Orijinalini görmek için tıklayınız : EF civic JDM Old Skool... gariban spec
SATILIKaracımı salı günü aldım.kazası ve değişeni olmayan birkaç parçasında boyası olan.kliması ve sunroofu sorunsuz çalışan temiz bakılmış bi araç diyebiliriz.tek istediğimde bir Ef beyaz yada integra.kısmet bu aracaymış.şimdilik sadece genel bakımlarını yaptırabildim.elimdeki xenonları taktım.parkları sinyalleri felan turuncu yaptım birde egzoz yaptım.maddi olarak tıkandığım için şu an için bukadar.daha detaylı resimleri güncellemeye deva edecem.aracın tamponlarından eksikleri var.şimdilik başka bi eksiği yok. bakalım beğenecekmisiniz.
http://i1003.hizliresim.com/2010/3/22/190.jpg
http://i1003.hizliresim.com/2010/3/22/199.jpg
http://i1003.hizliresim.com/2010/3/22/200.jpg
http://i1004.hizliresim.com/2010/4/11/6198.jpg
http://i1004.hizliresim.com/2010/4/11/6211.jpg
http://i1004.hizliresim.com/2010/4/11/6221.jpg
http://fc07.deviantart.net/fs71/f/2010/115/5/e/JDM_Sticker_by_tymu.jpg
maşallah kemal kazasız belasız ;)
Low-Rider
22-03-2010, 00:23
Hayırlı olsun , kazasız belasız inş
hayırlı olsun kazasız belasız...
Xenomorph
22-03-2010, 00:24
Bunların Kaportaları Kağıt Gibi En Ufak Şeyde Bozulurlar
İlk Defa Bu Kadar Düzgün Duranı Gördüm Ön Panel Herhalde Biraz Eğrilmiş Ama Hallolur
Genel Anlamda Bu Yaşta Bir Honda 2 3 Parça Boyalı Daha Ne İstiyorsun Derler Adama
Hayırlı Ugurlu Olsun Cidden Güzel Bi Araç Çift Karbüratörler Headerler Vs İster Bu Ama :P
Hayırlı olsun kemal kazasız belasız daha da güzel olacak işallah :)
hayırlı olsun kazasaz belasız
Hayırlı olsun, güle güle kullan :)
gariban spec yazılmış başlıga bende neden bşka üye diye bkrym
Bunların Kaportaları Kağıt Gibi En Ufak Şeyde Bozulurlar
İlk Defa Bu Kadar Düzgün Duranı Gördüm Ön Panel Herhalde Biraz Eğrilmiş Ama Hallolur
Genel Anlamda Bu Yaşta Bir Honda 2 3 Parça Boyalı Daha Ne İstiyorsun Derler Adama
Hayırlı Ugurlu Olsun Cidden Güzel Bi Araç Çift Karbüratörler Headerler Vs İster Bu Ama :P
ön paneldeki eğrilik tampondan dolayı.far tam oturmuyor arkada duruyor o yüzden kaput sanki yamukmuş gibi.aslında bi ön arka tampon değişecek o kesin.yavaş yavaş olacak inşallah.
herkese çok teşekkür ederim.
gariban spec yazılmış başlıga bende neden bşka üye diye bkrym
diğer garibandan farklı bu.bu harbiden gariban :D
Bu yaşta bu dirilik ve temzilik.Maşallah
arkın_aLLen
22-03-2010, 00:46
Kazasız belasız.....
maşallah hayılrı uğurlu olsun bu yasta tek parça boyalı bulmak zor zamanla eksiklikler giderilir kazasız belasız ...
redbaron
22-03-2010, 02:29
maşallah,bunlardan sonra bi yay bir offset jant süper olur:)
BAHADIR24
22-03-2010, 10:08
EF e bir maşallah da benden, Allah kazasız belasız cezasız binmeyi nasip etsin Kemal kardeşim...
EF e bir maşallah da benden, Allah kazasız belasız cezasız binmeyi nasip etsin Kemal kardeşim...
saol abi beğenmişsindir umarım.
hayırlı olsn kemal abi. maşallahı var. biraz yorgun duruyor önden ama senin eline geçince 18lik delikanlı gibi olucaktır. güncellemeleri bekliyoruz :d
hayirli ugurlu olsun kemalim,
dun isiklarda aynaya bi baktim xenonlarla parklar super duruyor bide bi egzoz sesi dedim noluyor,masallahi var :)
cahit yavaş yavaş işte hepsi olacak.
tunç dün aklını alacaktım aslında senin de yanında yenge var zannettim ben.sıkıntı olmasın diye bişe yapmadım:D
maşallah kazasız belasız.
