PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 21 mart 2010 / kumluca drag

alpeRS
22-03-2010, 23:19
Tüm araçlarımıza maşallah gelen herkese teşekkürler...

Arkadaşlar 1-2 video çektim burada paylaşmak istiyorum Motorsporları bölümünü işgal etmeyelim..
Benim gibi çeken varsa burada paylaşırsa sevinirim....

Videolar Birazdan aktif olur...
Buyrun videolar :

Gırtlak btu Subaru Tork Garaj...

http://www.streetfire.net/video/21032010-kumluca-drag_742214.htm

2. video vav 77 Vti v.s beyaz crx....
vtida bildiğim kadarıyla filitre egzost düz boru var....(yanlışım varsa bilen arkadaşlar düzelsin)

http://www.streetfire.net/video/vav-77-vti-vs-crx_742216.htm

3. video

onur soytam vts v.s plakasını göremediğim 106 gti...

http://www.streetfire.net/video/onur-soytam-vts-vs-106_742218.htm

4. video crx v.s 106 gti...

buyrun video :

http://www.streetfire.net/video/crx-vs-106-gti_742221.htm

5. video

onur soytam vts vs 106 gti...

http://www.streetfire.net/video/onur-soytam-vts-vs-106-gti_742223.htm

ugurbora
23-03-2010, 00:23
http://www.youtube.com/watch?v=ajE52R_XVqs

BTU nun videoları var arkadasta onlarıda alınca eklerım

ocean0636
23-03-2010, 07:16
Maaşallah araçlara..
Çok güzel bir gün geçirdik güzel bir organizasyon oldu bence :)
O siyah subi aklımı basımdan aldı hala kulaklarm çınlıyo :D. O araç kaç hp bilen varsa bı soylesin yauw biri 850 biri 650 dedi pazar gunü ama net bilgiye ulaşamadık..

tursurayn
23-03-2010, 10:32
buda vti turbo ile integra turbonun videosu :D:D:D

miniks
23-03-2010, 10:42
Maaşallah araçlara..
Çok güzel bir gün geçirdik güzel bir organizasyon oldu bence :)
O siyah subi aklımı basımdan aldı hala kulaklarm çınlıyo :D. O araç kaç hp bilen varsa bı soylesin yauw biri 850 biri 650 dedi pazar gunü ama net bilgiye ulaşamadık..

1000 dıe bılıyorum ben

DogukanB
23-03-2010, 10:51

BTU nun videoları var arkadasta onlarıda alınca eklerım

buda vti turbo ile integra turbonun videosu :D:D:D

bu yollar bu arabaları hak etmiyor:ofk:

vtechasan
23-03-2010, 11:01
bu sarı vti baya iyiymiş dediler neler var araçta

sulhi
23-03-2010, 11:11
antalyalı arkadaşlar bu kumluca pisti hani kumluca tepesinin sol tarafında mı kalıo acaba onu merak etmiştim....ben yazın antalyaya gelmiştm arabayla cok uzakdı bı pist ya...

Runaway
23-03-2010, 11:32
pist demeye şait lazım.yine Allah`a emanet bi yarış.araç sürücülerini tebrk etmek lazm.

dragon07
23-03-2010, 11:33
yakında bildigin pist yapılıcakmıs...kumlucaya ozaman inş daha güzel yarışlara ev sahipligi yaparız...kimsede foto yokmu hala :)

BoraRS
23-03-2010, 11:38
1.6 kategorisi birincisi kim oldu?

Runaway
23-03-2010, 11:41
yakında bildigin pist yapılıcakmıs...kumlucaya ozaman inş daha güzel yarışlara ev sahipligi yaparız...kimsede foto yokmu hala :)

inş kardeş ya.6 yıldır pist yapılck ama bi önce yapılır inş :)

chare
23-03-2010, 12:06
herzamanki gibi berbat bi organizasyon her zamanki gibi antalyada allaha emanet bir yarış oldu. yarışa girerken ücret alıyolar. yarışı izleyecek doğru düzgün bi yer yok. portakal bahçesinin ve seraların arasından yarış seyredildi. bahçe sahibi ve sera sahibi insanları salmıyor kimse bi yerden izleyemiyor. adam girmesin die bahçenin sularını açıyo, resmen bataklık oldu. YOK BÖLE Bİ ORGANİZASYON. YAZIK............

khan
23-03-2010, 12:59
1000 dıe bılıyorum ben

1000 istanbul, 600 ankara beygiri :D

miniks
23-03-2010, 13:12
abı hp ler heryerde ucuyor. hp ye nıe takılır ınsanlar anlamıyorum. kac hp olmus bır onemı yok o kac beygır bu kac beygır 1000 olsa ne olur onemlı olan gecmıs mı gecmıs. ıs bıtmıstır. 750hp vay anasını 1000hp vay anasını bu tıp yorumlar benı bıtırıyo. sonucta ne 1000 ler 2000ler gorduk gül gül ölduk.

darksideİmpreza
23-03-2010, 13:33
antalyalı arkadaşlar bu kumluca pisti hani kumluca tepesinin sol tarafında mı kalıo acaba onu merak etmiştim....ben yazın antalyaya gelmiştm arabayla cok uzakdı bı pist ya...

