PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 1.8topsport--1.8t cupra--typer kporo ve s2000

czfr
01-04-2010, 21:16
1.8topsport k04 turboya gectik şimdi piyasada 1.8t cupralar var denemek İSTİYORUM.
Bide s2000 ve typer lı araclarıda bekliyoruz işin kısası cuma akşamı ordayız bilen biliyor herkeze bekliyoruz saygılar görüşmek üzere

1.8t

Cimmeria
01-04-2010, 21:32
k pro bu arada

XoR
01-04-2010, 21:36
Emniyet Yeni aldığı Passatları 2.0 Tfsi olarak almış bilginize :D

czfr
01-04-2010, 21:43
uf
onlar chipledimmi teşkilat zor durama gıreriz

Xenomorph
01-04-2010, 21:44
Emniyet Yeni aldığı Passatları 2.0 Tfsi olarak almış bilginize :D

Senin Araba'ya Komaz Onlar Be Abi Bitince :D

Bu Arada Daha Önceden Burdan Yazılan Roll' Buluşmalarında Polis Tuz Biberi Oldu Bilgine Daha Kısa Ve Net Bir Biçimde Mesaj Yazıp Özel Mesajla İşini Halledip Deneyebilirsin Yoksa Sıkıntı Olma İhtimalı Artıyor

czfr
01-04-2010, 21:45
yorum alalım kpro lu bir aracla 1.8t 245 hp lık bir turbo arac rolling de kım şanslı

czfr
01-04-2010, 21:47
ok biliyorum zaten buluşmalar gercekleşiyor özel msj la haklısın

XoR
01-04-2010, 21:48
Senin Araba'ya Komaz Onlar Be Abi Bitince :D

Bu Arada Daha Önceden Burdan Yazılan Roll' Buluşmalarında Polis Tuz Biberi Oldu Bilgine Daha Kısa Ve Net Bir Biçimde Mesaj Yazıp Özel Mesajla İşini Halledip Deneyebilirsin Yoksa Sıkıntı Olma İhtimalı Artıyor

Estağfurullah :) ondan yazmadım ***** son zamanlarda bu işler iyice sakata bindi şakayla karışık hatırlatmak istedim.

XoR
01-04-2010, 21:49
yorum alalım kpro lu bir aracla 1.8t 245 hp lık bir turbo arac rolling de kım şanslı

Hangi devirde basıldığına bağlı olarak Type-R alır gibime geliyor. Araçları ağırlıkları çok önemli tabi burda asıl.

czfr
01-04-2010, 21:56
anladım 3 vites 90 km diyelim

czfr
01-04-2010, 22:31
alanı geniş tutalım citayı yükseltelim ozaman biraz uctuk ama denemek istediğim araclar listeledim yorum alabilirmiyim

cupra 1.8t + chip+ eksoz ve 1.8t k04 turbo
Subaru sti +eksoz ve 1.8t k04 turbo
Subaru wrx+eksoz ve 1.8t k04 turbo
Subaru gc8+eksoz chip ve 1.8t k04 turbo
typer +kpro ve 1.8t k04 turbo
s2000 + eksoz ve 1.8t k04 turbo

Eray Yümsel
01-04-2010, 22:38
alanı geniş tutalım citayı yükseltelim ozaman biraz uctuk ama denemek istediğim araclar listeledim yorum alabilirmiyim

cupra 1.8t + chip+ eksoz ve 1.8t k04 turbo
Subaru sti +eksoz ve 1.8t k04 turbo
Subaru wrx+eksoz ve 1.8t k04 turbo
Subaru gc8+eksoz chip ve 1.8t k04 turbo
typer +kpro ve 1.8t k04 turbo
s2000 + eksoz ve 1.8t k04 turbo

istediğiniz araçlardan elimizde yanlızcı s2000+eksoz kaldı isterseniz hediye kampanyası dahilinde cai lisinide verebiliriz herhangi bir fark ödemiyosujnuz onda.

STP
01-04-2010, 22:46

typer acık ara gecer...

