Orijinalini görmek için tıklayınız : mavi kirmizi cakar
AllTerrain
20-03-2010, 20:39
Cogu arac luks olan range rover, mercedes e veya s serisi bmw 5 serisi audi a6larda mavi kirmizi cakar goruyorum amca acip emniyetten gidiyor.... ve konsolos yada resmi plakada degil bunu koymaya izin nasi cikartilir bizim mercedeste ve benim jipte var ama yusuflaniyorum acarken, babam izin alabilecek mevkide ama nasil halledilir....polis nasi karismaz bunlara ya? gonul rahatliyla s serisinde acabilirmiyim proseduru nedir yoksa hepsi illegalde bizmi yioruz adamlarin t---gi var diye?
hotsauce
20-03-2010, 20:43
Buyuk ıhtımal son yazdıgın gıbı.Bence çogu feyk
ele ayağa düştü artık o parçalar artık
kapaklısı dahi var mavi kırmızı kapağı alınca çakara dönüyor
yalnız farzı misal 1. köprü yolunda gayrettepeye doğru geçenlere uydun topukladın emniyetten
eds aracılığı ile öperler :)
onların tuzu kuru çünkü harbi emniyetten elemanlar :)
emniyet şeridinden gaza asılanların çok üstüne kırıyorum sağdaysam
kaç kere kavga ettik
salmıyorum mümkün mertebe
ben bekliyorum oda beklesin
AllTerrain
20-03-2010, 20:46
polis gorunce ne derki s serisinde :) bence godugume gore piskince rahat kullabilirm jiptede s tede zifir film var zaten ikiside statu sembolu arabalar
bolu dönüşü geçen sene çatapata geliyor bir geçti
siyah bmw 3.16
vay canına emniyete değişik tarzda araçlar almaya başlamışlar :p
polis gorunce ne derki s serisinde :) bence godugume gore piskince rahat kullabilirm jiptede s tede zifir film var zaten ikiside statu sembolu arabalar
her türlü cezası var :)
artık günümüzde mersolar şahin gibi çeviriliyorlar
içinden ne çıktığı belli değil çünkü
hotsauce
20-03-2010, 20:49
Gonlun el verıyosa bole bısey yapmaya yap ama bence yanlıs bısey
AllTerrain
20-03-2010, 20:54
Ya babam kullanir hadi devletten buyuk bir mevkide birinin avukati cunku babam...s serisinde kullaniyor ama ben jipe koydum arada bi apaci gorursem caydirma amacli aciyorum yada inadina solda yol vermeyen tipler olunca...
.::EmrE::.
20-03-2010, 20:55
Ben genelde gördüğümü şikayet ediyorum,sonucunda ne oluyor bilmiyorum ama..
http://arsiv.sabah.com.tr/2006/05/09/yaz02-10-138.html
100 lira sanırım cezası
MADDE 264. - (1) Bir rütbe veya kamu görevinin veya mesleğin, resmî elbisesini yetkisi olmaksızın alenen ve başkalarını yanıltacak şekilde giyen veya hakkı olmayan nişan veya madalyaları takan kimseye üç aydan bir yıla kadar hapis cezası verilir.
(2) Elbisenin sağlayacağı kolaylık ve olanaklardan yararlanarak bir suç işlenirse, yalnız bu fiilden ötürü yukarıdaki fıkrada belirtilen cezalar üçte biri oranında artırılarak hükmolunur.
gerçi böyle bir madde var ama
oda elbise tanımına uyuyor
takacaksan beyaz çakar tak
otobanda yolunu açarsın o şekilde zaten
SULTANOGLU
20-03-2010, 20:59
baya iyi bir davranış :D:D
Ya babam kullanir hadi devletten buyuk bir mevkide birinin avukati cunku babam...s serisinde kullaniyor ama ben jipe koydum arada bi apaci gorursem caydirma amacli aciyorum yada inadina solda yol vermeyen tipler olunca...
Onu takınca sen apaçinin kralı oluyorsun zaten :D
Bende niyetindeyim ama takarsam çakar takarım kırmızı mavi oha çüş dedirten cinsten
birde siren tak tamam
Absinthé
20-03-2010, 21:00
Bizde nişantaşı çocuğuyuz niye öle statu ayrımcılığı yapıyosun
AllTerrain
20-03-2010, 21:06
Onu takınca sen apaçinin kralı oluyorsun zaten :D
Bende niyetindeyim ama takarsam çakar takarım kırmızı mavi oha çüş dedirten cinsten
birde siren tak tamam
mercedestede jiptede cakar ve siren mevcut mavi kirmizi sadece jipte mercedeste 4 mavi kirmizi iki beyaz parklardada cakar mevcut
AllTerrain
20-03-2010, 21:07
Bizde nişantaşı çocuğuyuz niye öle statu ayrımcılığı yapıyosun
afkurma lan fehmosh tepelerim seni 31cekmekoye 31pullingvillagea getirme beni
Boost Up
20-03-2010, 21:09
Ben genelde gördüğümü şikayet ediyorum,sonucunda ne oluyor bilmiyorum ama..