KCANN_220
22-03-2010, 10:41
tosunum haırlı ugurlu olsun...allah kazasız belasız bınmek nasıp etsın cok gusel temız bı araba almıssın...:)
hayırlı olsun maaşallahı var , sadece ön tamponu battı gözüme o da halledilmeyecek bişey değil.. çok seviyorum ef kasaları .. maaşallah tekrardan ..
bu resilermde benden araba hediyesi olsun o zaman :)
http://img692.imageshack.us/img692/6518/gallery2farticles2fhond.jpg
http://img717.imageshack.us/img717/9985/cruise01.jpg
cahit yavaş yavaş işte hepsi olacak.
tunç dün aklını alacaktım aslında senin de yanında yenge var zannettim ben.sıkıntı olmasın diye bişe yapmadım:D
allahtan bisey yapmadin 0 gectin dibimden egzoz patlatarak trafik magandasi :D
adananin ef'leride meshur olucak yakinda :)
hayırlı olsun maşallah kazasız belasız :)
timucintt
22-03-2010, 11:09
Bu araç komple ön kısım istiyor... ayrıca egzozu çıkartığın kısım acağip çirkin göstermişş arkasını... trabant gibi durmuş.. egzozu asıl çıktığı yerden çıkartı... daha güzel durur... AAracın ön tampon bakalitleri koptu kopacak olarıda düzelt tanesi 95 lira onların.... Ayrıca en önemlisi o jantları sök at... bir yerden saç bul tak... arabanı 50 yıl yaşlandırmış o jantlar...
hadi hayırlı olsun .. kazasız belasız =)
Bu araç komple ön kısım istiyor... ayrıca egzozu çıkartığın kısım acağip çirkin göstermişş arkasını... trabant gibi durmuş.. egzozu asıl çıktığı yerden çıkartı... daha güzel durur... AAracın ön tampon bakalitleri koptu kopacak olarıda düzelt tanesi 95 lira onların.... Ayrıca en önemlisi o jantları sök at... bir yerden saç bul tak... arabanı 50 yıl yaşlandırmış o jantlar...
ön tamponun değişmesi şart düzen tutacağını sanmıyorum o tamponun.heryeri macun vida vs.egzoz orjinal yerine gelecek arka tampon boyanacak.golf 3 vr6 tampon eki takılacak.yan siyah çıtalara kırmızı şerit çekilecek.
Tüm bu işlemler için başlattığım yardım kampanyasına desteklerinizi bekliyorum :D
hayırlı olsun maaşallahı var , sadece ön tamponu battı gözüme o da halledilmeyecek bişey değil.. çok seviyorum ef kasaları .. maaşallah tekrardan ..
bu resilermde benden araba hediyesi olsun o zaman :)
abi süper hediye bendede var zaten bu resimlerde bunlara bakınca üzülüyorum.sonrasında benimkini görünce:D evlat acısı gibi
timucintt
22-03-2010, 11:21
ön tamponun değişmesi şart düzen tutacağını sanmıyorum o tamponun.heryeri macun vida vs.egzoz orjinal yerine gelecek arka tampon boyanacak.golf 3 vr6 tampon eki takılacak.yan siyah çıtalara kırmızı şerit çekilecek.
Tüm bu işlemler için başlattığım yardım kampanyasına desteklerinizi bekliyorum :D
inş. tamponu söktüğünde tampon demirleride sağlamdır... onlarda baya para çünkü :D
timucin bozma olm adamın moralini daha yeni araba almış :D
timucintt
22-03-2010, 11:25
timucin bozma olm adamın moralini daha yeni araba almış :D
Efe işim bu biliyon ; "kıllık"... vidasına kadar artık girerim :D
ef civiclerin üstünü başını toparlayınca biraz çok tatlı oluyor hak veriyorum ben sana. ön tampon ve jantlar değişirse arbanın üstünden o yaşlı görüntüsü gider. güzel bir cila bir de stopları parlatmak laızm
masallah kazasi belasiz kardes bbs ii olur
slowmotion
22-03-2010, 11:32
maşallah m.kemal, arabayı daha güzel hale getireceğini biliyorum. kazasız belasız inş :)
maşallah kazasiz belasiz..
