Orijinalini görmek için tıklayınız : Silivri
Arkadaşlar forumda bazı arkdasların sılıvrıden oldugunu falan okuyorum. silividen olan arkdaslar kımlerdır havalar ısınıyor bır bulusma falan ayarlarız. selimpaşa kumburgaz da olbılır :))
Low-Rider
24-03-2010, 21:20
Dostum imzanı bi ufal istersen
imza boyutu 500x100 pixel olmak zorunda
yazlık orda parkkoyde erkayalar sitesi :) baya birileri var o taraftan uye.senin araci gorunce hatirladim simdi goruyodum sık sık. orada oturanda cok samimi abim var tanirsin belki Erdal ATA plaka 320d fln.. yaza gorusuruz ins. saracoglu alanda fln oturuyoruz forumdan Tholl-ga fln var..
yazlık orda parkkoyde erkayalar sitesi :) baya birileri var o taraftan uye.senin araci gorunce hatirladim simdi goruyodum sık sık. orada oturanda cok samimi abim var tanirsin belki Erdal ATA plaka 320d fln.. yaza gorusuruz ins. saracoglu alanda fln oturuyoruz forumdan Tholl-ga fln var..
tolga abıyı cok ıy tanıyorum ata plaka sureklı goruyorum sılvrıde bakalım arkdaslar buraya yazsın da bı ara toplanalım :) parkkoyde bılıyorum ama saraçoglunu :)
pesimist206
24-03-2010, 21:56
bzmde yazlık o tarafta gumusyaka yazada bı organızasyonlar ayarlanabılır zaten keyıfte oluyo cogu zmn herkes :)
FK plakalı Beyaz Corsa senin yanılmıyorsam.İsim neydi ?
Bende Silivriden sayılırım.
tolga abıyı cok ıy tanıyorum ata plaka sureklı goruyorum sılvrıde bakalım arkdaslar buraya yazsın da bı ara toplanalım :) parkkoyde bılıyorum ama saraçoglunu :)
yazin bol bol bulusma ayarlariz :) iyi makara donuyo
FK plakalı Beyaz Corsa senin yanılmıyorsam.İsim neydi ?
Bende Silivriden sayılırım.
fk corsa arkadasımın benımkı ysn ama arac aynı zten :) ben yasın
bzmde yazlık o tarafta gumusyaka yazada bı organızasyonlar ayarlanabılır zaten keyıfte oluyo cogu zmn herkes :)
evet ya yaz gelıyo kısmetse organzayn yapalım yne
fk corsa arkadasımın benımkı ysn ama arac aynı zten :) ben yasın
Sana hiç denk gelmedim Silivride.Sürekli Fatihin arabasını görüyorum.Klasis te mi oturuyon ?
Ben kamilobadayım. Yazlık var orda 3 ay keyif seyran takılıyoruz :) Tech buluşmaları oluyor zaten. Geçen sene Jazz vardı bende gri şimdi fiesta aldım yaza güzel hale gelecek inş :)
Sana hiç denk gelmedim Silivride.Sürekli Fatihin arabasını görüyorum.Klasis te mi oturuyon ?
klasısın orda oturuyom ama yazın sılvrıdeyım cogunlukla bıde benım aracım sıtede oluyo gnelde ondan pek gozukmuyom benım arabam 15 bın km de fatıhın 50 bın olmus gozukmesı dogaldır :P sızın arac neydı sılvrıdemı oturuyonuz
klasısın orda oturuyom ama yazın sılvrıdeyım cogunlukla bıde benım aracım sıtede oluyo gnelde ondan pek gozukmuyom benım arabam 15 bın km de fatıhın 50 bın olmus gozukmesı dogaldır :P sızın arac neydı sılvrıdemı oturuyonuz
Silivrinin köylerinde oturuyorum ben.Gri Opel Astra var bende...