Örnek vatandaş:D.
AllTerrain
20-03-2010, 21:10
ya cidden arkadaslar tamam kullanmak yanlis ama kullanmanin adabi nedir ?
http://media.englishrussia.com/russian_car_mods/50.jpg
en güzeli :D
Absinthé
20-03-2010, 21:12
Don't barking pls ahzhazcx
öyle kendini uyanık sanan tiplere ayar oluyorum 5 dk geç gitsen gidecegin yere ne oluyor ki dünyamı yıkılıyor sanki ?
ki kaldıki şahinlerde var geçen gördüm yakındır hepsini toplarlar ayrım yapmadan çokta iyi olur :D
ahmetbaha-drs
20-03-2010, 21:14
Araçta herhangi bir resmi kart v.s varsa kimse pek bişey demez..S-Serisinde..Rubicon'da yemezler ama;)
AllTerrain
20-03-2010, 21:16
Araçta herhangi bir resmi kart v.s varsa kimse pek bişey demez..S-Serisinde..Rubicon'da yemezler ama;)
s-serisinde bisey demezler de rubiconda yemezler bencede ama amerikan konsolos arabasi sanan oluyo
Ersin YILDIZ
20-03-2010, 21:16
her türlü cezası var :)
artık günümüzde mersolar şahin gibi çeviriliyorlar
içinden ne çıktığı belli değil çünkü
cok tav olurum bu muhabbete mersoların ıcınde sahındekıler kadar durust adam var mı acaba yerım bole statuyu arabayla mı statu oluyor
öyle kendini uyanık sanan tiplere ayar oluyorum 5 dk geç gitsen gidecegin yere ne oluyor ki dünyamı yıkılıyor sanki ?
ki kaldıki şahinlerde var geçen gördüm yakındır hepsini toplarlar ayrım yapmadan çokta iyi olur :D
bizim dolmuşa taksam mı
servis sayısı artar mazottan ve zamandan kazanmış oluruz :D :D
cok tav olurum bu muhabbete mersoların ıcınde sahındekıler kadar durust adam var mı acaba yerım bole statuyu arabayla mı statu oluyor
bendede takılmalık şahin var , seviyorum napim
statüsüzüm :D
varsın her dakika çevirsinler :D
geçen çevirdiler
polisin dediği çalıntı bir araca benzettik
Hödük işim yok beyaz şahin çalcam:D
amartık jipleri lüx araçlarıda fena çeviriyorlar , kaçarı yok yani
devil_berk22
20-03-2010, 21:46
çevrilmem die birşey yok sivil polis bi tanıdığımın bana söylediği ben ne kadar mercedes bmw tarzı ağır abi arabası varsa durdururum benim işim onlarla hiç birşeyi yoksa ruhsatsız silah bulurum olmuştu
çevrilmem die birşey yok sivil polis bi tanıdığımın bana söylediği ben ne kadar mercedes bmw tarzı ağır abi arabası varsa durdururum benim işim onlarla hiç birşeyi yoksa ruhsatsız silah bulurum olmuştu
benimde kastım oydu kaçak göçek ne iş varsa çıkıyor
Normal vatandaştan farkın ne ki takıyorsun?Ya da gerçekten önemli birisi misin ki takıyosun?Pahalı bir aracın olması mı?Herkes bekliyorsa veya duruyorsa sende dur ve bekle.Trafikse trafik, herkes sinir oluyor.İfrit oluyorum şahsen yapanlara. :)
serhatayasli
20-03-2010, 21:53
ben ankarada yaşıyorum o kadar alışkınım ki, öyle tek başına çakar açıp giden cok görüyorum ki yol vereceğim varsaa bile vermiyorum zaten az cok anlıyoruz hangisi gercek hangisi çakal.... ama konvoy halindeyse buyursun gecsin tabi. ama öle tek başına çakallık yapanda çok....buarada herkesin 2 tane başşağı var hepside aynı işi gercekleştiriyor testesteron çok geri yapmamak lazım ;)
a6 serisi
mercedes s serileri
reno meganelar
bunlar genelde resmi hakkı olanlar.
