Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : yine yarış yine kaza !

turbo&quattro
05-04-2010, 08:09
http://www.haberler.com/video-haber/video.asp?id=1988927

SekoLive
05-04-2010, 08:13
Ben önce yaris sandım toyota olayı

geçmiş olsn yapmamak lazım böyle şeyler...

VTec_king
05-04-2010, 08:17
geçmiş olsun..
o beyaz toyota bi yerden tanıdık geldi..

Mr.K
05-04-2010, 08:21
Telden goremiyorum ama eger hbr dogruysa honda muhtemel bastan cikqrtmis, diger arac oynuodu buna takildi sonra basladilar vsvs gibime gelior... Gecmis olsun allah sifa versin n diim

Killah
05-04-2010, 08:21
neyse iyi ki kayıp falan olmamış..

MR.TurboALİ
05-04-2010, 08:25
yaralı harici bi durum yok Allahtan.

YavuzNaz
05-04-2010, 08:35
gereksiz hareketler allahtan kayip olmamis..

B.Battal
05-04-2010, 08:35
muhabirin sorduğu soruyo bak ya "modifiyelimiydi araç modifiyelimiydi" ebe.... liydi sanane gerizekalı abartıcaklar ya olayı malzeme arıyolar. :ofk:

kazaya karışanlara geçmiş olsun

som306
05-04-2010, 08:43
ae101 değilmi o beyaz olan.Allahtan ağır bişey yok

streetracer
05-04-2010, 12:36
bayrampaşa yıldırımda bi coralla vardı ona benzettim o araçmı acaba:soru:

RıdoO
05-04-2010, 12:45
öncelıkle buyuk gecmıs olsun eqer yarısıolarsa gercekten bos iş
Fakat birşey söylicem belki duymussunuzdur cuma aksamı bizde avcılarda k.ckmece arasında tam jandarmanın orda beyaz civic ile kapısıyodk bızde megane wardı ölümüne gidiyodk resmen 170 -180 le makaslara giriyodk fakat bizim araba orjinldı soldan sağa attık kendımızı arkası bi kaydı toparlayamadık bu sefer sola doğru kayarak metrobüs bariyerine ordan bu sefer yan kayarak sağ arka kısmını sağ taraftaki yol diğer bariyere vurdk sonra butun tekerler yerınden amasörleriyle birlikte koptu yaklasık 20 25 mtre sürüklendik arabayla sonra nihayet yolun ortasında durdu apar topar çıktık arabadan Allaha bin şükür hiçbirimizde bişey yoktu bi baktım lastiğin biri 30-40 mtre ilerde diğeri metrobüs yolunda diğeri ise yan yolda o kadar kötüydiki anlatamam sonra o oynadığımız adam hiç umursamadan bastı gitti Angry ölebilirdik orda bu yuzden gercekten boş iş hiç gerek yok halen olayın sokunu atlatamadım gercekten boş iş arkadaslar

devil_berk22
05-04-2010, 13:28
verilmiş sadakası varmış Allah korumuş gerçekten

Ludacris
05-04-2010, 13:31
Ya dikkat gerekiyor 2 kendini bilmez yüzünde bütün camia suçlanıyor(lafım meclis dışı alınmasın kimse lütfen) dün de bizi bi megane sıkıştırdı yolda salak çok naparsın..

ruudvan
05-04-2010, 13:31
geçmiş olsun diyelim...

berkred
05-04-2010, 13:35
geçmiş olsun allahtan can kaybı olmamış

Can08
05-04-2010, 13:48
2-3 tane kendini bilmez bilinçsiz şekilde hız yapıyo ondan sonra modifiyeli araç sahiplerinin adı serseriye çıkıyo.........(kimse üstüne alınmasın bu forumda kimin nası araç kullandığını bilen biliyo )

Anıl E.
05-04-2010, 14:48
Çok yazık gerçekten..Allahtan ölüm haberi yok.Arabaları çok boş kişiler kullanıyor..
Neyse geçmiş olsun

Gokhan43
05-04-2010, 15:07
Ölüm olmaması sevindirici de muhabirin modifiyelimiydi vs. sorusuna hasta oldum..Dediğiniz gibi kurunun yanında yaş da yanıyor işin kötüsü :(

Cihan Çizmeci
05-04-2010, 15:12
Biçoğumuzun yaptığı bişey belki makas atmak atma bunu yapmanınde doğru bi şekli yeri zamanı var.Muhabere uyuz oldun sanki mod.suz araçlar böyle aptal aptal iş yapmıyor sanki hatta daha kötü oluyor onların yapması araçları stockken.

