Orijinalini görmek için tıklayınız : nissan drift fm3
oyunun adını soranlara FORZA MOTORSPORT 3
direksiyonsuz :)
http://www.youtube.com/watch?v=H-VZe3OL1qc
oyunmu bu gercekmı anlamadım :D
hehe valla gerçek gibi bi oyun dielim :)
Oyun ismi nedir nissan drift mi ? güzel oyunmuş direksiyonla dahada eğlenceli hale gelir mutlaka
Keyifli oyuna benziyor grafikler de çok net :)
Keyifli oyuna benziyor grafikler de çok net :)
grafikler çok iide bu tv den foto makinesi ile çekim şuan kötü görüntü
oyun forza motorsport 3 .. bu arad oyunu oynamadım ben ama fizik ve grafikler bana enthusia yı hatırlattı..
oyun forza motorsport 3 .. bu arad oyunu oynamadım ben ama fizik ve grafikler bana enthusia yı hatırlattı..
enthusia nedir :D
bugüne kadar yapılmış en gerçekçi kesici sesi bu oyunda yapılmış bir kere oynadım oda senin xbox ındı sanırım cem çok güzel oyun :)
enthusia yı bilmemek bence bir arabacı içn çok büyük kayıp :)
pUex2w1lk4E
zbTFaqQ8wv0
enthusia yı bilmemek bence bir arabacı içn çok büyük kayıp :)
pUex2w1lk4E
zbTFaqQ8wv0
bu biraz nfs gibiymiş sanki sesler ve grafikler banamı öle geldi :)
bu bnm oynadığım videodaki pist fujumi kaido yeni psitlerden pist görüntüsü filan çok üstün yeni pist olduğu için min gt5 deki görüntüler kadar üstün eski pistleri yine öle servis etmişler ama yenileri bi acaip yapmışlar forza 3 te :)
senin koyduğun videoda sanki herşey çok akıcı yani virajın başında verio yani aynı çizgide gidio bnm oynadığımda 10 defada yapabildim gerçek arabada olsa o kadar kasarım :)
bugüne kadar yapılmış en gerçekçi kesici sesi bu oyunda yapılmış bir kere oynadım oda senin xbox ındı sanırım cem çok güzel oyun :)
aynen yiit bnm makinede bensiz oyun :)
enthusia gran turismo serisinden daha iyi fiziklere sahip bir oyundur ... tr de pek bilinmiyor fakat.. araştırırsanız youtube da vs. görecekiniz.. nfs gibi arcade değil simulasyondur enthusia...
enthusia gran turismo serisinden daha iyi fiziklere sahip bir oyundur ... tr de pek bilinmiyor fakat.. araştırırsanız youtube da vs. görecekiniz.. nfs gibi arcade değil simulasyondur enthusia...
hımm ben ilk defa duydum,gt serisinden ne iiler varmış gt baya geride kalmış
ben gt serisinin fan ı yım .. enthusianın gt serisinden daha yii bir oyun olduğunu söylmweiyorum . sadece fizik olarak gt den daha iyi olduğunu söylüyorum ...
gt nin geride kaldığını söylemiyorum .
ben gt serisinin fan ı yım .. enthusianın gt serisinden daha yii bir oyun olduğunu söylmweiyorum . sadece fizik olarak gt den daha iyi olduğunu söylüyorum ...
gt nin geride kaldığını söylemiyorum .
bişi sorcam :) yanlış analama araba yarışı oynuosun ses ve fizikler zayıf nie hayranısınız peki :D
çünkü araba yarışı = gran turismo dur benim için, hala bilgisayarımda gt2 var , haftada 2-3 sata bile olsa hala oynuyorum ..
enthusia , hiç tanıtımı yapılmamış , sadece japonyada tutulmuş , konaminin araba yarışı klasmanına girme denemesidir ve gayette başarılı olmuştur , koyduğum videoyu izlerseniz mx5 lerde anlayacaksınız.
gt de ses evet çok zayıf , ama fizik dağlar kadar değil , fizik farkı sadece usta oyuncuların anlayabileceği derecede ufak ...
gt serisinin bir diğer farkı ise , dünyanın neredeyse bütün otomobil firmaları ile anlaşıp isim haklarını alıp otomobilleri oyuna dahil etmesi , ve tuning dir. enthusia da tuning yok , şöyle var stage1 tuning stage2 tuning stage3 ve 4 diye. fakat gt de bu çok daha detaylandırmış , gt2 de bile yay sertliğinden camber toe ya kadar ayar var.
