PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Nokia X3 Hakk.

Mutu
03-04-2010, 17:11
Merhabalar mevcut telefonum perte çıkmak üzere olduğundan yeni telefonlardan nokia x3 dikkatimi çekti . Telefonda wifi , 3g gibi özellikler aramadığımdan tasarım , ses kalitesi ve dizayn olarak hoşuma gitti . Ama benim sorum almış olanlara ya da tanıdığında olanlar acaba telefonlarıyla ilgili görüşlerini belirtirler mi ?

Şimdiden teşekkürler .

Nokia X3’ün teknik özellikleri;

• Radyoda RDS desteği,
• Gelen mesajları sesli okuma,
• Nokia Söyle ve Çal: Sesle müzik çalar kontrolü,
• Tam dolu şar ile 24 saat müzik çalabilme,
• Nokia Xpress Audio ve Flash mesaj,
• Youtube menüsü,
• Symbian 9.3 İşletim Sistemi,
• 3.2 Megapiksel Kamera (Otomatik netleme, Self timer, LED flaş),
• 2.2 inç 240 x 320 piksel ekranNokia X3 İsimli Yeni Modelini Tanıttı! ( Fiyatı / Çıkış Tarihi / Resimleri / Özellikleri )
• 7.5 saat konuşma ve 380 saat bekleme,
• 16 GB MicroSD desteğine sahip,
• 96 x 49.3 x 14.1 mm,
• 103 Gram,

Resimleri

http://i39.tinypic.com/11lt0ev.jpg

http://i43.tinypic.com/2lc1or5.jpg

Mutu
03-04-2010, 21:43
Güncel 1 yılda forumdan kimse almadı mı be telefonu bir ben mi begendim hehe :)

said_
03-04-2010, 21:45
fiyatı ne kadar peki hiç bi özelliği yok bunun her ne kadar kullanmıycakda olsan satarken çok değer kaybeder ayrıca tipide pek hoş değil daha şık modeller var

Emir_b16a
03-04-2010, 21:47
daha bu gün baktım tele kız arkadaşım için gayet şık we güzel bi telefon tek problemi gözümde 200 saat bekleme süresi wermişler bnm kullandıım şekilde 1 günde biter bilemedin 2 gün

xpres music olan bütün telefonlar güzel bnce o fiyata alınıcak en güzel nokia

nokia shopta 350 tlydi

Mutu
03-04-2010, 23:29
fiyatı ne kadar peki hiç bi özelliği yok bunun her ne kadar kullanmıycakda olsan satarken çok değer kaybeder ayrıca tipide pek hoş değil daha şık modeller var

Ben telefonu alırken hiç satmayı düşünmem satmadım da şimdiye kadar telefonlarımı , kırarım yine satmam , ortalıkta düzenbaz çok :)
Fiyat 340-380 arası arkadaşın dediği gibi

daha bu gün baktım tele kız arkadaşım için gayet şık we güzel bi telefon tek problemi gözümde 200 saat bekleme süresi wermişler bnm kullandıım şekilde 1 günde biter bilemedin 2 gün

xpres music olan bütün telefonlar güzel bnce o fiyata alınıcak en güzel nokia

nokia shopta 350 tlydi

Mavisini düşündüm ben de öyle mediamarktda gezerken denk geldim telefon almayı düşünmüyordum ama telefon artık sefilleri oynuyo , almayı düşünüyorum bunun gibi sade birşey :icon_tup:

Ersin YILDIZ
03-04-2010, 23:56
bunun yerıne 5230 u tercıh ederdım ben model olarak daha hos fıyatta 380 tl onda da wifi yok madem fazla osellık ıstemıosun daha fazla tutuldu x3 e gore

Frid
03-04-2010, 23:58
tipi çok hoşmuş gerçekten

Mutu
04-04-2010, 03:47
bunun yerıne 5230 u tercıh ederdım ben model olarak daha hos fıyatta 380 tl onda da wifi yok madem fazla osellık ıstemıosun daha fazla tutuldu x3 e gore

Dokunmatik telefonları sevmiyorum :) X3ü gezerken gördüm birden ısındım öyle araştırdığım bir telefon da değil hatta ismini not almamıştım tekrar gittim öğrenmek için gelip özelliklere ve fiyata baktım uygun geldi .
Ama yine de önerim için teşekkür ederim .