Orijinalini görmek için tıklayınız : Ciğeri 5 Para Etmeyene Örnek ...
watchword
07-04-2010, 00:34
Meraba arkadaşlar . size dün başımdan geçen bi olayı anlatmak istiyorum . dün ; işten çıktım ve ders ‘ e gitmek için yola koyuldum . burda ; her yer delik , deşik . doğalgaz kazıları var . bi yolda da sağ taraf kazılmış ve bende çukurlara düşmemek için sol şeritten yavaş , yavaş gitmeye başladım . karşımdan ; 32 plaka , vw jetta geliyodu . orj farlara xenon takmış ve farların altınada led çektirmiş . beni görünce iyice kenara kaydı ve sol şerite ikimizde sığdık . kendi , kendime ; arabasına baksan apaçi dersin ama adam ne kadar iyi niyetli dedim . sonrasında devam ederken derse doğru , bi sokağa girdim . arkamdan birisi uzun xenon ‘ ları yaktı ve nerdeyse vuracak şekilde dibime kadar girdi . önce tanıdık birisi şaka yapıyo sandım . sonra biraz kenara çekildim ve bi baktım , az önceki siyah jetta . bi tarafdanda sokak bitmeye yaklaştı ve yola çıkmaya az kaldı . biraz bundan , birazda kendine gelmesi için fren ‘ e bastım çektim . tabi arkada bi sürüklenme sesi duydum . adam nerdeyse bana çarpacaktı . yol ‘ a çıkarken yanıma geldi . hiç bişi yok . tam yola çıkarken pati attırdı . bende arkasından yavaşca çıktım . yavaş ve sağdan gitmeye başladı , bende hemen ardından gidiyorum . biraz ilerledikden sonra yolun ortasından çok yavaşca gitmeye başladı . geçsem beni ortadaki refüj ‘ e ittireceğini bilerek arkasından gitmeye devam ettim . arkamdaki araçlar korna basınca , bende buna korna bastım . direk sağa kırdı ve o sırada ışıklara yakalandık ve kırmızıda durduk . ışıkdan çıktık ve tekrar sağa yanaştı , cam ‘ ı açtı . direk yanına girdim . ne fren yapıyosun lan dedi , bende sen niye uzunlar ile dibime kadar geliyosun lan dedim . durda uzunlar nası yanıyo sana gösteriyim dedi . bahsettiğim kişide , 45 yaş civarı , üniversite civarlarında gece – gündüz gezen ve üniversite ‘ li kızlara para yediren , hovarda tipli birisi . tam duracakken bi baktım yanında iri yarı , 25 yaşlarında birisi var . hızlandım biraz hemen . yanıma geldi tekrar dur lan dedi , bende ne durucam lan dedim . bak şimdi ben seni nası durduruyorum dedi ve üstüme kırmaya başladı . bende sol tarafdaki refüj ‘ e iyice yanaştım ve diğer yola geçmek için olan boşlukdan ; u çekerek yan yoldan diğer istikamet ‘ e geçtim . doğru bi abim var onun yanına gittim . ben döndükden sonrada onlar durdu ve geri geri geldiler . tabi ben o zamana kadar bastım gittim . bahsettiğim abim iş yerinde yokmuş . polis bi abim vardı . onu aradım hemen . oda nöbet ‘ den çıktığını ve hiç uğraşmadan direk 155 ‘ i aramamı söledi . ben bahsettiğim abimi bekleyip , sonrasında aramak için beklemeye başladım . bu arada bi kaç arkadaşımı ve bi kaçda abimi aradım . ardından beklediğim abim geldi ve adamları aramaya başladık . sonrasında diğer arabasını bulduk ve orda bi kaç kişiye sorduk . tanıdıkları çıktı ve numarasını aldım . adamı aradım . böle , böle dedim . jetta ‘ daki senmiydin ? ben değilim ama ben sana onu kullananı bulucam dedi ve biz beklemeye başladık . yarım saat sonra 5 tane kürt ile bulundu geldi . bizim abide , bunu tanıyomuş . kısa bi muhabbetden sonra , niye önümde fren attın dedi . az önce sana o adamı bulucam diyen adam bana niye fren attın diyo . bende sen niye uzunları yakıp , dibimden geliyosun dedim . sonrasında ; sen geçenlerde benim diğer araba varken benim önüme kırdın , bende yabancı plaka araba olunca altımda , kim olduğunu öğrenmek için böle yaptım dedi . bende nerde senin önüne kırdım dedim . 