Tolga-R
01-04-2010, 22:52
filtre headerslı bi typer verin bana kprosu benden :) denemek istiyorum.

czfr
02-04-2010, 00:54
istediğiniz araçlardan elimizde yanlızcı s2000+eksoz kaldı isterseniz hediye kampanyası dahilinde cai lisinide verebiliriz herhangi bir fark ödemiyosujnuz onda.

canım benim nekadar iyisin herşeyi cözdük sadece yürümek kaldı allahrazı olsun kardeş bide kardeş s2000 oda bende kardeş bu iş bit kardeş görüşmek üzer kardeş

_muhaRRem
02-04-2010, 01:04
typer acık ara gecer...

STP imzanın türkçesi Alemin kocası demek manasına mı geliyor ..Ben mi yalnış biliyorum yoksa ?

STP
02-04-2010, 01:07
STP imzanın türkçesi Alemin kocası demek manasına mı geliyor ..Ben mi yalnış biliyorum yoksa ?

aynen ER typer ıcın ızmırde kullanılan bır tabır...

Eray Yümsel

türkçe olmadığı için bizi kapsamıyo :hehe:

_muhaRRem
aynen ER typer ıcın ızmırde kullanılan bır tabır...

tamamda burası izmirin forumu değilki ?

edo typer
02-04-2010, 01:10

fark yapar mı kardessssss:D

STP
02-04-2010, 01:11

genel bı forum haklısın. neden rahatsız oldun anlamadım

Eray Yümsel
02-04-2010, 01:11
fark yapar mı kardessssss:D

kanka izmirin kocası senmisin yani :hehe:

edo typer
02-04-2010, 01:13
kanka izmirin kocası senmisin yani :hehe:

kanka o lakabı uygun gorduler en hızlı demek deıl bu;) kocalık konusunda ıımısım:D gel yamacıma yaklas;):hahaha:

tool
02-04-2010, 01:13

imzayi sordunuz, cevapta verilmis, sehirle ne alakasi var, merak eden ozelden takilsin lutfen...

Eray Yümsel
02-04-2010, 01:15
kanka o lakabı uygun gorduler en hızlı demek deıl bu;) kocalık konusunda ıımısım:D gel yamacıma yaklas;):hahaha:

3 hafrli sonu 3 le bitiyo bil bakalıum bu ne :hehe:

czfr
02-04-2010, 01:16
typer acık ara gecer...
kardeş sende geliyorsun dimi kardeş yürtücem senin meşuhur STP nele nasıp olursa hı nedersin kardeş gelicen yarın akşam dımı

edo typer
02-04-2010, 01:17
3 hafrli soldan sağa baş harfi sonu 3 le bitiyo bil bakalıum bu ne :hehe:

cok pasıfsın kanka olmadı sımdı bu :D:D:icon_tup: o dedıklerınden 7 tane vardı en hızlısın gelsın dedım o da gecemedı uzuldum hadı uzun cıkalım gecte rahatla dedım:D tek 1sı gectı yanlıs kısıye yazıosun:D 7de 1 ıı bı oran mı sence:D

STP
02-04-2010, 01:18
kardeş sende geliyorsun dimi kardeş yürtücem senin meşuhur STP nele nasıp olursa hı nedersin kardeş gelicen yarın akşam dımı

yok ben daha gelemıyorum yakın zamanda nasıpse gelıcem :)
merake ettıgım sen k04 felan taktınya GNS cupranın 285 hp cıvarı oldugu bı zamanı vardı suan son setupını bılmıyorum ama sen o halını gecermısın suankı halınde?

edo typer
02-04-2010, 01:19

selcuk benım aracımı aldı henuz teslım etmedım. geldıgı zmn typerla denersınız uygun mu?? stock vtecten gercı bırazcık hızlıdır sorun yaratmaz ıns

Eray Yümsel
02-04-2010, 01:19
cok pasıfsın kanka olmadı sımdı bu :D:D:icon_tup: o dedıklerınden 7 tane vardı en hızlısın gelsın dedım o da gecemedı uzuldum hadı uzun cıkalım gecte rahatla dedım:D tek 1sı gectı yanlıs kısıye yazıosun:D 7de 1 ıı bı oran mı sence:D