Ben kamilobadayım. Yazlık var orda 3 ay keyif seyran takılıyoruz :) Tech buluşmaları oluyor zaten. Geçen sene Jazz vardı bende gri şimdi fiesta aldım yaza güzel hale gelecek inş :)
hayırlı olsun gecen sene 2 3 kere gıttım keyıfe pek hareketlı degıldı sankı eskıye oranla :)
Silivrinin köylerinde oturuyorum ben.Gri Opel Astra var bende...
hangı koy fener koyle alıpasa benden sorulur :P
hangı koy fener koyle alıpasa benden sorulur :P
Hiçbiri. :D
Değirmenköy.;)
hayırlı olsun gecen sene 2 3 kere gıttım keyıfe pek hareketlı degıldı sankı eskıye oranla :)
cumartesi akşamları bence gayet iyiydi özellikle tech buluşmaları olduğunda bayağı kalabalık oluyordu :) en sakin gün ise pazar günleri bence ertesigün iş günü falan 11den sonra sessizleşiyor :)
Hiçbiri. :D
Değirmenköy.;)
değirmenköy de yazlık vardı sattık degırmenkoy gırısınde sağda kalıyo doktorlar sıtesıydı tarlanın ortasında resmen :)
cumartesi akşamları bence gayet iyiydi özellikle tech buluşmaları olduğunda bayağı kalabalık oluyordu :) en sakin gün ise pazar günleri bence ertesigün iş günü falan 11den sonra sessizleşiyor :)
ehh artık kısmetse bende ınsallh katılrıım bu sene tansıır kaynasırız ıy oluyo ole makara muhabbet
ben bu sene çalıştığım için izinli günlerimde gelicem. inş haftasonuna denk gelir izinler :) zaten 3-4 kişi olmak yetiyor :) Ekstra bir buluşma yoksa :)
değirmenköy de yazlık vardı sattık degırmenkoy gırısınde sağda kalıyo doktorlar sıtesıydı tarlanın ortasında resmen :)
Ortasında pek kalmıyor ama yakın diyebiliriz.Konum olarak tam kafa dinlemelik bir yer.;)
bende silivrideyim ysn ve fk yı görüyorum sürekli :) bi organizasyon olursa bende varım
Ozan Özer
25-03-2010, 00:44
Bizim yazlıkta Basınkent 1'de..85senesinden beri oradayım,Yarı Silivrili sayılırım:)
Yeşil tek kapı bir focus gördüyseniz yazın,bilin ki benim araç..
Benimde memleketim silivri :)
kavaklı danım
ama her zaman gitmiyorum tabi
CasabLanca
25-03-2010, 00:50
Bizim yazlıkta Basınkent 1'de..85senesinden beri oradayım,Yarı Silivrili sayılırım:)
basınkentte kuzenlerimin yazlığı vardı gelip gitmişliğim var belki tanırsın
ümitcan.
Yazın olursa hertürlü selimpaşa acarlardaydı yazlık şimdi biraz daha uzak eregli tarafında ama gelinir...
Ozan Özer
25-03-2010, 01:23
basınkentte kuzenlerimin yazlığı vardı gelip gitmişliğim var belki tanırsın
ümitcan.
Basınkent 1 mi 2 mi? arada çok fark var:) 1'e geldiysen illa ki görmüşümdür seni;)
kumburgazdayız Allah ın ıznı ıle
SekoLive
25-03-2010, 08:18
havalar ısınsında bi orangaize olsun dragger abimiz ve tuner kerem bekliyoruz.
Yazın zaten Kumbugazdyım :D kış günü dahil gideriz mangala falan sıkıntı yok :D
SekoLive
25-03-2010, 09:09
Yazın zaten Kumbugazdyım :D kış günü dahil gideriz mangala falan sıkıntı yok :D
yap ozaman organizeyi :D
CasabLanca
25-03-2010, 09:10
Basınkent 1 mi 2 mi? arada çok fark var:) 1'e geldiysen illa ki görmüşümdür seni;)
1 diye hatirliyorum
kamiloba dayım yazları haftasonları, ya da silivride büyük serseven de:)
kamiloba dayım yazları haftasonları, ya da silivride büyük serseven de:)
Siyah Clio Clb MDfym yazıyodu arkasında :) MEgan2 Rs Doğrumu bilyrz:D eski araçlarınız
yap ozaman organizeyi :D
Yapalım Gidelim Bi C.tesi Akşamı Yapalım MAngalı sucuk et
altına yapar oo :D
geçen sene sana kaç kere mangal yaptım sikender küçük ! 8 kangal sucuğu 3 kişi yemedikmi sucukla redbull içmedin mi:D
Siyah Clio Clb MDfym yazıyodu arkasında :) MEgan2 Rs Doğrumu bilyrz:D eski araçlarınız
aynen öyleydiler:)
Ozan Özer
25-03-2010, 16:08
1 diye hatirliyorum
Hangi sene gelmiştin?Ben her yaz illaki ordayım..H.sonları kesin zaten..;)
bende silivrideyim ysn ve fk yı görüyorum sürekli :) bi organizasyon olursa bende varım
sızın arac neydı acaba ? bızı zten gormeyen kalmamıs :)
canavar gıbı bır focus gorulmustur yazın :)
arkdaslar sılvrılı uyeler artmıs hadı bakalım sohbete devam :P
Yasin.