GT yi farklı ve özel yapan en büyük sebep de budur..
evet var ama araba hep open diff olarak takiliyor : ) gt serisi forza oynayana kadar basimin taciydi da.. forza 3 ozellikle su an fizik olarak olayi bitirmis. Lastik esnemelerini bile hesaba katilmis. su an en iyisi forza 3, grafikler daha iyi olabilirdi ama zaten oynamaya baslayinca grafik falan gormuyorum gozum donuyor : )
açıkçası forza oynamadım hiç , etrafımda xbox u olan yok ... herkez böyle övüyor denemek istiyorum bende. fakat öğrendiğm kadrıyla g25 le çalışmıyormuş . abi arbaa yarışı da joystick le olmuyor . ben keyif almıyorum ynai öyle.
Sefa_vts
21-03-2010, 21:26
açıkçası forza oynamadım hiç , etrafımda xbox u olan yok ... herkez böyle övüyor denemek istiyorum bende. fakat öğrendiğm kadrıyla g25 le çalışmıyormuş . abi arbaa yarışı da joystick le olmuyor . ben keyif almıyorum ynai öyle.
En büyük etken.. direksiyonsuz tadı çıkmıyor.. g25 i bertana verdim ama çalıcam şu gt5 tam sürüm çıksın :D
xbox icin direksyon var, microsoft un kendi direksyonu ve g25 ten ustun olan fanatec :) g25 imi satarsam alacagiöm fanatec..
forumdan yakin birine msg at xbox kullananlar belli gibi : ) deneme sansin olur bence
xbox icin direksyon var, microsoft un kendi direksyonu ve g25 ten ustun olan fanatec :) g25 imi satarsam alacagiöm fanatec..
forumdan yakin birine msg at xbox kullananlar belli gibi : ) deneme sansin olur bence
onurcan ne kdardı fanatec direksiyon ?
Sefa_vts
21-03-2010, 21:43
yurt dışı 250 dolar.. 350 dolara g27 satılan yerde.. Fanatec iyi güzelde ne biliym.. Garip bi plastiği var gibi duruyor..
wireless olması ii :)
yurt dışı 250 dolar.. 350 dolara g27 satılan yerde.. Fanatec iyi güzelde ne biliym.. Garip bi plastiği var gibi duruyor..
wireless olması ii :)
Aslında Fanatec, Logitech'tenn bir adım önde teknolojisiyle..Gerek kayış sistemini kullanması, manyetik alanla pedalları algılaması , alüminyum pedalları vs, gerekse malzemesi olarak falan hep bir adım önde.. Gerçek ALCANTARA kullandığını biliyorsunuzdur zaten :) Hele G27 gibi bir saçmalık varken Fanatec en iyisi.. Tabi XBOX için uyumluluk sorunları biraz sıkıntı oluyor..
Aslında aklımda bir direksiyon daha var ama 3000 dolar falan :D
349 euro almanya fiyati fanatec in.. kullanan arkadaslarim var anormal memnunlar.. force feedback i g25 ten bile fazlaymis..
Aslında Fanatec, Logitech'tenn bir adım önde teknolojisiyle..Gerek kayış sistemini kullanması, manyetik alanla pedalları algılaması vs , gerekse malzemesi olarak falan hep bir adım önde.. Gerçek ALCANTARA kullandığını biliyorsunuzdur zaten :) Hele G27 gibi bir saçmalık varken Fanatec en iyisi.. Tabi XBOX için uyumluluk sorunları biraz sıkıntı oluyor..
kesinlikle.. bana baya detayli anlattilar da aklmda kalmadi. Cocuk isvicre de oturuyor ve adama test icin bile direksyon yolladilar adam deli : ) gunde 5 saat kafadan araba yarisi oynuyor.. test icin gele fanatec isinip felç olmustu ama sorunu halletmisler: )
force feedfack in fazla olması bana pek bişey ifade etmiyor , g25 i gt5 de en sertte kullandığın zaman kayışı kopmuş hidrolik direksiyonlu araba direksiyonu gibi oluyor
349 euro almanya fiyati fanatec in.. kullanan arkadaslarim var anormal memnunlar.. force feedback i g25 ten bile fazlaymis..