Kayıp olmaması sevindirici.Kazaya karışanlara geçmiş olsun.

ömerve
05-04-2010, 15:53
Çok cahil adam doldu trafik..millet birbirinin üstüne kırıyor,şaka zannediyorlar herşeyi.
Ucuz kurtulmuş eleman.

Anıl E.
05-04-2010, 16:36
Geçen günlerde de bir bayan motosikletçiyi yolda sıkıştırmışlar..İstanbulda araba kullanmak motor kullanmakta zor

Melih-Ö
05-04-2010, 16:38
Nelerolcak daha neler. Geçmiş olsun diyelim ama bu modifiye muhabbeti artık kötüye gidiyor tipik serseri damgası yemek çok kötü

ocean0636
05-04-2010, 18:21
Nelerolcak daha neler. Geçmiş olsun diyelim ama bu modifiye muhabbeti artık kötüye gidiyor tipik serseri damgası yemek çok kötü
Serseri gözüyle baksalar gene iyi, Tr'de modifiyeli arabaya binip arabanı seviyorsan direk katil gözüyle bakıyorlar maalesef.....

Xenomorph
05-04-2010, 19:24
makas kazası sakat birşey ya....

ACYV
05-04-2010, 21:36
beni en çok gıcık eden şey, benim arabayı gören gaza geliyor ve sapıtıyor. ben her ne kadar sakin dursam bile üzerime kırmayı marifet sanıyorlar. arabanın o kanadını monte edicem birgün birine ama kime denk gelicek bilemiyorum.

elpadre
05-04-2010, 21:47
eskıden atardım ölumune gıderdım ama sımdı deyıl nedenıı cunkı eskı cesaretım kalmadı korkuyrum acıkcası allahtan bır sey olmamıs cocuklara ...

zıpzıp
05-04-2010, 21:53
herkez gazcı

elpadre
05-04-2010, 21:56
herkez gazcı

dıkkat et oglum sende

TolgaEsentepe
05-04-2010, 22:00
kendim dahil sonunu düşünmeden iş yapanlara hiç üzülmem..

Sadece kazaya karışan vatandaşa yazık olmuş.. Onun dışında geçmiş olsun demek adettendir..:icon_tup:

Ome_RS
05-04-2010, 22:05
geçmiş olsun Allah korumus yine..

_sinan_
05-04-2010, 22:10
kendim dahil sonunu düşünmeden iş yapanlara hiç üzülmem..

Sadece kazaya karışan vatandaşa yazık olmuş.. Onun dışında geçmiş olsun demek adettendir..:icon_tup:

aynen ya , yemin ederim bende geçenlerde bu tarz bi kaza yaptım (allahtan ufak) sonra yanımdaki arkadaşıma ilk söylediğim şey 'hakettim böyle olması normal ben bekliyodum zaten nezaman olucak diye' oldu..

geçmiş olsun , insan gibi kullanmak en güzeli , herşeyin yeri zamanı var..

tmRR
05-04-2010, 22:18
beni en çok gıcık eden şey, benim arabayı gören gaza geliyor ve sapıtıyor. ben her ne kadar sakin dursam bile üzerime kırmayı marifet sanıyorlar. arabanın o kanadını monte edicem birgün birine ama kime denk gelicek bilemiyorum.
öncelikle kazaya karışanlara geçmiş olsun..
sende kanattan cıkarma hırsını fena para hee :D

Schumi
05-04-2010, 22:21
Benim merak ettiğim yarıştığı hondanın şöförü kazayı görmediğini söylemiş. Şimdi bu adamlar bunu hangi ara bulduda sordu. Ayrıca bu plakayı hangi ara almışlar. Çünkü EDS hariç trafiği gözleyen diğer kameraların hareketli görüntülerden heleki hızlı hareket eden araçlardan plaka okuyamıyor. Öbür adamın durumu ne olucak acaba.

