Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul Garaj TV (İnternet Tv Projesi)
Buğra A.
26-03-2010, 17:55
Yeni bir projeye başlıyorum kendi ekibimle yakın zaman içerisinde.Tv bir türlü kısmet olmadı,olmuyor uğraşmalarımıza rağmen :) Biz de düşündük ki İstanbul Garaj ile beraber ortak bir proje yapalım.Saolsun Oktay abi kırmadı beni,onay verdi.
İstanbul Garaj,1400 m2 alana sahip bir yer.Garaj içerisinde otomobil ile alakalı aklınıza gelebilecek her şeyi yaptırabiliyorsunuz.Bu yüzden hem ekibim için,hem de bu işe gönül vermiş olan herkes adına program açısından en uygun yer olarak düşündüm.
Projeden kısaca bahsetmek gerekirse;her hafta farklı bir bölümü yayında olacak.Geneli Facebook ve otomobil ile alakalı bir çok forumdan paylaşılacak.Otomobil ile alakalı yapılan işlemlerin konu alınacağı projede,insanların merak ettiği ve gözlemleyemediği bütün işlemler gün yüzüne çıkmış olacak.Örneğin;X ustanın o gün X otomobiline uyguladığı çamurlukların şişirilme uygulaması her yönüyle paylaşımda olacak.Bu işin inceliği,avantajları ve dezavantajlarıda ustamız tarafından cevaplanacak.
Proje yakın zamanda bütün eksiklikler giderildiği zaman yayında olacak.
Geliştirme aşamasında ki projemiz ile ilgili yorumlarınızı ve isteklerinizi merak ediyorum :) Neler yapmak gerekir ya da neler yapmamak gerekir gibi..
Ufak bir demo : http://www.vimeo.com/10650025
öncelikle başarılar dilerim
anladığım kadarıyla bu discoverydeki gibi bi garajın gündelik olaylarını yapılan işlerini çekiceksiniz dimi
usta yerine aracın sahibinin anlatması daha hoş olur bence
Buğra A.
26-03-2010, 17:59
öncelikle başarılar dilerim
anladığım kadarıyla bu discoverydeki gibi bi garajın gündelik olaylarını yapılan işlerini çekiceksiniz dimi
Teşekkür ederim.Evet,hemen hemen :) Fakat daha farklı bir şekilde.
Hayırlı Olsun Buğra abi :) İnşallah Bir Terslik Çıkmaz :)...
Teşekkür ederim.Evet,hemen hemen :) Fakat daha farklı bir şekilde.
bence gayet güzel olur zaten sizin kaliteniz tartışılmaz başarılı olcağına eminim .
Buğra A.
26-03-2010, 18:00
usta yerine aracın sahibinin anlatması daha hoş olur bence
Mantıklı.Ancak şöyle bir şey var ki;otomobil sahibine sadece neden böyle bir uygulama yaptırmanın gerekli olduğunu düşünüyorsunuz diyebilirim.Genel detayları usta biliyor sonuçta :)
Hayırlı Olsun Buğra abi :) İnşallah Bir Terslik Çıkmaz :)...
Saol kardeşim.İnşallah.Anlaştık her yönüyle,bakalım.Demoya başlıyorum önümüzdeki hafta.
Buğra A.
26-03-2010, 18:01
bence gayet güzel olur zaten sizin kaliteniz tartışılmaz başarılı olcağına eminim .
Teşekkür ederim.İnşallah.Benim kafamda ki;RIDDIM TV'nin biraz daha detaylısı :)
Ersin YILDIZ
26-03-2010, 18:02
bugra basarılar sabırsızlıkla beklıyoruz bızde.kısılerın araclara yaptırmak ısteyıpte cekındıgı noktalar olur camurluk sısırme vs mesela ordakı sakıncaları vs dedıgın gıbı ustanın anlatımıyla gorselı ıle gormek kısılerın aklındakı soru ısaretlerını kaldıracaktır.yapılan modıfıkasyonların ıslem asamalarını bızlere aktarabılırsenız cok yararlı olucaktır takıp eden kısıler acısından yada kendımızın yapabılecegı ıslemler olursa bunlarıda yol ızlemede kullanabılırız guzel bır dusunce ıns kısa zamanda aktıf hale gelır.
Low-Rider
26-03-2010, 18:03
Güzel proje buğra , hergün discoveryde benzer programları izliyorum ve keşke türkiyede de olsa diyorum..
Başarıyla kalkarsınız altından inşallah.
Türkiyede ki otomobil videolarında , programlarında dikkat ettiğim şey mikrofon uzatılan kişi kendini , yapılan işi tam ifade edemiyor.Bunun önüne geçebilirseniz güzel bir anlatım olursa süper olur
bende hayırlı olmasını dilerim sizin için öncelikle. kendimce izlediğimde görmek istediğim noktaları belirtmek istedim nacizane;
*usta detaylı bir şekilde anlatım yapmalı
*kullandığı malzemeyi tanıtıp o ürün hakkında bilgi verip nasıl kullanılması gerektiğini anlatmalı
*maliyet konusunda insanlara yaklaşık değerleri söylemeli diye düşünüyorum
*anlatımda çok teknik-detay uslub değilde anlayabileceğimiz tarzdan bi uslub olması
gerektiğini düşünüyorum saygılarımla :)
Buğra A.
26-03-2010, 18:25
bugra basarılar sabırsızlıkla beklıyoruz bızde.kısılerın araclara yaptırmak ısteyıpte cekındıgı noktalar olur camurluk sısırme vs mesela ordakı sakıncaları vs dedıgın gıbı ustanın anlatımıyla gorselı ıle gormek kısılerın aklındakı soru ısaretlerını kaldıracaktır.yapılan modıfıkasyonların ıslem asamalarını bızlere aktarabılırsenız cok yararlı olucaktır takıp eden kısıler acısından yada kendımızın yapabılecegı ıslemler olursa bunlarıda yol ızlemede kullanabılırız guzel bır dusunce ıns kısa zamanda aktıf hale gelır.
Teşekkür ederi.Evet,bahsettiğim aynen bu :) Fakat ustamızın öyle bir sunması gerekiyor ki,hem izleyen hem de dinleyen tam olarak ne yaptırmak istediğinin ya da ne yaptırmaya çalışacağının farkına varabilsin.Hem avantajlarını görsün,hem de dezavantajlarını.Dediğin gibi bu sayede insanlar kafalarında ki sorulara bir yanıt bulabilecekler.Detay detay işlemleri aktarmayı düşünüyorum.Zaten 2 kamera çalışacağım için bir kamera sabit bir çekim yapacak.Diğer kamerada detaylara yönelecek.
Özellikle DIY (Do-It-Yourself) adında bir bölüm oluşturmak istiyorum :)
Güzel proje buğra , hergün discoveryde benzer programları izliyorum ve keşke türkiyede de olsa diyorum..
Türkiyede ki otomobil videolarında , programlarında dikkat ettiğim şey mikrofon uzatılan kişi kendini , yapılan işi tam ifade edemiyor.Bunun önüne geçebilirseniz güzel bir anlatım olursa süper olur
Teşekkür ederim Özgür.Discovery'de ki programları bir kaç kez izleme fırsatı buldum.Gerçi geneli custom choppers'dı :) Fakat tam olarak izleyicinin ne izlemek istediğini artık anlayabiliyorum ya da anladığımı sanıyorum :) Benim amacım bir ilki başarmak ve gerçekleştirmek.Bunun içinde herkesten yardım bekliyorum çünkü bu proje hepimizin projesi olsun istiyorum.İnşallah bahsettiğin gibi dileklerin gerçekleşir.
Diğer konuda haklısın.Ustalardan bir çoğu ya da hepsi kamera karşısına çıkmadı büyük ihtimal.Fakat bunu her bölümde daha iyi yerlere çekmeye çalışmak lazım.En iyi yol yaka mikrofonu.Doğal olurlarsa ve kamera yokmuş gibi haraket ederlerse gerçekten bomba olur :)
Low-Rider
26-03-2010, 18:26
Aynen yaka mikrofonu güzel fikir,Bu ara discovery de west coast customs'ı gösteriyolar.
Adamlar rahat tabi:D Adam işini yaparken çatır çatır konuşuyor
Kolay gelsin güzel proje , istediğin gibi olur umarım
ygtkrmdnz
26-03-2010, 18:28
Gerçekten çok güzel ve kaliteli bir iş olacağından eminim tw de hep 0 araçlardan bahsediliyor modifiyeye hala insanların bakış açısı farklı pimp my ride örneğinde bir programı yapabilecek kişiler var tr de ama olmuyor ne yazıkki ;)
Buğra A.