erkin006
20-03-2010, 21:54
arkadaşımın 407 sinde vardı iki takım altlı üstlü yani 4 tane...üstte kırmızı mavi altta beyaz beyaz...çapraz senkronize edip soldan sıkınca önde araba kalmıyor sonuçta burası ankara bürokrasinin merkezi:D
biz denk gelmedik sıkıntı yaşamadık ama bu demek değilki bişey olmaz...sıkıntılı bi trafikciye denk gelirsen meletir adamı:D
bizim vitoda vardı ful yapılı aldıgımız galeri bi tane bakanın özel araçı demişti önde de iki tane mavi kırmızı takılıydı.bizim ufaklık düğmesine basmış açık unutmuşuz gündüz gölbaşı çıkışında çevirdi polis hemşerim bu ne arabası diye sordu komserim şahsi araba dedik.ee ne bu öndeki lambalar dedi bi baktık çat çat yanıyo. parka çekiyodu baya bi uğraştık sonra ön ızgarayı sök lambaları sök burda sonra git dedi söktük orda anca öyle kurtardık..
Onurkk06
20-03-2010, 22:12
Normal vatandaştan farkın ne ki takıyorsun?Ya da gerçekten önemli birisi misin ki takıyosun?Pahalı bir aracın olması mı?Herkes bekliyorsa veya duruyorsa sende dur ve bekle.Trafikse trafik, herkes sinir oluyor.İfrit oluyorum şahsen yapanlara. :)
+5500 sonuna kadar katılıyorm sze ne yani param varsa şeklim var modu mu bu anlamadım zaten bu konunun amacını
yavuz364
20-03-2010, 22:22
ben de birşey merak ettim sorayım :)
mavi kırmızı ışıklar kapalıyken polis normal şekilde durdurup kontrol yaptığında mavi kırmızı ışıkların olduğu fark ederse birşey yapabilir mi ? yani bunun cezası flan yok mu ?
kullanmazken bile sadece araçta olması bile cezaya yeterli mi yani, benim merak ettiğim bu...
mavi kırmızı ışıklar kapalıyken polis normal şekilde durdurup kontrol yaptığında mavi kırmızı ışıkların olduğu fark ederse birşey yapabilir mi ? yani bunun cezası flan yok mu ?
kullanmazken bile sadece araçta olması bile cezaya yeterli mi yani, benim merak ettiğim bu...
evet yeterli diye biliyorum.
ben öyle milletvekillerininde ayrıcalıklı olmasını istemiyorum,çok çalışıyolar ya hani yetişmeleri lazım biyerlere.. peeh.
30-1 b ye giriyo araç üzerinde teknik değişiklik yapma cezası kapalıda olsa açık da olsa en kötü ihtimal bu ceza kesilip araç bağlanır (egzoz yada cam filmiyle aynı yani) ama o kadar basit salcaklarını zannetmem.
Bence yapılması gereken polisin ayrım yapmadan her aracı kontrol etmesi gerekiyor ama kimi durduruyosun ulan diyen vekillerimiz mevkili abilerimiz olduğu sürece barkingde takar çakarı şahincide :D
Benim babam statü sahibi değil ama polis dövecek kadar asabi ben taksam bişey olurmu ?
apaçilikte sınır yok derlerdi de inanmazdım :D
Benim babam statü sahibi değil ama polis dövecek kadar asabi ben taksam bişey olurmu ?
Bizimkide oyle,bizde var hicbisey olmadi bugune kadar tamamen taktigin arabayla alakali..Biz sahine taktik yillardir var hicbise olmadi,audiye taktik 15gun garajda yatti araba cektiler,bagladilar..
Saygilar.
TolgaEsentepe
20-03-2010, 23:24
sevsinler statünü diyesim geldi.
Normal vatandaş değil bir kere o über vatandaş çünkü statü sahibi o lütfen normal vatandaş diyerek arkadaşımızı üzmeyelim sonra iki tane daha takar onlardan daha da gozumuze sokmak icin..
Bizimkide oyle,bizde var hicbisey olmadi bugune kadar tamamen taktigin arabayla alakali..Biz sahine taktik yillardir var hicbise olmadi,audiye taktik 15gun garajda yatti araba cektiler,bagladilar..
Saygilar.
