Orijinalini görmek için tıklayınız : memnun kaldığınız garajlar yada kalmadığınız garajlar
izmirde sıbop ayarı yapcak guzel bı usta bılıyrmusunuz ...izmirde usta derdı cok yav hondadan anlayan lazım
2. sanayi hondam servis - mustafa durmuş'a gidebilirsin
Mustafa genc genel olarak her aracla ugrasir antalyada bilen bilir ( herturlu arac)
Erkan bastas var o da yillardir modifiye sektorunde ( her turlu arac)
Kadir akalin var o da iyidir ( her turlu arac)
Mustafa bey var aydogdu garaj ugrasiyorlar iyi isler yapiyorlar (honda oncelikli ama sanirsam hrr turlu arac
Bmw de sungur var gayet iyi is yaparlar
Ankara B bmw servis oldukca iyidir
istanbulda mengerler cok hizli is yapiyorlar bizim s 350 nin frrnlerde sikinti vardi cozmuslerdi 1 saate :)
Irakta olurda yola dusup arac ariza yaparsa erbil bagdat basra burlarda yetkili iyi servisler var
Radar Honda'ya ben de gittim, sağolsunlar ilgilendiler ettiler. Fiyatlar konusunda geçirme derdinde değiller. Ancak en son yağ değişimine gittiğimde yağ filtresi de değişti. Taktıkları filtre başka bir Honda modelinin filtresiymiş. Araç sürekli otoparkta yağ kaçırıyordu, nihayet bir vesile için memlekete gittiğimde, kendimiz de oto servis işi yapıyoruz; aracı kaldırıp baktım, takılan filtre orijinali değildi. Elbette özel serviste orijinal parça aramıyorum ama taktıkları filtre aracım için uygun değildi. Yağ kaçırıyordu hafiften. Bilmiyorum niye böyle oldu; ya dalgınlıklarına geldi ya da ellerindeki parça oydu ve uyuyor diye taktılar(!)
He, işim olsa yine giderim, ilgileniyorlar. Ama bir daha ki gidişimde bu filtre mevzusunu soracağım.
o yüzden artık Ayışığı Hondaya gidiyorum normalden fazla veriyorum ama garantili yapılıyo , ilgi gösteriliyo, daha sonra çıkan sorunlar olursa sen gazlamışındır etmişindir demeden hemen sorunun çözümü aranıyor...
Ayışığı Honda İbrahim Kısa
Bu servisi çok kişi tavsiye etti bana da. Ağır bakım için gitmeyi düşünüyorum. Ama öncesinde arayıp fiyat almam gerek. Aslında yazın en iyisi memlekette parçaları alıp kendi dükkanımızda adam akıllı, gönül rahatlığıyla bakım yapmak ya..
izmirde sıbop ayarı yapcak guzel bı usta bılıyrmusunuz ...izmirde usta derdı cok yav hondadan anlayan lazım
6. sanayide adem usta var selamımı söyle yardımcı olur honda da çok iyidir, draglara filan çok araba hazırladılar
Ankara :
Torg Garaj = Subaru,Evo,Supra vb..
Efe Mekanik =Bmw..
darkmoon
06-05-2012, 13:04
iyi bir maslak civarında hyundaiden anlıycak özel servis bilen varmı.
bayrampaşa da ömer usta fiat servisi iyi bi abimizdir pazar günü bile benim için dükkanı açtığı oldu
Shadow_Dancer
06-05-2012, 18:40
bayrampaşa da ömer usta fiat servisi iyi bi abimizdir pazar günü bile benim için dükkanı açtığı oldu
İletisim bilgilerini yazar misin rica etsem yeri tam olarak nerede?
konuyu hortlatayım. aracın sol tarafı kalorüfer ısıtmıyordu, sefaköy de (radar honda arkası) gümüşler radyatör sefa usta tavsiye ederim kalorüfer girişlerine makina bağlayıp özel kimyasalla temizlediler. şuan arabanın içi yanıyor memnun kaldım 100 lira verdim. aracım accord 2.4 ısıtma sorunu yaşayanlara tavsiye ederim
-Murat Özcan-
10-12-2015, 13:17
Coilover konusunda Başaran Coiloverdan memnun kaldım iyi insanlar..