ACYV

parası öyle de, arabada hamile eşim varken haysiyetsizler üzerime kırıyor, birşey de yapamıyorum o an , arabadan soğuyorum bu yüzden.

Dou

+1.

O kapışmaya çalışanlara "kanadımla arabanı alırım" demek daha doğru olur cidden :) 12.700 tl servis fiyatı ne demek o plastik kanada ya :hahaha:

ACYV
05-04-2010, 22:23
+1.

O kapışmaya çalışanlara "kanadımla arabanı alırım" demek daha doğru olur cidden :) 12.700 tl servis fiyatı ne demek o plastik kanada ya :hahaha:

orası ayrı dava zaten, 4 jant parası arabalarla pislik yapıyorlar, ezikler... Allah kimseye kaza yaşatmasın, vebali büyük bu işlerin...

Xenomorph
05-04-2010, 22:24
eskıden atardım ölumune gıderdım ama sımdı deyıl nedenıı cunkı eskı cesaretım kalmadı korkuyrum acıkcası allahtan bır sey olmamıs cocuklara ...

Bende Aynı Hallerdeyim Eskiden Cidden Düşününce Salağın Önde Gideniymişiz İyi Patlamamışız Diyorum Bazen Öyle Yolda Laylaylom Yapayım Diyorum Geriliyorum Bırakıyorum Hatta Çok Aptal Sürücü Ve Salak Bir Trafik Harici Yapmıyorum Diyebilirim

Devamlı Bakıyorum Aralara Ama 6560 Tane İhtimal Geliyor Aklıma :D Bırakıyorum Boşver Diyorum

Ciddende Gerek Yok Artık Sarmıyor Sorumluluğu Büyük Oluyor Bu Tarz Makas Kazalarının Çok Arkadaşlarımın Başına Geldi 2 Araçtan Aşağı Hasar Çok Nadir Oluyor

Kısacası Patlarsanız Dünya Ahiretide Karıştırıyorsunuz Hiç Gerek Yok Böyle Bir Riske

Yapmıyormuyum Yapıyorum Ama Böyle 200'de Çok Tatlı Sollama Sağlama Yani Akıcı Şekilde Gitmekten Öteye Geçmiyorum Geçmemde

Herşeyden Önce Hem Kendime Hem Arabama Yazık

TYPERHAKAN
05-04-2010, 22:28
bu makasçıları ALLAH ıslah etsin,insan ların canlarıyla oynuyorlar RABBİM hepimizi korusun.

Schumi
05-04-2010, 22:45
Yapmıyormuyum Yapıyorum Ama Böyle 200'de Çok Tatlı Sollama Sağlama Yani Akıcı Şekilde Gitmekten Öteye Geçmiyorum Geçmemde

Bu tatlı 200 dediğin 200 km/s değil mi ? Ha makas atmışsın ha tatlı (senin tabirinle) sollama sağlama yapmanı gerektirecek kadar araç olan bir yolda 200 km ile seyir etmişsin. Bence pekde bir farkı yok o yüzden bence gerek yok dediğin risk listesine bunuda dahil etmelisin.

tmRR
05-04-2010, 22:48
parası öyle de, arabada hamile eşim varken haysiyetsizler üzerime kırıyor, birşey de yapamıyorum o an , arabadan soğuyorum bu yüzden.
haklısın 2nci bi araba şart ;)

tmRR
05-04-2010, 22:50
+1.

o zman bi japon ata sözü edeyim (paran varsa evolutıon yoksa playstatıon) :)

crazydog
05-04-2010, 23:00
bunlar yüzünden hepimizin adı serseri ye çıkıyor. Ne desen boş herkez gazcı olmuş herkez modifiyeci olmuş vs. yazık 2 gr zevkimiz war bole mallar yüzünden ondanda mahrum kalıcaz.