3 tane FF motoru var o yüzden ;) G25'te 2 tane..
Birisi aslında titreşim motoru o yüzden diğer ikisi FF'i tam olarak sağlıyor :)
kesinlikle.. bana baya detayli anlattilar da aklmda kalmadi. Cocuk isvicre de oturuyor ve adama test icin bile direksyon yolladilar adam deli : ) gunde 5 saat kafadan araba yarisi oynuyor.. test icin gele fanatec isinip felç olmustu ama sorunu halletmisler: )
Bende günde en az o kadar LFS oynadığım için direksiyonları çok fazla araştırmıştım.. Maddi imkanlardan dolayı Saitek R440 kullanıyorum ama FF'i G25 kadar güçlü :)
force feedfack in fazla olması bana pek bişey ifade etmiyor , g25 i gt5 de en sertte kullandığın zaman kayışı kopmuş hidrolik direksiyonlu araba direksiyonu gibi oluyor
Yarış arabalarının bir çoğu ***** hidrolik sistemden yoksun olunca aslıdna gerçek hissini veriyor.. Ama oynadığınız oyun zaten ne kadar güç kullanmanız gerektiğini söyler o şekilde kullandığınızda tam zevki alırsınız.. Mesela G25-G27-DFGT için LFS de FF gücü %101 önerilir..
ben drift te kullandığım içn genelde g25 i , gt5 de en düşüğe alıyorum anca öyle gerçeğe yakın sertlik alabiliyorum . gt5 in en kötü yanı dirftteken direksiyonun kendinmi bırakmaması force un devam etmesi
Sefa_vts
21-03-2010, 22:12
Aslında Fanatec, Logitech'tenn bir adım önde teknolojisiyle..Gerek kayış sistemini kullanması, manyetik alanla pedalları algılaması , alüminyum pedalları vs, gerekse malzemesi olarak falan hep bir adım önde.. Gerçek ALCANTARA kullandığını biliyorsunuzdur zaten :) Hele G27 gibi bir saçmalık varken Fanatec en iyisi.. Tabi XBOX için uyumluluk sorunları biraz sıkıntı oluyor..
Her modelinde yok bu tarz özellikler yalnız :)
Bildiğiniz donanım seçenekleri var.. alcantara kaplı olmayan boş versiyon diyim..
249 $.. Ayrıca sağlamlık olarak logitech in tecrübesi biraz daha fazla.. Forumlarda vites kolu kırılmış fanateclere de rastlamak mümkün..
Gerçi insan olmayan gerçek arabanınkini kıranlarda bizleriz :D Normal kullanımda sorun çıkarmaz..
DN:Yurt dışı fiyatı..
g25 in h shifter ını bende kırdım ..
şimdi sequantial e aldım , hidrolik el freni olarak kullanıyorum :D:D
müsait bi zamanımda lehimlicem açıp kablo kopmuş
Her modelinde yok bu tarz özellikler yalnız :)
Bildiğiniz donanım seçenekleri var.. alcantara kaplı olmayan boş versiyon diyim..
249 $.. Ayrıca sağlamlık olarak logitech in tecrübesi biraz daha fazla.. Forumlarda vites kolu kırılmış fanateclere de rastlamak mümkün..
Gerçi insan olmayan gerçek arabanınkini kıranlarda bizleriz :D Normal kullanımda sorun çıkarmaz..
DN:Yurt dışı fiyatı..
Fanatec'in shifter ı biraz daha sert.. Vites geçişleri sert yani :) Bir de o anki gazla neler kırılıyor bir bilseniz :D 4. direksiyonum bu benim hani anlatabilmişimdir belki :p
aynen benmde en son pertim microsoft un direksyonu.. nurburgring e dayanamiyor : )