Silivride denk gelirsem durdururum ona göre... :D
ben silivriliyim semizkumlarda oturuyoruz ama ben öğrenci olduğum için kışı istanbulda geçiriyorum
aracım GRY 86 beyaz leondu basık:D
şimdi yeni scirocco aldım salsa kırmızı GRY 85 belki denk gelmiş görmüş olabilirsin ben corsaları çok gördüm şahsen:D
CasabLanca
25-03-2010, 19:24
Hangi sene gelmiştin?Ben her yaz illaki ordayım..H.sonları kesin zaten..;)
kendimi bildim bileli gelip gideriz ama son zamanalrda gelmedim 2-3 sene olmuştur
bu merdivenlerden aşağıya inince deniz tarafında iskele felan vardı lokal gibi bir yer vardı bunları hatırlıyorum
eskıden tatkoy sımdı celalıye :D
Ozan Özer
25-03-2010, 19:31
kendimi bildim bileli gelip gideriz ama son zamanalrda gelmedim 2-3 sene olmuştur
bu merdivenlerden aşağıya inince deniz tarafında iskele felan vardı lokal gibi bir yer vardı bunları hatırlıyorum
Hala duruyor söylediklerin kardeşim.Bu senede ramazan'a kadar cumartesileri eğlence olur illaki;)
ben silivriliyim semizkumlarda oturuyoruz ama ben öğrenci olduğum için kışı istanbulda geçiriyorum
aracım GRY 86 beyaz leondu basık:D
şimdi yeni scirocco aldım salsa kırmızı GRY 85 belki denk gelmiş görmüş olabilirsin ben corsaları çok gördüm şahsen:D
leonu cok gordum dıye hatırlıyorum ama nerde onu hatırlayamadım bılgı unı falan gelıyomuydunuz?
basın 1 de 2 de merrdven ve lokal var :)
leonu cok gordum dıye hatırlıyorum ama nerde onu hatırlayamadım bılgı unı falan gelıyomuydunuz?
kültürdeyim ben bilgiye gitmedim ama ist içi çok dolaştım leonla bi ara silivri ist arası baya git gel yapmıştım:D
arkadaşlar 20 senedir o tarafda yazlımız var kınalıköpru mevkinde esendorukvillarından yazlıklarımız var gidip gelirim silivriye ii bilirim bi nevi oralıda sayılırım sanırım:D
kültürdeyim ben bilgiye gitmedim ama ist içi çok dolaştım leonla bi ara silivri ist arası baya git gel yapmıştım:D
kesın gordum yanı sılvrıdede gormus olabılırm o zamn sende sılvrıde benı gormusundur belkı
arkadaşlar 20 senedir o tarafda yazlımız var kınalıköpru mevkinde esendorukvillarından yazlıklarımız var gidip gelirim silivriye ii bilirim bi nevi oralıda sayılırım sanırım:D
kınalıkopru gec sagda petrol ofısı var orda beklerım :)
köpruye gelmeden önceki sağdakı petrol ofisimi tesis hani...
Ozan Özer
25-03-2010, 20:03
basın 1 de 2 de merrdven ve lokal var :)
Haklısın ya:) Basın 1'in sahili daha boştur dersem anlaşılır bence:=)
köpruye gelmeden önceki sağdakı petrol ofisimi tesis hani...
sılvrıden kınalıya dogru gelırken en son bı vıraj var vırajı donuyon hemen sagda petrol ofısı :) bıde yazın seye cok gıdıyorum nargıle var albayrak sıtesının yanında
Haklısın ya:) Basın 1'in sahili daha boştur dersem anlaşılır bence:=)
bos olsun adam gıbı adam olsun gercı her cumartesı kavgaları meshurdur ama :)
yatmadan önce bı guncel yapayım degısık olsun
Ben de Silivri'nin yerlisiyim. Yaz kış Silivri'deyim ..
