Orijinalini görmek için tıklayınız : Tech-Turkey halı saha maçı
SekoLive
26-03-2010, 13:45
mustu's friends :)
Yakınlarında otobüs durağı varmıdır, minibüs geçermi, nasıl gidilir? Bilenler yazarsa sevinirim.
olum 11 11 çift kale maç mı yapacaz :D takımlar belli mi
kank tam kasapsın :) 2 saha altık toplam 4 takım cıkar ztn yekta,joker vs hepsı oynuyor aksam guncellerız :)
heee ok hacı :D zaten max 10-15 dakkalık enerjim var :D o dakikalarda kime sararsam yandı :D :D
_muhaRRem
26-03-2010, 13:51
kank tam kasapsın :) 2 saha altık toplam 4 takım cıkar ztn yekta,joker vs hepsı oynuyor aksam guncellerız :)
sahaya geçerken falan haberleşelim, pek bilmiyorum o yolları
Yakınlarında otobüs durağı varmıdır, minibüs geçermi, nasıl gidilir? Bilenler yazarsa sevinirim.
tren var nerden gelıceksın nereye gıdıceksın ?
heee ok hacı :D zaten max 10-15 dakkalık enerjim var :D o dakikalarda kime sararsam yandı :D :D
abi ben senın takımdanım o zaman 15 dk sonra değişirim duruma göre:D
abi ben senın takımdanım o zaman 15 dk sonra değişirim duruma göre:D
hauhua valla yedeklerde olacak dimi :D ciddi diyorum aramızda maçın sonunu getiremeyecek adamlar var :D
Gelicem diyip gelmemezlik olmaz umarim.kadrolari aksam ayarlariz artik
tren var nerden gelıceksın nereye gıdıceksın ?
Tuzladan gelicem. Maç bitimindede Fatih'e yada Üsküdar'a gitmeyi planlıyorum.
valla hacı kadroları güzel oluşturmak lazım kondisyonu yerinde olan var iyi top oynayan var bunların tersi kötü olanlar var :D :D iyi dengelemek lazım :D
Alicanrs
26-03-2010, 14:00
baya zevkli olcak :D 4 takım tam çıkıomu :D 28 kişi varmı 7 şerlikten yapsak :D bende enerji bitmez wala:D
tmmdır arıcam senı yrn kank cıkmadan ben takım cıkartırız herkez gelır sanırm
google mapsdan buldum yeri
http://i44.tinypic.com/2hyatfn.jpg
Alicanrs
26-03-2010, 14:02
takımlar nasıl olcak :D onuda güzelce ayarlamak lazım karmaşa olmasın
kadroları ayarlayalım onceden orda kargasa olmasın mumkunse vaktımızden calınmasın.
herkes ozellıklerını yazsın. ortam cıddı olsun. spor yapalım makara yapalım ama yavsak mac olmasın cıddı kosturalım.
kg 118 boy 1.94 kondısyon 10 uzerınden 8
kardesımde bu sekılde.
mevkı defans orta saha forvet hepsı uyar. arada kaleye de gecerız. sıkıntı yok. degısırız. her mevkıde kostururuz
kg 115 boy 1,82 kondisyon 10/4,5 :D :D
1.70 - 65 kg :D Tabi bu 2 sayının gücü belirlemediğini unutmayalım :cool: :D
Karşı takımda mustu olucaksa, defansta oynamam :D Şaka bi yana, saha içinde kale hariç koyduğunuz her yerde oynarım :) Kaleciliği beceremiyorum ama eğer orası uygun görülürse orda da şansımı denerim :)
SekoLive
26-03-2010, 14:30
buğra a. da gelsin hd çekim olsn digiturkden sifresiz verilsn maç yetkililere duyurulur 4 adet ambulansda hali hazırda bulunsun :)
komutanbaba
26-03-2010, 14:32
Bu arada maç ne günü oluyor.Avrupa yakasında olursa ve Cumartesi değilse benide yazın herhangi bir takımın teknik direktörü olarak :D
mac gunu nu soledık oncekı msj larda BU CUMARTESI 10-11 VE 11-12 FLORYA ÇİROZ TESİSLERİ
Yaz saati uygulamasına yarın gece geçilecek
Yarın gece (cumartesi gününü pazar gününe bağlayan gece), 03.00’de saatler bir saat ileri alınacak.
