Orijinalini görmek için tıklayınız : GÖRMEMİŞİN CARRERA GT si olmuş ...
http://www.dpccars.com/car-videos/01-10-07page-Porsche-Carrera-GT-exhaust-prank.htm
saygılar...
gzl gzl :D 1 dkka mükemmel
Serencebey
16-01-2007, 18:46
adamlar bildigin eglenmisler :D
Harbi köylüler
Eger ugrasıpta yaptıgı guzel bi araba olsa neyse dicem.
Serencebey
16-01-2007, 19:11
adam paraya kıyıp almıs abıcım :)
para var huzur yok o ses ne ole :P
laf aramızda nede guzel gidiyyy
cafede oturan kadının sıçraması güzelmişş:D:D bide tünel'deki böğürme çok iyi:D
Manimillion
16-01-2007, 19:54
Yazdigin baslik cok dogru!
heheheh aynen görmemiş
bişiy sormak istiyorumda :) fondaki müziği bilen varmı arkadaşlar :)
ya ayıptr söölemesi kmse kusura baqmasn ama o araba ve o ses bende olduktan soora bu adamlarn yaptıını bnde yaparım :) ne yani masum masum ses çkarmadnmı gitcem :D hatta aldıım zaman ilk 1 hafta ewe flm girmem auhauahua =)))
hatta aldıım zaman ilk 1 hafta ewe flm girmem auhauahua =)))
:D + 1907 bendensin :D
Para var Huzur var Eğlence avcıları :)
heheheh aynen görmemiş
bişiy sormak istiyorumda :) fondaki müziği bilen varmı arkadaşlar :)
Başta çalan şarkı :
E40 - U and Dat ;)
abicim giç görmemişlik degil altımızda olsa bizde yaparız hiç merak etmeyin;) daha fazlasını hemde yapılmıycak bi araba degil çünkü
abicim giç görmemişlik degil altımızda olsa bizde yaparız hiç merak etmeyin;) daha fazlasını hemde yapılmıycak bi araba degil çünkü
aynen bende öyle düşünüyorum...:D
defender
16-01-2007, 21:36
nasıl bi ses çkıo arabadan f16 gibi:) mükemmelll....
eğlence budur :D takdir ettim
Bu eriflerin boyle bi arabaya bindiklerine gore ortalama yarım milyon doları filan vardır.
Benim anlamadıgım bukadar parası olup boyle bi arabaya binenen adam ,kafenin onunde gaza oturarak mileti korkutarakmı eglenio,
okadar para ile başka eglence yontemi bulamadıysa zaten bişey demiorumda.
En kotu bi piste gitsin olmadı bierlerde 300km yapmaya calıssın :cool:
Emir_b16a
16-01-2007, 23:37
bizim altımızda olsa heryerde yan gideriz ( en azından bn giderim kimseyide takmam :D ) ama adam uyuz oldum sırf aragazı o araba ölemi kullanılır çık bi piste çıkar canını o arabanın yaa :Deli:
Tholl-ga
16-01-2007, 23:37
kameraya çeken mk4 gti :D
Bu eriflerin boyle bi arabaya bindiklerine gore ortalama yarım milyon doları filan vardır.
Benim anlamadıgım bukadar parası olup boyle bi arabaya binenen adam ,kafenin onunde gaza oturarak mileti korkutarakmı eglenio,
bak işte zevkler burda ortaya cıkıyo sen hızdan zevk alıyosun ki zaten adamın tek eglencesi o degildir cektigi bi video cafede oturanların nasıl korktugu tek bi video ile adamı yargıladınız nasıl iştir bu ya :hahaha: anlamıs degilim valla bide yarım milon dolar ne kelime kaç milyon dolar
;)
Adamın 1.000.000 euroluk arabaya bindiğine göre baya bi yarım milyon doları vardır bence :)
Başta çalan şarkı :
E40 - U and Dat ;)
teşekkürler
^^ANIL^^
17-01-2007, 00:59
o araba bende olsa bikere düz gitmem ayrıyetten egzoz sesi beni bitirdi hasta etti bendede olsa gazlayarak gezerim ayrıyetten adam eğlenmiş yani milleti korkutmuş fln gzl ben güldüm ama hala arabanın etkisinden çıkamadım o benim olsa ben içinde yatarım siz ne görgüsüzlüğünden bahsediyosunuz
VeNoM_35
17-01-2007, 01:04
Orj egzoz daha güzel bence:)
yarım milyon dolarmı? carreraGT ne kdr biliyomusun? bence gzl eglence tünel bölümleri harikaymış bilgisayar başında azım kulaklarıma wardı:D
bgn para biriktirmeye başlasam herhalde 180 yaşlarında alırım ben bundan tam görgüsüzlük yapma yaşı wallaa auhauh :D:D
M_PROJECT
17-01-2007, 05:51
eglence seklını nıe yorumluyosunuzkı gazlayarak cıkan sesten ınsanları korkutmus o onun eglencesı cıkıp bı pıstte300 yapmak ıstese yapamıcakmı o da senın eglencen ıste o araca sahıp olsan cıkar 300 yaparsın bu ne gorgusuzluk nede baska bısı canın ne yapmak ıstıosa onu yap bu hayatta kımse sana hıcbırsekıdle bırsey dıyemez bu sadece bızım ulkemızde boyle adamın gt sı var gorgusuzluk derız anca
falla ben bunu 106 ile yapiodum demmeki carreram olsa neler yapicam auahauhaua
eglence seklını nıe yorumluyosunuzkı gazlayarak cıkan sesten ınsanları korkutmus o onun eglencesı cıkıp bı pıstte300 yapmak ıstese yapamıcakmı o da senın eglencen ıste o araca sahıp olsan cıkar 300 yaparsın bu ne gorgusuzluk nede baska bısı canın ne yapmak ıstıosa onu yap bu hayatta kımse sana hıcbırsekıdle bırsey dıyemez bu sadece bızım ulkemızde boyle adamın gt sı var gorgusuzluk derız anca
+123456789
çok doğru yazmışsın Mustafa abey...
MUGENPOWE®
17-01-2007, 13:41
bu makıne bende olsn teyp acan adam dııl 2de rolantıde motor sesı dınlerm walla :D