Orijinalini görmek için tıklayınız : HONDA ACCORD 2.4L için fren disk ve balata tavsiyesi lütfen
osimen34
29-03-2010, 00:05
arkadaşlar ben accord umun disk lerini delikli spor disk lerle değiştiriyim diyorum.fakat henüz bulamadım,hangi hondaların fren disk leri benim accord uma uyar acaba??s200o veya type r ların disk leri uyarmı benim accord a ?? birde fren balatası için aynı sorum geçerli olucak...tşk ler...
qwertynord
31-03-2010, 23:11
Fren balatası için EBC yi tavsiye ederim bir çok yerde de bulunuyo Florya Beşyol tarafına yakınsan radar honda da var ebc ürünleri
Fren balatası için EBC yi tavsiye ederim bir çok yerde de bulunuyo Florya Beşyol tarafına yakınsan radar honda da var ebc ürünleri
EBC + 9999 Kesinlikle. Ayrıca maslakta distribütörü açılmış ordan temin edebilirsin. Dragster uno ya bile bulmuştu.
osimen34
01-04-2010, 11:50
tşk ler arkadaşlar balata için ebc alıcam büyük ihtimalle...ama disc bulamıyorum , taşlama eğer kurtarmazsa disc te lazım olucak...
dragstar
03-04-2010, 14:24
telefonda fiyat sorabilirsin disk ve balata satılşarı var ellerinde yoksa bile 2 haftaya getiriyorlar
aynen unoya aldım ve ultimax aldığım halde inanılmaz fark etti ebclerin sürtünme katsayıları diğerlerine oranla bi hayli yüksek buna ferrodo da dahil ve yarı fiyatına neredeyse
ebc Türkiye Distribitörü radar honda değildir
http://www.ebcfren.com/index.aspx
orjınal dıskten şaşmayın.
ebc fren balatasıyla ılgılı olraka typer ıcın on balatalar ne kadar acaba alan kullanan varmı?