10 gün önce kyk ‘ nun orda dedi bana . bende oralarda hiç takılmam , ki kimsenin önünede kırmam , işim olmaz dedim . hatta böle bişi olursa yanlışlıkla , iner özür dilerim dedim . sonrasında üniversite ‘ nin orda oldu bu olay dedi . sonra ben yine aynı şeyleri tekrar ettim . sonra yine kyk oldu , en sonunda hatırlamıyorum yerini oldu . bende bak sen yeri bile hatırlamıyosun , çünki böle bişi hiç olmadı dedim . az önce bana yol verdiğinde adam ne kadar efendi , yol veriyo derken şimdi böle bi olay ile uğraşıyoruz dedim . ben seni az önce görmedim dedi . oysaki kafa – kafaya 15 km hız ile geçtik yan yana . görmemesi imkansız . o sırada abim ‘ de ; murat bizim kardeşimiz dedi , adam konuyu kapattı . çekip , gittiler .
Sen ne kadar doğru olursan ol . bela gelip seni buluyo . ciğeri 5 para etmez , bi tarafını kırarsın . başına aldığın belaya değmez . insan ne yapacağını şaşırıyo . ama bu olay ‘ da bi kez daha anladım , niye her zaman yerimizde sayıp , gerilediğimizi …
Edit : arkadaşlar argo kelimeler kullandığımın farkındayım . ama olay en kibarca bu şekilde anlatılabiliyo . kusura bakmayın …
Meraba arkadaşlar . size dün başımdan geçen bi olayı anlatmak istiyorum . dün ; işten çıktım ve ders ‘ e gitmek için yola koyuldum . burda ; her yer delik , deşik . doğalgaz kazıları var . bi yolda da sağ taraf kazılmış ve bende çukurlara düşmemek için sol şeritten yavaş , yavaş gitmeye başladım . karşımdan ; 32 plaka , vw jetta geliyodu . orj farlara xenon takmış ve farların altınada led çektirmiş . beni görünce iyice kenara kaydı ve sol şerite ikimizde sığdık . kendi , kendime ; arabasına baksan apaçi dersin ama adam ne kadar iyi niyetli dedim . sonrasında devam ederken derse doğru , bi sokağa girdim . arkamdan birisi uzun xenon ‘ ları yaktı ve nerdeyse vuracak şekilde dibime kadar girdi . önce tanıdık birisi şaka yapıyo sandım . sonra biraz kenara çekildim ve bi baktım , az önceki siyah jetta . bi tarafdanda sokak bitmeye yaklaştı ve yola çıkmaya az kaldı . biraz bundan , birazda kendine gelmesi için fren ‘ e bastım çektim . tabi arkada bi sürüklenme sesi duydum . adam nerdeyse bana çarpacaktı . yol ‘ a çıkarken yanıma geldi . hiç bişi yok . tam yola çıkarken pati attırdı . bende arkasından yavaşca çıktım . yavaş ve sağdan gitmeye başladı , bende hemen ardından gidiyorum . biraz ilerledikden sonra yolun ortasından çok yavaşca gitmeye başladı . geçsem beni ortadaki refüj ‘ e ittireceğini bilerek arkasından gitmeye devam ettim . arkamdaki araçlar korna basınca , bende buna korna bastım . direk sağa kırdı ve o sırada ışıklara yakalandık ve kırmızıda durduk . ışıkdan çıktık ve tekrar sağa yanaştı , cam ‘ ı açtı . direk yanına girdim . ne fren yapıyosun lan dedi , bende sen niye uzunlar ile dibime kadar geliyosun