26-03-2010, 18:28
bende hayırlı olmasını dilerim sizin için öncelikle. kendimce izlediğimde görmek istediğim noktaları belirtmek istedim nacizane;
*usta detaylı bir şekilde anlatım yapmalı
*kullandığı malzemeyi tanıtıp o ürün hakkında bilgi verip nasıl kullanılması gerektiğininlatmalı
*maliyet konusunda insanlara yaklaşık değerleri söylemeli diye düşünüyorum
*anlatımda çok teknik-detay uslub değilde anlayabileceğimiz tarzdan bi uslub olması
gerektiğini düşünüyorum saygılarımla :)
Teşekkür ederim.İnşallah.Süper öneriler :) Anlatım için belki bir stüdyo yapabiliriz ya da işlem sırasında anlatabilir,tam olarak bilmiyorum nasıl bir yol izleyeceğimizi.Geliştiriyorum dediğim gibi.Ürün ve kullanılan malzeme ile ilgili öneri güzel,başarılı gerçekten.Maliyet tabi anlatılacak fakat pek işçilik maliyetini karıştırmak istemiyorum.Çünkü X ile Y arasında bir hayli fark olacaktır :) Uslub konusunda da haklısın :) Ben herkesin izlemesini istiyorum çünkü.
hadi hayırlısı gülüm ;)
Teşekkür ederim abicim :)
Buğra A.
26-03-2010, 18:38
Aynen yaka mikrofonu güzel fikir,Bu ara discovery de west coast customs'ı gösteriyolar.
Adamlar rahat tabi:D Adam işini yaparken çatır çatır konuşuyor
Geçen izledim onun bir kaç programını fakat hepsi de kamera karşısına geçmeye alışmışlar.Mesela;bir koltuk dekoru yapmışlardı.Patron beğenmedi,adam tekrardan yaptı.Kavga etmişlerdi :) Güzel aslında.Ona biraz daha zaman var gibi.
Kolay gelsin güzel proje , istediğin gibi olur umarım
Teşekkür ederim.İnşallah.
Gerçekten çok güzel ve kaliteli bir iş olacağından eminim tw de hep 0 araçlardan bahsediliyor modifiyeye hala insanların bakış açısı farklı pimp my ride örneğinde bir programı yapabilecek kişiler var tr de ama olmuyor ne yazıkki ;)
Teşekkür ederim.İnşallah.Benim tek isteğim bu işi ilerleyen zamanlarda tv'ye götürmek.Tabi başarabilirsek :)
Gokhan43
26-03-2010, 18:50
Hayırlı olsun Buğra , umarım istediğin şekilde gerçekleşir bu proje :)
Teşekkür ederim.İnşallah.Süper öneriler :) Anlatım için belki bir stüdyo yapabiliriz ya da işlem sırasında anlatabilir,tam olarak bilmiyorum nasıl bir yol izleyeceğimizi.Geliştiriyorum dediğim gibi.Ürün ve kullanılan malzeme ile ilgili öneri güzel,başarılı gerçekten.Maliyet tabi anlatılacak fakat pek işçilik maliyetini karıştırmak istemiyorum.Çünkü X ile Y arasında bir hayli fark olacaktır :) Uslub konusunda da haklısın :) Ben herkesin izlemesini istiyorum çünkü.
anlatım için stüdyo iyi olur düşüncesindeyim. mesela nasıl bir yol izleyeceğimi tam oturtmadım dediniz ona da bir öneri getireyim. mesela dediniz ki çamurluk genişletme, bi esas usta ve yardımcıları olur dimi. yardımcılar çamurluk genişletmeyi yaparken esas usta sizinle röportaj yapar işlemi anlatır, yardımcının sıkıştığı anlarda esas usta bozuntuya vermeden olaya müdahele eder inceden işe elini atar ''mesela şuan gördüğünz işlem önemli bir olaydır'' diyip işe el atar durumuda kurtarmış olur.. falam filam :)
yapılan işlemlerin görüntüleri çekilir, görüntü oynarken ufak bi kare içinde ustayıda bi köşeye koyarsınız o anlatırken yapılan işlem oynar ekranda ikisi bir arada olmuş olur. bu da bi yol :)
west coast customs'ı izlerseniz belki bi fikir edinebilirsiniz bayaa güzel yapıyolar çünkü bu işi
pesimist206
26-03-2010, 19:35
senın elının degdıgı ısın ben pek basarısız olucagını dusunmuyorum abıcım ıns bu projedende alnının akıyla cıkarsın =)
Selam ben hedef kitleyim.
Öncelikle modifiyenin derinliklerini bilmem.Ama dışarıda modlanmış bir araba gördüğümde sırf herkesin dikkatini çektiği için benim de arabam ondan olsun isterim.Sonra basınca gitmesini de isterim.Ben bunları hep isterim isterim ama benim çok param da yoktur.O yüzden bilmeliyim aşağı yukarı ne ne kadar diye...Sonra ben detay bilmem.İlgilenmem de...İstemem ordan birisi çıksın da tüm hayatımı değiştirecekmiş gibi detaylıca modifiye anlatmasını.Sıkar beni...Ama aynı zamanda ufak tefek şeyleri kendimin nasıl yapacağını da bilmeliyim.Yani kendi yapabileceklerimi istediği kadar detaylı anlatsın da zaten yapamayacağım,bir başkasının yapacağı şeyin detayını bilmeme gerek yok.Ha gerek yok dediğime de bakma.3 kuruşluk arabam var o yüzden sürprizlere de açık değilim.Yani arabamın hangi masraf ve malzemeyle,sonunda neye benzeyeceğini bilmeliyim,öncesiyle kıyaslayabilmeliyim...Ama herşey yüzde yüz yararlı değildir ya.O yüzden bilmeliyim her işlemin bana zararı ne olacak diye...Ben arabaları severim.Sevdiğim için de yarı karanlık bir garajda kaputu açık şekilde bikaç kişinin elinin altında görmeyi çok kaldıramam.Araba dediğin yolda olmalı derim.Yolda da görmek isterim.
Ha bi de benim arabam eski olsa da birisinin denemesini isterim.Bir başkasının orum yapmasını.Uyuz olurum sadece son model arabaların test edilmesini.Her kadın nasıl 90-60-90 değilse herkes de sıfır araba alamıyor.İsterim 25 bine kadar önerilen ( hani şu karşılaştırmalar ya da sohbet bölümündekiler gibi ) araçlar için test sürüşleri olsun.O yüzden isterim 98-99 bir vti'nin test edilmesini.Ya da daha az yakıyor iyi de gidiyor denilen 2001-2002 bir clio rs.İkisinin birbiriyle kyaslanmasına da gerek yok.Aptal mıyım ben?Sen ayrı ayrı çek ben ister mercedesle kıyaslarım ister vti ile.
vs
vs
vs
BlackEmperor
26-03-2010, 19:44
anladığım kadarıysa amerikan hot rod veya orange county chopers gibi bişe olacak. güzel işler olursa program çok tutar
Buğra A.
26-03-2010, 20:39
Hayırlı olsun Buğra , umarım istediğin şekilde gerçekleşir bu proje :)
Teşekkür ederim.İnşallah :)
anlatım için stüdyo iyi olur düşüncesindeyim. mesela nasıl bir yol izleyeceğimi tam oturtmadım dediniz ona da bir öneri getireyim. mesela dediniz ki çamurluk genişletme, bi esas usta ve yardımcıları olur dimi. yardımcılar çamurluk genişletmeyi yaparken esas usta sizinle röportaj yapar işlemi anlatır, yardımcının sıkıştığı anlarda esas usta bozuntuya vermeden olaya müdahele eder inceden işe elini atar ''mesela şuan gördüğünz işlem önemli bir olaydır'' diyip işe el atar durumuda kurtarmış olur.. falam filam :)
yapılan işlemlerin görüntüleri çekilir, görüntü oynarken ufak bi kare içinde ustayıda bi köşeye koyarsınız o anlatırken yapılan işlem oynar ekranda ikisi bir arada olmuş olur. bu da bi yol :)
Stüdyo olarak arka planı beyaz bir pano düşündük.Yarış koltuğuna oturtabiliriz ustalarımızı.Tabi en ince detaylarına kadar yapmak lazım :) Nasıl bir yol izleyeceğimizi bilmiyoruz derken o maksatla söylemedim.Çekimleri biliyorum tabi,kafamda netleştirdim :) Sadece nasıl başlar,nasıl gelişir,nasıl biter gibisindendi benim demek istediğim :) Ama bahsettiğine yakın bir şey olacak,emin olabilirsin :)
west coast customs'ı izlerseniz belki bi fikir edinebilirsiniz bayaa güzel yapıyolar çünkü bu işi
Bir kaç bölümünü izledim.Aynısını yapmak istemiyorum :) Bize özgü olsun.
senın elının degdıgı ısın ben pek basarısız olucagını dusunmuyorum abıcım ıns bu projedende alnının akıyla cıkarsın =)
İnşallah kardeşim benim.Allah razı olsun.