Ben de Silivri'nin yerlisiyim. Yaz kış Silivri'deyim ..
sılvrının neresındesınız s 2000 gecen gun gordum sankı yanı 1 ay falan olyo ?
sılvrıden kınalıya dogru gelırken en son bı vıraj var vırajı donuyon hemen sagda petrol ofısı :) bıde yazın seye cok gıdıyorum nargıle var albayrak sıtesının yanında
bende silivridenim yazın gidiyorum...kınalıda oturuyorum albayrağın yanında...cambaztepe olarakda geçioyp PO nun karşısında girişi
Tholl-ga
26-03-2010, 06:40
bende yaz sezonunda silivrideim.meşhur cities in yanında :D
Sefa_vts
26-03-2010, 07:43
5 kere geldim sizin yazlığa bul desen çorluya götürürüm hahaha :D
Kınalı petrol de ne var buarada yaniss? Kız arkadaşımdan iyi bilirim kınalıyı?
Sefa onu boşverde çeltik köyü var kınalıdan içeri girince ilerde mangallık bir yer var akıllara zarar :D
Gidelimmi kardeş ordanda kendimizi dağlara taşlara vururuz :D
buluşma ayarlamak lazım:D
ulan alayımız ordan ya:D tolga nın yanına gittim bi aksam gece bitti yola cıktım benı arıo sıksana dıo bana bi sıktım bende gardenın ordan taaa yukarı eskı gardenın oraya bütün silivri dinledi:)
Ozan Özer
26-03-2010, 08:15
:) bir ara ne giderdim yaa..
serkan demir
26-03-2010, 08:22
opp bi silvrili daha düştü konuya :) araptepede yazlık var çoğu hafta sonları kaçarım.
Tholl-ga
26-03-2010, 08:42
:D :D
ulan alayımız ordan ya:D tolga nın yanına gittim bi aksam gece bitti yola cıktım benı arıo sıksana dıo bana bi sıktım bende gardenın ordan taaa yukarı eskı gardenın oraya bütün silivri dinledi:)
evine gidene kadar ses geldi :D
:) bir ara ne giderdim yaa..
hala güzel haal eğlenceli :D
opp bi silvrili daha düştü konuya :) araptepede yazlık var çoğu hafta sonları kaçarım.
araptepenin orda okulun önündeki boşluk çok güzel :D
hayırdır silivriyle alakalı konu var :)
hemen hemen hergün geciyorum silivriden,
Büyükçekmece - Değirmenköy,
yazlari citys te dj tolga, lise arkadaşlarıyla araptepede muhabbet
Tholl-ga
26-03-2010, 10:06
künefeci musa dedeyi unutmamak lazım :D
Pardon, unutmuşum :)
senı almıyorlardı cıtıes e :D
dragstar
26-03-2010, 10:38
heryaz 2-3 kere giderim kumburgazda yazlık var ama gitmiyorum pek
şu cities tam nerde kalıyor ya?
parkköyun orda sahıl kısmında :D
crazydog
26-03-2010, 12:12
arada giderim bende kumburgaza clioGT nin yanına silivriye falanda geçiyoruz bazen
modify34
26-03-2010, 13:21
bende silivrinin yerlisiyim. yeşil vti vardı daha önce, şimde ise aile spec :) vtec2 var beyaz
bende silivridenim yazın gidiyorum...kınalıda oturuyorum albayrağın yanında...cambaztepe olarakda geçioyp PO nun karşısında girişi
arac neydı ben hep albayraktayım nerdeyse btuun yaz
senın arabamıydı abı o yaa dıyorum kım bu gece gece uyutmadı :)
bende silivrinin yerlisiyim. yeşil vti vardı daha önce, şimde ise aile spec :) vtec2 var beyaz
sılvrıdede vti var 3 5 tane hangısısınız:)
tolga abı artık yaz olsunnda burdan konusmakla olmuyo kunefeydı falan fılan :)
Bu konu Silivriyle kalmaz. :D Gümüşyakadan gider Ereğlide durur Yeniçiftlikte biter. :D
hayırdır silivriyle alakalı konu var :)
hemen hemen hergün geciyorum silivriden,
Büyükçekmece - Değirmenköy,
yazlari citys te dj tolga, lise arkadaşlarıyla araptepede muhabbet
Tanıdık akraba felan mı var Değirmenköyde ?