Babam çok yetkili birisinin kankisi bişey olurmu peki ?
o konuda bi bilgim yok,o kadar statu sahibi biri degilim.:(
takmaması hata ozaman :D
o konuda bi bilgim yok,o kadar statu sahibi biri degilim.:(
takmaması hata ozaman :D
Arkadaşlar az önce kahveden telefon geldi babam sinirli olduğu için taş çalan statü sahibi arkadaşının kafasına okey ıstakasıyla vurmuş artık statümüz yok :(
Yarın sanayiye gidip çakarları söktürüyorum moralim çok bozuk :(
Arkadaşlar az önce kahveden telefon geldi babam sinirli olduğu için taş çalan statü sahibi arkadaşının kafasına okey ıstakasıyla vurmuş artık statümüz yok :(
Yarın sanayiye gidip çakarları söktürüyorum moralim çok bozuk :(
:eek::eek::eek::eek::eek:Ben senin yerinde olsam,geceden yani simdi giderdim,mazalllah sabaha birakma derim isi,statu bu sakaya gelmez pek:( Gecmis olsun. :(
Low-Rider
20-03-2010, 23:40
Ufak mıknatıslı tepe lambası takıp dolaşıyordu arkadşaım kapkara bir lagunayla , manyak tabi dolaşılır mı onla.
Bir gece aldılar içeri terör şube falan sorgulamışlardı , araya birileri girdide yırttılar =)
:eek::eek::eek::eek::eek:Ben senin yerinde olsam,geceden yani simdi giderdim,mazalllah sabaha birakma derim isi,statu bu sakaya gelmez pek:( Gecmis olsun. :(
Saol kardeşim :( moralim çok bozuldu ne güzel çakarlarımı açıp herkes mal gibi trafik çilesi çekerken ben yardırıp işimi hallediyodum ya böyle çok güzeldi farkım ayrıcalığım vardı şimdi herkesle eşit oldum :(
Saol kardeşim :( moralim çok bozuldu ne güzel çakarlarımı açıp herkes mal gibi trafik çilesi çekerken ben yardırıp işimi hallediyodum ya böyle çok güzeldi farkım ayrıcalığım vardı şimdi herkesle eşit oldum :(
Üzülme ya benide üzüyorsun bak senin arabaya şundan takarız akşam trafiğinde yakarsın gazlarsın hem farklı olursun daha ciks olur nişantaşı genci olursun hemde statün olur
http://www.dogboxmedia.co.uk/blog/wp-content/uploads/2008/10/day1_dsc_4578.jpg
En guzeli helikopter almak trafik cilesi cakardi isikti statüydü kasmiyosunuz ..
Helikopter olabilir benim babam zepzengin :D
bu arkadaşın açtığı konular neden hep böyle sonuçlanıyor kendine sormuyor mu acaba :D
Ziyagiller satiyodu onlarinki temiz incele derim bi.
Helikoptere cakar taksak alcaktan ucsak statumuz oldugu belli olur mu ?
Aslında sorgulama konusu açsam daha mantıklı olur illaki forumdan bilen birileri çıkar.
Adnanla konuştum ciğerli dedi filtre eksozlu hiç bir helikoptere geçilmedim dedi.
planörde olabilir aslında :D
ziyagillerin ki sakat ama behlül bihteri az götürmedi onda :p
of içki bitmek üzere
şöyle bol sarımsaklı satatü çorbası olsada içsek
lan ama bana vermezler ya onu
slhdmr34
21-03-2010, 00:22
ben kendinden cakarlı ucak alcam, hem kanat kenarlarında var hem kuyrugunda :)
hem polis molis ceviremezde hem yemez hem boyu yetmez :)
statü sembolü araç almam lazım evimi barkımı satılıga cikariyorum..zifir cam filmi olmalı ya cip ya da S olmalı..
statü mazaralı gecekondu müracat :ev
erkin006
21-03-2010, 00:25
cipemi yaptırsam ferroyamı yoksa tekne var ataköy marinada onamı?
cipemi yaptırsam ferroyamı yoksa tekne var ataköy marinada onamı?
ben magirusa taktırcam hemide m2000
gaziosmapaşa*aksaray hattı
parayı kırarız
AllTerrain
21-03-2010, 02:12
beyley goygoya baglamayin da, ciddiyim burda sizce polis mikermi?
Çakarı takmandaki amaç nedir?
Keyfe keder yapılacak bir uygulama değil,çok baş ağrıtır.
Absinthé
21-03-2010, 02:24
herzaman önsevişmeye hazır olmanda fayda var
Bartu_evo
21-03-2010, 02:29
yahu polisin hoşuna gidicek hali yok ya...
Onurkk06
21-03-2010, 02:56
yahu polisin hoşuna gidicek hali yok ya...
