Orijinalini görmek için tıklayınız : Fn2 TypeR,106 GTi,Saxo's,Alfa Q4 SAKARYA
Talih.b16
24-03-2010, 18:46
Bizde Roll sezonunu acalım dedik. Bu hafta 2 ledik. Diğer gecenin videolari yok. Sadece Yu vtsden cekilen görüntüler var elimizde herkesin görüntüleri yok. Bütün araclar bizim herhangi bir iddaa yoktur.
herkese iyi seyirler..
Fn2 Type R vs 106 GTi
http://www.streetfire.net/video/fn2-typer-vs-106-gti-roll_742195.htm
http://www.streetfire.net/video/fn2-typer-vs-106-gti-roll_742195.htm
YU Vts vs ZS Vts
http://www.streetfire.net/video/zs-vts-vs-yu-vts_742187.htm
http://www.streetfire.net/video/zs-vts-vs-yu-vts_742187.htm
YU Vts vs Alfa Q4 2.0 Turbo DRAG
http://www.streetfire.net/video/alfa-q4-turbo-vs-yu-vts_742194.htm
http://www.streetfire.net/video/alfa-q4-turbo-vs-yu-vts_742194.htm
Maşallah Araçlara Kazasız Belasız Sürüşler
yani vts yle 4 çeker 190 hp arabaya kalkışta 2 boy koydunuz...ve bu videoyuda çok saglıklı bi kalkış olmuş gibi tech e attınız..
hayırlı işler bol güneşler kardeş..bizde de 2 çeker alfa q4 var ankaraya gelirseniz müsait bi zmn da roll da olur sıfırdna da olur hepsi olur bizde denemek isteriz..
ya bu saxo 106 ları istanbul otabanında görmek çokk isterim :)
GKS TypeR
25-03-2010, 09:32
araçlara maşallah fn2 nin istanbula yolu düşerse denemek isterim.
yani vts yle 4 çeker 190 hp arabaya kalkışta 2 boy koydunuz...ve bu videoyuda çok saglıklı bi kalkış olmuş gibi tech e attınız..
hayırlı işler bol güneşler kardeş..bizde de 2 çeker alfa q4 var ankaraya gelirseniz müsait bi zmn da roll da olur sıfırdna da olur hepsi olur bizde denemek isteriz..
doğukan sıkıntımısın sen nesin :)
alfa mantar yurumuyor
duzgun bır q4 cok guzel 1 ve 2 vıtesde gıderı var
doğukan sıkıntımısın sen nesin :)
turbo zone dayız gel kanka :D
Evet gayet te sağlıklı bi kalkıştı 2 boyda attık sıkıntı yok
Yolumuz ankaraya düşmez ama sen inanmıyorsan veya denemek istiyorsan ortak bi yerde buluşup kalkabiliriz geçilmek bizim için geçmek kadar önemlidir.Allah sanada hayırlı işler versin..:)
beyazzehir
25-03-2010, 12:45
Birader deseydinki sürücüsü arabayı kullanamamış o zaman eyvallah derdim ama bi videoya bakıp arabayı küçümsemek sana yakışmasa gerek sıkıntımız yok eğlence amaçlı çektik videoları eğer karşılaşırsak sizin q4 lede yürürüz maksat neşemiz daim olsun
Birader deseydinki sürücüsü arabayı kullanamamış o zaman eyvallah derdim ama bi videoya bakıp arabayı küçümsemek sana yakışmasa gerek sıkıntımız yok eğlence amaçlı çektik videoları eğer karşılaşırsak sizin q4 lede yürürüz maksat neşemiz daim olsun
Tamamda dogukan haklı madem ile iyi kullanan birileri gecse direksiyona insanlar yanlış degerlendirmemis olurdu neyse maşallah tüm araclara
turbo zone dayız gel kanka :D
Kanka calisiyorum anca aksama bu arada TURBO ne durumda
gayet saglıklı diyosan ben bişi demeyim o zaman boşa tartışmaya gerek yok..sofor suremedı veya araba bozuk demedım ben...kalkışta saglıksızlık var dedım bu ne demek? soforde surememıs olabılır arabada cacık olabilir...ama şunu bilin ki 155 q4 4 çeker sağlıklı bi aracı saxoya kilit taksanız bile en fazla yanyana yurursunuz 1.viteste..bundan emin olun :) iyi sürüşler dilerim..