Bu konu Silivriyle kalmaz. :D Gümüşyakadan gider Ereğlide durur Yeniçiftlikte biter. :D
silivri dedgıme bakma yanı o cevre komple :)
silivri dedgıme bakma yanı o cevre komple :)
Sadece Silivriyle sınırlı kalmaz diyosun. :D
arac neydı ben hep albayraktayım nerdeyse btuun yaz
saabit bişeyle gelmioyorum zaman zman corsa zaman zman jetta bazen q7....ben senn aracı gormedm hiç ama...
S.Özeren
26-03-2010, 23:53
yazları gümüşyaka
saabit bişeyle gelmioyorum zaman zman corsa zaman zman jetta bazen q7....ben senn aracı gormedm hiç ama...
surklı gıdıyodum ama bmw vardı gecen yaz bende 320 corsa pek gelmıyodum ama audi a3 vardı a4 bentley mını cooper gp falan hep bızım arkdaslar kırmızı a5 bıde a4 cabrıo vardı FLP plaka ama onu kesın gormsundur ben cok samımı degılımde kendısıyle
onu bliyorum...ehliyetii yokken jandarmaya yakalnmıstı bizim orda gorurmslerdi hahahaha :D
onu bliyorum...ehliyetii yokken jandarmaya yakalnmıstı bizim orda gorurmslerdi hahahaha :D
sanırsam daha yenı ehlıyet aldı yada alıcak daha lısede kendısı aracıda satılık zten bılmeyen yok onu :)
hayırllısı olsun :D
bu yaz benı gordunmu seslen oralardayım yıne :)
aynen aynen bende oralardayım can 3 sıfır diye seslen :D ben gelirim
ilkay325i
27-03-2010, 01:12
Silivri Kınalıda Yazlık Var Maxi Ye Çok Yakın ;)
aynen aynen bende oralardayım can 3 sıfır diye seslen :D ben gelirim
can 000 gece gece ıy geldı
kinaliyada cok geliyorum ben. flp nin sitede arkadas var belki silivride falanda gormussundur agk15 r56 cooper s mavi . bu yaz makaranin dibine vururuz artik :)
coocuklugumuzun gectıgıı yerler
Tanıdık akraba felan mı var Değirmenköyde ?
hergün akraba için değirmenköye gidilmez heralde bi hastalık olmadığı sürece :)
işin bi kısmı orada
kinaliyada cok geliyorum ben. flp nin sitede arkadas var belki silivride falanda gormussundur agk15 r56 cooper s mavi . bu yaz makaranin dibine vururuz artik :)
cooperı 1-2 kez görmüştüm bu yaz güzel geçeceğe benziyor :D
hergün akraba için değirmenköye gidilmez heralde bi hastalık olmadığı sürece :)
işin bi kısmı orada
Dediğin yerde oturuyorum da onun için sordum.
