalışmadı bizde eski sanayiye çektik orda kaldı az önce gittim bi yanına yine çalışmıyo benzin var pompadan ses geliyo ama regülatörün saatine bakınca tık yok :( akşama bakacaz bakalım

Day Walker
19-03-2010, 13:27
daha dün gece yaşadım cem abinin egzostu için maslaktaydın gece 12 gibi çıktım maslaktan levente kadar sıka sıka geldim leventte araba sol şeritte stop etti :(

gecenin bi yarısı uğraş dur çalışmadı bizde eski sanayiye çektik orda kaldı az önce gittim bi yanına yine çalışmıyo benzin var pompadan ses geliyo ama regülatörün saatine bakınca tık yok :( akşama bakacaz bakalım

sende hikaye çooooookkk :D

SekoLive
19-03-2010, 13:28

abi seninkiler direkt ağır roman valla senin sabrını takdir ediyorm :icon_tup: içindeki araba aşkınıda :icon_tup:

mmustu
19-03-2010, 13:29
ya böyle aşkın ızdırabını artık :(

senna
19-03-2010, 13:33

sat şu arabayı içine şeytan kaçmış bunun:D şaka gibi

mmustu
19-03-2010, 13:36
sat şu arabayı içine şeytan kaçmış bunun:D şaka gibi

hauhau az kaldı vercem kutsalı vercem kutsalı :hehe:

ya pompamı gitti diyorum 044 var bende e kontağı açınca ses geliyo ama regülatörde tık yok bakacaz akşam

VM5590
19-03-2010, 13:38

Hava durumundan olabilirmi acaba borular bi sıcak bi soğuğu üstünede kardan dolayı tuzu yedi çatır cutur gidiyor. Benim ilk arıza hidrolik borusunun patlamasıydı en son olanda benzin borusunun çatlaması sanırım. Sizdede benzin filtresi takınmış olbilir :)

mmustu
19-03-2010, 13:40
ya filtre hiç aklıma gelmedi :D maslaktan çıkıp ilk sıktığımda bi ufaktan kesiklik yaptı araba düzeldi daha sonrada kaldı :D kısmet bakalım akşama doğru gidecem yanına

VM5590
19-03-2010, 13:43
İşallah filtredendir ,bendede 044 var .. kolay kolay bozulmaz :icon_tup:

senna
19-03-2010, 14:30
hauhau az kaldı vercem kutsalı vercem kutsalı :hehe:

ya pompamı gitti diyorum 044 var bende e kontağı açınca ses geliyo ama regülatörde tık yok bakacaz akşam

cuma akşamıymış mübarek gün :D

şaselerede bak