Talih.b16
25-03-2010, 14:14
biz sana saglıklı kalkıs vs vb yazdıkmı araclar bızım yazdık.arkadas aramıza yeni geldi ilk bizimle deniyo.adamda bılır barı acıp yurumesını 2 tane kat var aracında sen vıdeoya yorum yap bıze dııl.saglıklı saglıksız orası bıze kalmıs sen gazlamayı ızle
Talih.b16
25-03-2010, 14:24
ya bu saxo 106 ları istanbul otabanında görmek çokk isterim :)
stock saxo 106 larla ugrasma vtec var bıtane bıtıyo rodajı bıterse denersın onunla:)
stock saxo 106 larla ugrasma vtec var bıtane bıtıyo rodajı bıterse denersın onunla:)
sapanca duzlugunde olacak birde tadından yenmez:icon_tup:
Talih.b16
25-03-2010, 15:22
sapanca duzlugunde olacak birde tadından yenmez:icon_tup:
aynen ama virajada dikkat :)
sıkıntı yok denmek isteyenle denerim;)
Talih.b16
25-03-2010, 16:54
denerız tabiki ama ılla ıstanbul otobanımı olucak
beyazzehir
25-03-2010, 17:42
Tamamda dogukan haklı madem ile iyi kullanan birileri gecse direksiyona insanlar yanlış degerlendirmemis olurdu neyse maşallah tüm araclara
Hayır benim amacım konuyu büyütmek değildi benim doğukana demek istediğim marka fanatizmliği yapması orda 120 hp 106GTİ 200 hp FN2 Typ-r la kafa kafaya gidiyo hatta geçiyo doğukan bunda acayiplik görmüyo iş kendi sahip olduğu araca gelince 120 hp saxo nun 190 hp 4*4 Q4'ü geçmesi saçma oluyo ben ona mana veremedim sadece,üstteki videoyada aynı tepkiyi verseydi o zaman tamam ama gidipte konu başlığındaki Q4 yazısını görüp hemen ''hayırlı işler bol güneşler kardeş'' gibi laflar kullanması yakışık almadı bence...
Herkese keyifli sürüşler bi hatamız olduysa affola...
Talih.b16
25-03-2010, 17:50
Hayır benim amacım konuyu büyütmek değildi benim doğukana demek istediğim marka fanatizmliği yapması orda 120 hp 106GTİ 200 hp FN2 Typ-r la kafa kafaya gidiyo hatta geçiyo doğukan bunda acayiplik görmüyo iş kendi sahip olduğu araca gelince 120 hp saxo nun 190 hp 4*4 Q4'ü geçmesi saçma oluyo ben ona mana veremedim sadece,üstteki videoyada aynı tepkiyi verseydi o zaman tamam ama gidipte konu başlığındaki Q4 yazısını görüp hemen ''hayırlı işler bol güneşler kardeş'' gibi laflar kullanması yakışık almadı bence...
artııı 5500 :)
benım guzel kardeşim 120 hp hiç bi saxo type r geçemez bunu zaten bi tarafa koy da..ayrıca benim q4 um falan da yok...ben bildigim dgruyu savunurum gordugumu savunurum.. bu kadar basit..nyse yine polemik olmasın hayırlı denemeler size
eyup0054
26-03-2010, 14:39
araç bitik sürücü iş yapmaz vs...
bunlara takılmanın anlamı yok sence o adam bilerek mi gecilmis yooo amac gecmek gecilmekte değil amac yapılan işten eğlenceden zevk almak sakarya grubu olarak araclarımızın biraz daha işleri var nasıpse orta noktalarda bulusup denemelerde yaparız sıkıntı yok her zaman..
masllah araclara.
fn2 den ümitliydim ama taki videoyu izleyinceye kadar:)
Talih.b16
26-03-2010, 15:04
araç bitik sürücü iş yapmaz vs...
bunlara takılmanın anlamı yok sence o adam bilerek mi gecilmis yooo amac gecmek gecilmekte değil amac yapılan işten eğlenceden zevk almak sakarya grubu olarak araclarımızın biraz daha işleri var nasıpse orta noktalarda bulusup denemelerde yaparız sıkıntı yok her zaman..
artı 5500 artı gti
Almanci Tane-R
26-03-2010, 15:08
başka fn2 lerde var :)
sakarya ankara kaç km? arkadaşımın q4 u 1mılyon yakıyo orta noktada bulusmak bızım ıcın zor...sıze 50 lıra benzınızı ben atarım gerısınıde sız atın saxonuza bının gelın kardeşim..kabulsen yarın beklerım sizi..2.vites 60 basarız sızın top speed e kadar basarız uyarmı?
edit:hatta gelin sizi 2 3 tanede ayrı ayrı 106 saxolarla denetıyım hem aracınızı gormus olursunuz maksat geçmek geçilmek deilse denersiniz uyarmı
Cihan Çizmeci
26-03-2010, 17:05
Araçlara maşallah ayağınıza sağlık ;) Araçlarınızın maşallahı var güzel yürüyorlar cidden.
