Orijinalini görmek için tıklayınız : 300 hp uzerı
Gazman mısın kanka sen :) hadi bakalım bak bakalım kac hit yapıcak bu muhabbett :)
en hızlısını bulalım istanbulun
MR.TurboALİ
27-03-2010, 01:21
netsin yanı kısa ve öz:D
300 den 1000e kadar yolu var bunun nası olcak:)
300hp subi mi var yani
Bu konuyu takip etmek lazımm ... Ateşli geçer :D
kanka en hıxzlı benım dıyen sensın ben bılmem sen anlat
redbaron
27-03-2010, 01:24
Bu konuyu takip etmek lazımm ... Ateşli geçer :D
:D:D hahaha aynen merakla bekliyorum:D
bencede en hızlısın89ı bulmak lazım istanbulun
iyi güzel de,önce tanıtım şart,kurallar böyle:D
Low-Rider
27-03-2010, 01:25
iddialı bi konu olmuş
bu konu fena tiraj yapar:D
MR.TurboALİ
27-03-2010, 01:26
ab vtecin videosu aklıma geldi:Dtelefonar çalar birazdan:D
soylugs en hızlı benım dedı bunun uzeerrıne ben konunactım
KCANN_220
27-03-2010, 01:33
300 hp ustu sıkıntı olur bea abı..300 hp den sonra baslıor ıstanbulda hayat..:D:D:D:D
CasabLanca
27-03-2010, 01:34
300 hp mi? 300 hp ne arar bu forumda
http://i.ytimg.com/vi/5fs-ay6qax8/0.jpg
forumun en gazda olan adamı görürse yazar :D
oda deniyecek birilerini arıyo 7 24 :D
KuBilaYY
27-03-2010, 01:39
e artık en hızlının belirlenme zamanı gelmişti :D merakla bekliyoruz
Rıfat abi hayırlısı olsun :)
baya iyi konu olmus.bende merrak ediyorum istanbulun hizlisini guzel video lar izleriz insallah ..
CallMeInsane
27-03-2010, 02:58
dedigim ilacı kullan geçer :D
1doz hulk tmmdır bu iş :D
gokselaltinok
27-03-2010, 03:02
dedigim ilacı kullan geçer :D
1doz hulk tmmdır bu iş :D
Ehuhehuheu koptum buna:D:D
MR.TurboALİ
27-03-2010, 03:30
inceden mesajlar verilmeye başlandı hadi hayırlısı:D
hmmmmm 340heycbi arabam var ama yemedi hahaha :D
Benim haftaya ancak kendime gelmem olduğundan
haftaya cumartesi hızlı olan gelsin buyrun bizim denememiz var bekleriz 500+ arkadaşları
200 dedimi biteryok yok benimki sudur budur 2 de kalkalım diyen yok Makinasına güvenen arklara süprisler çok
gokselaltinok
27-03-2010, 04:37
ya aslında daha açıkalyıcı konussak.sayın oz nedir makina? konusyu açan arkadaş nedir makina?
sanırım ilacı hulkta bu aracın
Mustafa Birsesli
27-03-2010, 07:20
sormak lazım istegiği biri varmı acaba :)
Benim haftaya ancak kendime gelmem olduğundan
haftaya cumartesi hızlı olan gelsin buyrun bizim denememiz var bekleriz 500+ arkadaşları
200 dedimi biteryok yok benimki sudur budur 2 de kalkalım diyen yok Makinasına güvenen arklara süprisler çok
Ben seni istiyorum bebegim var mı giden bir aracın :p:p
ama rıfat abi bak şimdi böle meydan okur gibi vala benı kırıyosun he,hani arabam hazır olsa valla seve seve denerdım gecmek gecılmek önemli deil dotluk kazansında arabam yok biliyosun:) bence sen yanlış yazmişsin oraya 500+ gelsin demen lazımmiş:D
Başkasının arabası hakkında konuşulcak konu açtıysanız arabanın sahibi yazsın
yok eger kendi aracın ise bu gece beklerim deneyelim
madem istanbulun en hızlısını arıyorsun çok uzaklarda degil bir telefon kadar yakınındayım
Hilmi
Ya Esmerayın bi şarkısı var eskilerde o geldi aklıma.
Uzaklarda aramaaa
çünkü ben içindeyiiim
....
Ahmet_28
27-03-2010, 09:22
2010 un en popüler konularından olur bu :D
Valla Benim cıkıp gazlamak icin deneme icin sıkıntım olmuyor.. Yanlız forum da benim araba icin yok yurumuyo yok ayarı bitmedi yok su oldu bu oldu diyen arkadaslar hala aracları duruyosa benim icin proplem yok cıkalım deneyelim..
Ne zaman bu muhabbet donse butun herkes Hulk la Denensin diyor Hilmi yanlıs anlama beni kanka sen direk Yarış spec sin ben Direk Taksi spec ( 2 bas koltuklar ne ararsan var bende ) o yuzden varsa benim gibi hem binerim hem gazlarım diyen arkadaslar Cıkalım deneyelim..
300 HP LERE yakınsa makınanız bende bugun ayardan sonra denerım ;)
istanbulun en hızlısı benım....
''R'' YAPMADA :D:D:D
SekoLive
27-03-2010, 09:30
ben konuyu görünce d. gününü kutluyolar sandım :D
:D
Valla Benim cıkıp gazlamak icin deneme icin sıkıntım olmuyor.. Yanlız forum da benim araba icin yok yurumuyo yok ayarı bitmedi yok su oldu bu oldu diyen arkadaslar hala aracları duruyosa benim icin proplem yok cıkalım deneyelim..
Ne zaman bu muhabbet donse butun herkes Hulk la Denensin diyor Hilmi yanlıs anlama beni kanka sen direk Yarış spec sin ben Direk Taksi spec ( 2 bas koltuklar ne ararsan var bende ) o yuzden varsa benim gibi hem binerim hem gazlarım diyen arkadaslar Cıkalım deneyelim..
senin arabana yürümyo diyene ilk lafı ben koyarım kardeşim
gözümün gördügüne inanırım ben :icon_tup:
Başkasının arabası hakkında konuşulcak konu açtıysanız arabanın sahibi yazsın
yok eger kendi aracın ise bu gece beklerim deneyelim
madem istanbulun en hızlısını arıyorsun çok uzaklarda degil bir telefon kadar yakınındayım
Hilmi
haklısın hılmıcım ben yazmıyayım bu arada istanbulun en hızlısıda benım demek ıstedın galıba
Eyvallah Kankam Cok gereksizz bir konu olmus Rıfat usta Geyik konusu patlatıyım demiş bence basardı :) Zaten Sohbet konusuna acmasından belli :)
Yanlız Hala Yesil Beyaz yapamadık en kısa zamanda yapalım onu Anladın Kankam sen onu ;)
halilcakir
27-03-2010, 09:37
Cok temiz guzel bir giris olmus:)
Deneyelim fazla soze gerek yok gibisinden
TR nin ve dolayisiyla istanbulun en hizlisi vtanju maserati su anda
Planda degisiklik olmazsa 11 nisanda bir rolling duzenlecek corvette sitesince
Miniksde gelecek , o zaman sizde gelin isterseniz
en hızlınız benim.. çok hızlı olarak tampon , benzin pompası , cai söker takarım. askerdede mp5i çok hızlı söker takardım.
Eray Yümsel
27-03-2010, 09:40
karamurat benime döndü konu :hehe:
allahtan arabam hazır deil heyoksa bu aksam denıyelim derdim:D
Cok temiz guzel bir giris olmus:)
Deneyelim fazla soze gerek yok gibisinden
TR nin ve dolayisiyla istanbulun en hizlisi vtanju maserati su anda
Planda degisiklik olmazsa 11 nisanda bir rolling duzenlecek corvette sitesince
Miniksde gelecek , o zaman sizde gelin isterseniz
bir kerede karisma su islere ya;
araba sahibi konussun!
halilcakir
27-03-2010, 09:55
bir kerede karisma su islere ya;
araba sahibi konussun!