lan dedim . durda uzunlar nası yanıyo sana gösteriyim dedi . bahsettiğim kişide , 45 yaş civarı , üniversite civarlarında gece – gündüz gezen ve üniversite ‘ li kızlara para yediren , hovarda tipli birisi . tam duracakken bi baktım yanında iri yarı , 25 yaşlarında birisi var . hızlandım biraz hemen . yanıma geldi tekrar dur lan dedi , bende ne durucam lan dedim . bak şimdi ben seni nası durduruyorum dedi ve üstüme kırmaya başladı . bende sol tarafdaki refüj ‘ e iyice yanaştım ve diğer yola geçmek için olan boşlukdan ; u çekerek yan yoldan diğer istikamet ‘ e geçtim . doğru bi abim var onun yanına gittim . ben döndükden sonrada onlar durdu ve geri geri geldiler . tabi ben o zamana kadar bastım gittim . bahsettiğim abim iş yerinde yokmuş . polis bi abim vardı . onu aradım hemen . oda nöbet ‘ den çıktığını ve hiç uğraşmadan direk 155 ‘ i aramamı söledi . ben bahsettiğim abimi bekleyip , sonrasında aramak için beklemeye başladım . bu arada bi kaç arkadaşımı ve bi kaçda abimi aradım . ardından beklediğim abim geldi ve adamları aramaya başladık . sonrasında diğer arabasını bulduk ve orda bi kaç kişiye sorduk . tanıdıkları çıktı ve numarasını aldım . adamı aradım . böle , böle dedim . jetta ‘ daki senmiydin ? ben değilim ama ben sana onu kullananı bulucam dedi ve biz beklemeye başladık . yarım saat sonra 5 tane kürt ile bulundu geldi . bizim abide , bunu tanıyomuş . kısa bi muhabbetden sonra , niye önümde fren attın dedi . az önce sana o adamı bulucam diyen adam bana niye fren attın diyo . bende sen niye uzunları yakıp , dibimden geliyosun dedim . sonrasında ; sen geçenlerde benim diğer araba varken benim önüme kırdın , bende yabancı plaka araba olunca altımda , kim olduğunu öğrenmek için böle yaptım dedi . bende nerde senin önüne kırdım dedim . 10 gün önce kyk ‘ nun orda dedi bana . bende oralarda hiç takılmam , ki kimsenin önünede kırmam , işim olmaz dedim . hatta böle bişi olursa yanlışlıkla , iner özür dilerim dedim . sonrasında üniversite ‘ nin orda oldu bu olay dedi . sonra ben yine aynı şeyleri tekrar ettim . sonra yine kyk oldu , en sonunda hatırlamıyorum yerini oldu . bende bak sen yeri bile hatırlamıyosun , çünki böle bişi hiç olmadı dedim . az önce bana yol verdiğinde adam ne kadar efendi , yol veriyo derken şimdi böle bi olay ile uğraşıyoruz dedim . ben seni az önce görmedim dedi . oysaki kafa – kafaya 15 km hız ile geçtik yan yana . görmemesi imkansız . o sırada abim ‘ de ; murat bizim kardeşimiz dedi , adam konuyu kapattı . çekip , gittiler .
Sen ne kadar doğru olursan ol . bela gelip seni buluyo . ciğeri 5 para etmez , bi tarafını kırarsın . başına aldığın belaya değmez . insan ne yapacağını şaşırıyo . ama bu olay ‘ da bi kez daha anladım , niye her zaman yerimizde sayıp , gerilediğimizi …
Edit : arkadaşlar argo kelimeler kullandığımın farkındayım . ama olay en kibarca bu şekilde anlatılabiliyo . kusura bakmayın …
geçmiş olsun ama benzetmen beni çok güldürdü
geçmiş olsun olur böle vakalar türk polisi kovalar sıkma canını.
kayaakin
07-04-2010, 00:41
Konu bana dönmesin : ) cocuk bişi yazmıs. Haklısınızda
ben anlattıklarını düşündükce sinir oldum , dayanamazdım.