Sulhi kankam..yarışın yapıldığı yer kumlucaya gelmeden 10 km önce beykonak diye sapak var ordan içeride bir yer..esas olarak beykonakta ama kumlucaya bağlı!!! Ben seni gelir diye düşünmüştüm :)

brutal
23-03-2010, 13:44
1.6 kategorisi birincisi kim oldu?

Forumdan onur soytam galba saxo ile

yasintezcan
23-03-2010, 15:02
1.6 atmosferik grupta onur arkadaşımız 1. oldu.subaruların grubunda btu plakalı subaru 1.oldu 1.6 turbo grubunda da ben 1.ci oldum.

yasintezcan
23-03-2010, 15:05
bu sarı vti baya iyiymiş dediler neler var araçta

kardeşim sarı turbo vti ın sahibi benim.1.6 litr 30 ar turbo ile 0.7 barda ayarsız yürüdüm.
yakında project car bölümünde arabayı tanıtır,videoları da paylaşırım.

yasintezcan
23-03-2010, 15:17
herzamanki gibi berbat bi organizasyon her zamanki gibi antalyada allaha emanet bir yarış oldu. yarışa girerken ücret alıyolar. yarışı izleyecek doğru düzgün bi yer yok. portakal bahçesinin ve seraların arasından yarış seyredildi. bahçe sahibi ve sera sahibi insanları salmıyor kimse bi yerden izleyemiyor. adam girmesin die bahçenin sularını açıyo, resmen bataklık oldu. YOK BÖLE Bİ ORGANİZASYON. YAZIK............

güzel kardeşim haklı olduğun yerler var saygı duyuyorum.fakat biz yıllarca dışarılara yarışlara gittik.uykusuz uykusuz yarışlardan döndük.onlarıda unutmamak lazım.sonuçta kumlucada süleyman derici ve ekibi kaç gün önceden bu yana hazırlık yaptılar adamların çektiği rezilliği biz biliyoruz.sonuçta ne kadar katılım fazla olursa adamlarda gelenlerin potansiyeline göre pist yapmayı düşünüyorlar. tecrübe hemen kazanılmıyor biliyosun.biz mesela 200 km lik yoldan katıldık.manavgat ile kumluca arası 200 km. neyse bazı şeylere katlanmak zorundayız:)

ocean0636
23-03-2010, 15:28
abı hp ler heryerde ucuyor. hp ye nıe takılır ınsanlar anlamıyorum. kac hp olmus bır onemı yok o kac beygır bu kac beygır 1000 olsa ne olur onemlı olan gecmıs mı gecmıs. ıs bıtmıstır. 750hp vay anasını 1000hp vay anasını bu tıp yorumlar benı bıtırıyo. sonucta ne 1000 ler 2000ler gorduk gül gül ölduk.

Yok beygire takilmiyorum ama o sesi duyduktan sonra insan ister istemez merak ediyor :)

yellows2kturbo
23-03-2010, 17:35
inş kardeş ya.6 yıldır pist yapılck ama bi önce yapılır inş :)

abicim 6 yıldır nereye pist yapılacak acaba nerden aldın bu bilgiyi merak ettim kumlucaya pist yapılma olayı daha 6-7 aylık konu.sen muhtemelen bizden daha bilgilisin bu konuda bizim bilmediğimiz konular biliyorsun bizide aydınlatki sevinelim. çünkü biz 10 yıldır yarışıyoruz bilmiyoruz pistin yapılacağını sen bizden daha eskisin galiba.artı olarakda yarışı beğenmiyorsan bir daha gelmezsin sadece emeğe saygı göster

yellows2kturbo
23-03-2010, 17:37

yazık evet haklısın ama bilmediğin birşey varki orada yarış olmayacağını bizde biliyorus ama sadece pist yapılması için uğraş veriliyor.sizde desteklesiniz daha iyi yerlere gelir bu tip organizasyonlar ama ne yarışıyorsunuz nede beğeniyorsunuz yorumlarını yaparken biraz daha dikkatli olmanı isterim şahsım adına

khan
23-03-2010, 18:12

saka bir yana tamamen katiliyorum biraderim bu soylemine;)
benim icinde hicbir onemi yok hp nin bilmemnenin, esas arabacilarin hicbirininde oyle bir takintisi olmaz. Benim icin sure onemli misal, senin icin yaris galibiyeti ama ikimiz icinde hpnin bilmemnenin hicbir onemi yok. dynom olsa bile eminim bunu olcum icin degil sadece ayar icin verim icin kullanirdim. Zaten o yuzdende gidip maha,vamag,serp ivir kivir almiyorum dynamics, mainline,dynapack vs de alamiyorum iyi para awd modeller;) Eger hp duskunu olsam coktan alir ilk saydiklarimdan birini koyar, 700-800 alir, mutlu mutlu takilirdim.

vtechasan
23-03-2010, 18:14
kardeşim sarı turbo vti ın sahibi benim.1.6 litr 30 ar turbo ile 0.7 barda ayarsız yürüdüm.
yakında project car bölümünde arabayı tanıtır,videoları da paylaşırım.

maşallah konyadan izlemeye gelen arkadaşlarım çok beğenmişler inşallah istediğin gibi olur

teoman_rpm
23-03-2010, 20:38
1.olan vts de neler var motorunda acaba ?

