Orijinalini görmek için tıklayınız : Happy Fridays
JumboAli
31-03-2010, 11:59
Arkadaşlar Yeni kamera Alınca Her cuma İzmirdeki Araclardan Birtanesının Vıdeosunu cekıcem. Projemin Adıda HAPPY FRİDAYS.
Bu Projem için kendi kendime Öylesine Bi İntro Hazırladım Umarım Beğenirsiniz.
Kamera Kurgu : JumboAli Papuçcuoğlu
Müzik : Rihanna - Hard
Herzaman Desteğini Esirgemeyen . Buğra AKPINAR'a Sonsuz Teşekkürler.
http://www.streetfire.net/video/happy-fridays_959625.htm
Buğra A.
31-03-2010, 12:04
Hadi bakalım kardeşim benim.Hayırlı,uğurlu olsun şimdiden.Her zaman destekçinim :)
Hayırlı olsun Ali ankarayada bekleriz :)
Hayırlı olsun toprağım gün geçtikçe daha kalite çekimlerin olur inş emeğine sağlık.:)
Tebrikler Başarılar Dilerim Acom.
Mutlu KOÇER
31-03-2010, 12:24
Devam jumbocum, bu konuda baya yeteneğin var sıkı takipçiniz :p
JumboAli
31-03-2010, 12:59
Hadi bakalım kardeşim benim.Hayırlı,uğurlu olsun şimdiden.Her zaman destekçinim :)
Allah Razı Olsun Abim Çok Teşekkur Ederım :)
Hayırlı olsun Ali ankarayada bekleriz :)
Teşekkür Ederim Elime Yüzüme Bulastırmadan Çıkabılırsem Bu İşin içinden Gelırım ınsallah.
Hayırlı olsun toprağım gün geçtikçe daha kalite çekimlerin olur inş emeğine sağlık.:)
Saolasın Toprağım Eksik olma :)
Tebrikler Başarılar Dilerim Acom.
Saolasın Kardeşim
Devam jumbocum, bu konuda baya yeteneğin var sıkı takipçiniz :p
Saolasın abim:)
İçtenlikle başarılar diliyorum. En azından artık Güneydoğu bölgesinde Kamera-Kurgu yapan biri bulunabilecek. Çok güzel araçlarımız var ancak bunları ölümsüzleştirecek çekim yapacak kimse yok. Gaziantep bölgesinde birçok aracı hatta hemen hemen hepsini ayarlayabilirim sana. Elimizden gelen her türlü desteği yaparız. Söylemen yeterli. Tekrar başarılar.
MR.TurboALİ
31-03-2010, 19:11
başarılar dilerim.
guzel fikir , kolay gelsin :) sadece hondalarla kisitlamazsan projeyi daha da guzel olur
dragstar
31-03-2010, 19:19
devamını bekliyorum zamanla güzel şeyler çıkacağa benziyor
JumboAli
31-03-2010, 21:55
başarılar dilerim.
Saolasın Kardesım
İçtenlikle başarılar diliyorum. En azından artık Güneydoğu bölgesinde Kamera-Kurgu yapan biri bulunabilecek. Çok güzel araçlarımız var ancak bunları ölümsüzleştirecek çekim yapacak kimse yok. Gaziantep bölgesinde birçok aracı hatta hemen hemen hepsini ayarlayabilirim sana. Elimizden gelen her türlü desteği yaparız. Söylemen yeterli. Tekrar başarılar.
Daha yenı Basladım Allah Nasıp Ederse Gelmek bende Cok ısterım :)
guzel fikir , kolay gelsin :) sadece hondalarla kisitlamazsan projeyi daha da guzel olur
Yok yok Merak Etmeyın Elımden geldıkce Talep Dogrultusunda Her aracı Cekmeye calısıcam.
devamını bekliyorum zamanla güzel şeyler çıkacağa benziyor
Saolun Tesekkur Ederım :)
cembozbey
31-03-2010, 22:15
ne yalan sölim yurtdısındaki videolara cok özeniyorum seyrederken,,turk videolarını gördukce cok seviniyorum intro gayet hos baslangıc için...guzel seyler cıkacaktır eminim
JumboAli
01-04-2010, 09:01
ne yalan sölim yurtdısındaki videolara cok özeniyorum seyrederken,,turk videolarını gördukce cok seviniyorum intro gayet hos baslangıc için...guzel seyler cıkacaktır eminim
Buğra Abim Zaten Avrupa Ve Amerıka Ayarında Vıdeolar Yapıo. Bende onun gıbı olabılırım İnsallah Cok Saolun Tesekkur ederım :)
vaay baya güzel olmuş :)
Eywallah Bıraderım:)
Cihan Çizmeci
01-04-2010, 09:28
Hayırlı olsun Ali :) Buğra'yada tşk.ler :)
İnşallah istediğin şekilde işler çıkarırsın kardeşim intro süper olmuş :)
Antalyalogy
01-04-2010, 09:36
Başarılar..Güzel proje...
Hayırlı Olsun.
Buğra'yı Severek Takip Ediyorum Zaten, İnş. İkinci Takip Ettiğim Kişi Olursun.
Başarılar.
HHHHHHHHHEeeeeaaaaaaaaaaaaa işte bu güzel :hehe:
YavuzNaz
01-04-2010, 10:24
zamanla daha cok cekimle daha guzel olacagi kesin bugra`yi severek takip ediyorum senin calismalarinida merakla bekliyorum basarilar. :)
gokhan035
01-04-2010, 18:01
eminim çok daha iyilerini yapıcaksın jumb, arkandayız :)
tuner faruk
01-04-2010, 18:16
Hayırlı olsun Ali abim güzel videolar çıkartacağından eminim ilk denemelerinden biri olan Uğur abinin Sİ ın videosu çok hoşuma gitmişti:icon_tup:
JumboAli
22-07-2010, 06:47
Hayırlısıyla Ilk vıdeomu bıtırmıs bulunmaktayım Happy Fridays Olusumunda :)
Buyrun link :) http://vimeo.com/13535003
gzl olmuş jumm özellikle müzik ve kurgu gayet başarılı ama kendi videonda biraz daha gündüz çekimleri yapabilirdin ben gündüz çekimi de isterim..:)