Simdi anlat marco paşaya derdini.
başını belaya aldığına değermiş bence!, ben coktan durup benim beyzbol sopayla dalmıştım
kim aksini söylerse yanılıyor abicim, marco paşaya anlat derdini
ahhh ahh :) insallah sende akıllanmak için bir musibetle karsılasmazsın :)
Eray Yümsel
07-04-2010, 00:44
bu hikayeden alıcağımız ders tam olarak nedir acep
Low-Rider
07-04-2010, 00:44
başını belaya aldığına değermiş bence!, ben coktan durup benim beyzbol sopayla dalmıştım
kim aksini söylerse yanılıyor abicim, marco paşaya anlat derdini
Boş işler , kimin ne olduğu belli değil.Trafikte 2dakkalık sinire değmez.
Bende çok tartışırdım eskiden trafikte , ama gerek yok zamanla anlıyor insan.
Senin sopa çektiğin adam silah çekse?
Geçmiş olsun.. bu tür insanlar çok, hangi birini ayıklıyacanki.:) Allah ıslah etsin.
bu tarz denyolar ortalıkta cok ugrasmaya kalkarsan bıtmezler ama arada sırada ınsanın canına tak etmıyor deıl
Senin sopa çektiğin adam silah çekse?+1 kesinlik'le çok doğru:icon_tup:
_muhaRRem
07-04-2010, 00:46
geçmiş olsun kardeşm..
fok balıları çok yalnız
kayaakin
07-04-2010, 00:49
bu tarz denyolar ortalıkta cok ugrasmaya kalkarsan bıtmezler ama arada sırada ınsanın canına tak etmıyor deıl
aynen öyle o tak ettiği dönemden bahsetmiştim bende yoksa hepsiyle ugrassan evin yolunu bulamazsın
Arkadaşım en güzelini yapmışsın. Ama sana şunuda söyleyeim hiçbir zaman boş gezmeyecekin ve bu adam sana uzun nasıl yakılır göstereyim dur dedirtmeyeceksin sen durduran olursan onlar senden korkar sen onlardan değil. Ha bu dediklerm doğrumu hyr tabikide. Ama karakola gisen plaka versen ne oluyo bi cacık olduğu yok. Nitekim bulaşmayayım dedm adamın birinin plakasını verdim karakola hiçbirşey yapmamışlar. Gittim adresini buldum bi benzinliğe kayıtlıymış ağır abiler aldık abileri gördük hesabımızı. Dolayısıyla türkiyede yaşıyorsan herşeyi devletten beklemeyeceksin. Ama yinede sen en iyisini yapmışsın.
gecmis olsun, bulasmamak en iyisi
S.Özeren
07-04-2010, 01:29
trafikte kimin ne olduğu belli olmaz en güzeli hiç uğraşmamak ver yolu gitsin boşver.. muhattab olmaya bile değmez , hayatında 1 kere görüceksin o adamı :)
Arkadaşım en güzelini yapmışsın. Ama sana şunuda söyleyeim hiçbir zaman boş gezmeyecekin ve bu adam sana uzun nasıl yakılır göstereyim dur dedirtmeyeceksin sen durduran olursan onlar senden korkar sen onlardan değil. Ha bu dediklerm doğrumu hyr tabikide. Ama karakola gisen plaka versen ne oluyo bi cacık olduğu yok. Nitekim bulaşmayayım dedm adamın birinin plakasını verdim karakola hiçbirşey yapmamışlar. Gittim adresini buldum bi benzinliğe kayıtlıymış ağır abiler aldık abileri gördük hesabımızı. Dolayısıyla türkiyede yaşıyorsan herşeyi devletten beklemeyeceksin. Ama yinede sen en iyisini yapmışsın.
