Orijinalini görmek için tıklayınız : Okay-Bursa Yanlı Makaslı
sonuna kadar izlenmesi tavsiye edilir;
0lWHnda-53s
çeken arkadaşı tanımıyorum ama gayet güzel kullanmış.
Onurkk06
05-04-2010, 14:11
:)alcam yakında mct 250 mondial iyice gaza geldim şimdi
TulsaDom
05-04-2010, 14:15
kendine güvenirsin tamam da peki ya başkalarına ?
güzel kayıt
erayakar
05-04-2010, 14:24
harbiden deli motor sürüyor.fazla yaşamaz belkide ölmüştür..
türker42
05-04-2010, 14:25
eski bir video ya
eski bir video ya
yeni olduğunu düşünmüştüm,yeni takıldı gözüme.
verilmisti+eski..ama guzel..vsvsvs
tasvip etmioruz:p
Musti PoweR
05-04-2010, 15:13
en sonlarında ne gidiyo ya arabanın arasında bi kaç yer wardı burdan geçemez dediqim oralardanda geçti :D
34btr1907
05-04-2010, 15:22
çok çok iyi kullanmış ama 6dk lık video için 6 yıl komada kalmayı göze almıs
sığırın birinın direksiyonu kırmasına bakar çok sakat
tüm aralarda AA ile geçiyor :D
kendine güvenirsin tamam da peki ya başkalarına ?
güzel kayıt
katılıyorum, kimseye güven olmaz o konuda, adam oturuyor 4 teker üstünde keyfine göre aynadan görüp üstüne kırar o hızda olup neye sonuç vereceğini düşünemez.. kaza sonrası motorcu suçlu olur hızlı gitti diye..
DogukanB
05-04-2010, 15:51
özellikle iki tane yan yana giden arabanın arasından geçerken, aynaya bakmaz, aynaya bakar görmez çok sakat iş
allah akıl fikir versin
Allah sevenlerine sabır versin kardeşim ... güzel video olmuş
Cihan Çizmeci
05-04-2010, 16:37
Baya eksi bi video :) Güzel bileği var
Walla motor işinler hiç anlamam ama adam cok sağlam gitmiş helal olsun.Eski videoysa şu anda yaşamıyor olabilir :)
motorlularla iyi geçinelim arkadaşlar,sonuçta bugün varlar yarın yoklar:D ; videoya gelince;şu aralardan geçme olayına sadece zeka fakirliği diyorum o kadar,eğer acelen yoksa,motorla sadece düzde bascan...
devil_berk22
05-04-2010, 19:47
Allah akıl fikir versin ya kafası çok iyi yada delirmiş olmalı
Şu videoların benzerleri bazen Akıllı TV'de çıkıyor. O yüzden bana motor aldırmıyorlar. :(
eskiden forumlarda bu tarz videolara "yürü be koçum" vs denilirdi ben mi yanlış hatırlıyorum :D bilinçlendik galiba.yada bu nesil yaşlanıyor :D ben birincisinin olmasını tercih ederdim :D
redbaron
05-04-2010, 23:43
evt eski video bu .bunun sahibi burak abi nin bir arkadaşıydı yanlış hatırlamıorsam, bu motor bu videodan bir süre sonra patlamıştı:) ama gereksiz riskler yani otobüs arasına fln 2 tekerlek girmek mantıksız:)
edo typer
06-04-2010, 00:23
en ıısı ustunde ölmüs. ızlerken gerıldım. ne dıyelım memlekette akıllı adam kalmamıs:D
kesinlikle on numara rahatsız
en ıısı ustunde ölmüs. ızlerken gerıldım. ne dıyelım memlekette akıllı adam kalmamıs:D
kesinlikle:D
qwertynord
06-04-2010, 20:03
Bence bu adam hayatta ne istediğini bilmiyo bilse bunları yapmaz facebookta bi grupta izlemiştim bu videoyu bir iki sene önce sanırım sahibide evli barklı yaşını almış bi abimiz.. yoksa başkasıylamı karıştırıyorum???
modify34
06-04-2010, 20:14
izlerken gerildim çok iyi kullanıyo ama gereksiz böyle şeyler
FakirAli
07-04-2010, 00:42
maşallah çok harika kullanıyor ama.. o sonda trafikten giderken birisi arabanın kapısını açmasın diye dua ettim resmen..
http://www.youtube.com/watch?v=wIxb4A5vsZ8
Bende bunu sonuna kadar izlemenizi tavsiye ederim
turbo&quattro
07-04-2010, 01:15
Kirmizida bile geciyor...Cok yasamaz..
Kirmizida bile geciyor...Cok yasamaz..
Akciğer kanserinden öldü...
turbo&quattro
07-04-2010, 01:24
Akciğer kanserinden öldü...
Belkide sonunu az cok tahmin ettigi icin boyle kullaniyordu..Yoksa akilli mantikli birinin yapabilecegi hareketler degil...Allah rahmet eglesin....
M///maniac
07-04-2010, 02:09
iste bu çokk iiallah rahmet eylesin ama çok ii kullanıo ilk videdan daha profgbi geldi
Adam kesinlikle arza gidiyo
bursadalar.
8-10 kişilik bir gruplar.
pazar günleri toplanır opete gider benzinlerini alır bismillah çıkarlar otobana.
o manzara müthiş.
geçtikleri yer talan oluyor.
arka arkaya virajlara girmeler vs vs.
donanım olarak tam donanımlılar gerek kaskı maskı gerek tecrübeleri ve pilotajları.
bir ara arkadaşımda aralarındaydı çok şükür sattı ninjasını sağ salim piknik yapabilioruz.,
cok guzel ne içtiyse aynından bende istiyıyorum:)bide en sondakı trafık varken aralardan gectıgını ızlerken gozlerım sası oldu basım dondu yaaaw:)
streetracer_nos
07-04-2010, 19:41
rüzgarlar konusmak boyle bişi olsa gerek:)
DetailEF
07-04-2010, 20:26
Her gün işime gidip-gelirken 20 KM'lik yolun 12 KM'sini bu şekilde giden biri olarak problem değil diyorum başkada birşey demiyorum ahah :D
masallah masallah cok guzel bence allah kaza bela vermesın guzel adrenalın
D16inside
07-04-2010, 22:01
motordan cok korkarım iki teker kaç kişi gördüm durdugu yerde yanındaki arabaya devrildiğini aracın halini siz düşünün ama bu arkadaş aşmış artık gercekten cok tehlike cok ama cok dikkat etmek gerek.
motoru kullanan arkadaş evli sakin bir arkadaştı tanışmıştık motorcu bır arkadaşımla gıttıgımız bır ortamda bu vıdeo sanırım çekileli iki yıl falan oluyor öldüğünü duymadım eger kanserden öldü diyen arkadaş şaka yapmıosa allah rahmet eylesin
allah akıl fikir versin...
motoru kullanan arkadaş evli sakin bir arkadaştı tanışmıştık motorcu bır arkadaşımla gıttıgımız bır ortamda bu vıdeo sanırım çekileli iki yıl falan oluyor öldüğünü duymadım eger kanserden öldü diyen arkadaş şaka yapmıosa allah rahmet eylesin
Kanserden ölen ghost rider, bursalı motorcu değil.