Bir kerede sen karisma su islereeeeee anca klavyeden laf
Ne zaman anlayacaksin arabanin sahibinin bilgisi soylemi olmadan konusmadigimi
Halil
maserati ile olan videolarımızı gözden gecir
istanbulun hızlısı V8 twin gt40 full yapılı makina ? kaç shot nos Masvette (eyvallah) kimse laf söliyemez
ama stock motor 4 silindir turbo honda civic 230 a kadar başa baş gittik hatırlatırım
4 silindir de de benden hızlısını görmedim su anda en azından denedigim araclara göre konuşuyorum
halilcakir
27-03-2010, 10:12
:)
11 nisanda tekrar deneriz
ben o denemeden sonra supra gelir diyordum gtr geldi kismet iste
bu arkadas yada abi tanimadigim icin bilmiyorum oda katilsin bize madem deneyelim diyor onu ayarlayalim
en hızlınız benim.. çok hızlı olarak tampon , benzin pompası , cai söker takarım. askerdede mp5i çok hızlı söker takardım.
senın araba calısıyormu kanka :D:D
H22Power
27-03-2010, 10:14
denemek istediğiniz kendi aracınızın speclerini yazarsanız bizde ona göre deneyelim deriz rıfat abi şimdi 300hp 800kg araba var 300hp 1500kg araba var ;) acı hayat olmasın:D
:)
11 nisanda tekrar deneriz
ben o denemeden sonra supra gelir diyordum gtr geldi kismet iste
senin ve ramazanın anlamadıgı tek nokta şu
ben ramazanla denedgimnde zaten ramazı okadar geciodum videoları izleyebilirsin nette mevcut
ondan sonra uzun şanzuman taktım ve basınc actım yani daha da hızlandım ve masvette ile öle denedim ki o günde conta yaktım:)
sonra 3mm contayı söktüm sıkıştırma yükselttim
ve dünde 1.3 bar + methanol ayarımızı yaptık
arabam hazır ben devamlı deneyelim diye mesaj attım ama sen supra cıksın öle deneriz seninle de dedin C5 ayarlıcaktın hala bekliyorum :)
ama neden se HPF m3 ile denemek istiyorsunuz
ben denemek isteyince suprayı cıkartsınlar bizde ozaman deneriz seninle diyorsunuz
bu nasıl bir mantık bana ne supradan sahibi benmiyim
şimdi bana birde bunları acıklarmısın
11 nisanda görüşmek üzere benim bir iddiam yok sizlerle aynı kategoride degilim ben keyfine gazlamaya cıktım daha önce yine keyfine bir iddasız deneyelim istedim siz olayı supraya cektiniz
halilcakir
27-03-2010, 10:22
yuzyuze anlatirim miniks
dedigin gibi 230a kadar yanimizdaydin goz var nizam var senide bu baglar haklisin gerisi seni baglamaz
vtanjuyu ancak ben goturebiliyorum denemeye artik morukladi useniyor:)
birde ben olmadan video olmuyor sonra soyledir boyledir arabalardan cok klavyeler yarisiyor
11 nisanda telsizli fln guzel bir organizasyon yapariz insallah
inşallah yaparız
ama şu yukardaki mesajın gercekten hoşuma gitmedi sanki düşük stup ta supraya senin sayende varyete yaptık sonra GTR geldi falan tarzı bir mesaj atmışsın
oysaki bana ogün volkan abi araban en iyi kondisyonda seni tebrik ederim dedi
savaşa da sanayide ben onu geçmek saymıyorum demiş :)
senin yazdıklarınla volkan abinin söledikleri uyuşmuyor
11 nisanda görüşmek üzere inşallah
dün sanayideydim eksiklerimi giderdim
TTzo6 da gelmiş sanayiye 11 nisana hazırlıklar başlamış :)
Böyle konuları seviyorum, okuması cok eglenceli oluyor.. :D
halilcakir
27-03-2010, 10:30
Allah'in izniyle guzel olacak guzel 11 nisan:)
Detaylari anlatirim bulustugumuzda
Konu sahibi arkadastan cevap gelmedi yalniz?
en hızlısını bulalım istanbulun
o çok zor ..
Halil
maserati ile olan videolarımızı gözden gecir
istanbulun hızlısı V8 twin gt40 full yapılı makina ? kaç shot nos Masvette (eyvallah) kimse laf söliyemez
ama stock motor 4 silindir turbo honda civic 230 a kadar başa baş gittik hatırlatırım
4 silindir de de benden hızlısını görmedim su anda en azından denedigim araclara göre konuşuyorum
benı bu konuya atlattırma
2 yle denediğimizde ben 240 tım 5 yenı attım aynadan farlarını görüyodum.....
Şu tarihleri silseniz hala çözemediniz sonra paketlenince de kim ispiyonladı kim ne yaptı diyorsunuz buraya tarih yazdıktan sonra İstanbul da sizi bulmak o kadar kolay ki
Serencebey
27-03-2010, 10:36
Şu tarihleri silseniz hala çözemediniz sonra paketlenince de kim ispiyonladı kim ne yaptı diyorsunuz buraya tarih yazdıktan sonra İstanbul da sizi bulmak o kadar kolay ki
Tamda onu dicektim :)
mükemmel bi konu olmuş kan çıkar :D
300 hp ve üzeri derken neyi kastetmiş konu açan kişi merak ettm. :D
Halil konunun sahibi benim arac icin actı konuyu ama iş Çişş yarısına donmesin Ben zaten cıkıp deniycegim zaman deniyorum Hilmi deneyelim dedigi her zaman cıkar deneriz aramızda hicbir proplem olmaz olamaz da..
Sulhi fena girdi konuya yanlızz :):) ne zaman denediniz farları kayboldugunu gordun
farları kaybolmadı arkamdaydı 260 oldum ben bıraktım zaten...
benı bu konuya atlattırma
2 yle denediğimizde ben 240 tım 5 yenı attım aynadan farlarını görüyodum.....
Sulhi bak güsel kardeşim şu iki paralık dünyada iki metal parcası için birbirmizi kırdık
daha bu muhabbete girmicem boşuna birbirimizi üzüyoruz günaha giriyoruz bitir arabanı deneriz
hakkını helal et ben helal ediyorum
hilmicim valla hakkım sana sonuna kadar helal sen doğru dıyosun 2 demır parcası için cok celallendık birbirmizi kırdık bensenden cok özür diliyorum dunde yanyana geldık selamlaşmadık ben bakma senden bekledım selamı belkıde sen bende bekledın ama bir türlü selamlasamadık ben inan üzüldüm de caktırmadım.. araba bi yana dostluğumuz baki kalsın...
Sulhi bak güsel kardeşim şu iki paralık dünyada iki metal parcası için birbirmizi kırdık
daha bu muhabbete girmicem boşuna birbirimizi üzüyoruz günaha giriyoruz bitir arabanı deneriz
hilmicim valla hakkım sana sonuna kadar helal sen doğru dıyosun 2 demır parcası için cok celallendık birbirmizi kırdık bensenden cok özür diliyorum dunde yanyana geldık selamlaşmadık ben bakma senden bekledım selamı belkıde sen bende bekledın ama bir türlü selamlasamadık ben inan üzüldüm de caktırmadım.. araba bi yana dostluğumuz baki kalsın...
helal olsun size yakışır kardeşim
alın benden de okadar,,, size yakısan buuu
al benden de okadar
helal olsun size yakışır kardeşim
+imhotep....:icon_tup:
aynensizede bu yakışır kardeşim
SekoLive
27-03-2010, 11:08
her konuda bi hayır vardır derler :)
İşte Bu ikinize de bu yakısır.. Sulhi Yıllardır bu ortamın icersinde hilmi de ahmet de öyleler yani siz böyle birbirinize hobi yaptıgınız seylerle kırarsanız uzerseniz alttaki nesil ne yapsın.
Hic gerek yok cıkalım gazlıyalım o gecsin bu gecsin ne farkeder onemli olan iki hos sohbet edemedikten sonra yemişim arabasını.. Mesela Sulhi arabayla giderken cam acık mı degil mi onu bilmez bunları konusalım arabaları degil :)
sıze yakısanı yapın bence :D
İşte Bu ikinize de bu yakısır.. Sulhi Yıllardır bu ortamın icersinde hilmi de ahmet de öyleler yani siz böyle birbirinize hobi yaptıgınız seylerle kırarsanız uzerseniz alttaki nesil ne yapsın.