Kahraman castle
23-03-2010, 21:51
1. olan onur soytam arkadaşıma ait araç kısa+filtre+egzoz luu saxo vts dir.

FakirAli
23-03-2010, 23:02
1. olan onur soytam arkadaşıma ait araç kısa+filtre+egzoz luu saxo vts dir.

chip+hafifletme unutmuşun :)

RC'ON
24-03-2010, 00:15
keşke bir de pist olsaymış...

emoro
24-03-2010, 00:20
antalyaya pist şart ya :/

levent
24-03-2010, 00:24
karain havaalanını pist diye kullanıyorlardı, burası ordan çok daha güvenli göründü , en azından beton biriket + tel var..

chare
24-03-2010, 07:55
yazık evet haklısın ama bilmediğin birşey varki orada yarış olmayacağını bizde biliyorus ama sadece pist yapılması için uğraş veriliyor.sizde desteklesiniz daha iyi yerlere gelir bu tip organizasyonlar ama ne yarışıyorsunuz nede beğeniyorsunuz yorumlarını yaparken biraz daha dikkatli olmanı isterim şahsım adına

biz herzaman elimizden gelen desteği vermeye hazırız abi. aslında niyetimiz gelip yarışmaktı. ama birdahaki yarışa bizde var. sizde kızdığımız noktalarda bize biraz hak verin sadece. saygılar..

Kahraman castle
24-03-2010, 08:56
chip+hafifletme unutmuşun :)

pardon birader unutmuşum.

miniks
24-03-2010, 09:06
saka bir yana tamamen katiliyorum biraderim bu soylemine;)
benim icinde hicbir onemi yok hp nin bilmemnenin, esas arabacilarin hicbirininde oyle bir takintisi olmaz. Benim icin sure onemli misal, senin icin yaris galibiyeti ama ikimiz icinde hpnin bilmemnenin hicbir onemi yok. dynom olsa bile eminim bunu olcum icin degil sadece ayar icin verim icin kullanirdim. Zaten o yuzdende gidip maha,vamag,serp ivir kivir almiyorum dynamics, mainline,dynapack vs de alamiyorum iyi para awd modeller;) Eger hp duskunu olsam coktan alir ilk saydiklarimdan birini koyar, 700-800 alir, mutlu mutlu takilirdim.

mevlam ımkan nasıp etsın o da olur ınsallah. guzel bır dyno olsa hakıkaten cok eglencelı olur

yasintezcan
24-03-2010, 09:19
maşallah konyadan izlemeye gelen arkadaşlarım çok beğenmişler inşallah istediğin gibi olur

eyvallah kardeşim saolasın.konyalı arkadaşların aracıda güzeldi kendileri ile konuşmuştum.

onursoytam
24-03-2010, 11:18
pist imiz olmadığı için şimdilik en iyisi en güzeli bu, pist yapılınca herşey daha çok çok güzel olucak inşallah.. ilk önce önümüzü görelim sonra büyüklerimiz pist yapıcaktır.

kısa+çip+egzost+filitre
hafifletme bütün araçlarda vardı..

Runaway
24-03-2010, 11:49
abicim 6 yıldır nereye pist yapılacak acaba nerden aldın bu bilgiyi merak ettim kumlucaya pist yapılma olayı daha 6-7 aylık konu.sen muhtemelen bizden daha bilgilisin bu konuda bizim bilmediğimiz konular biliyorsun bizide aydınlatki sevinelim. çünkü biz 10 yıldır yarışıyoruz bilmiyoruz pistin yapılacağını sen bizden daha eskisin galiba.artı olarakda yarışı beğenmiyorsan bir daha gelmezsin sadece emeğe saygı göster

benim emeğe saygım sonsuz.yanlış olmasın.2006 da karaın hava alanındaki drag yarışındaki kazadan snra pist yapılck die sölenio.ama hala gözle görülür bşi yok.benim burda laf attığım kişiler belediye başkanları,yetkililer.seçimlerde projeleri olyo,snra fısss.neyse inş bi pist yapılır güzel Antalya mıza

ccesk
24-03-2010, 18:08
Ne olursa olsun bir yarış yapılmış bu çevrede oda yapılamıyor katılan herkese tebrikler.
Onur kardeşimede kocaman bir Maşallah Tebrikler kardeşim.

onursoytam
24-03-2010, 19:55
Ne olursa olsun bir yarış yapılmış bu çevrede oda yapılamıyor katılan herkese tebrikler.
Onur kardeşimede kocaman bir Maşallah Tebrikler kardeşim.

sağol abicim