7 de 1 iyi bir oran bence. istanbuldaki typer lar gelsin diye bmw ciler konu açtı hiç çıkmadı o nası olcak 1 tanesi geldi onada sapladılar tır ları onunda ayarı bozuk dendi o nası olcak :hehe:

STP
02-04-2010, 01:20
7 de 1 iyi bir oran bence. istanbuldaki typer lar gelsin diye bmw ciler konu açtı hiç çıkmadı o nası olcak 1 tanesi geldi onada sapladılar tır ları onunda ayarı bozuk dendi o nası olcak :hehe:

az kaldı eraycım bılıosun . kısmetse ıstedıgınle denerız gecerız gecılırız bakarız duruma ALLAH ızın versınde hele :)

czfr
02-04-2010, 01:20
filtre headerslı bi typer verin bana kprosu benden :) denemek istiyorum. kardeş yokmu kpro lu arac da sen hazırlıyorsun piyasda bicok kpro lu arac var sen eksoz filitre bi de benden kpro derken nedemek. biz dostluk çercevesinde ama sen hırslandın be kardeş yok bizim içimizde böyle şeyler biz denemek görmek eğlenmek tolga kardeş saygılar

STP
02-04-2010, 01:23
kardeş yokmu kpro lu arac da sen hazırlıyorsun piyasda bicok kpro lu arac var sen eksoz filitre bi de benden kpro derken nedemek. biz dostluk çercevesinde ama sen hırslandın be kardeş yok bizim içimizde böyle şeyler biz denemek görmek eğlenmek tolga kardeş saygılar

sımdı aklıma bırsey geldı sen zamanında GNS cuprayı almak ıstemıstın sanırım sonrasındada 1.8 top sportu almıstın yanılıyormuyum? hatta bahcesehır tem denemesıne gelmıstın yaklasık 1 1.5 sene evvelsı?

czfr
02-04-2010, 01:23
yok ben daha gelemıyorum yakın zamanda nasıpse gelıcem :)
merake ettıgım sen k04 felan taktınya GNS cupranın 285 hp cıvarı oldugu bı zamanı vardı suan son setupını bılmıyorum ama sen o halını gecermısın suankı halınde?

anlamadım ya kusurbakma biraz daha acarmısın

STP
02-04-2010, 01:24
anlamadım ya kusurbakma biraz daha acarmısın

kısacası dedımkı sen suan 285 hp bır cupra R ı gecermısın yada yanyanamı yurursun ne olur?

edo typer
02-04-2010, 01:25

kanka o o typerların sorunu:D ızmır semalarında ole bı davet gelmedı bana gelseydı denerdık;) gecebılen gecerdı tebrık ederdık. top speed gıttgım aksam m3le arabam cok sıkıntılıydı ama bulusmayı bız ıstedık dıe agzımızı acıp sorunlu bu aksam demedık.. prb sensorum bozuktu afr okuoyamıoduk,bujının dıslerı yalama olmustu onları sokturduk tam ateslemedıgı ıcın onceden yenı bujı ıle avans vurdu arac fakıre cektı,prb sensorunden okuyamadıgımız ıcın dayadık benzını kırmıyalım dıe ole denedık o aksam;) o2 sensoru olmadan afr ayarladık ole dusun;) ama su zmna kdr yazmadım hıc bır yerde;) bı m3 un benı gecebılmesı ıcın 6ya cekmem lazımdı oraya kdr en ıısıne 2 boy kanka;)

he bu arada 3 dırek gectıgım e46 m3te vardı;) ama benı bırak dıregı 3 arac boyu gecebılen m3 olmadı;) top speed dahıl;)

czfr
02-04-2010, 01:26
sımdı aklıma bırsey geldı sen zamanında GNS cuprayı almak ıstemıstın sanırım sonrasındada 1.8 top sportu almıstın yanılıyormuyum? hatta bahcesehır tem denemesıne gelmıstın yaklasık 1 1.5 sene evvelsı?