Selam ben hedef kitleyim.
Öncelikle modifiyenin derinliklerini bilmem.Ama dışarıda modlanmış bir araba gördüğümde sırf herkesin dikkatini çektiği için benim de arabam ondan olsun isterim.Sonra basınca gitmesini de isterim.Ben bunları hep isterim isterim ama benim çok param da yoktur.O yüzden bilmeliyim aşağı yukarı ne ne kadar diye...Sonra ben detay bilmem.İlgilenmem de...İstemem ordan birisi çıksın da tüm hayatımı değiştirecekmiş gibi detaylıca modifiye anlatmasını.Sıkar beni...Ama aynı zamanda ufak tefek şeyleri kendimin nasıl yapacağını da bilmeliyim.Yani kendi yapabileceklerimi istediği kadar detaylı anlatsın da zaten yapamayacağım,bir başkasının yapacağı şeyin detayını bilmeme gerek yok.Ha gerek yok dediğime de bakma.3 kuruşluk arabam var o yüzden sürprizlere de açık değilim.Yani arabamın hangi masraf ve malzemeyle,sonunda neye benzeyeceğini bilmeliyim,öncesiyle kıyaslayabilmeliyim...Ama herşey yüzde yüz yararlı değildir ya.O yüzden bilmeliyim her işlemin bana zararı ne olacak diye...Ben arabaları severim.Sevdiğim için de yarı karanlık bir garajda kaputu açık şekilde bikaç kişinin elinin altında görmeyi çok kaldıramam.Araba dediğin yolda olmalı derim.Yolda da görmek isterim.
Ha bi de benim arabam eski olsa da birisinin denemesini isterim.Bir başkasının orum yapmasını.Uyuz olurum sadece son model arabaların test edilmesini.Her kadın nasıl 90-60-90 değilse herkes de sıfır araba alamıyor.İsterim 25 bine kadar önerilen ( hani şu karşılaştırmalar ya da sohbet bölümündekiler gibi ) araçlar için test sürüşleri olsun.O yüzden isterim 98-99 bir vti'nin test edilmesini.Ya da daha az yakıyor iyi de gidiyor denilen 2001-2002 bir clio rs.İkisinin birbiriyle kyaslanmasına da gerek yok.Aptal mıyım ben?Sen ayrı ayrı çek ben ister mercedesle kıyaslarım ister vti ile.
vs
vs
vs
Merhaba.Pek bir şey anlamasamda,bahsettiğiniz konseptin bir versiyonu zaten var;Top Gear :) Bizimkisi o kadar detaylı değil.İstiyoruz ki insanlar işlemleri izlesin.Kimisi sever,kimisi sevmez.Ama ilk olarak bildiğim bir şey var,yavaş yavaş ilerlemek :) Yoksa bahsettiklerinin hepsi var olan tv projemizde var Buğra abi ile.Onun haricinde bir çok proje otomobiline sahip İstanbul Garaj ve çoğu kendi sahip oldukları otomobil.Yoktan var etmek derler ya,işte aynen öyle :) Demo'dan sonra kafamda ki şeyleri herkesin daha iyi anlayabileceğini varsayıyorum.
anladığım kadarıysa amerikan hot rod veya orange county chopers gibi bişe olacak. güzel işler olursa program çok tutar
Gibi.İnşallah :)
Hasret kaldığımız bir program bence... Hayırlısı olsun...
Güzel proje hayırlısı olsun :)
redbaron
26-03-2010, 21:01
bence çok başarılı bir proje olur,böyle birşey çok ihtiyaç var .sonuna kadar destek:)hayırlı olsun.
buracım her türlü ne gerekiyorsa yanındayız her projende olduğu gibi. elimden ne geliyorsa yapalım... herkezin bir çevresi var her türlü ihtiyacda foruma yazarsan belki içimizden birinin elinden gelir.. haberlerini bekliyrum
Altindan kalkarsin sen,kolay gelsin opuyorum.Basarilar(Y)
Kulaga guzel geliyor Bugra. :) Kolay gelsin simdiden..
Buğra A.
26-03-2010, 21:28
Hasret kaldığımız bir program bence... Hayırlısı olsun...
Güzel proje hayırlısı olsun :)
bence çok başarılı bir proje olur,böyle birşey çok ihtiyaç var .sonuna kadar destek:)hayırlı olsun.
Teşekkür ederim.
buracım her türlü ne gerekiyorsa yanındayız her projende olduğu gibi. elimden ne geliyorsa yapalım... herkezin bir çevresi var her türlü ihtiyacda foruma yazarsan belki içimizden birinin elinden gelir.. haberlerini bekliyrum
Teşekkür ederim kardeşim.Biliyorum :) Demo yayınlandıktan sonra ki tepkiler önemli benim için artık.
Altindan kalkarsin sen,kolay gelsin opuyorum.Basarilar(Y)
İnşallah :) Öpüşen ablalar yok ama bu sefer :D
Kulaga guzel geliyor Bugra. :) Kolay gelsin simdiden..
Teşekkür ederim Tarık :)
Eminim Çok Güzel Olucak Abi Ama Stüdyo Arka Planı Beyaz Olursa Çok Güzel Olur Bence ... Aslında Her Bölümde Türkiyenin Hatrı Sayılır Modifiyecileriyle Röportaj da Olabilir Elimden Birşey Gelirse Yardım Etmekte İsterim Abi :) ...
Umarım sizin ve bizim istediğimiz gibi olur da ülkemizdeki o uyduruk otomobil programlarından kurtuluruz.. Türkiye'de en çok beğendiğim program 0-100'dü NTV'de.. Onun dışında zaten hep Discovery Channel izliyorum :)
Eray Yümsel
26-03-2010, 21:44
arkandayız buğracım yapabilceğimiz bişi olursa alo demen yeter.
ekibe bende katıldım :heyoo:
el birliği ile bu işin üstesinden geleceğiz :icon_tup:
Buğra A.
26-03-2010, 22:28
Eminim Çok Güzel Olucak Abi Ama Stüdyo Arka Planı Beyaz Olursa Çok Güzel Olur Bence ... Aslında Her Bölümde Türkiyenin Hatrı Sayılır Modifiyecileriyle Röportaj da Olabilir Elimden Birşey Gelirse Yardım Etmekte İsterim Abi :) ...
İnşallah kardeşim.Stüdyo arkaplan ve siyah beyaz bir renk ile anlatım güzel olur diye düşünüyorum :) O bahsettiğine pek girmek istemiyorum şu an için.
Umarım sizin ve bizim istediğimiz gibi olur da ülkemizdeki o uyduruk otomobil programlarından kurtuluruz.. Türkiye'de en çok beğendiğim program 0-100'dü NTV'de.. Onun dışında zaten hep Discovery Channel izliyorum :)
İnşallah.Bizimde temennimiz o yönde :) 0-100 gerçekten başarılı bir program.Bir ara bende çok izliyordum.Discovery'de ki programlar şahane :)
arkandayız buğracım yapabilceğimiz bişi olursa alo demen yeter.
Teşekkür ederim kardeşim.Biliyorum :) Allah razı olsun.
ekibe bende katıldım :heyoo:
el birliği ile bu işin üstesinden geleceğiz :icon_tup:
Teşekkür ederim Hakan abi tekrar.DIY bölümümüz Hakan abiye emanet olacak Allah kısmet ederse :)
Hayırlısı olur insallah, sen bu isin altından rahat kalkarsın bence..
hayırlı olur inşallah
yapabilceğim bişey varsa yardım ederim abi:)
hayırlısı olsun güzel proje.
umarım istediğiniz gbi sonuclanır keyifle izleriz ;)
Buğra A.
