Orijinalini görmek için tıklayınız : 03.04.2010 Ataşehir Halı Saha Maçı Kadroları
KA®ANLIK
05-04-2010, 12:21
Allah korumuş beni :D
hep aklımda vardı gelmek benim de bu kadar sakatlanmayı gördükten sonra, düğün arefesinde SAKATA gelmemek adına şimdi aklımda gelmek adına hiçbirşey kalmadı :D ( edit: bu nasıl bir cümle bende anlamadım :D:D:D)
Süper eğlenmişsiniz ama şu tabloda izlemeye bile gelmeye korkar oldum :D
şeker gibi eriyorsunuz her hafta 1-2 eksiliyor toplamda :D
Alicanrs
05-04-2010, 12:30
varmı cumartesi avrupa yakasında :D
varmı cumartesi avrupa yakasında :D
sende olmasan varya kim gol atcaktı bizde merak ediyorum :D:D
saygılar
Rıdvan...
Alicanrs
05-04-2010, 14:42
iyiki oynamışım bak :D:D bana defans olan takım verin bi dahakine :D
Ben tshirtü hic görmemisim yahu :D
Neyse yavru. Tekrar özür dilerim. Masaja götürürüm bir gün seni, affedersin beni :D
Canın sagolsun yavrum senin, ne özrü :)
Haftaya oynamam ama izlemeye gelirim :D
Boost Up
05-04-2010, 19:46
iyiki oynamışım bak :D:D bana defans olan takım verin bi dahakine :D
Güceniyorum:D.
Alicanrs
05-04-2010, 20:37
:D:D:D gücenme gücenme:D
ben maça gelıcem ama davutpaşadayım burdan yada ben bahcelıevlere gelırım tekrar benı o satte bırakabılcek bı ark varsa maça gelmek ısterım maulum gece davutpaşaya dolmus yok:)
tabi yaa konuya biraz geri kaldım kusura bakmayın izmirin suyu çıktı burdakilere gelme! istanbullarda maçlara git sen kanka :) seviyosun sen bu hayatı başka bişey demiyorum.....
Alicanrs
06-04-2010, 16:31
Eeee cumartesi varmı maç yoksa yalanmı olduk :D:D file verince her hafta kimse yanaşmıo daha:D
Alicanrs
06-04-2010, 20:14
cumartesi yapılcakmı ona göre saha alınsın diorm :D:D alptuğ organizatör sensin bi el at KONUYA :D
herkez yazsın oynıcakmı ona gore yrn sahayı alırız cıroz da
halı saha organizmator u secelim . her hafta halletsin :)
Alicanrs
06-04-2010, 20:40
oh be çirozda sıra:D:D ben +1 varım
Sefa_vts
06-04-2010, 21:45
Oz' da oynuo bende varım :D özgün kaledeyim dedi ama o benim ... yesin hahaha :D
Oz' da oynuo bende varım :D özgün kaledeyim dedi ama o benim ... yesin hahaha :D
sefa hayattan soğudum sayende tek pozisyonum vardı insan ayıp olmasın diye yer dimi :D
Alicanrs
06-04-2010, 21:47
ahaha özgün veya sen karşımda oynayın :D içeri sokcam seni bu sefer eldiven kesin giy :D:D
yok sefaya laf etmeyin güzel kalecilik yapyo,,, her maç kendini dahada geliştiryo :D:D:D:D
bu hafta benden bilem güzel oynadı yaw :D:D:D:D
saygılar
Rıdvan...
gol atanı banlar ona göre :D
Alicanrs
06-04-2010, 22:37
ahaha sefa varken abancam :D özgüne gerek yok top girmiceği için :D
ben yokum bu hafta ayağım uzunca bi süre iptal... izlerim artık :D
Alicanrs
06-04-2010, 22:40
it gibi koşarsan ısınmadan olcağı o dua et lif atmadı :D:D
3. takım rulz. Yazın benide Oz' ile aynı takımda olmak istyrm :)))) Bu arada, henüz tam gelip gelemiceğim belli değil, geri dönüşü çok zor oluyor... Geri dönüş işini halledersem, tabiki ordayım.
ben oynarim :)
yine co-pilotum olur musun yolda :D
yine co-pilotum olur musun yolda :D
sen iste yeter ki :p atasehirde aksiyon olursa bu sefer rolleri degisebiliriz araba da degisir tabi :)
sen iste yeter ki :p atasehirde aksiyon olursa bu sefer rolleri degisebiliriz araba da degisir tabi :)
Ok o zaman da ben co-pilot olurum :hahaha:
Musti PoweR
06-04-2010, 22:58
her hafta olduqu qibi , ordayız :) 1. takımla 4. takımın macı kaç kaç bitti ya bilen yok mu ? =)
benim aşırtma golumun videos yokmu :D