Sen çok kurtlar vadisi seyretmişsin. Biraz arın yeşilliklere git hava al. Ferahlarsın.
Sen çok kurtlar vadisi seyretmişsin. Biraz arın yeşilliklere git hava al. Ferahlarsın.
Benim krtlar vadisiyle işim olmaz hiç tarzım olan şeyler değil. Uslubuna dikkat et tanımadğın bi insana tavsiyede bulunmak üzerine vazife olan bişey değil ha çok hava almak istiyorsan sen çık yeşilliğemi gidiyosun ne ok yiyorsan ye
Benim krtlar vadisiyle işim olmaz hiç tarzım olan şeyler değil. Uslubuna dikkat et tanımadğın bi insana tavsiyede bulunmak üzerine vazife olan bişey değil ha çok hava almak istiyorsan sen çık yeşilliğemi gidiyosun ne ok yiyorsan ye
Yaşça büyüğünüm abi tavsiyesi say...
Yaşça büyüğünüm abi tavsiyesi say...
Güzel bir uslubla söyle başımın üstünde yerin var. Bide bn orda kurtlarla murtlala alakalı olabilecek bişey demedim arkadaşın en doğruunu yaptığını söyledim ve polislern böyle bi durumda bi *** yapmadıklarını başımdan geçen bir olayda dolayısıyla işimizi kendimiz çözdüğümüzü yazdım. Nerden oraya bağladın anlamış değilim
ulasoztas1
07-04-2010, 01:50
geçmiş olsun.. 2 şeritli bir yolda solda giden broadway e selloktör çektiğim ve yol wermediğinden dolayı sağından geçtiğim için ışıklarda 3 kişi üstüme yürümüşlerdi...
böylelerine yapıcak birşey yok ilk yaptığın en doğrusuymuş dönüp uzaklaşıcaksın böylelerinden. delidir dengesizdir bir tartışmada ne yapıcağı belli olmaz.. insan hayatı bu kadar ucuz değil
Güzel bir uslubla söyle başımın üstünde yerin var. Bide bn orda kurtlarla murtlala alakalı olabilecek bişey demedim arkadaşın en doğruunu yaptığını söyledim ve polislern böyle bi durumda bi *** yapmadıklarını başımdan geçen bir olayda dolayısıyla işimizi kendimiz çözdüğümüzü yazdım. Nerden oraya bağladın anlamış değilim
Farkındaysan konuyu açan zaten zorbalıkla işi çözmeye calışan adamlara çiğeri 5 para etmez demiş sende ona boş gezmemesini ve asıl zorbalığı onun yapmasını önermişsin. hoş olmamış. eşekle eşek olacaksak insan olmamızın anlamı ne? o yüzden kurtlar vadisinden mi etkilendin dedim. asmayı kesmeyi adam önü çevirmeyi bıraktığımız zaman kalitemiz artacaktır.
Zorbaya zorbalık yaparsan ondan hiç bir farkın kalmaz.
Farkındaysan konuyu açan zaten zorbalıkla işi çözmeye calışan adamlara çiğeri 5 para etmez demiş sende ona boş gezmemesini ve asıl zorbalığı onun yapmasını önermişsin. hoş olmamış. eşekle eşek olacaksak insan olmamızın anlamı ne? o yüzden kurtlar vadisinden mi etkilendin dedim. asmayı kesmeyi adam önü çevirmeyi bıraktığımız zaman kalitemiz artacaktır.
Zorbaya zorbalık yaparsan ondan hiç bir farkın kalmaz.