Hic gerek yok cıkalım gazlıyalım o gecsin bu gecsin ne farkeder onemli olan iki hos sohbet edemedikten sonra yemişim arabasını.. Mesela Sulhi arabayla giderken cam acık mı degil mi onu bilmez bunları konusalım arabaları degil :)
:icon_tup:
Bir kerede sen karisma su islereeeeee anca klavyeden laf
arabanin sahibine soylersin ozaman, kendisi en hizli degil, 400 metrede kafa tutacak araba cikar illaki ;)
konyada mahallide gorsek keske :)
arabanin sahibine soyle ozaman, kendisi en hizli degil, 400 metrede kafa tutacak araba cikar illaki ;)
Kevgir spec olur :D
emresener
27-03-2010, 13:25
İsmail abi yok piyasada eskiden girer konu acardı böle :D gizli çalışmaları var galiba?
halilcakir
27-03-2010, 13:45
arabanin sahibine soylersin ozaman, kendisi en hizli degil, 400 metrede kafa tutacak araba cikar illaki ;)
ya Allah askina bir kerede cikip parazit yapma kendi kendine sadece bana degil dikkatimi cekti her konuya boyle bir msgin var:)
kevgir spec diyen sevgili forum uyesi koy ortaya 50bin dolar istedigin arabayla 400metre kalksin maserati sifirdan kalkip zorladigina degsin degilmi:)Yada gereksiz yorumlardan kacinalim lutfen.
halilcakir istanbula geldigimde seninle tanismak istiyorum:D
halilcakir istanbula geldigimde seninle tanismak istiyorum:D
Şta misliş ti to ? Nese zajebaj :D
gokselaltinok
27-03-2010, 14:09
senelerdir ailem fiskos yaparken makedonca kullanırdı burrdada karşıma çıktı.:D
artık öğrenmemin zamanı gelmiş sanırım.
illa beni yollara çıkartacaklar :hehe:
ya Allah askina bir kerede cikip parazit yapma kendi kendine sadece bana degil dikkatimi cekti her konuya boyle bir msgin var:)
kevgir spec diyen sevgili forum uyesi koy ortaya 50bin dolar istedigin arabayla 400metre kalksin maserati sifirdan kalkip zorladigina degsin degilmi:)Yada gereksiz yorumlardan kacinalim lutfen.
50.bin dolar hımmmmm
biz üzerine para veriyoruz organizasyon yapanlara
arabalarımızı zorlamak için drag lara katılırken
ama volkan abinin de drag yapması için 50 bin dolara ihtiyacı oldugunu sanmıyorum
herkese laf yetiştirmek zorunda hissetme kendini bazen saçmalıosun cünkü :)
burası forum herkes istedigini yazar ki bencede msky masvetteye dragda fark atar
Eray Yümsel
27-03-2010, 14:18
yaptırdnmı la yağ rekorunu
H22Power
27-03-2010, 14:19
incredible muştu gelii misin bu akşam çok özledim yaw:(
kanka sen uyma onlara
çizgi roman gibisiniz ya :) müşteri ile ilgileniyorum, o esnada forumda neler dönüyo diye meraklanıyom, ezel gibi oldu konu :D
ama hill ile sulhinin husumetinin kalkmasına sevindim.
yerli yersiz en iyi benm saçmalıklarına miniklerin yaptığı "keyfine benle denemek isteyen yok mu?" konularından feyz almalarını öneririm.
Nista ne mislim samo ču pozdravit:) pa ako mene siviđa onda ču pričat nešto ali ja znamda on neče bit vako kad vidim :)
senelerdir ailem fiskos yaparken makedonca kullanırdı burrdada karşıma çıktı.:D
artık öğrenmemin zamanı gelmiş sanırım.
Bosnakca olmasin sakin :)
H22Power
27-03-2010, 14:29
yukarda "bunlar boşnak böreğine mi kapışcaklar acaba?" yazdı arkadaş dier arkadaşta "yok ikisi kapışıcak yenen yenilene kol böreği ısmarlıcak" yazdı boşnakçası olmayanlar için:hahaha:
halilcakir
27-03-2010, 14:30
miniks daha sen ben cocukken vtanjunun 100bin dolarlik drag yarisi olacakmis son anda araya giren hatirli dostlarla vazgecilmis ama bunu eskilerden bilen bilir bende cok sonra duymustum zaten baskalarindan
tabi o zaman boyle forum vs yok agzi olan konusmuyor :)
bende soyle soyleyim madem bahar geldi adrenalin lazim 50bin dolar koyulan bir dragda TRde maseratinin rakibi bile yok kimse alinmasin darilmasin:)
emresener
27-03-2010, 14:35
ne 50bin dolarmış arkadaş.. arabalar zevk içinmi yapılmış yoksa para kazanmak için mi ???
gokselaltinok
27-03-2010, 14:37
kusura bakmayın makedonya yazınca otomatikman aklıma makedonca geldi.hiç anlamıyorum işte.
yukarda "bunlar boşnak böreğine mi kapışcaklar acaba?" yazdı arkadaş dier arkadaşta "yok ikisi kapışıcak yenen yenilene kol böreği ısmarlıcak" yazdı boşnakçası olmayanlar için:hahaha:
:icon_tup:
miniks daha sen ben cocukken vtanjunun 100bin dolarlik drag yarisi olacakmis son anda araya giren hatirli dostlarla vazgecilmis ama bunu eskilerden bilen bilir bende cok sonra duymustum zaten baskalarindan
bende soyle soyleyim madem bahar geldi adrenalin lazim 50bin dolar koyulan bir dragda TRde maseratinin rakibi bile yok kimse alinmasin darilmasin:)
Bence sen miniklerin actigi konuyu oku,oraya insan toplada pistimiz olsun(insani bisey yapmis olursun faydan olur) ,cok fazla konusuyosun ama cok bos konusuyosun.(bide kendinle celisme,bak simdi forum var ama agzi olan konusuyo mesela sen ;) )
Hadi bakalim kim daha uzaga isiyo.
tabiki arada cok yaş farkı var ama eskiden parasına muhabbeti vardı caddede bile depo benzinine kalkış yapılırdı yani
ama artı
50 bin dolar koyulan bir drag yarışı düzenlemek çok zor
keşke öle bir yarış düzenlense ödül olarak birinciye bu mebla verilse sence kaç araç hazırlanır türkiyede bu yarış için ?
o yüzden boş konuşmanın anlamı yok :)
50 bin dolar ödülü olan bir yarışta masvettenin rakibi yoksa ozaman ortada bir mebla olmadan da yapılan drag yarışında masvettenin rakibi olmaması lazım degilmi
yani araba canlı bir varlık degilki yarış sonunda 50 bin var biraz daha iyi kalkayım yapsın halil
benim cok yakın bir motorcu arkadaşım var
zx10R ı var eger ortaya para koyan olursa motorumu zorlarım diyor mesela 10 bin dolarına kalkarım 300 e kadar basarım beni hiç bir araba gecemez diyor
ama senin dedigin gibi sölemiyor madem motor gectigini iddia ediyor madem motor geciyor araba ozaman sahibi cıkarsın parayı koysun zaten onun para birde üzerine 10 bin kazanıcak diye sölüyor
mesela bak bu mantıklı
50 bin biraz bilöf be halil:)
KSK-VTEC
27-03-2010, 14:46
bence büyük konuşma roll farklı bişeydir drag başka bişeydir. İyi bir alt takım komple aks,şanzıman, shaft, lastik, jant, ışık, zamanlama ,vites atma ve nosu zamanında basma vs vs vs diye liste uzar gider. farkında olmadan bi 106 gti 400de gecebilir öyle dbn filan da yalan olur.
bence büyük konuşma roll farklı bişeydir drag başka bişeydir. İyi bir alt takım komple aks,şanzıman, shaft, lastik, jant, ışık, zamanlama ,vites atma ve nosu zamanında basma vs vs vs diye liste uzar gider. farkında olmadan bi 106 gti 400de gecebilir öyle dbn filan da yalan olur.
heyaaaa eline koluna saglık dogru yazdın hocam
halilcakir
27-03-2010, 14:50
miniks selahattin vardarli ile olacakmis diye eskilere sor ogrenirsin detaylari.