unutulmasın :D
Musti PoweR
26-03-2010, 14:36
1.72 boy 56 kilo. Köpek gibi koşarım. 10 üzerinden 11 :D :icon_tup:Genellikle ya forvet yada orta sahada oynarım , Kalecilik hiç yapamam. Defansda durmayı pek sevmem. :) arkadaşlar yalan yok şimdi defans oynarım derim sürekli ileri çıkarım sizede ayıp olur. Peşin peşin konuşalım.
Musti PoweR
26-03-2010, 14:38
bu arada ; Aracım yok , Kim war güngören bağcılar tarafında ? merter mcde falan buluşabilceğim ? o tarafı bilmiyorum yalan olmayalım :/
Alicanrs
26-03-2010, 14:45
1.88 boy 80 kg kondisyon 10 üzerinden 10 futbolcym :D Sol ilerde oynarım
1,82 boy, 84 kg 10/8 9 da ben oynarım...
genelde sağ acık oynarım, maksat muhabbet bız bızeyız heryerde oynarım...
lütfen mustu ve yasarı benım takıma verın yaa :D:D
Steam - H.sezai (her türlü)
komutanbaba
26-03-2010, 15:00
Valla gelmek isterdim Cumartesi Es-Es-Beşiktaş maçı var İnönü'de olucam :D Ondan sonra yensekte yenilsekte zaten yapılacak etkinlikler belli :D
1.82 boy 130 kg kondisyon 0.5 :D
Sefa_vts
26-03-2010, 15:03
Yer felan fark etmez bana.. defans ileri uç orta.. Kalede geleni geçeni alırım o kadar :D
Kondisyon kötüdür heralde bayadır oynamıyorum..
1.82 boy 130 kg kondisyon 0.5 :D
hacı biz aynı takımda olalım 10 dk bir yer değişiriz sen çıkarsın ben girerim ben çıkarım sen girersin :D :D
Musti PoweR
26-03-2010, 15:07
hacı biz aynı takımda olalım 10 dk bir yer değişiriz sen çıkarsın ben girerim ben çıkarım sen girersin :D :D
:D:D
on krktr
StopER sol kanat ve orta sol
175 cm
80 kg
alp2 kondısyon ve fızık sartlarına gore cızelge olustur kafanda kadrolar olussun. hılmı ıle benı aynı takıma koyma
1.73
70kg
ipini koparmis it gibi kosarim
Göki
1,86 boy 86 kg lugano olarak nitelendirilirim top insan ayırt etmem yanımdan üç harfli olsa geçirmem!
alp2 kondısyon ve fızık sartlarına gore cızelge olustur kafanda kadrolar olussun. hılmı ıle benı aynı takıma koyma
tamamdır akşam erel gokı kadroları yapıcaz cok kosan cok koşmayan karışık olucak zevklı mac cıksın dıye
hauhahua valla abi ben fazla koşamam ama kritik hamleler yaparım ona göre :D:D
herkesin affına sıgınarak cıkmak ıstıyorum doktordan geldım cok oynadıgımdan dolayı dız kapagı kayması varmıs 2 ay sahalardan uzagım ....:S :S
ahmet3425
26-03-2010, 16:06
listede ben yokum yaw:D
avrupa yakasına ekler misiniz:D
herkesin affına sıgınarak cıkmak ıstıyorum doktordan geldım cok oynadıgımdan dolayı dız kapagı kayması varmıs 2 ay sahalardan uzagım ....:S :S
köksal kardesım gecmıs olsun umarım kotu bıseyın yoktur kanka... :(
adım zaten yazılmamış listeye .. silin dememe gerek yok sanırım .. umarım keyifli bir maç olur .. video çekinde izleyelim .. erman toroğlu yorumları yapalım :)
Boost Up
26-03-2010, 16:19
Bir "R" de benden olsun.. Cuma gecesi olsa eyvallahta, Cumartesi benim için "imkansız":(.
