Orijinalini görmek için tıklayınız : 03.04.2010 Halı saha Ataşehir
21-22 ve 23-24 saatleri ayırttım yalnız bırının gıdıp kapora vermesı gerekıyor
http://www.biralhalisaha.com/iletisim.asp
eyvallah davşanım
kaparoyuda hallediverseydin :hehe:
eyvallah davşanım
kaparoyuda hallediverseydin :hehe:
heheh işteyim yavru ben anca hafta sonu müsait oluorum:)
bırını ayarlayında alsın yarın yoksa iptal edecek adam yarın alınması lazım
sahanın yerı atasehir mc e yakın mactan sonrada rol e:)
Ersin YILDIZ
30-03-2010, 19:57
izmirde takım kurulsada bızlerde yapsak bole aktıvıteler canım cekıo walla topıclerı gorunce :)
o gun ıstanbulda olabılırım yer varsa oynarım:)ona gore kıyafet getrcem:)yalnız ben bahcelıevlerdeyım
metrobusle vapur farketmez ,,, ufaktan bir yol tarifi verseniz :D:D:D:D:D
saygılar
Rıdvan...
NOT: roll için "BELKI" atmosferik bir E30 3.18 IS getirtebilirim :D:D:D:D:D:D:D
BMK TypeR
30-03-2010, 22:34
bende oynarım:)
Genel izleyici olarak gelirim :)
is gelirsede keyfine bir deneriz(stocksa tabi çünkü bende cai+egzos dışında birşey yok şu an :)
ben yine izleyici olarak katılırım heralde. Eğer avrupadan gelip vasıtası olmayan veya yolu bilmeyen falan varsa alabilirim metrobüsün ordan. 5 kişi falan sığar heralde arabaya.
Musti PoweR
30-03-2010, 22:42
eğer 4. takımdan gelmicek warsa yanımda arkadaş getirebilirim bi kereliğe mahsus..
Vtec-SEDAN
30-03-2010, 22:45
ciddi bir aksilik olmaz ise ben geliyorum :)
hani iptaldi kasaplar gelmesin yada :hehe:
Eksik varsa bende oynarım:D
Musti PoweR
30-03-2010, 22:56
ciddi bir aksilik olmaz ise ben geliyorum :)
gel tabi abi ikimiz iyi anlaşıyoruz :D
bende oyniyim la murat :)
takımları yrn akşam yazarız arkadaslar gelmeyen olursa ekleme yapıcaz
saygılar rıdvan abiyi bizim takıma transfer edelim
Musti PoweR
30-03-2010, 23:12
saygılar rıdvan abiyi bizim takıma transfer edelim
auahuahuah :D:D
bende yer varsa oynarım arkadaşlar .
ahmet3425
31-03-2010, 01:18
takımlar yine aynımı olucak?
_muhaRRem
31-03-2010, 01:33
takımlar aynısını gibi olucak gelmeyenlerin yerine veya sakatların yerine ,kesin gelecek kişiler eklenicek..
Eray Yümsel
31-03-2010, 01:34
gelemeyen varsa yazsında ona göre adamlar eklensin
gelemeyen varsa yazsında ona göre adamlar eklensin
Lan sen oynama bu sefer senin yerine ben gireyim:D Napacan sen topu falan:D Vallaha gelir alehine tezahurat ederim.