26-03-2010, 22:58
Hayırlısı olur insallah, sen bu isin altından rahat kalkarsın bence..
Teşekkür ederim.İnşallah.Biraz zor gibi gözüksede elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım :)
hayırlı olur inşallah
yapabilceğim bişey varsa yardım ederim abi:)
Teşekkür ederim :) Düşünmen yeterli.
hayırlısı olsun güzel proje.
umarım istediğiniz gbi sonuclanır keyifle izleriz ;)
Teşekkür ederim.İnşallah :) İlk demo nasıl yorumlanacak acaba :)
onursumer
26-03-2010, 23:26
hayırlısı olsun buğra bence çok keyifli olur
discoveryde ikinci el araç satın alıp onaran bi adam var o tarzda olucak sanırım neyin nasıl yapıldığında gorulmesi çok çok iyi olur ;)
yanlış anlaşılmazsa bişey söylüyeyim.şimdi bu yapıcağın proje bir çok kişi tarafından takip edilecek,izlenecek,konuşulacak vs vs...çekimlerini takip ediyorum,oldukca dinamik videolar yapıyorsun ve bu projede de öyle olacaktır diye düşünüyorum.böyle bi projede ustaları konuşturmak yerine,ustaların anlatacağı topicleri diksiyonu iyi,akıcı konuşabilen ve dinamik olan birisi seyirciye ulaştırırsa daha iyi olabilir.çünkü herkesin kamera karşısında konuşma yeteneği ve kelimelere vurgusu yoktur.ustalarda da aynı sorun olabilir.
Buğracım, hayırlısı olsun. Sıkıştığın, yardım gerektiği, el atılması gereken, ulaşılması gereken yerler olursa yaz burdan, en nihayetinde forumumuz geniş, elbet birinin eli ulaşacaktık oraya.
Allah başarılarını daim etsin.
başarılar dilerim umarım istediginiz gibi ve istedigimiz gibi olur :D
Buğra A.
27-03-2010, 00:34
hayırlısı olsun buğra bence çok keyifli olur
discoveryde ikinci el araç satın alıp onaran bi adam var o tarzda olucak sanırım neyin nasıl yapıldığında gorulmesi çok çok iyi olur ;)
Teşekkür ederim.İnşallah.Benimde temennim o yönde.İzlenebilen bir şeyler yaratabilirsek çok süper olacak :) Bahsettiğin proje benim projemden biraz farklı fakat proje otomobilleri tabi olacak ve her hafta bir bölümünüde onlara ayırmayı düşünüyorum.
yanlış anlaşılmazsa bişey söylüyeyim.şimdi bu yapıcağın proje bir çok kişi tarafından takip edilecek,izlenecek,konuşulacak vs vs...çekimlerini takip ediyorum,oldukca dinamik videolar yapıyorsun ve bu projede de öyle olacaktır diye düşünüyorum.böyle bi projede ustaları konuşturmak yerine,ustaların anlatacağı topicleri diksiyonu iyi,akıcı konuşabilen ve dinamik olan birisi seyirciye ulaştırırsa daha iyi olabilir.çünkü herkesin kamera karşısında konuşma yeteneği ve kelimelere vurgusu yoktur.ustalarda da aynı sorun olabilir.
Estafrullah.Yanlış anlaşılacak bir şey yok ortada :) Sonuçta öneri istiyorum herkesten.Teşekkür ederim bu arada.Beğendiğine sevindim.Aslında bunu yapmak isterdim fakat şu an ki durum buna el vermiyor.İleride tv'ye taşınırsa,neden olmasın :) Ancak bahsettiğini farklı bir şekilde dönüştürmeyi umuyorum.Belki biraz daha doğal olabilir ama şimdilik,yani daha doğrusu başlangıç için iyi gibi.
Buğracım, hayırlısı olsun. Sıkıştığın, yardım gerektiği, el atılması gereken, ulaşılması gereken yerler olursa yaz burdan, en nihayetinde forumumuz geniş, elbet birinin eli ulaşacaktık oraya.
Allah başarılarını daim etsin.
Teşekkür ederim.Allah razı olsun :) Amin,cümlemizinkini inşallah.
başarılar dilerim umarım istediginiz gibi ve istedigimiz gibi olur :D
Teşekkür ederim.Umarım :)
bugra çok başarlı olur inş çok güzel mantıklı bi olay hadi hayırlısı
ocean0636
27-03-2010, 00:50
Hayırlısı Olsun, güzel proje inş. bir aksilik çıkmaz :)
İnşallah :) Öpüşen ablalar yok ama bu sefer :D
haha bi ara feysten bise yazcam dagilcaksin konunu cip etmiim:D
Farketmez babus geliriz biz heryere :)
connectfun
27-03-2010, 04:06
cok guzel bir proje tebrik ederim ben cok cok takip edemesemde cok iyi çekimlerin var bununda ustesinden geleciğini kesinlikle dusunuyorum
benim dusuncem program 3 bölümden olusmalı aslında bir cok arkadasım bahsetmiş ama kafamda olan, ilk olarak ustaların verebilceği teknik bilgilerle yapım aşaması, 2. olarak kendin yap bölumu ufak tefek ve herkezin aracında bulundurmak istediği seylerle olabilir ( filtre takmak, cama film cekmek, devir saati takmak vs vs gibi ..) ve 3. bölüm hulk, msupra, ab civic vs vs gibi aracların sahipleriyle ufak bir söylesi bence böyle bir program tadından yenmez
Başarılar Buğra Kolay gelsin sana bu projende
kolay gelsin başarılar diliyorum :D
kardeşim program hayırlı olsun...yardımcı olabileceğim bişey olursa görüşelim ;)
Buğra A.
27-03-2010, 17:47
bugra çok başarlı olur inş çok güzel mantıklı bi olay hadi hayırlısı
Teşekkür ederim Levent.İnşallah.
Hayırlısı Olsun, güzel proje inş. bir aksilik çıkmaz :)
haha bi ara feysten bise yazcam dagilcaksin konunu cip etmiim:D
Farketmez babus geliriz biz heryere :)
Merak ettim lan :D
cok guzel bir proje tebrik ederim ben cok cok takip edemesemde cok iyi çekimlerin var bununda ustesinden geleciğini kesinlikle dusunuyorum
benim dusuncem program 3 bölümden olusmalı aslında bir cok arkadasım bahsetmiş ama kafamda olan, ilk olarak ustaların verebilceği teknik bilgilerle yapım aşaması, 2. olarak kendin yap bölumu ufak tefek ve herkezin aracında bulundurmak istediği seylerle olabilir ( filtre takmak, cama film cekmek, devir saati takmak vs vs gibi ..) ve 3. bölüm hulk, msupra, ab civic vs vs gibi aracların sahipleriyle ufak bir söylesi bence böyle bir program tadından yenmez
Teşekkür ederim.Beğendiğine sevindim :) İnşallah.Benimde temennim o yönde.3.bölüm tabi ki olabilir fakat şöyle bir şey var,stüdyo dışına çıkabilecek bir vaktim yok.Eğer misafirimiz olmayı kabul edebilirlerse,neden olmasın :)
Başarılar Buğra Kolay gelsin sana bu projende
hayırlı olsun
kolay gelsin başarılar diliyorum :D
Teşekkür ederim :)
kardeşim program hayırlı olsun...yardımcı olabileceğim bişey olursa görüşelim ;)
Teşekkür ederim kardeşim benim.Olur,haberdar ederim :)
Buğra A.
31-03-2010, 14:30
Basın ve Medya sponsorumuz "Tuning Türkiye" olmuştur.Onur Ziya Demir'e katkılarından dolayı çok teşekkür ederim.
Artık her ay,İstanbul Garaj TV ile ilgili içerikler ve fotoğraflar 1 sayfa içerisinde toplanacaktır.
Sefa_vts
31-03-2010, 14:32
Hadi ilk ay benim aracım olsun :D orda zaten :p
Buğra A.
31-03-2010, 14:33
Hadi ilk ay benim aracım olsun :D orda zaten :p
Speak törkiş lan ahaha
hayırlısı olur inşallah :)
hayırlı olsun güzel proje olcak takipteyim
bu proje cok guzel olur bence farklı sehırlerın tunıngcılerıde programa katılma fırsatı bulursa hem kendılerını tanıtmıs olur hemde modıfıye sektorune katkı saglanır
+:icon_tup:
İnş çok güzel olur. Allah utandırmasın.
kolay gelsin guzel gozukuyo proje. .. ;)
MR.TurboALİ
31-03-2010, 18:49
hayırlısı cok güzel düşünce başarılar dilerim merakla bekliyoruz.
merakla bekliyorum buğra abicim,kolay gelsin şimdiden.