06 Roz 54 katılıyorum dediklerinde ama şunuda eklemek lazım dediklerine.O plaka Fn2 Type R'ı o 106 GTi geçmiş maşallah.YU Vts o Alfa Q4 2.0 Turbo'yu geçmiş onada maşallah.Bu araçlar diğer bu model araçları geçicek diye yada kesin geçer diye bişey yok.
Bu araçları bu arkadaşlar denemiş geçmişler.Bence deneyen şoför kendine ve arabasına güvenen adamadır.Bence arkadaşlarda tüm Q4 leri yada FN2 leri geçeriz diyip kendilerini kandırmıyolardır sanırım.
Araçlara maşallah ayağınıza sağlık ;) Araçlarınızın maşallahı var güzel yürüyorlar cidden.
06 Roz 54 katılıyorum dediklerinde ama şunuda eklemek lazım dediklerine.O plaka Fn2 Type R'ı o 106 GTi geçmiş maşallah.YU Vts o Alfa Q4 2.0 Turbo'yu geçmiş onada maşallah.Bu araçlar diğer bu model araçları geçicek diye yada kesin geçer diye bişey yok.
Bu araçları bu arkadaşlar denemiş geçmişler.Bence deneyen şoför kendine ve arabasına güvenen adamadır.Bence arkadaşlarda tüm Q4 leri yada FN2 leri geçeriz diyip kendilerini kandırmıyolardır sanırım.
eyw tsk ederiz. fn2 ile 160 a kdar beraber yürüyorlar zaten kısa var 190 200 de yaklasık 2 boya yakın fark oluyor fn2 önde.
alfa da arabasini yeni aldı acemilikde var heyecan yapiyor vites gecislerinde. yeterki bizim arabalar birbirini gecsinde hem eglenelim hemde aramizda tatlı rekabet olsun araclarimizz gelişsin.
bu arada bi org yapalımm :)
Talih.b16
26-03-2010, 19:30
sakarya ankara kaç km? arkadaşımın q4 u 1mılyon yakıyo orta noktada bulusmak bızım ıcın zor...sıze 50 lıra benzınızı ben atarım gerısınıde sız atın saxonuza bının gelın kardeşim..kabulsen yarın beklerım sizi..2.vites 60 basarız sızın top speed e kadar basarız uyarmı?
edit:hatta gelin sizi 2 3 tanede ayrı ayrı 106 saxolarla denetıyım hem aracınızı gormus olursunuz maksat geçmek geçilmek deilse denersiniz uyarmı
50 lıralık benzın az gelir:)
Serhat Y.
26-03-2010, 19:42
fn2 ile 160a kadar aynı giden 106 da sadece kısamı var
Talih.b16
26-03-2010, 19:44
chıp var kısa fıltre ve eksoz bırde hafıflettık
Serhat Y.
26-03-2010, 19:49
nekadar hafifleti
Talih.b16
26-03-2010, 19:51
sadece koltuklar ve stepne
emrah type-r
26-03-2010, 19:56
super vıdeolar olmus.ben askerdeyken acılısı yaptınız hayırlı ugurlu olsun
Talih.b16
26-03-2010, 20:00
super vıdeolar olmus.ben askerdeyken acılısı yaptınız hayırlı ugurlu olsun
vay vay vay mehmetcik hos geldın bı safak patlatta serınlıyelım kanka.toda kpro rbc beklıyo senı gelde ıkı sıkalım bakalım nasıl gıdıyo tayyar
serdar_keskin54
26-03-2010, 20:14
Bilader sen kimsinde bana böyle bir teklifte bulunuyorsun 50 lira diye sen kendini ne zannediyon 50 liralık adammısın çok istiyosan yükle kurtarıcıya arabanı gel faturanıda bana gönder... BEDAVA KONUŞMA
emrah type-r
28-03-2010, 09:46
yukleyınde bn oderım hesabı rahat olun...safak atarsa 43 :)
vtecburac
28-03-2010, 11:11
ayarla cihan bide sakaryaya gidelim:)
ayarla cihan bide sakaryaya gidelim:)
sıkıntı yok burak buyrun gelin araclarimizin ufak işleri var bitsin herkese kapımız acık misafirimiz olursunuz:)
serdar_keskin54
28-03-2010, 16:22
Gelelim dediniz buyrun gelin misafirimiz olun mangal yakarız sıkıntı yok rakı açarız sıkıntı yok ama sözüm meclis dışı bazı arkadaşlar gibi yersiz konuşmalara' da tahammülüm yoktur bilesiniz.