:D:D ahahhahahah mikmez ama süründürür
ben sağdan çakarları yakmış bir s serisinin durdurulacağına hiç ama hiç inanmıyorum. Madem baban da belli bir yerde, çevrilsende o çeviren polisin birşey yapabileceğine de inanmıyorum. Sonuçta öyle bir ülkede yaşıyoruz ki caddede bi hınçla araba çeken polisler en öne bırakılmış olan 34FB1907 plakalı Bentley'i ellemeden geçiyorlar, sıkıyosa çeksin.
bir tanıdığım aracına 4 takım çakar set koydu (aracın istanbul valiliginden izin belgesi vardı)
polis aracı yakaladıktan sonra aracı otoparka cektirdi arac sahibinide normalde 1 gün karakolda tutuyorlarmış 36.aradıgımız yer kaymakamlık olmuştu 4 saat sonra serbest bıraktılar
turbo&quattro
21-03-2010, 07:39
E baban devletten birinin avukati diye herseyi yapmaya hakkin var dime? Cakarda takarsin, emniyet seridindede gidersin bir polis cevirdiginde benim babam kim beni taniyormusun dersin vs........Yaw ne zaman vazgececeksiniz sahip oldugunuz bu imkanlari amacina uygun olmayan sekilde kullanmaktan? Madem imkanin var halin vaktinde yerinde git baska seylerle ilgilen ne bileyim kitaba ona buna ihtiyaci olan cocuklara birsekilde yardimci ol.aracilik et BABANI KULALNARAK, dise dokunur birseyler yap...Birak bu bos beles isleri.
amaç ne merak ettim bende onu açmaktaki
aç gez bence çakarları s serisi kullanıyosan sorun olmaz normal çevirmeler içinde görevli kağıdı koy ön cama çevirmelerde fln zaman kaybetme biz koyduk arkşın arabaya çok işe yarıyo tavsiye derim baya bi faydasını gördük bazen isparkçılar bile para almaya çekiniyo o derece :=)
birgun ankaradan donuyorum acelem var arkama geldi 5 kasa bir çakarlı arac once yol vermedim baya sure gittik sonra dusundum yol vereyim onume aldım 5-10 dakika erken geldim eve işe yarıyor :) :)
yavuz364
21-03-2010, 09:06
böyle bir ülkede bu kavgayı yapmak biraz saçma olmuş bence...
cevap verenler de haklı, konuyu açan arkadaşta haklı...
normal araba olduğunuz için trafikte ne sıkıntılar çekiyorsunuz...
yol istiyorsunuz adam kavgaya davet etmişsiniz gibi üzerinize geliyor.. sol şeritle sağ şeridi karıştıranlar.. sinyalsiz önünüze kıranlar...
o yüzden ben de çakar takmayı düşünmüyo değilim en azından dayak yemekten kurtulurum... (ama kesinlikle en sağ şeridi kullananlar konusunda sayabileceğim kelimelerin sınırı yoktur... ) çakar takmamın tek amacı, insanların sizi dövme ihtimallerini "0" a düşürmek olabilir... adamın durup kavga ediceği varsa etmez en azından :)
Ersin YILDIZ
21-03-2010, 09:20
merak etme bence onu taktın dıye de dayak yıceksın ben olsam dalardım anladıgımda :D
Aytepe53
21-03-2010, 09:41
resmi kimliğe sahip kişiler yanlarında gezdireceği özel izinle araçlarında kullanabilirler gebze de sivil savunma ve benzeri kuruluşların sivil araçlarına gerçek çakar ve gerçek siren montajı yapan biri si olarak bildiğim bu. nerdeyse bütün savcilara em.md lerinin araçlrına montajı yaptım
emre yeşil
21-03-2010, 11:31
ceza ödicek paran varsa seviyorsan acilden gitmeyi basar gidersin çakar takmana falan gerek yok.
polıs miker mı bılmem ama sende mike surulecek akıl yokonu bılıyorum...
polıs miker mı bılmem ama sende mike surulecek akıl yokonu bılıyorum...
bende tunayın yorumunu beklıyordum:d:D
soranda haklı yorum yapanlarda :)
öyle bi ülkede yaşıyoruz ki o onun oğlu o onun bilmemnesi diyerekten şerefsizin şerefsize baka baka karardığı durumlar çok oluyor..
diğer bir konu hiç işim gücüm yok acelem varsa cezayı öderim çakara vereceğim parayı fakir aileye verir sevaba girerim ahirette ve gönüllerde ben çakarlı ben statu sahibi olurum :)