gormedım ama bu yaz gorusuruz mutlaka zten makara falan
tabı tabı gorusuruz muhakkak biz zaten geceleri hep saracoglu alan da oluyoruz makaranin dibine vururuz :)
arkdaslar sustu herkez konu cok eskılerde kalms :=)
kalmasın yaz geldi sayılır haftasonu silivrideym ben....bu arada flp den baska bide yesil cupra lı eleman vardı adını unuttum...oda simdi goplu beyaz s14 a yı almıs oda biizm oralarda takılır...kevın dı galiba adı
kalmasın yaz geldi sayılır haftasonu silivrideym ben....bu arada flp den baska bide yesil cupra lı eleman vardı adını unuttum...oda simdi goplu beyaz s14 a yı almıs oda biizm oralarda takılır...kevın dı galiba adı
kevın kevın benım arkdasım :) ne almıs sımdı o ? flp de mercedes almıs galıba gordum bı kerede
silivri -kavaklı
memleketim
yaz geliyor kumburgaz geceleri sabahlar olmasın :D
bakalım nasıl olcak kumburgaz bu sene :)
Kumuburgaz Spec :D o çevre bizde:D
bakalım nasıl olcak kumburgaz bu sene :)
her seneki gibi hareketli güzel olacaktır inş :) işten ötürü fazla gelemicem ama izinli günlerde kaçıcam oraya :)
kevın kevın benım arkdasım :) ne almıs sımdı o ? flp de mercedes almıs galıba gordum bı kerede
gazi osmanpaşa da olan beyaz s14 a 400 hp civarında olan yanında HKS yazıodu
haftasonları silivri spec...hadi hayırlı olsun :D
haftasonları silivri spec...hadi hayırlı olsun :D
gel yavrum beklerim biliyosun :D
gazi osmanpaşa da olan beyaz s14 a 400 hp civarında olan yanında HKS yazıodu
cuprası da sahıbındende satılık duruyo
satmadımı onu ?araba el değiştirdi diye biliyorum
S.Özeren
27-05-2010, 01:30
sen nasıl albayraktasın hep ben hiç görmedim :)
Konuya geç dahil oldum ama; :D bizimde silivride yazlık var 21 senedir oradayız parköde ozman herkez parköyü biliyor ben de eskilerden bir hatırlatma yapıyım şimdi kapandı ama Eski Mum bar'ı hatırlayan varmı aranızda...
Tholl-ga
27-05-2010, 09:01
Konuya geç dahil oldum ama; :D bizimde silivride yazlık var 21 senedir oradayız parköde ozman herkez parköyü biliyor ben de eskilerden bir hatırlatma yapıyım şimdi kapandı ama Eski Mum bar'ı hatırlayan varmı aranızda...
Mum Bar hatırlanmazmı ama her daim her zaman cities :D
mum bar falan bılmem cıtıes kım sorsan bılıyor hele kumburgaz keyıf dedın mı bılmeyenn yok :)
bizim yazlik o taraflarda (selimpasada) ,hafta sonlari genelde oralarda oluyorum , kumburgaz bulusmalari falan olursa katilabilirim :)
Mum Bar hatırlanmazmı ama her daim her zaman cities :D
ne cities i morukk mum bar vardi mum barrr birak burjuvaligi :) bende haziran 15 ten sonra parkkoydeydim bol bol gorursunuz aksam 9 bucuktan sonra saracoglu alanda , kumburgaz keyifte belkidee kinalidaa :)
aynen aynen kınalı silivri meetin in da hauuuuss :D
Tholl-ga
27-05-2010, 19:50
red&white cheesburger geceleri :D
red&white cheesburger geceleri :D
artık eskisi gibi yapamıyolar onuda belirteyim.Balık pazarının arkasına balık ekmek yeri açıldı sürekli full çekiyor çok güzel bir yer gitmenizi öneririm.:icon_tup:
artık eskisi gibi yapamıyolar onuda belirteyim.Balık pazarının arkasına balık ekmek yeri açıldı sürekli full çekiyor çok güzel bir yer gitmenizi öneririm.:icon_tup:
evet balıkcıları bende tavsıye ederım red whıte performans dusuklugu yasadı etıler marmarısın acılmasından sonra ama toparlamaya baslaar yakında :)
evet balıkcıları bende tavsıye ederım red whıte performans dusuklugu yasadı etıler marmarısın acılmasından sonra ama toparlamaya baslaar yakında :)
etiler marmaris büfenin ıslak hamburgerini birayla dene süper oluyor :D
etiler marmaris büfenin ıslak hamburgerini birayla dene süper oluyor :D
ılk defa duydum en kısa zamnda denıycem :)
arkadaşlar silivrideyim bugun isteyen olursa tanısıp gorusebiliriz :)
Silivri de Polislerle neredeyse akraba olucaz.Her seferinde göze batıyoruz.Geçen gün eve ceza gelmiş.3 ay önce yüksek sesten ceza yemişim.Orjinal ses sistemine bile ceza yazılabiliyorsa bu memlekette yazık diyorum.
