Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda civic sedan 1.4 otomatık alıcaz fikirlerinizi beklıyorum
2000 model 1.4 sedan otomatık civic alıcaz fikir ve yorum beklıyorum arkadaşlar:)
2 sene kullandım aşırı hantal bi araç klıma açık falan kullanamıyorsunuz ama hiç sorunsuz bir araç diyebilirim yağ sudan başka çok nadir ufak tefek sorunlar çıkıyor...
SOMEONESPECIAL
07-04-2010, 07:53
Otomatik 1.4 almayın... Ne sedan ne HB :icon_tup:
mgnPower
07-04-2010, 08:31
HB olabilir ama sedan daha hantal kaliyor cok fazla kilo farki olmadigi halde.
Ferhat_V
07-04-2010, 11:09
şehir içi binmek için alıyosanız alın bende vardı 1,4 is otomatik çok rahat araba sedanları..
Hız amaçlı almıyoruz iş için annem için ideal diy düşündük. Kronik bir sorun yok gibide gözüküyor.
eğer aile aracı olarak almak istiyosanız euro civic falan bakın hem dolular hemde 1.6 ların otomatiklerini alırsınız. benim arkadaşımda var abs , klima , airbag , sunroof , 4 disk fren , far yükseklik ayarı , far yıkama gibi sistemleri var gayette çekişi gidişi güzel ve bagaj hacimi bizim sedanlarla aynı tek farkı ingilterede toplanması bide rover kasa olması
otomatik 1.6 ies alın hemen hemen aynı yakıyorlar ve 1.6 ies çok daha seri bir araç güvenlik paketi de varsa 10 numara olur..