Sana kesinlikle katılıyorum ama işte herşey planladığın veya istediğin gibi gelişmiyor. Sana kısaca o yaşadığım olayı anlatayım. Ataköy konaklarının ilerisinde dece saat 12 sularında köprü altında tenha olduğu için rc arabama ayar yapıyordum bi a6nın geldiğini gördüm ve rc yi kenarı yanıma çektim adam normal giderken birden üstüme kırdı rc yi ezmeye çalıştı son anda gazına bastımda bişey olmadı adam köprü üstünden döndü tekrar hızlıca önmden geçti sonra yavaş geçti yaklaşık 5 6 kere geçtikten sonra geldi yanımda durdu arka cam açıldı
ve lavuk: güzel araba kaç beygir?
beygiri boşverde hem bana hem arabaya çarpıyordunuz dedim
öndeki sürücüye aktardı bni
ddm neden böle bişey yaptın yazık günah değilmi
yoooo değil
neyse kardeşim ii akşamlar diyip döndüğümde sen bize artislikmi yapıyorsun dediler ve arabadan 4ü indi şöför bni köprünün dibine iice çekmeye çalıştı bn yaptığının gereksiz olduğunu anlatmaya çalışırken elime vurmaya başladı sonra ağır abi ya tokat atmaya çalıştı 1 2 3 yeter dedim ayar yaptığım için arka cebimde tornavida vardı çektim ve bunlara ana avrat düz gittim arkadaşları bana dalmak için hazır bekliyorlardı hemen koştular ya arkadaşımızın biraz kafası bozuk falana filan apar topar arabaya bindiler gittiler. Ama bn yediremedim ya itin biri gelecek bni tokatlamaya çalışacak. Bi *** yapsam inse teke tek dövsse kafamıda kırsa yine sesimi çıkarmam ama böyle 4e 1 çok adaletsiz oldu karakola gittim plakayı verdim evime geçtim karakolu aradım tık yok adamlarda. Sabah bende adresini buldum ziyareti iade yaptık. Şimdi ne yapsaydım bu durum karşısında.
Germanian
07-04-2010, 02:16
bi sufle wereyimmi ne böyle denyolar nede bu muhabbetler biter en güzeli allaha havale edin susmak en büyük erdemdir bırakın allahından bulsunlar elbet bigün daha denyosu çıkar onun karşısına işte o zmn hayatı biter...
bi sufle wereyimmi ne böyle denyolar nede bu muhabbetler biter en güzeli allaha havale edin susmak en büyük erdemdir bırakın allahından bulsunlar elbet bigün daha denyosu çıkar onun karşısına işte o zmn hayatı biter...
Güzel diyorsunda eline bi kaç darbe sonra suratına atılmaya çalışılan tokalardan sonra 1 diyorsun 2 diyorsun en son patlıyorsun dayak yiyeceksem yiyeyim ama hiç olmazsa 2 tanede bn patlatayım diyorsun. Yada ben öyle diyorum bilmiyorum biraz agresif bi insanım belkide ondan sabredebilene helel olsun.
Germanian
07-04-2010, 02:25
orda demişsin ki 4 kişilerdi senin elinde bi tornavida war karşındakini yedin diyelim sokuverdin biyerine elde war daha 3 ya adamın biri doluysa bi tana patlatsa hayatın söner bide bu açıdan bak istersen neyse konu uzar gider
Gerek var mıydı bu kadar uzamasına?
Bu tip ayılar her yerde var etrafınıza dikkatli bakmanız bile yeterli bu familyanın örneklerini görebilmek için. Hepsine dersini vermeye kalksak işin sonu ya mezar ya hapis.
Bahsi geçen canlı türleri için birbirimizle tartışmaya değmez.
Geçmiş olsun bu arada.
watchword
07-04-2010, 08:37
geçmiş olsun ama benzetmen beni çok güldürdü
pekde gülünecek bişi deil ama sana tarif ettiğim bire bir dediğim tip ' i anlatıyo . yaşını , başını almış ama hala piyasa ve üniversite kızları ile farklı işleri olan bi tip ...