Eray Yümsel
31-03-2010, 01:35
Lan sen oynama bu sefer senin yerine ben gireyim:D Napacan sen topu falan:D
moruk bu halı sahanın tel örgüleri yokmuş kaçan toplar sana emanet toplarsın artık :hehe:
moruk bu halı sahanın tel örgüleri yokmuş kaçan toplar sana emanet toplarsın artık :hehe:
Yeminle ayıp ediyorsun çocuğum oldu olm benim altın bile takmadın bari sıranı ver:)
Eray Yümsel
31-03-2010, 01:38
Yeminle ayıp ediyorsun çocuğum oldu olm benim altın bile takmadın bari sıranı ver:)
şimdi tech e konu açtığına göre çocuk için total 5000 üye olsa bunların 2500 ü aktif 200 kişisi konuna yazdıgını var sayarsak 15bin lira yapıyo sc parası çıktı hayırlı işler ozaman :D
şimdi tech e konu açtığına göre çocuk için total 5000 üye olsa bunların 2500 ü aktif 200 kişisi konuna yazdıgını var sayarsak 15bin lira yapıyo sc parası çıktı hayırlı işler ozaman :D
Vallahamı lan o zaman hemen altına katılacaklar listesi oluşturalım hatta minikler oluştursun iyi beceriyolar bu işi:D
ben 3 müydüm 4 müydüm unuttmda gelemicem busferkine
kadrolara aynı gelemeyenlerın yerıne yenı oyuncular alınır. 2 takım daha cıakrsa bır saat daha kıralanır mac sayısı 3 olur
kadrolara aynı gelemeyenlerın yerıne yenı oyuncular alınır. 2 takım daha cıakrsa bır saat daha kıralanır mac sayısı 3 olur
3 takımda yaşar geliyor bilginize ;)
Gelemeyenler bir zahmet yazıverin orda zor durumda kalıyoruz sonra :icon_tup:
...
Takımlarda dağılma-değişme olmasın, böyle başladık böyle devam edelim... Eksiklerin yerine adam alınsın yada takımlar arasında transfer yapılsın. Ben bu hafta yine varım 3. takımda.
Ahmet_28
31-03-2010, 09:21
3.takım aynen devam sanırım bizde kaleci dışında fire yok gibi
kaptan muştu :D yaşar,ahmet,kakus,ko,dou ve son kişi dıracır yavuz abi gelecek sanırım :)
gelmeyen varsa yazsın atasehır e yakın olan sahayı ayırtabılırmı gun ıcınde murat cunku telefonla ayırttı kapora verılmesı lzm
3.takım aynen devam sanırım bizde kaleci dışında fire yok gibi
kaptan muştu :D yaşar,ahmet,kakus,ko,dou ve son kişi dıracır yavuz abi gelecek sanırım :)
aynen :D bizim takım eksiksiz yeni eklenen dragırrrr oldu :D
şuanda tek eksiğimiz kaleci :D :D
Eray Yümsel
31-03-2010, 10:41
sıklaştırsak güzel olur. cumartesi çarşamba geceleri olursa fit bir vücuda sahip olabiliriz :D:D:D:D
sıklaştırsak güzel olur. cumartesi çarşamba geceleri olursa fit bir vücuda sahip olabiliriz :D:D:D:D
istersen prese gir bizim vücut fit olmaz :hehe:
Ahmet_28
31-03-2010, 10:48
bu hafta rakipsiniz biribirinizi preslemeyin :D
bugra_0101
31-03-2010, 10:54
boş yer varsa bende oynayabilrim
2. takımdan ben gelyorum :D:D:D:D
gene istenirse kalede oynarım,,, yada forvete geçerim :D:D:D
saygılar
Rıdvan...
mechanıcer
31-03-2010, 11:47
mustu gelmesın parası ne ıse ben verıcem :D onu baytara yollayın :D ayagını yontsunlar :D
mustu gelmesın parası ne ıse ben verıcem :D onu baytara yollayın :D ayagını yontsunlar :D
olum geçen hafta ısınma turlarıydı fazla canını yakamadım sen bu hafta seyret asıl :hehe:
izmirden gelıyorum yer varsa oynarım ama atasehırı bılmıyorum futbol ıyı oynarım:)
muştu sağ kanat senin sol yavuz un gerisi bize emanet :) :)
muştu sağ kanat senin sol yavuz un gerisi bize emanet :) :)