.::EmrE::.
05-04-2010, 23:20
Modifiyeli miydi? Öğrenip bi tarafına ... bilgiyi.. Ulan böyle sürücüler yüzünden biz de yanıyoruz ya ben ona yanıyorum...

typeRace
05-04-2010, 23:48
trafik varken apaçilik yapıp birinin malına,canına kasteden adamlara hiç acımıyorum..yani amaç ne millet helal olsun mu diyor ,herkes ana avrat sövüyor haklı bir şekilde.. çık gece otoban a ne halin varsa gör at stresini olmadı en fazla kendine zarar verirsin..
millet kafayı yemiş,sağdan sağdan efendi bir şekilde bile gitsem egsoz sesini duyan yapışıyor arkaya.eskiden modifiyeli araçlar gazlar ederdi,şimdi ne kadar ticari,aile arabası varsa herkes bir atraksiyon peşinde.4-5 sene önce bu kadar deli yoktu trafikte.

fsunnetci
05-04-2010, 23:48
Trafikte bu kadar gazman varken bu kazaların ardı arkası kesilmez..Apache team yollarda devamlı aman dikkatli olalım..Abi arabasına kanat taktıran kendini Phantom sanıyor Allah sonumuzu hayır etsin..:o

Xenomorph
05-04-2010, 23:52
Bu tatlı 200 dediğin 200 km/s değil mi ? Ha makas atmışsın ha tatlı (senin tabirinle) sollama sağlama yapmanı gerektirecek kadar araç olan bir yolda 200 km ile seyir etmişsin. Bence pekde bir farkı yok o yüzden bence gerek yok dediğin risk listesine bunuda dahil etmelisin.

Otobanda Sol Şeritte Giden Kamyon Sollamak
Şeridi Ortalamış Giden İnsanların Yanından Geçmek
Sol Şeritte Frene Basan Korkak Acemi İnsanları Geçmek

Ve Benzerleri

Örneğinde Söyledim

Otobanda Sol Şeritte Gidiyorsam Tatlı Tatlı O Öküz'e Hissettirmeden Kaçar Geçerim Anlamında

Rakam Tamamen Mecazidir

Killah
05-04-2010, 23:52
Trafikte bu kadar gazman varken bu kazaların ardı arkası kesilmez..Apache team yollarda devamlı aman dikkatli olalım..Abi arabasına kanat taktıran kendini Phantom sanıyor Allah sonumuzu hayır etsin..:o

:hahaha::hahaha::hahaha:

Enes-x
06-04-2010, 00:00
trafik varken apaçilik yapıp birinin malına,canına kasteden adamlara hiç acımıyorum..yani amaç ne millet helal olsun mu diyor ,herkes ana avrat sövüyor haklı bir şekilde.. çık gece otoban a ne halin varsa gör at stresini olmadı en fazla kendine zarar verirsin..
millet kafayı yemiş,sağdan sağdan efendi bir şekilde bile gitsem egsoz sesini duyan yapışıyor arkaya.eskiden modifiyeli araçlar gazlar ederdi,şimdi ne kadar ticari,aile arabası varsa herkes bir atraksiyon peşinde.4-5 sene önce bu kadar deli yoktu trafikte.

Harfi harfine katılıyorum özellike son paragrafa..

D16inside
06-04-2010, 00:01
bu makasçıları ALLAH ıslah etsin,insan ların canlarıyla oynuyorlar RABBİM hepimizi korusun.

+ amin

o zman bi japon ata sözü edeyim (paran varsa evolutıon yoksa playstatıon) :)
:hahaha:

Gökhan Biraltın
06-04-2010, 00:27
trafikte bu kadar gazman varken bu kazaların ardı arkası kesilmez..apache team yollarda devamlı aman dikkatli olalım..abi arabasına kanat taktıran kendini phantom sanıyor allah sonumuzu hayır etsin..:o

+1000000000 :d :d

Schumi
06-04-2010, 00:28
Otobanda Sol Şeritte Giden Kamyon Sollamak
Şeridi Ortalamış Giden İnsanların Yanından Geçmek
Sol Şeritte Frene Basan Korkak Acemi İnsanları Geçmek

Ve Benzerleri

Örneğinde Söyledim

Otobanda Sol Şeritte Gidiyorsam Tatlı Tatlı O Öküz'e Hissettirmeden Kaçar Geçerim Anlamında

Rakam Tamamen Mecazidir

Hepimiz din kardeşiyiz şurada tatlı tatlı olmuyor işte öyle. Madem aklına milyon tane ihtimal geliyo. Adam cep telefonun düşürür yada araba içinde arı vardır ondan kaçar. Vs.vs. nasılsa sağda kimse yoktu diye tatlı tatlı geçen senin üstüne kırarsa direksiyonu. :) Allah korusun tabikide sonuçta önündeki öküz acemi yada gıcık yavaş giden bir adamın sağından tatlı geçmekte riskli. Seni konu dışı tutuyorum çünkü en azından sen kısmi bir itiraf yaptın ama şu forumda yüzlerce insan ikiyüzlülük yapıyo bunuda göz göre yapıyo ya birşey demiyorum.