Onun disinda slick takmasi yeterli maseratininde su anda halamin biyigi olsa amcam olurduyu tartisiyoruz iste ama amac adrenalin vermek nasil olsa ortama:)
motorcu arkadasla beni tanistirirmisin bir ara severim iddiali ve acik sozlu adamlari
SekoLive
27-03-2010, 14:51
olaya yabancı parası dolar girdi binbirgece gibi olmasın olaylar sonra :D :D :D :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Eray Yümsel
27-03-2010, 14:53
ben volkan abinin son 5 yılda draglarda bir başarısını görmedim daha öncesini bilmem bence volkan abi dragda başarısız. her dragda bişeyler oluyo :)
miniks selahattin vardarli ile olacakmis diye eskilere sor ogrenirsin detaylari.
Onun disinda slick takmasi yeterli maseratininde su anda halamin biyigi olsa amcam olurduyu tartisiyoruz iste ama amac adrenalin vermek nasil olsa ortama:)
motorcu arkadasla beni tanistirirmisin bir ara severim iddiali ve acik sozlu adamlari
sen arabayı ve 10 bin doları hazır et ben seni tanıştırırım moruk canlı canlı izlersin
amma gıder yapıosunuz surda bırbırınızı gerıyosunuz ne bu arkadas mesele gazlamaksa suprayı yıyen b16 turbo var canlı canlı ızledık gecen sene kıbrıs cemsa drag pıstınde..
gerek yok tr nın en hızlısı falan fılan ne makıneler var mahalle aralarında kımsenın haberı yok...
yaptırdnmı la yağ rekorunu
yapıldı moruk
incredible muştu gelii misin bu akşam çok özledim yaw:(
kısmet gülüm gelirim sanırım
kanka sen uyma onlara
dimi kanka :D
benim 50 bin dolarım yok ki :D
hayır kanka yani supranın sahibi arabasından sogumasın daha yeni aldı adam :D
hayır kanka yani supranın sahibi arabasından sogumasın daha yeni aldı adam :D
hauhauhauahua :D
http://www.youtube.com/watch?v=GI0EO1kFBgk
sanırım burdada alkıslardan kımın aldıgı bellı oluyor..
http://www.nartube.com/cd303c9d1a9ab5b8d3b773901e828b0ac7f70be1:jcNZu7FnV Iw.html
Tholl-ga
27-03-2010, 15:24
gereksiz msj lar silinmiştir.huzur bozan üyeler 1 hafta banlanmıştır.
Gereksiz saçma sapan msj atmayın.
gereksiz msj lar silinmiştir.huzur bozan üyeler 1 hafta banlanmıştır.
Gereksiz saçma sapan msj atmayın.
eline sağlık
simdi ne olmus yine offf, ben hayatimda hic para icin yarismadim, $100000 lik yaris hakkindada hic bir bilgim yok, halil heralde karistirdin baska bir olay ile, veya sana yanlis soylendi bilemem artik:( neyse ben kendi otomobilimi zevk icin yapiyorum kesinlikle hicbir miktar para icin yarismam, ama resmi bir organizasyonda odul olursa bu baska. aksam aksam neler olmus vallaa yazik. neyse herkeze saygilar
Low-Rider
27-03-2010, 17:11
Volkan bey , bu halil çakır devamlı sizin adınıza konuşuarak ortalığı karıştırıyor.
Buna bir dur demiycekmisiniz?
Sizin arabanızla ona buna gider yapıyor , aşağılamaya çalışıyor.
Herkes çok rahatsız bu durumdan..
Volkan bey , bu halil çakır devamlı sizin adınıza konuşuarak ortalığı karıştırıyor.
Buna bir dur demiycekmisiniz?
Sizin arabanızla ona buna gider yapıyor , aşağılamaya çalışıyor.
Herkes çok rahatsız bu durumdan..
STP'yi gecti artik siz dusunun :D :hahaha::D:D:D
dR.selim
27-03-2010, 17:54
akslar suan ucakta, ucak düşmezse pazartesi-salı alıyoruz:) bu sefer sehir içi gezdigim basıncla cıkmayacam yanlız, sonra millet arabalarının cok iyi gittigini sanıyor:)
rıfat ustam yıktın valla olrtalığı :D
ustteki postu okudum sonrada bunu , ben anlayamadim bu isi ....
rıfat ustam yıktın valla olrtalığı :D
amac muhabbet olsundu baksana neler oldu barı ıyı bırseye vesıle olduk arkadasların arası duzeldi:)
Neler olmuş böyle allah akıl fikir versin;
206 xr 1.4 75 hp bekliyorum
10.000 doları hazırlayın :D :D :D
tazmaniac
27-03-2010, 18:55
helal olsun size,iste hepimizin yapmasi gereken hareketler bunlar, oysaki iki metal parca icin birbirini o kdr cok kiran insan varki bu forumda cok uzuluyorum
simdi ne olmus yine offf, ben hayatimda hic para icin yarismadim, $100000 lik yaris hakkindada hic bir bilgim yok, halil heralde karistirdin baska bir olay ile, veya sana yanlis soylendi bilemem artik:( neyse ben kendi otomobilimi zevk icin yapiyorum kesinlikle hicbir miktar para icin yarismam, ama resmi bir organizasyonda odul olursa bu baska. aksam aksam neler olmus vallaa yazik. neyse herkeze saygilar
Banka kredisine başvurmuştum.
Neyseki vtanju ' nun açıklaması beni bu sıkıntıdan kurtardı.
Teşekkürler:)
Onurkk06
27-03-2010, 19:12
fazla fast furious izlemenin tehlikeleri :D
amac muhabbet olsundu baksana neler oldu barı ıyı bırseye vesıle olduk arkadasların arası duzeldi:)
yedinmi püsküğütleri :D
M_PROJECT
27-03-2010, 20:49
yine bir halil cakir klasigi ...
evrim dersini geçene kadar göbeğim çatladı
ama doğal seleksiyona gelde inanma
atalarımızın bi lafı vardır elalemin bişeyi ile gerdeğe girmek diğe:D bu konu ona benzemiş.
Tam da keyifle Fast And Furious 4 ün blue ray'ini izledim, kapattım 2010'un flash konusu olan bu konuyu gördüm :D . Güzel olmuş. Yıllardır hiç adam gibi araba denemedim, isteyen olursa 1.5 köftesine ankara'da denerim. gt3076R var benim SUBYanda... Tahminimce 400-450 eşşek civarı üretiyorumdur.
Yalnız Big Brake Kit'im gelmeden denemeye çıkmayacağım, kamyon kasasına veya otoban bariyerine sinek olmak istemiyorum. 1 aya biter işler...
Tam da keyifle Fast And Furious 4 ün blue ray'ini izledim, kapattım 2010'un flash konusu olan bu konuyu gördüm :D . Güzel olmuş. Yıllardır hiç adam gibi araba denemedim, isteyen olursa 1.5 köftesine ankara'da denerim. gt3076R var benim SUBYanda... Tahminimce 400-450 eşşek civarı üretiyorumdur.
Yalnız Big Brake Kit'im gelmeden denemeye çıkmayacağım, kamyon kasasına veya otoban bariyerine sinek olmak istemiyorum. 1 aya biter işler...
tamam abi istanbula gelirsen ben varım :D
maksat köfte ısmarlamak olsun
gürsel abi künefede benden :D
hatta şahinle çıkalım roll kısa sürsün baş ağrıtmasın hemen yemeğe kaçalım
SekoLive
27-03-2010, 23:20
tamam abi istanbula gelirsen ben varım :D
maksat köfte ısmarlamak olsun
gürsel abi künefede benden :D
hatta şahinle çıkalım roll kısa sürsün baş ağrıtmasın hemen yemeğe kaçalım
şahinle alayına gider günceli :D :D :D
Ha şunu da ekleyim, standart motora da basmıyorum basıncı . Kapak , motor içi , şanzıman , debriyaj , vizkoz , emme manifoldu vs. hepsi gerektiği seviyede dolu (delikanlıca söylüyorum yani). Büyük ihtimalle de BBK geldiği zamanda Cry02 ve Meth inj olur , yarışırken de alkol ile yürürüm. Ben mızıklamadan söyleyim de, sonrada köfteyi ısmarlamamak için ama benim aracım şıtandart tı vs. demeyin :D
Bartu_evo
27-03-2010, 23:41
konu çok güzel 300 hp + yı görünce azımın suyu aktı evo yu özledim:D.maksat geçilmek geçmek olmadan deneyen arkadaşları görünce hoşuma gitti mesaj atayim istedim.konununun özünün anlaşılması hoşuma gittiki ayrıca evo ile murceliago'yla yarışmış adamım.:DÖnemli olan egoları aşabilmek :D
Ego dediğin nedir ki? Melih Gökçek'in otobüs şirketi :)
Şaka bir yana ben kendim zevk için araba yapıyorum, 3 senede ancak %70 bitirdim, daha da 2 sene sürer benim modifikasyon işlemi. Denemek de zevk için olmalı bence.
ya siz ne diosunuz arkadaslar msuprayı bmw fabrıkasının uretımı sanan arkadaslarımız var aksamları cıkıp roll yapan...orjınal turbosunun 1bar bastıgını fln zanneden 3 sene emek veren adama cıkıp roll kesmesın kımse...
ama guzel denemeler gormek ısterız gecılenıde tebrık ederız gecenıde..
egosuz ve eglencesine zevk almak isteyenleri izmirede bekleriz..:)
Bartu_evo
27-03-2010, 23:57
Ego dediğin nedir ki? Melih Gökçek'in otobüs şirketi :)
Şaka bir yana ben kendim zevk için araba yapıyorum, 3 senede ancak %70 bitirdim, daha da 2 sene sürer benim modifikasyon işlemi. Denemek de zevk için olmalı bence.
sonun kadar katılıyorum :icon_tup:maalesef bir kez daha evo almadan sizin gibi arkadaşlar deneyemiceğim arabayı.170 hp forever :D
Muharrem C.80
28-03-2010, 00:15
konu güzel denemelerin sonuçlarını ve videolarını merakla bekliyorum.
maverick2305
28-03-2010, 10:27
bu konu zevkle takip edilir aynı şekilde bende sonuçları merak ediyorum biraz kaliteli çekimlerle tadına doyum olmaz bu konunun :D
bu yaz cok güzel cokkkk.:D
H.bilgili
28-03-2010, 12:05
dun gece İstanbul da neler oldu acaba ;D
bu konunun acılmasına en sevındıgım yer Sulhı ıle Hilmi nın aralarnın duzelmesı :icon_tup: gordugum ve tanıdıgım kadarıyla hepımız arabalarımıza yaptıgımız masrafları tamamen stres atmak ıcın yapıyoruz ıyıkıde harcıyoruz kı bıcok ıyı ınsanla tanıstık,tek bır gercek var demır yıgınları ıcın bırbırımızı kırmayalım ;)
şahinle alayına gider günceli :D :D :D
hayır ne alayı ; alayı bana gider :D
maksat muhabbet :D
fazla fast furious izlemenin tehlikeleri :d
:d :d :d :d
Volkan abi gerekli açıklamayı cok güsel yapmışsın da biraz da Yanında çalışan adama da ders versen çok iyi olucak
saygımız sonsuz
atalarımızın bi lafı vardır elalemin bişeyi ile gerdeğe girmek diğe:D bu konu ona benzemiş.
+1.
Benzememiş direk başkasının malıyla gerdeğe girmek olmuş.
Volkan abi gerekli açıklamayı cok güsel yapmışsın da biraz da Yanında çalışan adama da ders versen çok iyi olucak
saygımız sonsuz
selam miniks, halil cakir OZERK bir kurulustur:) nasil anlatsam basbakanlik ve genel kurmay gibi birsey:D neyse iyi organizasyonlar ve denemeler dilegi ile....
not: bizim eagle talon bu hafta deneyecegim, her olumlu olursa halil arar ve bir deneme yapariz insallah.
yanlış anlaşılmasın bu halil çakır organizatör filanmı hayır öyleyse bizede bir deneme ayarlasın :D
yanlış anlaşılmasın bu halil çakır organizatör filanmı hayır öyleyse bizede bir deneme ayarlasın :D
idolüm :rolleyes:
selam miniks, halil cakir OZERK bir kurulustur:) nasil anlatsam basbakanlik ve genel kurmay gibi birsey:D neyse iyi organizasyonlar ve denemeler dilegi ile....
not: bizim eagle talon bu hafta deneyecegim, her olumlu olursa halil arar ve bir deneme yapariz insallah.
abi çok iyi olur
masvette ile de deneyelim ben arabamı hızlandırdım sende hızlandırdın güsel bir deneme yaparız diye düşünüyorum
Shadow_Dancer
28-03-2010, 21:00
idolüm :rolleyes:
yaşayan bi efsane bencede..
fsunnetci
28-03-2010, 22:39
Nann millet acayipp bilevlenmiş hee herkes ufak bir kıvılcım bekliyor :D önümüzdeki haftalar için eyvahdiyorum:beuj: Eğer birisi çıkarda ciddi bir Roll organizasyonu düzenler ise varya Sabahlar olmaz bence İstanbul otobanlarında:D
konu 300 + çıkmış halil çakır olmuş
MR.TurboALİ
28-03-2010, 23:18
Nann millet acayipp bilevlenmiş hee herkes ufak bir kıvılcım bekliyor :D önümüzdeki haftalar için eyvahdiyorum:beuj: Eğer birisi çıkarda ciddi bir Roll organizasyonu düzenler ise varya Sabahlar olmaz bence İstanbul otobanlarında:D
görücezzz::D
kimsenin kimseye bilendigi falan yok arkadaşlar nerden çıkartıyorsunuz bunları
Vay be hatırlarım biz daha hurdalıkta nova aynası ararken Tolga Savacı ile Rahmetli Barış MANÇO modifiye işleri ile uğraşiyorlardı ! Ama baktılar ki piyasa apachi doldu taştı bir daha onları göremedim :D Not: 1992
bence su an orta modlanmis guzel bir japon araci eskiden yarisan tolga savaci ve rahmetli maris manconun araclarindan cok daha ustun, her konuda.:)
bence su an orta modlanmis guzel bir japon araci eskiden yarisan tolga savaci ve rahmetli maris manconun araclarindan cok daha ustun, her konuda.:)
aynen size katılıorum vtanju abim..
cembozbey
29-03-2010, 12:22
bence her konuda deil, bir mustangın bir firebirdün bir Challengerin estegigi hiçbir gunumuz aracında yok bence
zaman farkı far ama ona göre :p
69 camaronun karsisina cikabilicek 70 model japon ne var?
adam zaten şuanda orta halli modlanmış japon diye girmiş konuya :icon_tup:
bence her konuda deil, bir mustangın bir firebirdün bir Challengerin estegigi hiçbir gunumuz aracında yok bence
orasını hiç sorma bile zira american muscule başka bir rüyadır + özellikle 69 kasalar kadar güzel bir kasa daha yer yüzüne gelmeyecek ! Özellikle camaro SS ve Dodge charger vs. Tüm 69 lar yani gem kasa hemde motor !!!
yok ama gene şimdiki arabalar bile su dökemez americanlara her yönü ile altın çağ arabaları :)
pardon hemen bir duzeltme yapim. estetik haric:D
pardon hemen bir duzeltme yapim. estetik haric:D
:icon_tup: Büyüksün ustad :)
ya şuanda bir ss bir camaro bi mustang bi transam ı vtec tayyar ae86 :D subi gibi caponlara değişmem şahsi fikrim hemde estetik olarak :D
ya şuanda bir ss bir camaro bi mustang bi transam ı vtec tayyar ae86 :D subi gibi caponlara değişmem şahsi fikrim hemde estetik olarak :D
Sadece estetik mi? Ses v motor gucu, coklu silindir bunlar muhtesem keyifler 2.0 motor viziltisi gibi degil yuksek senfoni eserleri. Amac yukleyip yukleyip onu bunu gecmek mi? Hyr modifiye ruhu bu degil cek 100 tane typer i caddeye arayada bitane 2010 model yada 69 model bi 2ss koy hangisi daha cok maasallah aliyor.
Sadece estetik mi? Ses v motor gucu, coklu silindir bunlar muhtesem keyifler 2.0 motor viziltisi gibi degil yuksek senfoni eserleri. Amac yukleyip yukleyip onu bunu gecmek mi? Hyr modifiye ruhu bu degil cek 100 tane typer i caddeye arayada bitane 2010 model yada 69 model bi 2ss koy hangisi daha cok maasallah aliyor.
tabiki her anlamda ama yukarıda vtanju estetik hariç yazınca onu vurguladım :D
tabiki 100tane type-r
deeermisim:D haahahahhaahahahahaahah
Ahahaa iphoneden giriyorum alttakini zor gordum;)
SULTANOGLU
29-03-2010, 13:25
bu kadar amerikan sevgisi görmek gözlerimi yaşartıyor :puha:
bu arada parça zaten kıyamet gibi. eski amerikanlardan bahsediyorum tabiki.
zorluk aramak isterseniz size zorluk olucak tek olay ya benzin olur yada vergi.
Vallaha benim icin alman 1 amerikan 2 o kadar, cekik gozlu arabasinada binmem;)
bu kadar amerikan sevgisi görmek gözlerimi yaşartıyor :puha:
bana senin gibi titiz olmayan bi amerikanca arkadaş lazım hacı senin arabanı çalsam bile zevki çıkmaz bişi olmasın diye gaza basamam :hehe:
SekoLive
29-03-2010, 13:28
konun miladı doluyor gibi :D
B.Aktepe
29-03-2010, 13:29
http://phpcarscript.com/demo/listings/14eleanor.jpg
hastasıyım.
hastasıyım.
taparım bunun yeri ayrı :icon_tup:
SULTANOGLU
29-03-2010, 13:30
bana senin gibi titiz olmayan bi amerikanca arkadaş lazım hacı senin arabanı çalsam bile zevki çıkmaz bişi olmasın diye gaza basamam :hehe:
ahahah :D hemen bulalım muştu :D bir arkadaşımın 75 camarosu var kapılardaki çürüklerden elin geçer onu çok rahatlıkla çalarsın ama önce arabanın çıkması için babasının arabanın önüne yaptığı serayı yıkmak lazım :D
hastasıyım.
hangi vtec tayyar subi bu asaletin yanına yaklaşabilir bro yaa :puha:
SULTANOGLU
29-03-2010, 13:31
valla bende mustang fast back severim ama ne olur bütün mustangleri aynı kefeye koymayalım :D her gördüğümüz amerikana aa mustang diye yaklaşmayalım :D Amin
ban yazıcak birşey bırakır insan :D :icon_tup:
ya cumartesi günü maslakta iskenderde bi mustang gördüm yemin ederim ayrılamadım ordan :D
http://hotroddreams.com/1969_CAMARO_SS/Camaro69SS34fr.jpg
yaktın beni Toll amca yaaa :)
B.Aktepe
29-03-2010, 13:35
hangi vtec tayyar subi bu asaletin yanına yaklaşabilir bro yaa :puha:
japon arabası bunun yanında çöp araba :) (skyline r34 ve supra hariç :p )
SULTANOGLU
29-03-2010, 13:36
öğlen alkol almış olmam lazım :D
öğlen alkol almış olmam lazım :D
ahuah niye lan bu kadar amerikan pastası şey sevgisi çok mu ağır geldi :D
ya cumartesi günü maslakta iskenderde bi mustang gördüm yemin ederim ayrılamadım ordan :D
motor içine baktınmı
çakma klima kompresoru nasıl ama :)
o aracı cok iyi topladılar hakiaten güsel alet
motor içine baktınmı
çakma klima kompresoru nasıl ama :)
o aracı cok iyi topladılar hakiaten güsel alet
bro baktım dersem yalan sölerim kapıda gördüm hanımda vardı yanımda dışardan bakınca ölee kaldım :D
SULTANOGLU
29-03-2010, 13:40
ahuah niye lan bu kadar amerikan pastası şey sevgisi çok mu ağır geldi :D
marka gözetmeksizin araba sevgimin yanındabir amerikancı olarak hep kendimi bir köşeye atılmış kayırılmış hissederdim :o :D şimdi verebileceğim tepki konusunda çok değişik duygular içerisindeyim :D
http://www.resim-tr.com/data/media/957/toyota_supra-fast_and_furious_1994_image_6323.jpg
http://i234.photobucket.com/albums/ee117/jdizzle82_album/Fast%20and%20Furious%20cars/Fast_2_Furious.jpg
bunların yeri apayrı ;) :D
canli makina
B.Aktepe
29-03-2010, 13:44
bu ne ya ışıl ışıl japon mu olur:D hani sleeper..
bu ne ya ışıl ışıl japon mu olur:D hani sleeper..
abi keşke olsada bizde biz onları sleeper yaparız :D
konu da cok dagılmasın belki denemek isteyen 300 hp üstü araba cıkar :D
konu da cok dagılmasın belki denemek isteyen 300 hp üstü araba cıkar :D
Konu mutasyona uğradı sayemde :D
hakotech
29-03-2010, 14:30
bu arada deneyecek olan, yanı konuyu acan arkadaşın arabası kac hp??
dR.selim
29-03-2010, 16:33
ben 100 tane typera teker teker bakarım, bana gore amerikanlar metal yıgınından baska bişey degil.
ben 100 tane typera teker teker bakarım, bana gore amerikanlar metal yıgınından baska bişey degil.
çıkılın ben doktorum :D :D
http://pic1.resimupload.com/r10/thumb_894168536.jpg (www.resimupload.com/ds894168536_443torquenoyourhondacantdothis.html)
Amerikanlar ancak düz gitsin
6000 cc den 400 hp yi zar zor çıkarıyor adamlar, artık torku da olsun o kadar öküz gibi hacim devirsiz motor torkta olmassa at çöpe.
Bir 64.5, bir de 69 ve balta kafa camaro var benim için amerikan dendiğinde, gerisi boş. Onlarda tasarımlarının hatrına.
http://pic1.resimupload.com/r10/thumb_894168536.jpg (www.resimupload.com/ds894168536_443torquenoyourhondacantdothis.html)
:) çok güzel bi kare olmuş ya.
kesin tartışma çıkacak birileri bana giydirecek bu postladığım resim yüzünden pişman oldum daha cevap gelmeden :D
Americanın sesi yeter :) Bir aslan kurklemesi vardır birde kedi myavlaması :D Hiç kafanızı yormayın adamlar yapmış yapacağını dünya biliyor :)
merttepe
29-03-2010, 16:58
Amerikanlar ancak düz gitsin
6000 cc den 400 hp yi zar zor çıkarıyor adamlar, artık torku da olsun o kadar öküz gibi hacim devirsiz motor torkta olmassa at çöpe.
Bir 64.5, bir de 69 ve balta kafa camaro var benim için amerikan dendiğinde, gerisi boş. Onlarda tasarımlarının hatrına.
artık virajda alabiliyorlar, nurburgring derecelerinde üst sırada corvette ve viper var.
artık virajda alabiliyorlar, nurburgring derecelerinde üst sırada corvette ve viper var.
sene 2010 ya, artık nihayet
senelerce arkada yaprak makas kullandı adamlar, hatırlatırım :)
Ben yazacaktım artık çözdüler ve mükemmeller.
sevdiğimiz bir fotodur kendisi:D
hakkaten haa vette lerde makas var c5 lerde falan :)
ama hakkını yemeyelim
her türlü C6 ZO6 ya binerim ZR1 de olabilir
hakotech
29-03-2010, 17:29
selım bey aracınızın metini cok duydum maşallah..baya bi uğraşmıssınız anladığım kadarıyla helal olsun dıyorum, emeğe saygı herşeyden once..ama söle bi durum var siz binbir güçlükle harcadığınız para ve vakıt karşısında alıyosunuz bu güçleri cokta güzel sonuçlar cıkıyo ortaya maşallah..ancak amerıkanları stock motorlarıyla değerlendiriyoruz şuan !! tabıkı stock bır araba sızınkıyle başedemez mısal benım aracım suan 390 hp cıvarlarında,bunun yere verdıgı rakamda ayrıca tartısılır tabiki..söle bişey diyelim ozaman siz yüklü bir metal yığınıyla kalkmayı denedinizmi hiç?? sonucu ıkımızde bılıyoruz sanırım :) saygılar..(ayrıca c5 metal degil fiber ) :D :D
sene 2010 ya, artık nihayet
senelerce arkada yaprak makas kullandı adamlar, hatırlatırım :)
rekor sahibi 2010 zr1 de halen on ve arka yaprak makas mevcuttur:) islevsel ise iyidir bence
PunisherKP
29-03-2010, 17:35
selım bey aracınızın metini cok duydum maşallah..baya bi uğraşmıssınız anladığım kadarıyla helal olsun dıyorum, emeğe saygı herşeyden once..ama söle bi durum var siz binbir güçlükle harcadığınız para ve vakıt karşısında alıyosunuz bu güçleri cokta güzel sonuçlar cıkıyo ortaya maşallah..ancak amerıkanları stock motorlarıyla değerlendiriyoruz şuan !! tabıkı stock bır araba sızınkıyle başedemez mısal benım aracım suan 390 hp cıvarlarında,bunun yere verdıgı rakamda ayrıca tartısılır tabiki..söle bişey diyelim ozaman siz yüklü bir metal yığınıyla kalkmayı denedinizmi hiç?? sonucu ıkımızde bılıyoruz sanırım :) saygılar..
