Orijinalini görmek için tıklayınız : honda tamircisi yardımı
delsolemrah
05-04-2010, 18:33
bugun 2 servise gitim biri boch service idi aracımın o2 sensörü bozuk dedi deyiştirdi 160 tl istedi tamam deyiştir dedim araç yine saçma sapan çalışıyodu geri söktürdüm aracın ufak bi sorunu varken mafetiler benden az bilgiye sahip adam makineye bağladı iğce berbat eti aracı para falanda vermedim uyuz oldum bana önerebileceğiniz adam aklı honda tamircisi varmı vtec den anlıyan ama sadece honda tamircisi olsun biraz kılım bu konularda içime sinmesi lazım kazma usta dolu help me
overblack
05-04-2010, 18:35
arabanı makinaya bağlatacaksan.honda him isimli cihaz olan biryer bul bence.kimi özel servislerde bu cihazdan var.servislerin kullandığı bir cihaz
delsolemrah
05-04-2010, 18:39
bulsam adam aklı bi hondacı maslak tarafında tercihim
Topkapı cevizlibağda Kalus usta var. Ben Jazzı devamlı oraya götürürdüm honda servisinden çıkma yıllardır hondayla haşır neşir. Şimdi kendi özel servisi var. Sorununa çözüm bulabilir bence. Telefonun alınca yazarım isterseniz
Cimmeria
05-04-2010, 18:41
gaziosmanpaşa çiftkurtlar birol ustaya ya da radar şeref ustaya git
bazı ustaları anlayamıyorum
delsolemrah
05-04-2010, 22:27
güvendiğniz honda motor ustası varsa pm adress tel verirse sevinirim simdiden tesekürler
Cimmeria
06-04-2010, 00:23
yazdıkya yukarı gaziosmanpaşa çiftkurtlar birol usta ya da radar şeref usta
Xenomorph
06-04-2010, 00:28
Radar Honda Şeref Usta Beşyol Sanayi Florya'ya Git Zaten Polis Okulu Nerde Diye Sor Hemen Girişinde
Radar Honda Şeref Usta Beşyol Sanayi Florya'ya Git Zaten Polis Okulu Nerde Diye Sor Hemen Girişinde
+++++++++:icon_tup:
kesinlikle ;)
qwertynord
06-04-2010, 00:51
Aydın universitesi(Florya kampüsü) sırasında polis okulu girişinde zaten direk Radar Honda.sorununa gelincede kesinlikle mutlu ayrılırsın maddi, manevi, mekanik...
Emir_b16a
06-04-2010, 06:29
bulsam adam aklı bi hondacı maslak tarafında tercihim
kardeşim radar iidir de eer uzak geliosa sna maslaksanayide hemen çift kurtların arkasında ahmet usta war gt ona bi baksın 1 kısıma girerken hemen çift kurtların arka tarafı ;)
delsolemrah
06-04-2010, 08:29
emir yarın ona gidicem saol
+honda.......
stad honda var fb stadı karşısında tavsiye ederim
Emir_b16a
06-04-2010, 23:00
stad honda var fb stadı karşısında tavsiye ederim
olum şu konuyu okuda yaz :D
olum şu konuyu okuda yaz :D
okudumda yazdım olm nolduki :=)
delsolemrah
04-07-2011, 21:40
güncel yarın maslak atatürk sanayiye gidicem bana maslakta işini iyi yapan bildiğiniz honda özel servis varmı
sanko sanayide atölye özge'ye gidebilirsin;) nam-ı diğer fedo garage
1 senedir gitmedin mi? yoksa yeni bi problem mi var?
delsolemrah
04-07-2011, 22:00
1 senedir gitmedin mi? yoksa yeni bi problem mi var?
askerden geldim evet 1 senedir gitmedim :D