_muhaRRem
10-12-2015, 13:33
Memnuniyet geçicidir :)
exclusive
10-12-2015, 14:43
Coilover konusunda Başaran Coiloverdan memnun kaldım iyi insanlar..
Nerde dükkanları benim coillerden ses geliyor bir şey gevşiyormuş rotçu sıktı ama yine gevşer amortisörcü araya 1 cm saç sıkıştırsın dedi
Hondam varken İkiler Honda şimdi tüm akbil istasyonları benim :D
bugün ikiler honda da 200 bin bakımını yaptırdım, subap ayarı, şanzuman yağ değişimi, motor yağı, titreme şikayetim vardı iç akslardanmış tornada onarıldı, arka salıncak burçları değişti falan filan derken akşamı ettik. bütün sorunlarım çözüldü arabaya bindiğimin farkına vardım ilgi alaka, ve nokta atışı tesbitlerinden dolayı murat usta benden tam puan aldı. maliyet olarakta bütün honda özel servislerinin altında olduğunu söyleyebilirim. ikitelliden kalkıp bostancıya gidiyorum, güven çok önemli.
2004 accord 2.4
Beyler kafayı yicem infiniti l30 aracımız var elektrik kesip duruyor kömür, akü vs aklımıza gelen her şeyi ile ilgilendik gene elektrik kesiyor araç yolda giderken ateşe verip yakıcam ne yapmamız nere gitmemiz lazım ustalar kaputu kaldırınca mal gibi kaput altına bakıyorlar yok mu bu araçlardan anlayan ?
bursa kucuk sanayıde opel uzerıne tavsıye edebılecek usta bılen soyleyebılır mı.araç corsa 1.7 dtı
honda için stad honda murat usta son nokta gözümde
miniyi de ayn ye götürdüm gayet memnun kaldım
Patisever
13-01-2016, 11:29
herkezin garajı kendıne iyidir tabi g.. başı oynayan kişilerde war ilk gün kıng sonra adam değiller diyen modeller işini piyasada iyi yapanlar isimler bellı konu iyiler ve kötüler olmus aslında en kötü kim yada
AliGizda
13-01-2016, 11:44
Nerde dükkanları benim coillerden ses geliyor bir şey gevşiyormuş rotçu sıktı ama yine gevşer amortisörcü araya 1 cm saç sıkıştırsın dedi
Ümraniye Sanayii sitesinde, istersen detaylı olarak yerini anlatabilirim özelden.
VW Tech İlkan ve İsmail usta.
2 side 10 numara.
kesinlikle tavsiye ederim.
serkanaygün
13-01-2016, 13:16
Hala yerinde duruyor mu bilmiyorum bile fakat Maslak Mekateknik Doğan Usta işini düzgün yapmaya çalışan birisidir.
Subarusu olanlar düşünebilir.
burakgunay
13-01-2016, 13:47
Beyler kafayı yicem infiniti l30 aracımız var elektrik kesip duruyor kömür, akü vs aklımıza gelen her şeyi ile ilgilendik gene elektrik kesiyor araç yolda giderken ateşe verip yakıcam ne yapmamız nere gitmemiz lazım ustalar kaputu kaldırınca mal gibi kaput altına bakıyorlar yok mu bu araçlardan anlayan ?
Alin bi maksima kurtulun.
Alin bi maksima kurtulun.
Yok kardeşim İnfinitide sağ-sol dönüş aydınlatma var maximada yok maalesef :p
Ankarada usta arıyorum ben de vag grubundan güzel anlayan en azından antifriz koyarken hangi çeşit antifriz koyacağını bilebilen, 10.000 bakımına yetkili servis parası istemeyen mümkünse.