Xenomorph
06-04-2010, 00:31
Hepimiz din kardeşiyiz şurada tatlı tatlı olmuyor işte öyle. Madem aklına milyon tane ihtimal geliyo. Adam cep telefonun düşürür yada araba içinde arı vardır ondan kaçar. Vs.vs. nasılsa sağda kimse yoktu diye tatlı tatlı geçen senin üstüne kırarsa direksiyonu. :) Allah korusun tabikide sonuçta önündeki öküz acemi yada gıcık yavaş giden bir adamın sağından tatlı geçmekte riskli. Seni konu dışı tutuyorum çünkü en azından sen kısmi bir itiraf yaptın ama şu forumda yüzlerce insan ikiyüzlülük yapıyo bunuda göz göre yapıyo ya birşey demiyorum.

Ben Demek İstediğimi Net Anlatabildim Sonunda :D Bazen Yanlış Anlaşılmalar Oluyor

İkiyüzlülük Olayına Gelince Örnekler Hergün Tv'de Forum'da Net'te

He Roll Yapmak İyi Birşeymi Hayır Ama En Azından Dümdüz Tuttuğunuz Bir Direksiyonla Pür Dikkat Yola Kitleniyorsunuz Geceleyin Çok Az Trafik Olan Bir Otobanda

Riskli Ama Makas Kadar Acımasız Derecede Değil

İhtimaller Derken :D İyi Bilirim Onları Koca Otobanda Çarpılcak Tek VTI Gibi :D

tunch
06-04-2010, 01:22
esas benim garibime giden yok bilmem kacinci saniyeye dikkat yok bilmem nerede makas vs. tarzindaki videolara bakinca hep ooow uff napmis super filan yazarken kaza haberlerine trafige tehlikeye atmis utanmaz vs. yazilmasi...
kaza yapinca serserilik oluyor,cana kastediliyor,hasbel kader toparlarsa patlamadan gecincede efsane oluyor...

Schumi
06-04-2010, 12:56
Ben Demek İstediğimi Net Anlatabildim Sonunda :D Bazen Yanlış Anlaşılmalar Oluyor

İkiyüzlülük Olayına Gelince Örnekler Hergün Tv'de Forum'da Net'te

He Roll Yapmak İyi Birşeymi Hayır Ama En Azından Dümdüz Tuttuğunuz Bir Direksiyonla Pür Dikkat Yola Kitleniyorsunuz Geceleyin Çok Az Trafik Olan Bir Otobanda

Riskli Ama Makas Kadar Acımasız Derecede Değil

İhtimaller Derken :D İyi Bilirim Onları Koca Otobanda Çarpılcak Tek VTI Gibi :D

Rollinglerde de gaddar cam carlar deneyen araçları ortadan yarabiliyor. :D Risk her yerde risk. He ben risk almıyormuyum. Hemde nasıl alıyorum ama sosyal mesaj vermiyorum. :)

pnrkc
06-04-2010, 15:38
dün Kazayı yapan Burak'la görüştüm zaten haberi alır almaz hastaneye gittik. kaburgaları biraz zedelenmiş.yanında oturan arkadaşının bel kısmını bariyer kesmiş ameliyata alıyorlardı.hayati tehlikeleri yok bir kaç gün sonra hastaneden taburcu olurlar.

tekrar geçmiş olsun ...

Anıl E.
06-04-2010, 16:55
Artık traktörler bile makas atmaya çalışıyor..

som306
06-04-2010, 21:59
abi kırediyi çeken,tarlayı satan evi satan alıyo bir araba veya 106 fılan.bunun sebebi bu başka bişey değil.bnm arabam daha iyi yol tutar vs. şeyler

ACYV
07-04-2010, 10:37
Az önce Kozyatağı'nda yine kaza oldu, Allah kahretsin.............