doğru evet işte almak istedim ama olmadı topsport aldım sonra k04 taktım

Eray Yümsel
02-04-2010, 01:27
kanka o o typerların sorunu:D ızmır semalarında ole bı davet gelmedı bana gelseydı denerdık;) gecebılen gecerdı tebrık ederdık. top speed gıttgım aksam m3le arabam cok sıkıntılıydı ama bulusmayı bız ıstedık dıe agzımızı acıp sorunlu bu aksam demedık.. prb sensorum bozuktu afr okuoyamıoduk,bujının dıslerı yalama olmustu onları sokturduk tam ateslemedıgı ıcın onceden yenı bujı ıle avans vurdu arac fakıre cektı,prb sensorunden okuyamadıgımız ıcın dayadık benzını kırmıyalım dıe ole denedık o aksam;) o2 sensoru olmadan afr ayarladık ole dusun;) ama su zmna kdr yazmadım hıc bır yerde;) bı m3 un benı gecebılmesı ıcın 6ya cekmem lazımdı oraya kdr en ıısıne 2 boy kanka;)

stock ?????????? :hehe: hala kendinizi kandırıyonuz 10 parça tak sonra stockm3 geçip burda racon kes :D:D

edo typer
02-04-2010, 01:29
stock ?????????? :hehe: hala kendinizi kandırıyonuz 10 parça tak sonra stockm3 geçip burda racon kes :D:D

stock mu?? bı m3te egzos fıltre beyın vardı.. bence bıde kısa vardı neden dersen 270de DEWIR kesıcıye dusuodu;) bıde bıraz degısık calısıodu egzantrık oldugu konusundada dedıkodular vardı.. baya stockmus:D 2 tanede fazladan pıston varmıs kankam ya bak sen su ıse:D

czfr
02-04-2010, 01:31
kısacası dedımkı sen suan 285 hp bır cupra R ı gecermısın yada yanyanamı yurursun ne olur?

valla kardeş bilmiyorum görmek istiyorum ama yürüdüğüm cupralar oldu gectim zamanlar oldu sorun var dediler gectikleri zamanlada ben sorun var dedim şimdi bakıcaz yürürüm diyorum denemek lazım işt görelim sence yürüye bilirmiyim sen bu işlerin içindesin nedersin

Eray Yümsel
ya erdem m3 ü yürütmenin ne zor olduğunu biliyosun boşuna kasma kendini ;) 343lüğe çip filtre egzos yapıp 350 olmayan m3 ler var ;) biliyosun çok iyi biliyosun ;) denizin m3 le bi deneseydin veya ruf la ;) veya jul m3 le ;) veya veya gider senın araban veya x kişinin aracı kaç tanesi stock m3 geçebliyo typer ların onu saysana bana ;) nası göz kırpmalar etkilimi :D

STP
doğru evet işte almak istedim ama olmadı topsport aldım sonra k04 taktım

bız senınle yuzyuze tanıstık ozaman muhabbet etmıstık ;)

edo typer
02-04-2010, 01:34
ya erdem m3 ü yürütmenin ne zor olduğunu biliyosun boşuna kasma kendini ;) 343lüğe çip filtre egzos yapıp 350 olmayan m3 ler var ;) biliyosun çok iyi biliyosun ;) denizin m3 le bi deneseydin veya ruf la ;) veya jul m3 le ;) veya veya gider senın araban veya x kişinin aracı kaç tanesi stock m3 geçebliyo typer ların onu saysana bana ;) nası göz kırpmalar etkilimi :D

aynen tıklı mısalı;):D kankam ben napayım sımdı yurutemıolar dıe ben mı yuruteyım:D benım bahsettıgım beyınlı m3 gordugum en guzel yuruyen m3tu benı 250den sonra gecende 33.000 kmdeydı:D neyse bu ıs uzar:D bos koy gıtsın;););) etkılı oldu mu:D

czfr
02-04-2010, 01:35
doğru hatırlıyorum eds typer yine cıkmış doğrumu yine aynımı gelirmi cağırsak tanırmısın kendisini bide sende gel cuma akşamı konuşuruz ve varsa başak arac gelin sohpet eder gerkirse sıkar döneriz