abim ileri çıkanları geri getirebilirsek sırtımız yere gelmez :D
Musti PoweR
31-03-2010, 12:00
izmirden gelıyorum yer varsa oynarım ama atasehırı bılmıyorum futbol ıyı oynarım:)
tamam abi berkanokanın yerine seni alıyoruz 4.takıma :D
tamam abi berkanokanın yerine seni alıyoruz 4.takıma :D
valla alptu bi yapsın bakalım listeleri yine çıkanlar kim kim girecek onların yerine netleşsin
saha kesın olsun takımlar tamam ztn daha onceden ısım yazdıranlar var ona gore takım kurulcak
onurdemir
zubeyır
bmk-reşit
gökan
bugra_0101
sword
caesar
Tolga-R
gelmeyen varsa solesın ona gore bugun takımları ayarlıcaz eksık olanların yerıne yazanlar gelıcek
evet lıste cıksın ona gore oynarım beyler ben cuma gunu ıstanbuldayım cuma gunu bakarım teche yer varsa oynarım ama bahcelıevlerden bı arkdsla gelmem lazım cunku atasehırı bımıyorum ve aracım yok ona gore sortumu getrcem:)
KA®ANLIK
31-03-2010, 12:07
aslında bu maçı kameraya alıp, maçın içinden ROLLING videoları çıkarmak neşeli olabilir :D
hep arabaları izleyecez değil ya biraz da sahiplerinin videolarını izleriz :)
Evet arkadaslar 21-22 22-23 23-00 toplam 3 saat ayırtalım o zaman yer var eyer takım cıkartırsak toplam 6 takım cıkıcak yenı lısteye gore 6 kısı eksık
1. Takım
Dr.Selim
Miniks Hilmi
Göki
Alptuğ
Erel
Ceco
Muharrem
2.Takım
Altima
Miniks Ahmet
zubeyır
Okhan
Sefa_Vts
Skate61
Ekeray
3.Takım
Dragger
Kakus
Yaşar
Ahmet28
Dou
KO
Mmustu
4.Takım
EmreG
Ahmet3425
Vtecsedan Ercan
onurdemir
Mechanicer
TarıkS
MustiPower
DİGER LISTE 9 KISI DAHA GELIRSE TOPLAM 6 TAKIM YAPICAZ
gökan
bugra_0101
sword
caesar
Tolga-R
kankacım 2. takımda yekta ve skate yok
4. takımda berkanokan yok
iyi o zaman daha dün yazmıştı oynayamayacam diyede :D
skate oynuyor,,, ama yekta şüpheli... herhalde oynayamaz...
tekrardan geçmiş olsun Yekta :D:D:D:D
saygılar
Rıdvan...
gelmıcek olanlar varsa yazsın aksam takımı kurucaz sanırım 5. ve 6. takımı cıkartamıcaz
Musti PoweR
31-03-2010, 12:33
4. takımda berkanokan yok. Gökhan abiyi alsak onun yerine ?
mustı yukarıya yazdım gelmeyenlerın ısmının yerıne baskaları yazıldı baska gelmeyen varmı yazılsın
abi sefayla ben 2 maç çıkartıyoruz eksik takımdada oynarız :D
Alicanrs
31-03-2010, 15:19
skate oynuyor,,, ama yekta şüpheli... herhalde oynayamaz...
tekrardan geçmiş olsun Yekta :D:D:D:D
saygılar
Rıdvan...
Rıdvan bensiz yenilceksinz diemi zorla oynuor diosn :D:D Alptuğ ztn bombardımana tutcak die=) şuan kasıklar geçti bilek sızlıo oynarım oynarım =) fazla zorlamam bu sefer:D
Gelmeyecek olan varsa simdiden söylesin, sonra sıkıntı oluyor sahada.
bi taraflarım yese bende oynamak isterim de 130kg yürümüyor :D
Boost Up
31-03-2010, 16:00
ohoo ben ilk dedim gelmeyen varsa oynarım diye:D hatta anadolu yakasında düzenli oynarım:)
bı sahayı ayırtalım bugun aksam takımları yazıcaz gelmeyen varsa eklıcez
Rıdvan bensiz yenilceksinz diemi zorla oynuor diosn :D:D Alptuğ ztn bombardımana tutcak die=) şuan kasıklar geçti bilek sızlıo oynarım oynarım =) fazla zorlamam bu sefer:D
oyna tabii ali sensiz kim gol pasları vercek :D:D:D:D
ronaldo gibi ordan oraya koicak :D:D:D:D
saygılar
Rıdvan.
Alicanrs
31-03-2010, 17:30
alptuğ beni bu hafta yedeklere al :D:D yerime birini geçir sakatım yaa hala sızlıo geçmez filan yeniden yüklenmiyim üstüne ...