golf 3 vr6ya gerek yok direk gti lip'i takariz benim takmaya calisip surtunce vazgectigim lipten
ya timu strese soktun olm nasıl bi saykosun sen ya:D allahtan yakından görmedin.:D şaka bi yana gerçekler ortada mal ortada.gti eki de olabilir tunç farketmez.şu 1ayı sağ sağlim açlıktan ölmeden atlatırsam allah büyük gerisi gelir.
BAHADIR24
22-03-2010, 12:00
saol abi beğenmişsindir umarım.
:icon_tup::icon_tup::icon_tup: beğendim kardeşim tekrardan maşallah...sunroof mis zaten;)
Allah kaza bela vermesin umarım istediğin gibi yaparsın makat aracı ama ben dedim sana T lazım buna :D egsozunuda düzelt bi zahmet
Allah kaza bela vermesin umarım istediğin gibi yaparsın makat aracı ama ben dedim sana T lazım buna :D egsozunuda düzelt bi zahmet
metoş T ne ya :D egzoz düzelecek abi bende sevmedim:d makat sıkıntı yaratmış gibi :p
SCORPION
22-03-2010, 21:45
Hayırlı olsun , kazasız belasız inş
hayırlı olsun.güle güle kullanın maşallah
EfeTopcu
22-03-2010, 22:39
ilk yorumu benim yapmam gerekiodu ama kaçırmışım affola baskanım :D
gördüğüm en temiz EF lerden birisi maşallah abicim , allah kazasız belasız kullanmanı nasip etsin :)
ilk yorumu benim yapmam gerekiodu ama kaçırmışım affola baskanım :D
gördüğüm en temiz EF lerden birisi maşallah abicim , allah kazasız belasız kullanmanı nasip etsin :)
saol efemmm sen efe bu EF'e senin plaka EF oh ne güzell.allah sana daha daha iyilerini nasip etsin
Cihan Çizmeci
23-03-2010, 10:05
Hayırlı olsun :icon_tup:
MR.TurboALİ
23-03-2010, 10:49
hayırlı olsun kazasız belasız...
kardeşim hayırlı olsun çok güzel olur zamanla
çok teşekkürler arkadaşlar.
Yiğit Güllüler
23-03-2010, 12:16
massallah karddesıme tam kendıne gore araba buldun kazasız belasız cezasız amann dimm:D:Dressimlerde benım oğlan cıkmıs ondan bır baska duruyor:D:D:D:D:
mongim hayırlı olsun cnm kazasız belasız cezasız surmen dilegiyle kankim...
ygtkrmdnz
23-03-2010, 18:06
Maşallah araç dik duruyor kazasız belasız :)
teşekkürler arkadaşlar.yiit az kaldı bekle sana koca olacak bu ahahahahahaah
maşşalah kanka hayırlı ugurlu olsn ;)
maşşalah kanka hayırlı ugurlu olsn ;)
saol kardeşim.ama görüşemiyoruz.kayıplardasınn
EfeTopcu
25-03-2010, 21:18
saol efemmm sen efe bu EF'e senin plaka EF oh ne güzell.allah sana daha daha iyilerini nasip etsin
Allah Razı Olsun Abicim Saolasın :)
MAsallhh kardsmm kazasız belasız binmen dileğiyle :icon_tup:
chevy_Boy
26-03-2010, 00:11
kardeşim 41k maşalla Allah kaza ceza bela vermesin işalla agız tadıyla bin gazla işalla :D
devil_berk22
26-03-2010, 00:29
maşallah Allah kaza bela göstermesin yaşına göre dimdik duruyor
slhdmr34
26-03-2010, 01:01
kazasız belasız nice gunler
yeni jantlarımızı taktık.resimler ilk sayfada katkılarından dolayı RUHİ ÇETİN-Tymu-ve B20Metin abiye tşk.ederim
Nedemek mustafa kemal herzaman bekleriz bu tarafa :D jantlar güzel oldu öncekine göre baya güzel oldu :D
aynen kanka.beyaza yada bronz'a boyasak sanki daha güzel olacak.şimdi şu tamponlarıda yaptırırsam tamamdır.onlarada bi operasyon şart:D
kanka siyaha boyarsam teneke gibi durur.kendini göstersin istiyorum
temiz duruyor kazasız belasız
maşallah kazasız belasız kullanın..