Eray Yümsel
02-04-2010, 01:38
aynen tıklı mısalı;):D kankam ben napayım sımdı yurutemıolar dıe ben mı yuruteyım:D benım bahsettıgım beyınlı m3 gordugum en guzel yuruyen m3tu benı 250den sonra gecende 33.000 kmdeydı:D neyse bu ıs uzar:D bos koy gıtsın;););) etkılı oldu mu:D

boş koyarım ama kabul et sonuç olarak bir typer yürür m3 geçer ama bütün m3 ler typer geçer :hehe:

STP
02-04-2010, 01:39
doğru hatırlıyorum eds typer yine cıkmış doğrumu yine aynımı gelirmi cağırsak tanırmısın kendisini bide sende gel cuma akşamı konuşuruz ve varsa başak arac gelin sohpet eder gerkirse sıkar döneriz

evet EDS typer cıktı eskısınden daha hızlı bı halde suan. gelır gelmemezlık yapmaz ama bu ara sıkıntısı var bıraz gectıgımız cuma dedesı vefat ettı o yuzden suan arabayla vs ıle ugrascak keyfı yok. yakın zamanda cıkar ALLAH ın ıznıyle denenır sorun yok

STP
02-04-2010, 01:40
boş koyarım ama kabul et sonuç olarak bir typer yürür m3 geçer ama bütün m3 ler typer geçer :hehe: moruk yanlıssın EDS ıle denedıgımız hıc bı m3 gecemedı EDS yı :) m3 var m3 var anlamam ben :D eskı spec EDS burda ;) Dc hdr 60 ara boru kpro

http://www.streetfire.net/video/eds-typer-vs-smg-m3_717657.htm

edo typer
02-04-2010, 01:41
boş koyarım ama kabul et sonuç olarak bir typer yürür m3 geçer ama bütün m3 ler typer geçer :hehe:

la gecemıo ıste:D kac tane duzgun m3 var:D

evet EDS typer cıktı eskısınden daha hızlı bı halde suan. gelır gelmemezlık yapmaz ama bu ara sıkıntısı var bıraz gectıgımız cuma dedesı vefat ettı o yuzden suan arabayla vs ıle ugrascak keyfı yok. yakın zamanda cıkar ALLAH ın ıznıyle denenır sorun yok

ALLAH rahmet eylesın

Eray Yümsel
02-04-2010, 01:42
selçuk o videodaki farkın normal olduğuna hala inanıyomusun :hehe: allah iyliğinizi versin ya hadi iyi geceler :D

czfr
02-04-2010, 01:43
eyvallah üzüldüm allahrahmeteylesin cok acı üzücü bir durum tabiki olmaz herşe zamanında ve yerinde olur zaman gecer şartlar elverişli olur görüşürz ben kactım devam ederiz cuma dediğm gibi ordayız bi aksılık olmazsa iyi geceler herkeze

STP
02-04-2010, 01:44
selçuk o videodaki farkın normal olduğuna hala inanıyomusun :hehe: allah iyliğinizi versin ya hadi iyi geceler :D

dımı m3 yurumuyo :D

czfr
02-04-2010, 01:47
gns ile denemelerde eds ne durumdaydı hangısı alıyordu biliyormusun tekrar iyi geceler kardeş

STP
02-04-2010, 01:49
gns ile denemelerde eds ne durumdaydı hangısı alıyordu biliyormusun tekrar iyi geceler kardeş

en son denemelerde EDS nın en hızlı oldugu hallerde 2 ye 2 yanyana gıdıyolardı

czfr
02-04-2010, 01:50
vay be gns de cok iyi yav bidenemek istiyorum benim şansım ne olur bilmiyorum ama gns ne durumda bilmiyorum şimdiler de hacı abi

Killah
02-04-2010, 07:06
aracınızın gücü nedir acaba şu anda? K04 ile? merakımdan soruyorum.

GKS TypeR
02-04-2010, 10:22
dımı m3 yurumuyo :D

ulan selçuk :D :D :D

Cimmeria
02-04-2010, 10:31
bitmeyen m3 type r karşılaştırmaları :)

kimse kusura bakmasında type ne kadar modlanırsa modlansın normalde kendinden 100 küsür beygir güçlü 6 silindirli m3 gibi efsane bir spor arabayı geçebiliyorsa biraz saygı duymak lazım :)

sonuçta atmosferik yüklenmiş ve m3 geçmiş type r ların dynolarını gördük 250 beygir civarıydı hepsi...

Eray Yümsel
02-04-2010, 10:33
bitmeyen m3 type r karşılaştırmaları :)

kimse kusura bakmasında type ne kadar modlanırsa modlansın normalde kendinden 100 küsür beygir güçlü 6 silindirli m3 gibi efsane bir spor arabayı geçebiliyorsa biraz saygı duymak lazım :)

sonuçta atmosferik yüklenmiş ve m3 geçmiş type r ların dynolarını gördük 250 beygir civarıydı hepsi...

madem bukadar biliyosun sende m3 ün konfor ve kg ına saygı duykardeşim. banane diyosan gidip m3csl geç ondan sonra gel konuş. typer nasıl safkan yarış arabası ise m3csl de o şekilde. tr de az ve çok pahalı kullanılmıyo diye typer lar hayal aleminde yaşıyo. atmosferik typer güzel hazırlanmış bir m3 ü asla geçemez bunu böyle yaz kafana :)

Cimmeria
02-04-2010, 10:36
bildiğim bir şey yok ben diyorum ki m3 efsane bir araba gözümde, ama onu geçen arabaya saygı duymak lazım :) sen duymuyorsan yapabileceğim bir şey yok.

zaten atmosferik yüklü bir type r aynı şekilde yüklü bir m3ü geçiyorsa ben m3 sahibi olsam çok üzülürdüm :)

kafama yazacak daha önemli şeylerim var kusura bakma bunu yazamıycam :)

Eray Yümsel
02-04-2010, 10:37
type R a saygımız sonsuzzzzzzzz agaaaa

Cimmeria
02-04-2010, 10:38
:) saygılar sevgiler m3'e

MiaMi
02-04-2010, 10:43
madem bukadar biliyosun sende m3 ün konfor ve kg ına saygı duykardeşim. banane diyosan gidip m3csl geç ondan sonra gel konuş. typer nasıl safkan yarış arabası ise m3csl de o şekilde. tr de az ve çok pahalı kullanılmıyo diye typer lar hayal aleminde yaşıyo. atmosferik typer güzel hazırlanmış bir m3 ü asla geçemez bunu böyle yaz kafana :)

Erayın hafiflik konusuna değinecek olursak. Videodaki E30 with evo engine 2.5 Lt.

http://www.streetfire.net/video/e30-vs-hulk_634955.htm

Dou
02-04-2010, 10:45
bildiğim bir şey yok ben diyorum ki m3 efsane bir araba gözümde, ama onu geçen arabaya saygı duymak lazım :) sen duymuyorsan yapabileceğim bir şey yok.

zaten atmosferik yüklü bir type r aynı şekilde yüklü bir m3ü geçiyorsa ben m3 sahibi olsam çok üzülürdüm :)

kafama yazacak daha önemli şeylerim var kusura bakma bunu yazamıycam :)

ben üzülmezdim açık söyleyeyim,

koltuk ısıtmamı açar, tv mi açar keyfime bakardım :D

Eray Yümsel
02-04-2010, 10:45
Erayın hafiflik konusuna değinecek olursak. Videodaki E30 with evo engine 2.5 Lt.

http://www.streetfire.net/video/e30-vs-hulk_634955.htm

şimdi bu videoyu koymakla çok büyük hata ettin :hehe: görüntüde izlemiş olduğun m3 ün motoru 4 silindir. bildiğin 4 silindir hani k20 4 silindir ya oda 4 silindir. ve 2 kişi hulk 1 kişi. anadın çiko 4 silindir m3 :hehe:

bu arada bu video çekildiğinde hulk en hızlı typer a 3 5 boy atıyodu bilgin olsun :hehe:

MiaMi
02-04-2010, 10:48
şimdi bu videoyu koymakla çok büyük hata ettin :hehe: görüntüde izlemiş olduğun m3 ün motoru 4 silindir. bildiğin 4 silindir hani k20 4 silindir ya oda 4 silindir. ve 2 kişi hulk 1 kişi. anadın çiko 4 silindir m3 :hehe:

bu arada bu video çekildiğinde hulk en hızlı typer a 3 5 boy atıyodu bilgin olsun :hehe:

Lan salo ben senin iddaanı desteklemek için videoyu koydum. Yani m3 hafif olsa bundan daha iyi olur demek için.

Bu kadarda Hondacılara ön yargılı başka bir insan varmıdır ya. Adamla cumada saf tutsak hondacı diye saftan atmaya kalkarsın sen adamı.

Yuh ya.

Eray Yümsel
02-04-2010, 10:49
Lan salo ben senin iddaanı desteklemek için videoyu koydum. Yani m3 hafif olsa bundan daha iyi olur demek için.

Bu kadarda Hondacılara ön yargılı başka bir insan varmıdır ya. Adamla cumada saf tutsak hondacı diye saftan atmaya kalkarsın sen adamı.

Yuh ya.

uhahuahahahahauahauhah ulan hacı yerlerdeyim :hehe: haydin cuma namazına :D:D:D

Ludacris
02-04-2010, 11:03

Yuh ya.

Yarıl sipeç:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:

tool
02-04-2010, 11:17
ben üzülmezdim açık söyleyeyim,

koltuk ısıtmamı açar, tv mi açar keyfime bakardım :D

250 ile cay falanda icilibilir

Tolga-R
02-04-2010, 11:25
kardeş yokmu kpro lu arac da sen hazırlıyorsun piyasda bicok kpro lu arac var sen eksoz filitre bi de benden kpro derken nedemek. biz dostluk çercevesinde ama sen hırslandın be kardeş yok bizim içimizde böyle şeyler biz denemek görmek eğlenmek tolga kardeş saygılar

yok kardeş yanlış anlaşılma olmasın ben denemek istiyorum sadece hırs yok bende :) kazasız belasız cümlemize...

MiaMi
02-04-2010, 11:44
250 ile cay falanda icilibilir

M5 Anıl kardeşim abi bigün yolda bir motora denk geldim 280 üstü motorun yanından sigaramı tüttüre tüttüre geçerken çok büyük zenk aldım demişti.

TaGo
02-04-2010, 11:53
bir dakika anti hondacılıkta bende varım :D

eray dan daha iiyimdir beni seçin :D

czfr
02-04-2010, 13:07
[QUOTE=Tolga-R;1299821]yok kardeş yanlış anlaşılma olmasın ben denemek istiyorum sadece hırs yok bende :) kazasız belasız cümlemize...[/hayırlı cumalar herkeze kardeş tabi kımse üzülmesin maksat eğlenmek dimi tatlı cekişmeler bunlar akşam yağış gözüküyor ama saat gece 12 00 den sonra normal dönücek bilginize saygılar

Ludacris
02-04-2010, 13:34
bir dakika anti hondacılıkta bende varım :D

eray dan daha iiyimdir beni seçin :D

TaGo üstüme tanımam:cool: :D 3-5 konu kitlettim bu sevda uğruna:hahaha:

KA®ANLIK
02-04-2010, 14:13

Yuh ya.

abi insana şirkette, hadi onu da geçtim bu sessizlite bu kahkahayı attırmak günah değil mi :D

oofffff, :D:D:D

MAPer
04-04-2010, 18:59
hondaya laf ettirmem :P
çısss valla çarpılırsınız
hahaaa