hakanim kedi uzanamadigi cigere diye basliyan bir laf vardir kac tane honda kullanicisi bir amerikan kullanmis acaba ? amerikan metal yagini ise honda da o bile yok be aslanim kagit gibi araba ...
valla coılover alsak 6 pıstonlu fren kıtı taksak bırde turbo koysak, yada atmosferik olarak yuklesek (500- 550hp alınıyor c5 corvettelerde) her viraja varım ben :D 2000 model corvette ımle :)
dR.selim
29-03-2010, 17:46
selım bey aracınızın metini cok duydum maşallah..baya bi uğraşmıssınız anladığım kadarıyla helal olsun dıyorum, emeğe saygı herşeyden once..ama söle bi durum var siz binbir güçlükle harcadığınız para ve vakıt karşısında alıyosunuz bu güçleri cokta güzel sonuçlar cıkıyo ortaya maşallah..ancak amerıkanları stock motorlarıyla değerlendiriyoruz şuan !! tabıkı stock bır araba sızınkıyle başedemez mısal benım aracım suan 390 hp cıvarlarında,bunun yere verdıgı rakamda ayrıca tartısılır tabiki..söle bişey diyelim ozaman siz yüklü bir metal yığınıyla kalkmayı denedinizmi hiç?? sonucu ıkımızde bılıyoruz sanırım :) saygılar..
bu konunun benim aracımla bi ilgisi yok sadece amerikanlar hakkındaki genel gorusumu soyledim.adamlar metali bol bulmuş benzin desen zaten sudan biraz pahalı:) sonuç: 2 tonluk araba bilmem kaç bin cc motor:)
selım bey aracınızın metini cok duydum maşallah..baya bi uğraşmıssınız anladığım kadarıyla helal olsun dıyorum, emeğe saygı herşeyden once..ama söle bi durum var siz binbir güçlükle harcadığınız para ve vakıt karşısında alıyosunuz bu güçleri cokta güzel sonuçlar cıkıyo ortaya maşallah..ancak amerıkanları stock motorlarıyla değerlendiriyoruz şuan !! tabıkı stock bır araba sızınkıyle başedemez mısal benım aracım suan 390 hp cıvarlarında,bunun yere verdıgı rakamda ayrıca tartısılır tabiki..söle bişey diyelim ozaman siz yüklü bir metal yığınıyla kalkmayı denedinizmi hiç?? sonucu ıkımızde bılıyoruz sanırım :) saygılar..(ayrıca c5 metal degil fiber ) :D :D
yuklu dediginiz nedir tam olarak?
dR.selim
29-03-2010, 17:47
hakanim kedi uzanamadigi cigere diye basliyan bir laf vardir kac tane honda kullanicisi bir amerikan kullanmis acaba ? amerikan metal yagini ise honda da o bile yok be aslanim kagit gibi araba ...
ben o hondayla turkiyedeki kac tane amerikan saplarım dur sahibindene girip bi sayım yapıyım aahhhahaha
ooohh,konu 300 den başlamış,amerikana kadar uzamış,helal valla
PunisherKP
29-03-2010, 17:51
ben o hondayla turkiyedeki kac tane amerikan saplarım dur sahibindene girip bi sayım yapıyım aahhhahaha
peki soyle giriyim ama tarafsiz ol senin onune bir honda koysunlar bir de c5 ya da c6 corvette ucretsiz al git birini deseler hondayimi alirsin hondayi mi ? bir baska sorum da su hangi arabayi kullanmasi daha zevkli arkadan ceker bir amerikan mi yoksa onden ceker honda mi ? simdi hondanin da arkadan cekeri var ama inan bir amerikan gibi yan cekmiyo bilirsin zaten ya zaten klass farki var segment farki var bence konun buraya gelmesi yanlis kim baslattiysa amerikan in yanina honda nin lafi olmamali abi o kadar da degil be :) ) ha bir de unutmadan senin aracta ne mod var bilmiyorum ama o kadar parayi c5 e harcasan sonucu bilirsin lutfen modlu arac ile stock amerikanlara gecirmenin konusu gereksiz yani
Ovv ww2 ye geri dönüyoruz,
usa vs japan :D
peki soyle giriyim ama tarafsiz ol senin onune bir honda koysunlar bir de c5 ya da c6 corvette ucretsiz al git birini deseler hondayimi alirsin hondayi mi ? bir baska sorum da su hangi arabayi kullanmasi daha zevkli arkadan ceker bir amerikan mi yoksa onden ceker honda mi ? simdi hondanin da arkadan cekeri var ama inan bir amerikan gibi yan cekmiyo bilirsin zaten ya zaten klass farki var segment farki var bence konun buraya gelmesi yanlis kim baslattiysa amerikan in yanina honda nin lafi olmamali abi o kadar da degil be :) )
sabit aks, makas falan yaparsak sikibinde yapar biseyler :)
hakotech
29-03-2010, 17:54
bu konunun benim aracımla bi ilgisi yok sadece amerikanlar hakkındaki genel gorusumu soyledim.adamlar metali bol bulmuş benzin desen zaten sudan biraz pahalı:) sonuç: 2 tonluk araba bilmem kaç bin cc motor:)
haklısınız ülkelerinde arap yağı bol bulunca misali saçıyolar herşeyin fazlasından..sizin aracınızla alakası benım bıldiğim tanıdığım ıkı araç var bırı hulk bırıde sızınkı..kıyaslamam bundan dolayıdır:) anlatmak istediğim şu;tamam cc hp orantısı geçmiş yıllarda farklılık gösterebiliyo ancak güncel amerıkanlara baktığımızda performansa yönelik güzel şeyler yapılıyo..amerıkan ruhu bıraz avrupai bır kılıfa bürünsede ruh ruhtur dıyorum :) en azından bızım ıcımızdekı değişmicek olaylara bu acıdan yaklasırsak sorunda olmaz dıye düşünüyorum..siz tam bır honda ruhu tasıyosunuz ben ıse amerıkan..ben hondaya teneke yıgını demem dıyemem cunku arabayı ıyı tanımıyorum,sizdende aynı yaklasımı beklerdım..saygılarımla
SULTANOGLU
29-03-2010, 17:55
bir ruyaydı deminki mesajlar herkes diyordu amerikan söle amerikan böle :D ama şimdi kabus oldu yine puahaha :D herkesin düşüncesi kendine kim ne düşünürse düşünsün ben arabamı seviyormuyum o bana yeter :D
ahmet3425
29-03-2010, 17:55
almanlar bitti simdide amerikanlara mı sıra geldi hayret bisey yaw:)
kuzenleri var dert değil ki :)
evo , impreza :icon_tup:
kedi ciger ilişkisinin bu konu ile ne alakası var
hondaya biniyoruz diye amerikan alamıyomuyuz
senin bahsettigin C5 35.000 $ para
burda bazı honda sahipleri var aracına iki corvette parası harcıyan
boş laf ile arayı germeye gerek yok
herkesin kendi fikri vardır ve söler sende saygı göstericeksin
bende C5 e 1 dolar vermem alıcak olsam C6 alırım
dynoking olmak icin pompa benziniyle 4hane imkani sadece amerikanda ama yolda okadar stabil degiller :D
ahmet3425
29-03-2010, 17:56
bir ruyaydı deminki mesajlar herkes diyordu amerikan söle amerikan böle :D ama şimdi kabus oldu yine puahaha :D herkesin düşüncesi kendine kim ne düşünürse düşünsün ben arabamı seviyormuyum o bana yeter :D
seviceksin tabiki sevilmeyecek arabamı:) camaro hey masallah bi turbolican onu alayına go:D
hakotech
29-03-2010, 17:57
yuklu dediginiz nedir tam olarak?
valla bınmıslıgım yok yuklu bır amerıkana ancak ızlediğim videolar doğrultusunda ve avk servısın z06 corvettesının vıdeolarından yola cıkarak bunu soledım..:) he benım aracım yuklu degıl suan ama bır supercharger takarsam bu sorunuza yanıt verebılıcem yaz sonunda :)
valla bınmıslıgım yok yuklu bır amerıkana ancak ızlediğim videolar doğrultusunda ve avk servısın z06 corvettesının vıdeolarından yola cıkarak bunu soledım..:) he benım aracım yuklu degıl suan ama bır supercharger takarsam bu sorunuza yanıt verebılıcem yaz sonunda :)
supercharger neye derman olucak bilmiyorum acikcasi, gonlunuze gore olsun ;)
dR.selim
29-03-2010, 17:59
amerikan deyince akla gelen c6 ise onun karsılastırmasını gtr35 ile yapıcanki mantıklı olsun:)
oncelikle şanzumanı düze cevirde sonra ne yaparsan yap turbo sc nos hiç farketmez hepsi cok güselm oluyor gerekli paralar harcanınca
ama şanzuman cok önemli vette lerde
japon vs amerikan imkanım olsa kesinlikle amareikan diyenlerdenim..
edit: link değişti.. yanlıs konunun linkini vermişim :D
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=25061
bu amerikan hakkındaki düşünceleriniz nedir ?
PunisherKP
29-03-2010, 18:01
kedi ciger ilişkisinin bu konu ile ne alakası var
hondaya biniyoruz diye amerikan alamıyomuyuz
senin bahsettigin C5 35.000 $ para
burda bazı honda sahipleri var aracına iki corvette parası harcıyan
boş laf ile arayı germeye gerek yok
herkesin kendi fikri vardır ve söler sende saygı göstericeksin
bende C5 e 1 dolar vermem alıcak olsam C6 alırım
yoo asla kucumseme durumum yok olamaz oyle saygisiz degilim ama soyle bir durum var honda ile amerikan olayini lutfen girmeyin abi hondayi da biliyoruz amerikani da biliyoruz abi soyle bir durum var ben pek yazmiorum takip ediyorum siteyi honda sahipleri yakinda bugatii veyron a meydan okuyucak ya hic bir arabayi begenmiyolar hepsinden hizlilar herseye bir kilif uyduruluyo goz var nizam var arkadas ben c5 te kullandim s2 k da kullandim dedim nedir bu vitec vitec diye bagirmalari yerim vitec i abi o s2k vitec acana kadar corvette zaten cildirmis oluyor ....
hakotech
29-03-2010, 18:01
oncelikle şanzumanı düze cevirde sonra ne yaparsan yap turbo sc nos hiç farketmez hepsi cok güselm oluyor gerekli paralar harcanınca
ama şanzuman cok önemli vette lerde
sanzuman sıkıntı katılıyorum..yol tutus desen iyi degil ama ıyılestırılebılır..dedıgın gıbı para ve zaman meselesı motoru saglam makınanın,guzel seyler kaldırabılır..
birde selim sende amma fanatikmişsin be olm
ben mesela sıyırsam bir drag aracı hazırlamaya kalksam arkada iter yaparım
koyucagım makinada USA de hazır V8 twn turbo makinalar var 16000 dolara falan al marş bas 1200 hp falan garantili makina mis gibi
hacim var tork var güc var ama sadece yarış amaçlı
hee mesela ben japon seviyorum cünkü Devir var devri hastasıyım ben 600 lük motora biniyorum sırf devir döndügü için :)
hakotech
29-03-2010, 18:03
supercharger neye derman olucak bilmiyorum acikcasi, gonlunuze gore olsun ;)
derman olucak sey benım kardesım :) ben kalkıpta bır drag aracı yapmıyorum veya roll'da ona buna saplama derdıde yok..tamamen kendımı tatmın olayı :)
yoo asla kucumseme durumum yok olamaz oyle saygisiz degilim ama soyle bir durum var honda ile amerikan olayini lutfen girmeyin abi hondayi da biliyoruz amerikani da biliyoruz abi soyle bir durum var ben pek yazmiorum takip ediyorum siteyi honda sahipleri yakinda bugatii veyron a meydan okuyucak ya hic bir arabayi begenmiyolar hepsinden hizlilar herseye bir kilif uyduruluyo goz var nizam var arkadas ben c5 te kullandim s2 k da kullandim dedim nedir bu vitec vitec diye bagirmalari yerim vitec i abi o s2k vitec acana kadar corvette zaten cildirmis oluyor ....
ama bak şimdi sende C6 ya binmiş olsan o C5 in kapısını acmassın sana okadar söliim :)
amerikan deyince akla gelen c6 ise onun karsılastırmasını gtr35 ile yapıcanki mantıklı olsun:)
stock C6 ZR1 ile GTR35 i verileri,videoları vs,ne bulabilirsen bi karşılaştır derim,bu arada arabam ne japon ne de amerikan,bi fransız bi alman takılıyorum...
ahmet3425
29-03-2010, 18:04
1 mil rekoru ford gt 404 km:D fazla soze gerek yok eğer ki is modlamaksa amerikanların eline kimse su dokemez...
hakotech
29-03-2010, 18:05
ama bak şimdi sende C6 ya binmiş olsan o C5 in kapısını acmassın sana okadar söliim :)
valla bende bınmem veren varsa :D
PunisherKP
29-03-2010, 18:07
abi illaki kesinlikle diyorum simdi zewk renk meselesi ben c5 hastasiyim bakin arkadaslar kimseyi kucumsemem hayatim boyunca bunu yapmadim hic bir yerde dandik bir arac icin hayatta kalp kirmam kucumsemem burda zewklerimizi tartisiyoruz sen honda seversin ben amerikan oburu alman sever bunlar zewk meselesi ben yine c5 in kapisini acardim kardesim :) bir de 68 mustang fast bag bu 2 si benim sevdigim araclardir amerikandan
konuyu toplam 26 üye okuyor maşallah :D iyi hortlattım :D
dR.selim
29-03-2010, 18:08
bir deli olarak bi kuyuya taş attım 40 kişi cıkaramadınız:)
hakotech
29-03-2010, 18:09
demekkı 40'mızda delıyız:D
İstanbulun en hızlısını buldunuz mu
dR.selim
29-03-2010, 18:11
demekkı 40'mızda delıyız:D
2010 c6 ile 96 civiği fln karsılastırdıgımıza gore oalbiliriz walla ne diym:)
dR.selim
29-03-2010, 18:12
bulmak isteyen varsa numaramı özelden veririm:)
hakotech
29-03-2010, 18:12
2010 c6 ile 96 civiği fln karsılastırdıgımıza gore oalbiliriz walla ne diym:)
ee 2010 amerıkan degılmı selım :) sen genel konusmussun amerıkanlar hakkında bende genel kıyaslama yaptım :D
MR.TurboALİ
30-03-2010, 04:15
:beuj::beuj::beuj:cıkar bmwyi:D
Selim malzeme geldimi ?
hazır olduğunda haber eğle bana çok meraklın var çook :D
merak gidermeli eğriyi doğruyu görmeli her açıdan ...
M_PROJECT
30-03-2010, 04:34
http://i51.photobucket.com/albums/f399/fx45/380z.jpg
http://i51.photobucket.com/albums/f374/johanncaparas/sfgsdhsfj.jpg
c49McBCqFNM
http://www.youtube.com/watch?v=c49McBCqFNM&feature=player_embedded#
birkez daha dusunmekte fayda var sanirim :D
Amerikanları hafife almak salaklıktır ....
Amerikada çeyrek kovalıyorsan :D
Trde rolling kovalıyosan amerikanlara 100k dolar (seneler boyu otomobille beraber) harcayan arkadaşlarımız mevcut ama sonuç ne yazıkki pek keyifsiz ...
M_PROJECT
30-03-2010, 04:40
benim gozumde corvette disinda cidden her kulvarda basarili olabilicek baska bir amerikan araci daha yok . z06 le dragda yapilir pisttede zamanda kasilir .
ama hakkatten bir gercek varki bunu hic bir honda yapamaz :D :D
http://www.dragracingonline.com/pmachine/images/uploads/Wheelie!.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=Zkxncds9poQ
supra yapar ama moruk :)
VeNoM_35
30-03-2010, 11:31
hehe
http://www.youtube.com/watch?v=NvuYr5an7_s