dun silivrideydim bende bugun dondum.bi 10 15 gune guzel bi bulusma ayarlariz insallah =)
dun silivrideydim bende bugun dondum.bi 10 15 gune guzel bi bulusma ayarlariz insallah =)
olursa süper olur beklemedeyim :icon_tup:
millet bu hafta silivride olan varsa cumartesi akşam saat 10 gibi albayrak girişindeki durumcu de olursanız hem tanısırız hem nargile falan iceriz...ben orada olacağım gelirseniz beklerim :)
biz kumburgazda oluyoruz genelde ama kumburgazda çok sessizdi geçen haftalar. Bu hafta işten gidemicem haftaya allah kerim :)
Tholl-ga
28-07-2010, 18:40
evet silivrilileri görelim :D
Sefa_vts
28-07-2010, 20:12
Gelipte haber vermeyenler var =)
Tholl-ga
28-07-2010, 20:14
onların ben :D :D
emirhan sph
28-07-2010, 20:18
biz kumburgazda oluyoruz genelde ama kumburgazda çok sessizdi geçen haftalar. Bu hafta işten gidemicem haftaya allah kerim :)
Melih ramazanda kumburgazda olcam kesin goruselm kardesim :)
Thracian
28-07-2010, 21:22
Silivride oturuyorum yaz-kış. Buluşma olursa haberleşelim yüzyüze tanışmak-kaynaşmak daha yi olur
bizim aile gitmiş silivriye dün mangal bağ bahçenin tadını çıkarıyorlarmış
baba 3-4 sene sonra tövbesini bozdu sanırım :p kendi gitti arabayla
aracı tanıyanlar şaka olsun falan diye aksiyon yapmayınız 25 senelik taksici geçmişi var :D
dedim araç nasıl beğendin mi güzel olmuş mu nasıl gidiyor chipli yeni ön takımlı falan diye?
bilmem 120yi hiç geçmedimki dedi :D
yaşlanmak böyle bir şey olsa gerek :)
onların ben :D :D
yol üstü ugra bare hep fossss :):)
hee ozanıda getir kendine getirim onu :D
dragstar
28-07-2010, 22:47
celaliye kabul ediyormusunuz:D
celaliye kabul ediyormusunuz:D
kurtarır bence
bende kavaklılıyım aslen :D
eskiler bilir nam-ı diğer feteköy :)
celaliye özdemir villalalarındayım
evet silivrilileri görelim :D
gorelim moruk ;)
S.Özeren
29-07-2010, 01:48
Yasin marmaris büfenin üstünde gördüm aracını silivride bende gümüşyakadayım
her Hafta sonu Altınorakdayım : )
Tholl-ga
29-07-2010, 07:03
her cuma cmt istinasız gece 2 3 te marmaris büfedeyim :D
her gün kumburgaz kamiloba celaliye selimpaşa silivri arlarındayım :D:D:D:D:D carbon spoilerlı civic hahahah :D
her cuma cmt istinasız gece 2 3 te marmaris büfedeyim :D
sen anca başka durumlar oldumu ara beni zaten oralarda arama :D
Tholl-ga
29-07-2010, 08:38
nası hafifledimi bari :D
arkadaşlar cumartesi gece albayrakta olcam gelin tanısalım... :)
Silivri aktif ileti şubesi nerede bilen var mı? Herifler pazartesi yağışı bahane ederek gelmediler komedi ya gidip basıcam adres lazım:D
Tholl-ga
29-07-2010, 18:53
bu kadarmı silivri çevresi :D
Thracian
29-07-2010, 18:59
EEE o kadar konuştuk, Şimdi bi adres bir de zaman belirleyelim buluşalım
OzanCELENK
30-07-2010, 07:48
yol üstü ugra bare hep fossss :):)
hee ozanıda getir kendine getirim onu :D
Gelicemm knkaa geliceemm bi getir kendime beni :D:D
Tholl-ga
30-07-2010, 07:57
hahahhahah :D
S.Özeren
04-08-2010, 02:06
ben kaç zamandır gümüşyakadayım bol bol silivri çıkıyorum ama kimseyi görmüüyorum
sun flowers sitesinde oturan warmı silivri ?
Silivriliyim. babaannem annanem dayım halam o bu herkes silivride.. yanı bende silivridenim sayılır :)
bende tekirdağ merkezdeyım sılıvrı yakın gumusyaka falan bulusma olursa gelırım bende