Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Belgelerim Dosyaları Silinmiş !ACİL!

dragonflydesing
06-04-2010, 17:07
Arkadaşlar az önce belgelerim klasörüne baktım ve şu anda ağlamaklı durumdayım :sorybom: belgelerim klasörü ne olmuşsa sıfırlanmış sadece ''müziğim'' ve ''resimlerim'' klasörü var.Çok önemli belgeler vardı arkadaşlar,pixellerim,açıcağım sitenin database'i birsürü hatıra fotoğrafları ve daha bir sürü önemli dosyalarım vardı nasıl kurtarabilirim arkadaşlar'' lütfen yardım ederseniz sevinirim.

tLq
06-04-2010, 17:44
Başlat bölümünden aradın kardeş ? belgelerim olarak değilde diğer klasörlerin adıyla

Tuner
06-04-2010, 17:55
yanlışlıkla gizlemiş olabilirmisin dosyaları bir kontrol et istersen yoksa recovery programı kullan

Boost Up
06-04-2010, 17:56
Sistem geri yükleme işe yarar mı?

Tuner
06-04-2010, 18:06
Sistem geri yükleme işe yarar mı?

mümkün :icon_tup:

StyleALP
06-04-2010, 18:09
Öncelikle Geçmiş Olsun.

Daha önceden kullandığım Piriform şirketinin ürünü olan Recuva adlı programı önericem. Taaa kaç yılındaki belgeleri bile buldu ( bazılarıda haliyle hasarlı olsada ). İşinize yarayacağına eminim. Sistem Geri Yükleme ile denemeniz faydanıza olucaktır.

türker42
06-04-2010, 18:16
recovery my files diye bir program var cclenar ile silmediysen dosyalarının %80 ini kurtabilirsin

CGTY
06-04-2010, 18:18
Apo bu ne olm ?

Pc cenabet galiba değiştir bence.

StyleALP
06-04-2010, 18:31
Dediğim gibi dosyaları siz isteyerek bile silseniz, HardDisk 'iniz onları yakmaz. Recuva ile kurtarabilirsiniz.

dragonflydesing
06-04-2010, 19:04
Önerilerinizi deniyeceğim arkadaşlar,sistemi geri yükleme ilk yaptığım işti fakat diğer dosyalar geri geldi belgelerim gelmedi,Allahtan 2. harddiske kopyalamıştım belgelerimdeki dosyaları,fakat bir iki dosya eksik.

Apo bu ne olm ?

Pc cenabet galiba değiştir bence.

Önümüzdeki ay'a pc'nin final parçalarını alıyorum,ne güzel canavar bi makina topladım diye sevinirken bu problemler çıkmaya başladı,haliyle ilk performans'ını çok düşürdü,sürekli download yapan biri olduğum için alet virüs yuvası olurdu normalde fakat 3 tane antivirüs var üzerinde ki büyük ihtimal bulamıyolar galiba,zaten son parçalarıda taktıktan sonra 2 Harddiskede köklü format atıcam,taşınabilir hdd'imin olmaması elimi kolumu bağladı biraz,inş önümüzdeki ay hallolcak bunlar,eğer düzelmesse senin dediğin yöntem :D

gökan
06-04-2010, 19:06
recuva yı nerden ındırebılırız ???

Low-Rider
06-04-2010, 19:08
Önemli belgeleri C üzerinde tutmamak lazım , en azından windows çökse diğer sürücü üzerinden kurtarılabilir

dragonflydesing
06-04-2010, 19:10
Önemli belgeleri C üzerinde tutmamak lazım , en azından windows çökse diğer sürücü üzerinden kurtarılabilir

Evet Allah'tan ben öyle yaptım fakat bi program gibi bir şey lazımki belgelerim klasörüne bir şey attığımda yada değişiklik yaptığımda diğer harddisk'teki yedeğinede aynısını kopyalasın.