ben bi ayakkabı alayım bari rutin maçların başlangıcı olsun :)
beni yazarken defansa yazın alptuu başka yerde oynayamıyorum :)
köksal kardesım gecmıs olsun umarım kotu bıseyın yoktur kanka... :(
eyw kardesım daha once yasaklanmıstı bıraktık yıne basldım abarttımda bıraz haftada 3-4 agrılar basladı tekrar doktor 2 ay daha yasakladı
SOMEONESPECIAL
26-03-2010, 16:41
Bu hafta ise maç beni bağışlayın misafirim gelecek :confused:
Bu hafta ise maç beni bağışlayın misafirim gelecek :confused:
ya gecen gun beylukduzunden ambarlara dogru ınerken senı gordum sanırım bı korna caldım bende CRX wardı gri ( salı aksamı 22 30 gibi ) senmıydın o ?
eger sensen maasallah aracın canlıda bı baska guzel duruyor...
6-7 senedir sigara artık alkol :D sonlara dogru kesilme yapabilirm :D sağ ayagım hiç yoktur solak spec defans :D
Alicanrs
26-03-2010, 17:52
10-11 11-12 miş
anadolu yakasından gelecek olan varsa alayım 100 araba gitmeyelim
boy 1.90 kilo 89
kalede oynarım... yorulan olursada forvete gecerim arkadaşlar... kondisyonum fena sayılmazz 10 uzerinden 6 veririm kendime.. ama kalede oynarım :D:D
bu arada beyler karşıdan geliecekler varsa isterseniz merter mc donaldsta buıluşallım benim evim oraya yakın,,, toplanıp beraber gideriz ?
uyan olursa buraya yazsın..,
saygılar
Rıdvan...
sırf bu maçı izlemek için gelesim var istanbula :D ne makara olur belli değil :D
1.75 60 kg it gibi koşarım kondisyon 10/9 diyim
kale hariç oynarım heryerde sorun olmaz kaleyede gecerımde gelenı gıdenı ıcerı alırım :D:D
ilerde oynarsamm daa güzel olur:p
takımları aksam yapıcaz arkadaslar herkez yazarsa daha ıyı olur ayrıca gelemeyen varsa lıstede uygun yazan solesın
Çok iyi oynamam futbol ve hızlı koşma için yaratılmamışım. Zaten gözlüksüz oynarsam kesin sıçtım bi mok göremem :) Ama elimden geleni yaparım maksat spor-eğlence olsun.
Olsa olsa stoper olur benden, ya da guiza kıvamı bir forvet :D
Musti PoweR
26-03-2010, 19:09
bu arada beyler karşıdan geliecekler varsa isterseniz merter mc donaldsta buıluşallım benim evim oraya yakın,,, toplanıp beraber gideriz ?
uyan olursa buraya yazsın..,
saygılar
Rıdvan...
pm attım abi:icon_tup:
6-7 senedir sigara artık alkol :D sonlara dogru kesilme yapabilirm :D sağ ayagım hiç yoktur solak spec defans :D
oo kanka beraber takiliriz defansta :D
anadolu yakasından gelecek olan varsa alayım 100 araba gitmeyelim
beraber bulusup gideriz o zaman dizel spec :D
mustu top oynayamaz beyler o genel izleyici
bende oynayabilirim:) veya seyredebilirim ..yer ve zaman yazın gelirim inşallah..
ya dostum satış koydun bu akşam :confused: