Orijinalini görmek için tıklayınız : bu aracı bilen yada yorumu olan varmı_?
http://www.sahibinden.com/2001_model_tr_tek_roland_garros-17WQQaXQQ15410422WQQpXQQdisplayitem
ilandakı arac sahibi ile anlastık salı gunu inşallah aksilik cıkmassa alıcam bu aracı
nelere bakmalıyım nelere dıkkat etmelıyım arac hakkında bilgisi olan varmı aceba?
SekoLive
03-04-2010, 12:12
aracı hiç görmedim tanımıyorm fotoları çokta kötü deil... roland groslar için iyi şeyler yazılmıstı diye biliyorm ... hayırlısı olsn
rolland garroslar ıyıdırı..bnce fenada durmuyor kaportasına baktır dıcem ama artık servıse bıle gıtsen boyalı yerı anlayamıyor bnce ıcıne sınerse al bın gerısı bos...
iyi seçim 5 seneden fazla 206 quiksilver ım vardı
yürüyen aksam a iyi baktırın yay ile jant ile daha çabuk yıpranıyor torsiyonda problem olmasın pahalıdır ve sorun olasılığı yüksektir.
araçta abs yok dikkat ettinizmi bilmiyorum..
roland garros ların bazısında vardır bazısında yoktur..
fiyatı biraz indirmeye bakın ben 14.500 e vermiştim 04 model aracımı
neyse zaten rakibi olası bile değildir aracın.. deri döşeme dijital klima katlanır ayna sensörler falan filan dolu ötesi bi araçtır
hayırlı olsun derim ben..
devil_berk22
03-04-2010, 13:09
diğer konunda bu aracı bende tavsiye etmiştim çok güzel ve hoş bir araç hayırlısı olsun kazasız belasız günlerde gezmeler
zaten bu fıyata anlasmadık düşürdüm fiyatını muzık tesisatınıda istemedım sende kalsın fıyattan düş dedim
devil_berk22
03-04-2010, 13:13
tesisatı kendinde takarsın daha sonradan o problem değil bence
ya zaten o kadar nakıtım olmadıgından dedım setı sök zaten bende amfi ve bas war
bence arabayıı al pejo servısıne gotur 50-100 mılyon cıvarı bı para verıp arabanın butun herseyıne baktır ısını garantıye al sonradan uzulmemek ıcın.
km sizin için sorun olmuyor sanırım
Bence yaşa göre km iyi.Tabi orjinalse.9 yaşındakiş arabanın km kaç olacaktı ki zaten??
Bence yaşa göre km iyi.Tabi orjinalse.9 yaşındakiş arabanın km kaç olacaktı ki zaten??
ortalama normal tabi ama istisnalar varken biraz daha aramak lazım sık eleyip ince dokumak yani,
işinize karışmak gibi olmasın ama
eğer bilgiler doğru ise hiç oynanmamış ve aynı para daha az km daha diri görünüş var
http://www.sahibinden.com/90000_km_sahibinden-62WQQaXQQ10597973WQQpXQQdisplayitem
ortalama normal tabi ama istisnalar varken biraz daha aramak lazım sık eleyip ince dokumak yani,
işinize karışmak gibi olmasın ama
eğer bilgiler doğru ise hiç oynanmamış ve aynı para daha az km daha diri görünüş var
http://www.sahibinden.com/90000_km_sahibinden-62WQQaXQQ10597973WQQpXQQdisplayitem
:icon_tup: bencede herzaman oynanmamıs duzgununu alıp kendın yapmak daha mantıklı bence bu araba kmsı dusuk olması ve aynı fıyat olmasından dolayı kesınlıkle bunu tercıh etmelısın
Benim şahsi fikrim tesisatın sökülmesi ve sıkı pazarlıktan sonra 12-12.5'a anlaşmışlardır.12ye bu adam 90bindeki arabasını çürütür gene vermez bence.
ya arkadas burdakı cogu kısı arabasına jant yay takıo o zmn satılcagı zaman dyelım oynanmamısını bulup alırım snn arabanda jant avr dıye ..sacmalamayın ya allah askına babamda on numara bı araba var km sı dusuk ama yıkamacılar anasını aglatıo her geldıgımde bı yerınde cızık goruyorum bn kendı arabamı kendım yıkıyorum gram cızık yok babam ıkı arac arasından cıkarken sagını solunu surtebılıo bn 50 manevra yapıorum o rıskı almıyorum hadı bakalım sımdı hangısı alınır bnce jantlısını tercıh ederım km sı 3-5 fazla onemlı deıl...
biraz daha üzerine koyup eğer 5 kapı lazım değilse 206 quiksilver almak daha mantıklı...
