Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : E-Manage Ultimate - Greddy 2 bar map sensor?

Spawn
28-03-2010, 12:13
selamlar arkadaşlar ;

s13 için e-manage ultimate piggyback ecu kullanmayı düşnüyorum , hem mapping konusunda kendimi geliştirmek , ayrıca tabiki aracı daha iyi yürütebilmek için.

sorum şu , e-manage i map sensor ile kullanmayı düşünüyorum , hazır da greddy nin elektronik boost saati var elimde 2 bar lık . mantık olarak göstergenin sensorü emmeden gelen vakum hortumu ile basınç ölçüyor dolayısı ile map sensor dür. ( bunları bildiğinizibiliyorum sadece kendimi onaylatmak istiyorum ) acaba e-manage de bu sensorü map sensor olarak kullanabilrmiyim?

diğer sorum ise daha önce bir arkadaşım aem wideband ın arkasındaki boş pinlerden çıkış alıp e-manage de afr gösterebilmişti . bunu da yapmayı planlıyorum ..

diğer bir problem ise , piggy back i bağlamak için orjinal ecu bağlantılarımı kesmek vs. istemiyorum , ebay den hazır harness kit baktım fakat ca18 için yok sr20 için var. orjinal konnektörlere bağlayıp hem ecuya hem e-manage e çıkış veren bir harness tipi . bunu bana hazırlayabilecek birisi var mı acaba bildiğiniz , yani orjinal balantılarımı kesip bişmeden araya girebilecek bi konnektör kim hazırlayabilir.?

ileride aem ems ye geçmeyi planladığım için orjinal kablolarıma dokunmak istmeiyorum

cevaplar için şimdiden teşekkür ederim

boosted_pug
28-03-2010, 13:09
greddynin sana kullanmanı tavsiye ettiği map sensörü eğer gösterge ile aynıysa bı sorun olmaz ama değilse software dende kalkibre edemiyosan map sensörünün gönderdiği verileri yanlış okur

widebandların arkasında lineear 0-5 v ve lamda 0-1 v çıkışları vardır bunları kullanarak greddy ye giriş yapabilirsin (tabiki mevcut ise net bilmiyorum)

giriş çıkış soketlerini temin edebilirsen bu konuda yardımcı olabilirim

Spawn
28-03-2010, 15:21
giriş çıkış soketi şu şekilde olabilr , bir takım daha benim ecumun sokjetlerinden bulsam mevcuttan uzatıp yeni gelen soketler üstünden köprü yapılabilir heralde.. ?

map sensörü için sonuç olarak sensor de greddy piggyback de greddy

Spawn
29-03-2010, 10:50
güncel....

Spawn
30-03-2010, 13:04
güncel arkadaşlar

tool
30-03-2010, 13:13
mapping konusunda kendini gelistirmek istiyorsan sectigin cihaz yanlis, megasquirt secerdim :)

Spawn
30-03-2010, 13:18
onur , mapper arkadaşlarım var etrafımda 2 adet , bir tanesi ingilterede 25 e yakın araba yapmış bir arkadaşım , o yardımcı olacak bana .. problem yok dolayısıyla , ama tavsiyen için teşekkür ederim

dragstar
30-03-2010, 13:40
mapping konusunda kendini gelistirmek istiyorsan sectigin cihaz yanlis, megasquirt secerdim :)

mesela ben:D