Saygılar
vtecburac
28-03-2010, 17:01
rakı acıcaksanız gelmeyelim:)
biz sütümüzü içer döneriz;)
dostum bu da süt ama aslansütü :D
vtecburac
28-03-2010, 17:38
dostum bu da süt ama aslansütü :D
yok saol biz kedi sütüne devam:)
serdar_keskin54
28-03-2010, 19:27
farketmez kedi sütüde war buyrun gelinn..
vtecburac
28-03-2010, 22:29
farketmez kedi sütüde war buyrun gelinn..
eyw saol serdar yanlız kırmızı halıyı karşılarken deil giderken isteriz:) dostluk boy boy önde olsunda sütü de yogurduda biz yaparız:icon_tup:
eyw saol serdar yanlız kırmızı halıyı karşılarken deil giderken isteriz:) dostluk boy boy önde olsunda sütü de yogurduda biz yaparız:icon_tup:
aynen dostum buyrun gelın her zaman bekleriz ....
yani 4 çeker bi araca kalkışta 2 boy atmak gercekten enteresan..değil Q4 1.6 4 ceker ımprezaya bıle kalkısta 2 boy zor atarsınız..
mevzu Q4 deil,benim arabam hiç degil benim Q4 ü sıfırdan değil -2 den bile kalksam önden ceker oldugu halde gecemessiniz,rollingi saymıyorum zaten.
arkadasta yazmıs yani 4 ceker 190 hp bı arabayı nasıl gectınız tuhaf deılmı dıe,sızde sankı olayda hıc bı tuhaflık yok gıbı dogal karsılamışsınız :)
Talih.b16
29-03-2010, 16:10
yani 4 çeker bi araca kalkışta 2 boy atmak gercekten enteresan..değil Q4 1.6 4 ceker ımprezaya bıle kalkısta 2 boy zor atarsınız..
mevzu Q4 deil,benim arabam hiç degil benim Q4 ü sıfırdan değil -2 den bile kalksam önden ceker oldugu halde gecemessiniz,rollingi saymıyorum zaten.
arkadasta yazmıs yani 4 ceker 190 hp bı arabayı nasıl gectınız tuhaf deılmı dıe,sızde sankı olayda hıc bı tuhaflık yok gıbı dogal karsılamışsınız :)
bol guneşler vs yazmıcak.bende sana sunu sorucam 106 gti ile s2000 yuruyo vıdeosuda var bunlar normal bızım saxo 106 yuruyuncemı sıkıntı oluyo anlamadım.q4 le bı tayyar veya s2000 yurutun bakalım ne olucak madem 4 ceker 190 hp gorelım nasıl oluyo.
bol guneşler vs yazmıcak.bende sana sunu sorucam 106 gti ile s2000 yuruyo vıdeosuda var bunlar normal bızım saxo 106 yuruyuncemı sıkıntı oluyo anlamadım.q4 le bı tayyar veya s2000 yurutun bakalım ne olucak madem 4 ceker 190 hp gorelım nasıl oluyo.