Fatih Kavak
31-03-2010, 18:57
Her yaptığınız işi severek izliyoruz eminim buda çok iyi olacaktır Allah kolaylık versin..
Buğra A.
31-03-2010, 19:50
hayırlısı olur inşallah :)
+:icon_tup:
İnş çok güzel olur. Allah utandırmasın.
Teşekkür ederim,inşallah :)
hayırlı olsun güzel proje olcak takipteyim
kolay gelsin guzel gozukuyo proje. .. ;)
hayırlısı cok güzel düşünce başarılar dilerim merakla bekliyoruz.
merakla bekliyorum buğra abicim,kolay gelsin şimdiden.
Teşekkür ederim.
bu proje cok guzel olur bence farklı sehırlerın tunıngcılerıde programa katılma fırsatı bulursa hem kendılerını tanıtmıs olur hemde modıfıye sektorune katkı saglanır
İnşallah,teşekkür ederim.Aslında var öyle bir konu.Daha doğrusu biz davet etmeyi düşünüyoruz :) Gelmek isteyene her zaman kapımız açık.
Her yaptığınız işi severek izliyoruz eminim buda çok iyi olacaktır Allah kolaylık versin..
İlgi ve alakanızdan ötürü teşekkür ederim.İnşallah.
Sefa_vts
31-03-2010, 21:04
Speak törkiş lan ahaha
hahah Lem senin için motor içi silikon hortum dolcak bak hahaha
Çok güzel işler yapıyorsunuz ,bunu merakla bekliyorum kolay gelsin:)
Allah utandırmasın
valla hayırlı olsun buğracım ve ellerine ve aklına sağlık.
şu var ki bu işi ya reyting merkezli ya da direk izleyici odaklı yapacaksın sanırım. reyting merkezli olursa herkesin anlayacağı ve çok derinliği olmayan birşey olmalı. yani olmalı derken para için reyting için bunlar yapılmak zorunda. ama hedef kitleyi kitleyecek bir program olsun dersen ki aynı reytingi yakalayabilir misin bilinmez çünkü bundan önceki denemeler nedense hüsranla bitti bu seferde onları memnun edecek derinlikte bir tv olmalı.
yani bu işin içindekiler ohoo ne var ki bunda derse ya da bu işleri bilmeyenler oha adamlar uçmuş çok karışık hani eğlence derse o iş pek istenildiği düzeyde tutmaz. o yüzden bu iki kitleyede hitap edecek şeyler olmalı yani hepimizin dikkatini çekmeli derim. hem bu işin içindekiler hem bu işlerle yeni tanışanların ilgisini nasıl çekersin bunu düşünüyorum.
şimdi kardeşim mesela motordan falan anlamadan bmw m5 süper görünüme bak diyor ama ben dur bakiyim torku kaç son dişlisi ne diyorum. tam manasıyla anlatmak istediğim bu.. yani hem kardeşim hem ben izlemeliyiz :)
ama babam da ne kadar güvenli işte satılır mı falan diye bakıyordur yer yer. hoş o da makina mühendisi ama babalık iç güdüsü falan biliyorsun işte herşey duruma ve psikolojiye göre degişiyor.
vel hasıl kelam. bütün izleyici gamına hitap edecek bir program olması için bölüm bölüm konulara ayırman gerekecek gibi geldi bana. ve tabii ki programdaki şifreleri toplayanlar arasında yapılan çekilişle 4 adet kumho ku31 lastik verilebilir(350-400 lira mesela) tabi maddiyata dayalı şeyler. ve araç sahiplerinin ihtiyacı olan şeyler verilebilir. adam şey demeli aa lan bunu alsam diyordum bak diye aklına yer etmeli.
benim naçizane görüşlerim bu yönde. ve umarım artık bir otomobil programı tutar şu west coast gibi ya da benzeri ya da benzemeyeni ne olursa..
Allah utandırmasın kardeşim. yolun açık olsun. elimden geldiğince destek veririm. çekinme hiç.
Boost Up
31-03-2010, 23:24
Abi sen becerirsin:)
gsi_club
31-03-2010, 23:24
güzel bir projeye benziyor.Allah utandirmasin emekleriniz bosa çikmaz insallah.bizim yurt disinda yapilan programlardan neyimiz eksik.simdiden basarilar dilerim...
Mehmet Gazihan
01-04-2010, 00:33
benzer bir projeyi custom garage olarak planladık açılışımıza müteakip hayata geçirmeyi düşünüyoruz..garajımızda yapılan her komplike uygulamayı belgeselleştirme peşindeyiz..bunları arşivleyip ilerde bir dizi haline getirebileceğimizi düşünüyorum..
bu gibi projelerin artması ve prodüksiyon şirketlerinin dikkatlerini çekmesi gerçekten ilerisi için önemli..
çalışmalarında başarılar diliyorum..Allah kolaylık versin..
Buğra A.
01-04-2010, 03:55
hahah Lem senin için motor içi silikon hortum dolcak bak hahaha
Yavrumsun :D İlk konuğum sensin lan söz :D
Çok güzel işler yapıyorsunuz ,bunu merakla bekliyorum kolay gelsin:)
Allah utandırmasın
Teşekkür ederim.İnşallah.
valla hayırlı olsun buğracım ve ellerine ve aklına sağlık.
şu var ki bu işi ya reyting merkezli ya da direk izleyici odaklı yapacaksın sanırım. reyting merkezli olursa herkesin anlayacağı ve çok derinliği olmayan birşey olmalı. yani olmalı derken para için reyting için bunlar yapılmak zorunda. ama hedef kitleyi kitleyecek bir program olsun dersen ki aynı reytingi yakalayabilir misin bilinmez çünkü bundan önceki denemeler nedense hüsranla bitti bu seferde onları memnun edecek derinlikte bir tv olmalı.
yani bu işin içindekiler ohoo ne var ki bunda derse ya da bu işleri bilmeyenler oha adamlar uçmuş çok karışık hani eğlence derse o iş pek istenildiği düzeyde tutmaz. o yüzden bu iki kitleyede hitap edecek şeyler olmalı yani hepimizin dikkatini çekmeli derim. hem bu işin içindekiler hem bu işlerle yeni tanışanların ilgisini nasıl çekersin bunu düşünüyorum.
şimdi kardeşim mesela motordan falan anlamadan bmw m5 süper görünüme bak diyor ama ben dur bakiyim torku kaç son dişlisi ne diyorum. tam manasıyla anlatmak istediğim bu.. yani hem kardeşim hem ben izlemeliyiz :)
ama babam da ne kadar güvenli işte satılır mı falan diye bakıyordur yer yer. hoş o da makina mühendisi ama babalık iç güdüsü falan biliyorsun işte herşey duruma ve psikolojiye göre degişiyor.
vel hasıl kelam. bütün izleyici gamına hitap edecek bir program olması için bölüm bölüm konulara ayırman gerekecek gibi geldi bana. ve tabii ki programdaki şifreleri toplayanlar arasında yapılan çekilişle 4 adet kumho ku31 lastik verilebilir(350-400 lira mesela) tabi maddiyata dayalı şeyler. ve araç sahiplerinin ihtiyacı olan şeyler verilebilir. adam şey demeli aa lan bunu alsam diyordum bak diye aklına yer etmeli.
benim naçizane görüşlerim bu yönde. ve umarım artık bir otomobil programı tutar şu west coast gibi ya da benzeri ya da benzemeyeni ne olursa..
Allah utandırmasın kardeşim. yolun açık olsun. elimden geldiğince destek veririm. çekinme hiç.
Tek tek cevap veriyorum :) Teşekkür ederim öncelikle.
Bu işi yapmamda ki ana sebep aslında reyting değil.Açık konuşayım,bu işi tvye kabul ettirmeye çalışıyorum.Yalan yok,beni tanıyanlarda bilir.Fox'dan sonra onlarca tv teklifi geldi.Ekibe gel gibisinden ama projelere bakıyorum,kimse kırılmasın ama basit.Otomobil programı için genç ve yetenekli bir ekip lazım.Ben yoruldum arkadaş ya da şunu şöyle çektik aman böyle kalsın diyen varsa,zaten çöpe at.Farklı internet üzerinden bir kaç yerle daha görüştük,ilk ben pek kaale almadım.Şimdide onlar beni kaale almıyorlar.Sorun değil.Allah'ıma çok şükür imkanım var.Kendim çekerim.