saolun arkadaşlar.tşk ederim.
timucintt
13-04-2010, 10:27
MKT kendine gelmiş lan... maşallah yakışmış..
kanka olacak işte yavaş yavaş.bu hafta ön arka tampon değişecek.komple pasta polish çekilecek.tavan siyah folyo ile kaplanacak.en geç haftaya bunlar yapılmış olur.havalar bi düzelseydi
timucintt
13-04-2010, 10:34
aaa ben adanadayım tamponu ben sökem bunun bu şerefi bana bırakın :D :D
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler
aaa ben adanadayım tamponu ben sökem bunun bu şerefi bana bırakın :D :D
ozaman cumartesi sabahtan alıyorum seni.hatta senin arabayıda getir.senin trafik sigortasının bir fotokopisini alalım:D
timucintt
13-04-2010, 11:06
ozaman cumartesi sabahtan alıyorum seni.hatta senin arabayıda getir.senin trafik sigortasının bir fotokopisini alalım:D
araba yok olum :D mersinde yatıyor tentenin altında... :D cumartesiyede kalamam al hemen bugün akşam takalım 1 saatlik iş la... :D
olm hemen olacak iş değil o.trafik sigortasından halledecez o işi:D bide paramı verecem:D
vvt-i_349
13-04-2010, 15:10
kazasız belasız kemal..
Kankiiiiii Allah kazalardan belalardan korusun:D hayırlı olsun kardeşim
jantlı fotolarını atsana jdm mkt :)
tunç ilk sayfaya baksana kanka orda var
maşallah ii günlerde kullanın işallah güzel görünüyor
biraz klasikleşti herkeste var belki ama güzel oldu kanısındayım....
http://fc07.deviantart.net/fs71/f/2010/115/5/e/JDM_Sticker_by_tymu.jpg
Sierra Rs
26-04-2010, 22:07
maşallah,zamanla daha iyi görücez insallah :)
inş.kardeşim. yavaş yavaşş.acelemiz yok
Cihan Çizmeci
28-04-2010, 15:04
http://img717.imageshack.us/img717/9985/cruise01.jpg
Hayırlı olsun :) Böyle EF'ler göstermek isterseniz bize memnunyet duyarız :D
evet biliyorum bunuda kardeş.çok güzel bi araç.istanbulun aracı.böyle olmasada bembeyaz dipdiri bir EF olacak yakında inş.
ocean0636
28-04-2010, 15:41
Maasallah kazasiz belasız, güzel araç..
Cihan Çizmeci
28-04-2010, 16:22
evet biliyorum bunuda kardeş.çok güzel bi araç.istanbulun aracı.böyle olmasada bembeyaz dipdiri bir EF olacak yakında inş.
Yok ist aracı değil o :) :icon_tup:
thunder01
28-04-2010, 16:33
ef yaa tövbe hıkk demez maşalllah allah kaza bela vermesin
akbaba78
28-04-2010, 17:29
Hayırlı olsun :) Böyle EF'ler göstermek isterseniz bize memnunyet duyarız :D
Bu jantlardan bi bulabilsem gosterecemde yok iste:o
valla bulursna banada haber ver osman abi :d
akbaba78
28-04-2010, 18:55
valla bulursna banada haber ver osman abi :d
parali mangels in 15 i olsa olur Kemal;)
parali mangels in 15 i olsa olur Kemal;)
bu paralı mengelsmi ki:d istemediğin kadar var paralı mengels.her 10 şahinden seçeden 6-7 tanesinde var.ama deiğin gibi 15 zor.bizde 205-50-14 takarız olmamııı?
orkungungor
30-04-2010, 13:32
hayırlı olsun Adanamızda bi ef çılgınlıgı başladı bu aralar çok görür oldum modlu efleri :D
az kaldı 1tane daha bomba geliyor adana yollarına.kamink suuun
Arkadaşlar başka araç alacağım için aracım satılıktır.