bak kardeş sen rolling videosu çekip koysan eyvallah yürümez diye bişey yok yürürsün normal bi Q4 ile ama sen tutup drag videosu koyarsan dragdada kalkısta 4 ceker arabaya 2 araba atarsan biz burda bi terslik oldugunu düşünürüz:icon_tup:
orjinal Q4 s2000 le falan yürüyemez kardeş bunu nerden cıkardın onu anlıyamadım yani konu Q4 saxo,S2000 type r nerden cıktı :)
benden için bahsediosan ben basarım sorun yok ama normal speclerde bi type r beni gecemez diye düşünüyorum(hdrs,cai,egzoz) :icon_tup:
Talih.b16
29-03-2010, 16:35
ya konuyu sonundan okumaya baslıyosunuz yada anlamıyosunuz.en basta ne yazdık okuyun arac stock sahıbı yenı aldı vs yazdık.zaten bı ıddada yok ortada q4 gecılecek dıede bısı demedık sapladık soktuk demedık yuruduler saxo gectı o aksam saxo 3.0 quatro audıyıde gecti a6.ben zaten q4 den anlamam gecmıs gecılmıs umrumda olmaz.idda eden sizsiniz koyun bı vıdeo gorelım ozellıkle tayyarla olan vıdeoyu cok merak edıyorum.hee s2000 nerdenmı cıktı vıdeolar bolume bakın 106 s2000 tayyarla yuruyo.burdanda q4 un tayyar ve s2000 gectıgını anlıyoruz bu kadar cıkan yer burası.
ya konuyu sonundan okumaya baslıyosunuz yada anlamıyosunuz.en basta ne yazdık okuyun arac stock sahıbı yenı aldı vs yazdık.zaten bı ıddada yok ortada q4 gecılecek dıede bısı demedık sapladık soktuk demedık yuruduler saxo gectı o aksam saxo 3.0 quatro audıyıde gecti a6.ben zaten q4 den anlamam gecmıs gecılmıs umrumda olmaz.idda eden sizsiniz koyun bı vıdeo gorelım ozellıkle tayyarla olan vıdeoyu cok merak edıyorum.hee s2000 nerdenmı cıktı vıdeolar bolume bakın 106 s2000 tayyarla yuruyo.burdanda q4 un tayyar ve s2000 gectıgını anlıyoruz bu kadar cıkan yer burası.
ben konuyu basından okudum ;) kullanım hatası yada araba cacık dendi onun ustune bu tartısma yasandı zaten:icon_tup:
sen 120 hp 106 yla rollingde type r,s2000 gec ben sana bı type r la bı s2000 hedıye ederim :) komik olmıyalım bence...
benim arabam işin içine katarsan 106 pek rakip olmaz kardeş..
type r bulamadım deniyecek bulursam dener koyarım zaten ama benim aracın başka araclarla videoları mevcut ac ızle merak ediyosan.hatta videoda 151 hp 106 da var ona göre 120 hp lık 106 yla neler olur kafanda kıyaslarsın:icon_tup:
Talih.b16
29-03-2010, 18:01
1.3 bar basıp atmosferık aracla basmıssın gecmıssın tebrıkler.ben hala konuyu okuduguna ınanmıyorum q4 kımse kotulemedi.sız dırek q4 sole gıder bole yazmıssınız bızde zaten q4 un stock .barı dusuk ve daha yenı almıs arkadasımız yazdık.ayrıca ben sana 120 hp arac s2000 gecıyo yazmadım onu da bı daha oku.zaten gecen de dııl yuruyen yazdım.bı daha oku ıstersen konuyu.sen bar acıp yuruyosun nıye fıltrelı headerlı taypar arıyon.
1.3 bar basıp atmosferık aracla basmıssın gecmıssın tebrıkler.ben hala konuyu okuduguna ınanmıyorum q4 kımse kotulemedi.sız dırek q4 sole gıder bole yazmıssınız bızde zaten q4 un stock .barı dusuk ve daha yenı almıs arkadasımız yazdık.ayrıca ben sana 120 hp arac s2000 gecıyo yazmadım onu da bı daha oku.zaten gecen de dııl yuruyen yazdım.bı daha oku ıstersen konuyu.sen bar acıp yuruyosun nıye fıltrelı headerlı taypar arıyon.
ben denerken basınca degıl verdıgı guce bakarım ;) benım arabam ortalama dedigim speclerde bı type r la yaklasık beygırlerde oluyolar..şimdi ben bu güce 3 barda gelsem degisen bisey olucakmı?
tamam 120 hp 106 yla yurusende olur gecme işinden vazgectim:icon_tup:
artı zaten orjinalde 1 bar basıyo bende 1.3 basıyorum arada daglar yok yani..