Neden reyting ve kitle amaçlı onu belirteyim.Eğer bu işi 5 haftada toplamda 100.000 tıklanmaya götürürsek,bilinki Türkiye'nin en genç ve en yaratıcı ekibiyle inanılmaz bir tv projesi yapabiliriz.Biz diyorum dikkat edersen :) Bu ekibe yararı olan herkese şimdiden kapım açık.Bu yüzden foruma konu açtım ve önerileri kabul ettim.Havalara girip kafama göre çekerim kimsede karışmaz modunda da olabilirdim :) Ama yapmadım.
Facebook'ta bir hayran sayfası buldum.300.000 kişinin üzerinde.Şimdi bu arkadaşın bize yararı olur mu?Olur.Ama kesinlikle kullanma modunda değilim insanları.Herkesin bir görevi olacak.X bunu yapıyorsa X her zaman o ekipte olur.TV kabul mu etti?X,gel kardeşim.Haftalık ücretin bu.Bu iş sana ait.Allah razı olsun,bir arkadaşımız mesaj atmış.Benim hayalimdeki kamerayı kullanıyor Sony EX-3.Sinema öğrencisiyim.Benim projeme benzer bir proje yapıyorsun dedi.Bende dahil olabilir miyim dedi,direk mutlu oldum,telefon numaramı verdim.Nimet çünkü benim için :) Belki onun benden daha iyi olduğu konular var ya da ne bileyim,çok iyi çekimler yapabilir.Neden olmasın?
Benim derdim para,pul olsaydı inan böyle bir projeyi yapmazdım :) Yok,hayır sakın yanlış anlama.Öyle dedin demiyorum.Ama dediğin gibi reyting ve kitleye hitap eden bir çok proje eğer ayakta kalabilmek istiyorsa,evet.Bahsettiğin gibi şeyler yapmak zorunda.TV projesi farklı olacak bu yüzden ama asla magazine kaymayacak bundan emin olabilirsiniz.Çünkü tv projesini ben Buğra abi ile yapmayı planlıyorum.Onun inanılmaz güzel fikirleri var,bizzat dinlemiş birisi olarak söylüyorum :) Fox'da ne yaptıysak yaptık,bir türlü reyting yakalayamadık,orası ayrı :)
Zaten 2. ya da 3.sınıf bir tv kanalıyla başlarız eğer tv projesi kabul edilirse.Amacım yavaş yavaş yürütmek bu işi ve Türkiye'de ki en genç,en dinamik ve en bilgili ekibi bir arada tutabilmek.Ekibin sahibi ya da başı diye bir şey olmayacak bu ekipte.Herkes kendinden sorumlu.Herkes ekibin adamı.Herkes eşit.Bu benim içinde aynı,X içinde aynı.Ben bir yanlış yaparsam X gelip bana bağırsın,beni uyarsın ses etmem.
Otomobili anlatmak bir sanat hakikaten.Teknik konuları dediğin gibi pek kimse bilmiyor,farkındayım.Bende bazen böyle öghk diye kalıyorum :D İşte o yüzden bu işi kesin nitelikte çözebilecek 2 kişi var aklımda.Birisi harbiden oturacak bu kadar ps,bu kadar tork fln gibi teknik kelimelerden bahsederken.Öteki bir an çıkacak,abi kaç tane sığdırdılar beygir,hiçte kişnemiyor diye lafı koyacak arkadaş :) Bu espriye 7 yaşındaki çocuğu ve 40 yaşındaki adamı güldürüp,düşündürebilirsek,amacımıza ulaşmışız demektir zaten.
Benim ailemden örnek veriyorum.Babam otomobil programı izlemez ama discovery manyağı.Ne zaman custom bir iş görse,ben dışarıda bile olsam beni cepten arar.Mercedes yapıyorlar Buğra,görmen lazım bunu,koş gel der.Ama kalkıpta Kanal X'te yayınlanan Y'nin sunduğu programı izlemez,biliyorum çünkü izlediği zaman sıkılıyor.Ne saçmalıyorlar diyor.Ünlü X çıkmış,ünlü bir Y bayanının otomobilini tanıtıyor.Trafikte ne yapıyor onu söylüyor.Ne kadar saçma bir şey Allah'ım :D
Bahsettiğin gibi çekiliş sistemi yapılabilir,onlar ilerleyen tv projesinde.Şu an ki işimiz internet tv'si ve onun için farklı bir sistem düşünüyorum.Zaten bir gala düzenlemeyi planlıyoruz ekipçe.İnsanlar hem soru sorar,hem bizlerde yanıtlarız.Süper olur bence :)
Allah cümlemizin yolunu açık etsin ve başarıları daim etsin inşallah.Desteğinden dolayı ayrıca teşekkür ederim :)
Buğra A.
01-04-2010, 03:57
Abi sen becerirsin:)
İnşallah be kardeşim :D
güzel bir projeye benziyor.Allah utandirmasin emekleriniz bosa çikmaz insallah.bizim yurt disinda yapilan programlardan neyimiz eksik.simdiden basarilar dilerim...
Teşekkür ederim.İnşallah.Doğru söylüyorsun.Vakit geçtikçe geçiyor biz hala aynı şekilde devam ediyoruz :)
benzer bir projeyi custom garage olarak planladık açılışımıza müteakip hayata geçirmeyi düşünüyoruz..garajımızda yapılan her komplike uygulamayı belgeselleştirme peşindeyiz..bunları arşivleyip ilerde bir dizi haline getirebileceğimizi düşünüyorum..
bu gibi projelerin artması ve prodüksiyon şirketlerinin dikkatlerini çekmesi gerçekten ilerisi için önemli..
çalışmalarında başarılar diliyorum..Allah kolaylık versin..
Öncelikle garajınız hayırlı olsun.Pek inceleme fırsatı bulamadım fakat bir çok arkadaşım bahsetti.Az çınlatmadık kulaklarınızı :) Sonuna kadar destekliyorum projenizi.Biz yapmassak kimsenin yapacağı yok çünkü.Herkes para derdine bürünmüş,dizilere abanmışlar.Allah yardımcımız olsun.Merakla bekliyorum çalışmalarınızı.Teşekkür ederim.Sizede başarılar.
Buğra A.
01-04-2010, 04:01
Son olarak,ekipmanlarım tamamlandı.Demoyu çekmeye yakın zamanda başlıyoruz.
Bekleyin ve görün diyorum :) Eğer demo zaten beğenilmez ve istediğim tepkiyi alamazsak baştan her şeyi planlayıp yapmayı düşünüyorum.
Bu arada,ekipte dahil olmak isteyen herkes bana mesaj atabilir.Mesela set fotoğrafçımız yok :D Ben çekerim hayrına,yemeğimi,yolumu karşılayın yeterli diyen var mı :)
hadı hayırlıı olsunn zevkle ızlerız basarabılıcegıne ınanıyurm + destek :)
hayırlı olsun çok güzel bir proje faydalı olacagından eminim.
VTec_king
01-04-2010, 09:52
Buğradan Yine çok güzel bir hareket
işallah istediğin gibi bir program olur :)
Buğra A.
01-04-2010, 22:16
Evet,gün geçtikçe yeni ekipmanlar almaya devam ediyorum.Şimdilik benim için önemli 3 ekipman daha aldım;Steadycam,Şaryo ve Tepe Işığı.
http://i44.tinypic.com/vra6aa.jpg
http://i40.tinypic.com/14j5h7d.jpg
Şaryo hala yolda olduğu için daha fotoğraflarını çekemedim :) Artık kendi projelerimizi kendi başımıza çekebiliriz :)
Buğra A.
01-04-2010, 22:20
hayırlı olsun çok güzel bir proje faydalı olacagından eminim.
Buğradan Yine çok güzel bir hareket
işallah istediğin gibi bir program olur :)
hadı hayırlıı olsunn zevkle ızlerız basarabılıcegıne ınanıyurm + destek :)
maşallah buğra abi allah kaza bela vermesin aletlere :)
KaanBecer
01-04-2010, 22:22
Herkese merhabalar öncelikle,bende ekibin içinde olduğum için çok mutluyum ve Allah nasip ederse güzel şeyler yapıp siz izleyicilere keyifli görüntüler izletmek istiyoruz.Bu güzel projeyi düşünüp aktif hale getiren ve benide yanında görmek istediği için Buğra Akpınar'a ayrıca teşekkür ederim...