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/14343836.asp?gid=373

Dou
07-04-2010, 11:23

Burası evime 5 dk mesafede, içerenköy carrefour un karşısındaki üst geçidin orda harem minibüsleri vs. var orda zaten.

O durak çok riskliydi otobanla durak arasında hiç bir engel yok ve bir gün böyle bir şey olacağı resmen belliydi.

_sinan_
07-04-2010, 11:27

az önce bu kaza yüzünden 2dk lık yolu 45dk da geldim..

geçmiş olsun , ama o durak çok tehlikeliydi zaten , ölenlere Allah rahmet eylesin kalanlarada sabır..

ACYV
07-04-2010, 11:29
Burası evime 5 dk mesafede, içerenköy carrefour un karşısındaki üst geçidin orda harem minibüsleri vs. var orda zaten.

O durak çok riskliydi otobanla durak arasında hiç bir engel yok ve bir gün böyle bir şey olacağı resmen belliydi.

O durak yıllardır öyle durur orda ve böyle birşey olmazdı, sorun durak'da değil araba kullanan ve böyle kaza yapanlarda.

Dou
07-04-2010, 11:31
O durak yıllardır öyle durur orda ve böyle birşey olmazdı, sorun durak'da değil araba kullanan ve böyle kaza yapanlarda.

Gerçi olacağı varsa olur da, 4 şeritten sonrasını bariyerle durağın olduğu şeritten ayırsalar belki o aracı bariyer tutabilirdi.

Durağın geçtiği yol ek yol olsaydı yani.

ACYV
07-04-2010, 11:34
Gerçi olacağı varsa olur da, 4 şeritten sonrasını bariyerle durağın olduğu şeritten ayırsalar belki o aracı bariyer tutabilirdi.

Durağın geçtiği yol ek yol olsaydı yani.

O olabilir belki de, ben kazanın olduğu yerin orda 8 sene çalıştım, 1 tane öyle kaza olmadı. Türk Petrol'ün olduğu yerde bile birçok kaza olurdu ama böylesi hiç olmamıştı. Yazık oldu ölen ve yaralananlara.

SekoLive
07-04-2010, 12:23
habere yapılan bi yorum çok güzel sölemiş
ESKİDEN EHLİYET Tİ EHİL OLANA VERİLİRDİ. ŞİMDİ SÜRÜCÜ BELGESİ OLDU. PARAYI VEREN ALIYOR.

allah rahmet eylesin ölenlere :(

XSi
07-04-2010, 13:48

Harfi harfine katılıyorum özellike son paragrafa..

4-5 sene önce de bol miktarda mevcuttu emin ol.. Sadece sen o zaman araba kullanmıyordun belkide..

O zaman daha aleniydi hemde..

E5 daha ferahtı, bağdat caddesi daha genişti :)

Schumi
07-04-2010, 17:52
Hatta eskiden yolda hafif hızlandın mı peşine illa birisi takılırdı boş geçmezdi yol. Şimdi koca Avcılarda Mecidiyeköye kadar gazlasan birisi takılmıyo yeri geliyorda. Bana azaldı gibi gazlayan insan sayısı. Ama şimdi yollar daraldığından kazalar daha şiddetli oluyor haberlere düşecek kadar.

mad_max1978
07-04-2010, 18:24
şimdi bende haberlerde dinledim kozyatağındaki kazayı.nerdeyse ağlıyacaktım ya.:( yazık olmuş Allah rahmet eylesin. kendimden örnek vermek gerekirse arkamdan biri gaza gelip kaptırmış geldiğinde hemen sağa çekip yavaşlıyorum baktım olmadı durup elemanın gitmesini bekliyorum.

Buğra A.
07-04-2010, 19:18

Yargısız infaz yapmayı ne çok seviyoruz Türk milleti olarak.

Nires
07-04-2010, 19:37
allah korumuş geçmiş olsun :(

ACYV
07-04-2010, 21:59
Yargısız infaz yapmayı ne çok seviyoruz Türk milleti olarak.

Ne alaka, ben mi yargısız infaz yaptım şimdi?

ErK_aY
07-04-2010, 22:01
hergun bır kaza haberı duymaktan kötu oluyorum. araba kullanasım gelmıyor bu trafıkte. :(