Q4 u kotuledınızde demedım ama normal bı Q4 u gusel bı şöförle dragda gecemessiniz derim...gerisi size kalmıs videoda geçmişsiniz tebrikler daha uzatmaya gerek yok:icon_tup:
Cihan Çizmeci
29-03-2010, 20:36
Gelelim dediniz buyrun gelin misafirimiz olun mangal yakarız sıkıntı yok rakı açarız sıkıntı yok ama sözüm meclis dışı bazı arkadaşlar gibi yersiz konuşmalara' da tahammülüm yoktur bilesiniz.
Saygılar
İlk aracımı aldım alalı alkol içmedim söz vermiştim :) Rakıya hayır diyemem :D Mangal yakalım cola açalım rakı içmeyelim gelelim misafiriniz olalım denyelim eğlenelim :icon_tup: Herşeyi boşverir dostluğumuzu daim ederiz.Burak arkadaşlarla anlaşırız bizede onlarada uyan bi akşam gideriz ;)
İlk aracımı aldım alalı alkol içmedim söz vermiştim :) Rakıya hayır diyemem :D Mangal yakalım cola açalım rakı içmeyelim gelelim misafiriniz olalım denyelim eğlenelim :icon_tup: Herşeyi boşverir dostluğumuzu daim ederiz.Burak arkadaşlarla anlaşırız bizede onlarada uyan bi akşam gideriz ;)
+1 Her Zaman.
vtecburac
29-03-2010, 22:29
tamam kanka bana uyar önce size bi gelelimde ondan sonra nedersen öyele yaparız bana uyar sen söyle yeter:icon_tup:
Talih.b16
29-03-2010, 22:37
herkesi bekleriz sakaryaya caya corbaya rakıya mangala gazlamaya fark etmez basımızın ustune yerınız var
vtecburac
29-03-2010, 22:44
herkesi bekleriz sakaryaya caya corbaya rakıya mangala gazlamaya fark etmez basımızın ustune yerınız var
sen naptın abi araba bittimi ? rodaj felan ?
Talih.b16
29-03-2010, 22:49
sen naptın abi araba bittimi ? rodaj felan ?
kardesim yemekdeyiz sakaryadan sonra rodajdayız sakarya:) rodaj bıtıyo az kaldı aem ems yı beklıyorum amerıkadan gelıyo kargosuz gumruksuz geldıgı ıcın beklıyoruz gelır gelmez tımıng ve ayar sonra devam gazlamaya.
vtecburac
29-03-2010, 22:53
kardesim yemekdeyiz sakaryadan sonra rodajdayız sakarya:) rodaj bıtıyo az kaldı aem ems yı beklıyorum amerıkadan gelıyo kargosuz gumruksuz geldıgı ıcın beklıyoruz gelır gelmez tımıng ve ayar sonra devam gazlamaya.
inş istediğiniz gibi olur ilk açılış denemesini yaparız:)
Talih.b16
29-03-2010, 22:58
Olur olur sıkıntı yok kardesim bi bitsin sıkıntısız herşeyi ile istersen ilk seninle yapariz :)
vtecburac
29-03-2010, 22:59
yapalım yapalım merak ettım bakalım nasıl olmuş araba:)
Talih.b16
29-03-2010, 23:04
valla bende cok merak ediyorum emin olabilirsin :)
vtecburac
29-03-2010, 23:07
abi meraklanmamak elde değilki, insan şüpheli bir bekleyiş içine giriyor hep kafada soru işretleri acaba acaba acaba....:)
beyazzehir
30-03-2010, 10:20
Sorma ya kulüpçek tılhi bebeğimin setup'nu merak ediyoz :) her zaman bekleriz arkadaşlar eğlenmek yemek içmek işin cabası dostluk baki kalsın gittiğimiz şehirlerde bi bardak çay içecek hatırlı arkadaşlarımız olsun bu bize yeter ;)
Cihan Çizmeci
30-03-2010, 11:29
Sorma ya kulüpçek tılhi bebeğimin setup'nu merak ediyoz :) her zaman bekleriz arkadaşlar eğlenmek yemek içmek işin cabası dostluk baki kalsın gittiğimiz şehirlerde bi bardak çay içecek hatırlı arkadaşlarımız olsun bu bize yeter ;)
+ Çizmeci :icon_tup:
mannerboy
30-03-2010, 16:38
sakaryada olması sevindirici bizim burlarda roll drag için hiç ortam yok yazın bende aktif olarak katılmak isterim ;) güzel videolar
serdar_keskin54
30-03-2010, 18:00
her zaman beklerız kardesım onemlı olan dostluk artık havalarda actı gecelerı e-5 dyz