Bu projede görevim , kameraman ve yönetmen yardımcılığıdır..
Saygılar
vimeoda izlemiştim videoların çekimlerin fln çok kaliteli başarılar dilerim kolay gelsin
Vtec-SEDAN
01-04-2010, 22:31
süper işler yapıyorsun Buğra, ellerine sağlık.. :)
Set fotoğrafçısı olmak için talibim.
8.000rpm
01-04-2010, 22:56
buğra'cım
yolun sonuna kadar açık olsun dostum...
elimden gelen birşey olursa blog emrinde biliyorsun :)
Rstmania
01-04-2010, 23:08
Gerçekten güzel bir fikir. Ancak bence kendinize ait bir site üzerinde yayınlansa çok daha güzel olur. forumlarda sadece linkleriniz dolaşsa her bölümü aylık internet dergisi gibi orada bulunabilir. Hem de sizin istediğiniz bilinirlik ve gerekli kişilerin dikkatini çekme olayı daha kolay olur.Ayrıca burada ufak bölümlerle işinize pekiştirme sağlayabilirsiniz. Böylece internet üzerinde gezen videolar yerine videolar bulunan bir site ile sabit bir potansiyele ulaşılabilir.
Gerçekten güzel bir fikir. Ancak bence kendinize ait bir site üzerinde yayınlansa çok daha güzel olur. forumlarda sadece linkleriniz dolaşsa her bölümü aylık internet dergisi gibi orada bulunabilir. Hem de sizin istediğiniz bilinirlik ve gerekli kişilerin dikkatini çekme olayı daha kolay olur.Ayrıca burada ufak bölümlerle işinize pekiştirme sağlayabilirsiniz. Böylece internet üzerinde gezen videolar yerine videolar bulunan bir site ile sabit bir potansiyele ulaşılabilir.
Merhabalar,
Bencede bu fikir çok güzel fakat Buğranın temel amacı ilk etapta 500.000 gibi bir gösterim olduğu için aylık dergi sistemi videolar yüklenirse günlük ortalama hiti düşük olur. Ayın ilk günleri bütün ziyaretciler akın eder geriye kalan günlerde ise kullanıcı sayısı sürekli olarak düşüş gösterir bu yüzden günlük olarak yenilenebilen bir site olması gerekmektedir ciddi bir çalışma gerektirir. Siteler ne kadar sıklıkla güncellenirse o kadar çok kullanıcı sayıları, bilinirlikleri ve aylık impression dediğimiz gösterimleri yükselir. Bu söylediklerim sadece Buğraya özel değil bütün internet siteleri için geçerlidir. Sonuç olarak bende bu işin içinde 6 tane sitenin reklamlarını yöneten biri olduğum için böyle bir açıklama yapma gereği duydum :)
merakla beklıyorum cok guzel bır proje olucagına emınım kolay gelsın
Rstmania
01-04-2010, 23:19
Merhabalar,
Bencede bu fikir çok güzel fakat Buğranın temel amacı ilk etapta 500.000 gibi bir gösterim olduğu için aylık dergi sistemi videolar yüklenirse günlük ortalama hiti düşük olur. Ayın ilk günleri bütün ziyaretciler akın eder geriye kalan günlerde ise kullanıcı sayısı sürekli olarak düşüş gösterir bu yüzden günlük olarak yenilenebilen bir site olması gerekmektedir ciddi bir çalışma gerektirir. Siteler ne kadar sıklıkla güncellenirse o kadar çok kullanıcı sayıları, bilinirlikleri ve aylık impression dediğimiz gösterimleri yükselir. Bu söylediklerim sadece Buğraya özel değil bütün internet siteleri için geçerlidir. Sonuç olarak bende bu işin içinde 6 tane sitenin reklamlarını yöneten biri olduğum için böyle bir açıklama yapma gereği duydum :)
Aylık dergi bir örnekti. Aslında benim demek istediğim günlük uploadların bulunduğu bir siteydi. Mesela o gün yapılan çamurluk şişirme işleminin akşam yayınlanması gibi... Ama anlatamamışım :D Açıklama için teşekkürler..
Hayırlı Olsun Buğra Abi Sabırsızlıkla Bekliyorum :)
Buğra A.
01-04-2010, 23:26
Ekibe K.Buğra Yıldırım ve Mert Songül'de dahil oldu :) Mert,fotoğraflarımızı çekecek.Buğra abide kamera karşısında olacak.
Ekibe Buğra Yıldırım ve Mert Songül'de dahil oldu :) Mert,fotoğraflarımızı çekecek.Buğra abide kamera karşısında olacak.
Hayırlı olur inşallah :)
Buğra A.
02-04-2010, 00:09
maşallah buğra abi allah kaza bela vermesin aletlere :)
Teşekkür ederim kardeşim.Amin :)
Herkese merhabalar öncelikle,bende ekibin içinde olduğum için çok mutluyum ve Allah nasip ederse güzel şeyler yapıp siz izleyicilere keyifli görüntüler izletmek istiyoruz.Bu güzel projeyi düşünüp aktif hale getiren ve benide yanında görmek istediği için Buğra Akpınar'a ayrıca teşekkür ederim...
Bu projede görevim , kameraman ve yönetmen yardımcılığıdır..
Saygılar
Kaan'cım,gerekli açıklamalar için teşekkür ederim.Sadık yardımcım benim :)
vimeoda izlemiştim videoların çekimlerin fln çok kaliteli başarılar dilerim kolay gelsin
Teşekkür ederim.
süper işler yapıyorsun Buğra, ellerine sağlık.. :)
Set fotoğrafçısı olmak için talibim.
:icon_tup:
buğra'cım
yolun sonuna kadar açık olsun dostum...
elimden gelen birşey olursa blog emrinde biliyorsun :)
Teşekkür ederim abicim.Güzel teklifin için ayrıca teşekkürler :)
Buğra A.
02-04-2010, 00:14
Teşekkür ederim.Kendimize ait bir site tabi ki olacak ve şu anda üzerinde çalışılıyor.Bir çok önemli etabı geçtik sayılır.Artık demoya ramak kaldı diyebilirim.Forumlarda linklerin dolaşmasını pek tasvip etmiyorum bende.Yani belirli bir portaldan yayın yapmak daha mantıklı gibi geliyor bana.Zaten bir kaç portaldan ana haber olarak duyurulmayı hedefliyoruz ki bunların başında günlük 400-2000 gibi hitlere ulaşmış siteler var.Bu bizim için büyük bir +.Fakat amacımız asla bir IPTV olmak değil,bunu belirtiyorum :) Ufak bölümleri yaymak pek iyi değil kanımca.Belki bonus section yapılabilir.Teşekkür ederim öneri ve eleştirileriniz için.
Merhabalar,
Kardeşim,teşekkür ederim bilgilendirme ve açıklaman için.Artık bir güzellik yaparsında bizimde reklamımızı verirsin 1 seferlik :P
merakla beklıyorum cok guzel bır proje olucagına emınım kolay gelsın
Hayırlı Olsun Buğra Abi Sabırsızlıkla Bekliyorum :)
Teşekkür ederim.
Hayırlı olur inşallah :)
Hadi hayırlısı :D
:icon_tup:
chevy_Boy
02-04-2010, 00:25
çoook güzel bir proje umarım herşey gönlünüzce olur ve herşey yolunda gider :) zaten önceki sayfalarda arkadaşlar güzel fikirler sunmuşlar ek olarak şunu söyleyebilirim; genelde ülkemizdeki programlarda konuşmalar çok resmi bunu biraz daha yumşatmak bence programı daha "bizden" yapar :) buna örnek verecek olursam defne joy foster ın sunum tarzı gibi olabilir bence :D çok resmi bi konuşma olunca programda bana çok soguk geliyor ve izleyemiyorum nacizane fikrimdir tekrar hayırlı ugurlu olsun başarılar dilerim :)
çoook güzel bir proje umarım herşey gönlünüzce olur ve herşey yolunda gider :) zaten önceki sayfalarda arkadaşlar güzel fikirler sunmuşlar ek olarak şunu söyleyebilirim; genelde ülkemizdeki programlarda konuşmalar çok resmi bunu biraz daha yumşatmak bence programı daha "bizden" yapar :) buna örnek verecek olursam defne joy foster ın sunum tarzı gibi olabilir bence :D çok resmi bi konuşma olunca programda bana çok soguk geliyor ve izleyemiyorum nacizane fikrimdir tekrar hayırlı ugurlu olsun başarılar dilerim :)
:icon_tup::icon_tup: olayı cok resmileştiriyolar dedigin gibi utku ;) tamam diger ülkelerdeki gibi fuck fuck diyip durmasın kimse bizim tvlerde ama biraz daha samimi konuşmalar günlük hayata yakın işler cok cok daha iyi olur bana görede.. başarılar projede ;)
doğal olursa daha güzel olur bencede resmileşmesi pek iyi olmuyo
Buğra A.