ya o aracı benım alabılecegım fıyata vermez bu adam
arabanın üzerinde 2000-2500 TL civarında extra var
senın gösterdgın arabada jant bıle yok orjınal jantı
bence kılometresı cok guzel aracın 125000km
benım gecen hafta sattıgım 106 198000 kmdeydi
oynanmıs oynanmamıs dıye aracın tıpıne böyle bakarak anlayamayız
en azından bu ark. bızım gıbı arabasını cok seven özen gösteren bi ark. diğer siteden tanıyorum kendısını tp sitesinden
14bin tl yazmıs araba bom boş 1 jant lastık alsan 600-700 angel far ledli stop 600 farlar sisler xenon spor yay war rc ruzgarlık var gti tampon war vs vs. vs. bisürü extrası war zaten gıdıp bakıp baktırcam arabayı oynanmısmı oynanmamısmı görcez
biraz daha üzerine koyup eğer 5 kapı lazım değilse 206 quiksilver almak daha mantıklı...
artık tek kapı arac düşünmüyorum
eğer bilgiler doğru ise
ya arkadas burdakı cogu kısı arabasına jant yay takıo o zmn satılcagı zaman dyelım oynanmamısını bulup alırım snn arabanda jant avr dıye ..sacmalamayın ya allah askına babamda on numara bı araba var km sı dusuk ama yıkamacılar anasını aglatıo her geldıgımde bı yerınde cızık goruyorum bn kendı arabamı kendım yıkıyorum gram cızık yok babam ıkı arac arasından cıkarken sagını solunu surtebılıo bn 50 manevra yapıorum o rıskı almıyorum hadı bakalım sımdı hangısı alınır bnce jantlısını tercıh ederım km sı 3-5 fazla onemlı deıl...
modifiye bir zevk ise bunu kendim yapmak isterim :icon_tup:
ya o aracı benım alabılecegım fıyata vermez bu adam
arabanın üzerinde 2000-2500 TL civarında extra var
senın gösterdgın arabada jant bıle yok orjınal jantı
bence kılometresı cok guzel aracın 125000km
benım gecen hafta sattıgım 106 198000 kmdeydi
oynanmıs oynanmamıs dıye aracın tıpıne böyle bakarak anlayamayız
en azından bu ark. bızım gıbı arabasını cok seven özen gösteren bi ark. diğer siteden tanıyorum kendısını tp sitesinden
14bin tl yazmıs araba bom boş 1 jant lastık alsan 600-700 angel far ledli stop 600 farlar sisler xenon spor yay war rc ruzgarlık var gti tampon war vs vs. vs. bisürü extrası war zaten gıdıp bakıp baktırcam arabayı oynanmısmı oynanmamısmı görcez
doğrudur tercih meselesi benim işime jant ve yay dışında kalan ekipmanlar yaramaz kendi fikrimi söyledim sadece amacım işinize karışmak degil ve bhsettiginiz arabayı kötülemedim umarım istediginiz fiyata alırsınız:icon_tup:
ve konu acıp fikir almak istiyorsunuz nitekim paylaşıyoruz atar gider tarzı yapmaya gerek yok :icon_tup:
modifiye bir zevk ise bunu kendim yapmak isterim :icon_tup:
doğrudur tercih meselesi benim işime jant ve yay dışında kalan ekipmanlar yaramaz kendi fikrimi söyledim sadece amacım işinize karışmak degil ve bhsettiginiz arabayı kötülemedim umarım istediginiz fiyata alırsınız:icon_tup:
ve konu acıp fikir almak istiyorsunuz nitekim paylaşıyoruz atar gider tarzı yapmaya gerek yok :icon_tup:
atar gider ne haddimize herkez fıkrını sölesin ne guzel bende fıkrımı söledım sadece
imkanım olsa bende kendım yapardım modifiyemi
istemeyle olmuyo bırazda nakıt lazım :):)
Linkteki aracı 3-5 kere gördüm ben. Ayrıca sahibinide netten görmüştüm forumlarda felan. Güzel duran bir araç. Roland Garos'un en büyük eksiği gti tampon ve kanatta hazır takılı halde. En yakışan stobuda takmış. Çok fazla birşey yapmaya gerek yok. Ama ABS yok işte. Eğer büyük kazası vs.vs yoksa alınır.
aracta 2 parca boya war yapılacak su anda hıcbısey yok araca hersey yapmıs arkadas zevke göre jant degısıklıgı olabılır
hocam para senin zevk senin bak içine sinerse hayırlı olsun.
Bence alınabilir..Oynanmış bile olsa abartıya kaçmadan zevke göre yapıldıgı ortada.Temiz görünüyor.İçine sindiyse hayallerini süslüyorsa hiç düşünmeden al
Güzel bir araca benzıyor...
arkadas setını sokturunce gtcem almaya