02-04-2010, 01:01
Teşekkür ederim.İnşallah.Fikirler,öneriler tabi ki değerlendirilecek :) Ben süpriz diyeyim artık.Demo çekimine başlıyoruz çünkü yavaş yavaş.Demodan sonra eleştirilere göre şekillenir çünkü her şey,öyle düşünüyorum.
:icon_tup::icon_tup: olayı cok resmileştiriyolar dedigin gibi utku ;) tamam diger ülkelerdeki gibi fuck fuck diyip durmasın kimse bizim tvlerde ama biraz daha samimi konuşmalar günlük hayata yakın işler cok cok daha iyi olur bana görede.. başarılar projede ;)
Teşekkür ederim :)
doğal olursa daha güzel olur bencede resmileşmesi pek iyi olmuyo
Doğal olacak tabi ki.Önceki postlarımda da belirtmiştim biraz,esprili bir sunum diye :)
gözümüzden kaçmış abi :) demo yu sabırsızlık la bekliyoruz .
StyleALP
02-04-2010, 11:15
Öncelikle başarılar Buğra ABi. Çalışmaların mükemmel ve de böyle devam etmesi dileğiyle. Bu projede sağlama benziyor. Fikir çok güzel. Denildiği gibi Discovery Channel 'deki programlar oldukça sağlam ve keyifli. Bunun gibi modifiye ağırlıklı bir çalışma olduğunu düşünürsek tadından yenmez.
Başarılar. Tam destek. ;)
Buğra A.
02-04-2010, 21:40
gözümüzden kaçmış abi :) demo yu sabırsızlık la bekliyoruz .
Estafrullah :)
Öncelikle başarılar Buğra ABi. Çalışmaların mükemmel ve de böyle devam etmesi dileğiyle. Bu projede sağlama benziyor. Fikir çok güzel. Denildiği gibi Discovery Channel 'deki programlar oldukça sağlam ve keyifli. Bunun gibi modifiye ağırlıklı bir çalışma olduğunu düşünürsek tadından yenmez.
Başarılar. Tam destek. ;)
Teşekkür ederim.Beğendiğine sevindim.Proje güzel fakat yüksek kalitede profesyonel bir proje değil.Çünkü elimizdeki ekipmanlar belli,yaptığımız iş ve ambians belli.Bugün demo çekimindeydik ve mikrofon sıkıntısı çektik mesela.Boom ya da yaka mikrofonu şart gibi gözüküyor.
Buğra A.
03-04-2010, 17:26
Ufak bir demo :
http://www.vimeo.com/10650025
Şimdi faceden izledim çok iyi olmuş :)))))
DERAN_TUYNER
03-04-2010, 17:28
Harikasın kardeşim ahmet usta da harika ve doğal :)
devamını merakla bekliyoruz
facede izledim yarıldık hafif :) süper:)
dawn pipe :D
güzel olmuş devamı gelse iyi olur :)
Ufak bir demo :
http://www.vimeo.com/10650025
Çekerken gülmekten yerlere yattık karın ağrısına sebeb olabilir demedi demeyin :D hahahahhahahahahah
Gokhan43
03-04-2010, 17:41
Oo süper :D Ahmet usta bi numara :D :D
İyice meraklandım şimdi devamını dört gözle bekliyoruz Buğra :)
DERAN_TUYNER
03-04-2010, 17:41
Çekerken gülmekten yerlere yattık karın ağrısına sebeb olabilir demedi demeyin :D hahahahhahahahahah
Zaten seni gordum açılışta yetti o :)
Zaten seni gordum açılışta yetti o :)
hahahaha :D
Sedicivalvole
03-04-2010, 17:47
Ahmet usta ustalığı kadar çok da iyi bir oyuncuymuş onu öğrendim :):):)
İlk posta ekle videoyu :D
dragstar
03-04-2010, 17:52
güzel olmuş tam trailer hesabı:D
devamını bekliyorum
S.Özeren
03-04-2010, 17:57
ha koyayım bunu ağzına :D aeuahhaeh
eglencelı olmus hep bole olsa ya programlar kusursuz program ıstemıyoruz...
Cok guzel olmus ilk video elinize saglik :)
Güzel olmuş demo.. ellerine sağlık abi.
Hadi hayırlısı olsun teaser güzel olmuş :)
Peki bu tam anlamı ile başladığında
Çekim ekibi her sabah İST Garajdamı olacaksınız ?
Low-Rider
03-04-2010, 18:26
Güzel olmuş eğlenceli baya:)
Buğra A.
03-04-2010, 18:27
Teşekkür ederim arkadaşlar.Demo olarak sunalım dedik ekipçe.Hiç değilse ne tip bir şeyler yapacağımızı göstermiş olduk.
@Erel : Hayır tabi ki kardeşim,bende insanım :D Belirli günler sadece.
hahaha video cok iyi yalniz muhahahah hala guluiyorum:D hahaa
yani biraz şey tadında olacak.
Street Customs
American Hotrod
American Chopers
Gibi bir yapım olacak sanırım :)
:D
Tartışmalar olsun küfür kıyamet reytingleri arttırır :D tabi biplenirde izlenme oranını arttıracağı gibi reklamda alırsınız araya :)
Buğra A.
03-04-2010, 18:33
yani biraz şey tadında olacak.
Street Customs
American Hotrod
American Chopers
Gibi bir yapım olacak sanırım :)
:D
Tartışmalar olsun küfür kıyamet reytingleri arttırır :D tabi biplenirde izlenme oranını arttıracağı gibi reklamda alırsınız araya :)
gibi.Ama o şekilde bir prodüksiyon için sescimiz ve boom kullanan birisine ihtiyacımız var.Öyle bir imkanımız olmadığı için biraz daha basit bir şey yapıyoruz şu an :)
Başka tshirt ün yoksa ben alıp getirem sana böyle yapraklı yapraklı :D
hayırlısı olsun ALLAH muvaffak etsin..
StyleALP
03-04-2010, 19:40
Demo da tam makara. :D:D Güzel şeylerin olacağı demodan belli oluyor. ;)
gencpower
03-04-2010, 19:47
çok güzel olmuş ya. kısacık bi video bile ne kadar merak uyandırdı ve keyif verdi. Emeğinize sağlık.
cok guzel proje Allah utandırmasın..
Buğra A.
04-04-2010, 17:58
Teşekkür ederiz arkadaşlar.
Fatih Kavak
04-04-2010, 18:04
Baya eğlenceli olmuş anlaşılan başarılarınız devamı dilerim..
slhdmr34
04-04-2010, 22:45
gayet guzel ellerine emegine saglık, demo dan sonrasını da bekliyoruz.
Eray Yümsel
04-04-2010, 22:49
hahauahuea çok iyi bavof la ampipe iyimiş :hehe:
yavaşlatma efectleri ve anlamsız yerlerdeki soru işaretleri çok güzel olmuş! ;)
çok güzel olmuş ya. kısacık bi video bile ne kadar merak uyandırdı ve keyif verdi. Emeğinize sağlık.
Yaa bakma videoda bi cacik yok yaaaa:p hahaha
SekoLive
05-04-2010, 09:06
yavaşlatma efectleri ve anlamsız yerlerdeki soru işaretleri çok güzel olmuş! ;)
:) senin videodada güzel olmuş hanginiz önce yaptınız kim kimden kopya çekti :D
güzel bir başlangıç olmuş sağlam kadro ve sağlam işçilik. 10 numara bir mekan. ALLAH daim etsin inş. video olayıda bomba olmuş.
devil_berk22
05-04-2010, 17:10
buğra en kısa zamanda projenin başlamasını diliyorum çok güzel olacağına eminim ;)
Buğra A.
05-04-2010, 20:47
Teşekkürler arkadaşlar.