watchword
07-04-2010, 08:43
@ tolga r ; dediğin tornavida işini yaptın diyelim . hadi diğerleride kaçtı , yada onlar bişi yapamadı . tornavida soktuğun adamda bi problem olursa ; ciğeri 5 para etmez birisi için başın hukuk ile derde girecek . en önemliside ; çektiklerine değmicek . tabi o durumda olsan bişide düşünemiceni biliyorum . ne diyelim ; allah ; böleleri ile muhattap etmesin . sanada geçmiş olsun bu arada . allah ' a şükür ; tornavida ' yı kullanmak zorunda kalmamışsın . ailene , çevrene , , bizlere , dostlarına ve en önemliside kendine böle bişi yapmamışsın ...
watchword
07-04-2010, 08:44
tüm yorum yapanlara teşekkür ederim . allah ; kimseyi böle tipler ile karşılaştırmasın ...
vites küçültüp devam edeceksin.
böyle durumlarda erkeklik ispat edilmez. çok gereksiz..
geçen yılki maltepe sonax taki olayları unutmayın..
Fatih Kavak
07-04-2010, 09:07
vites küçültüp devam edeceksin.
böyle durumlarda erkeklik ispat edilmez. çok gereksiz..
geçen yılki maltepe sonax taki olayları unutmayın..
+1 10krtr
trafikte çok oluyor bu tür olaylar.1 sene önce maltepe sahilde de buna benzer bir olay yüzünden cinayet çıkmıştı.gazetelere bile çıktı.çokta büyütmemek sinirlenmemek lazım.yoksa hergün gavga ve cinayet işlemek lazım.:)
SekoLive
07-04-2010, 09:25
yolda kimseyle tartışmamaya dikkat ediyorm tartışınca sinirlerime hakim olamayıp aşşağı inmek var sinir anı insan istemediği şeyler yapabiliyor ölen yada öldürülen taraf olmak istemem allah yol yüzünden kavga dövüş göstermesin kimseye boş işler...
Geçmiş olsun..Yolda sizinle tartışma çıkartmak isteyenler zaten serseri tiplerdir onlardan her şey beklenir.Bulaşmamak lazım
VTec_king
07-04-2010, 09:33
vti da gelirdi başıma böle saçma şeyler sunroofdan 2 orta parmağımı çıkarır uzar giderdim tabi bildiğim bi yerse, yoksa yakalanırsak kötü şeyler olabilir
Ben şünü anladım iiyiliğin karşışığı iylekten başkamıdır. Değildir ama biraz sabır ile çok şey başarırsınız. Ben denedim Allaha şükür hakkı sabrı ve tavsiyesini hayatta uyguluyanların sonu elbette her türlü kurtuluştur. Trafik hayatımızın büyük bir parçası ve bunu nir millet olarak yeniden bir beyin inşaası ile güzel hale getirebiliriz. Çocuklarımız ailemiz önemli olduğu kadar insanlarımız da önemli. İnsan insana muhtaçtır aksini düşündükçe sonuç imkansız. Sana da geçmiş olsun güzel kardeşim en güzelini yapmışsın :) Saygılar
B.Battal
07-04-2010, 10:25
Çok afedersin hayvan dolu trafikte yapacak birşey malesef ki yok hepsiyle uğraşmaya kalkarsak başımız beladan kurtulmaz. Ya sabır diyorum devam ediyorum çoğu zaman.
Geçmiş olsun.
SULTANOGLU
07-04-2010, 10:43
hemen mouse scroll la silah değiştiririm nsaılsa 100 armor ım var, sonrada bişey olursa hastaneden silahlarım alnmış bir şekilde çıkarım ama sonra save ettiğim yerden başlarım
SULTANOGLU
07-04-2010, 10:46
mantıklı bir cevap yazmam gerekirse trafikte kavga etmeyin, örnekleri mevcut zamanında bir çocuğu kendi yıkamacısına çekip öldürmedilermi yapmayın etmeyin bir anlık siniriniz için.
hemen mouse scroll la silah değiştiririm nsaılsa 100 armor ım var, sonrada bişey olursa hastaneden silahlarım alnmış bir şekilde çıkarım ama sonra save ettiğim yerden başlarımpzoaahauaha:hehe::hehe:
mantıklı bir cevap yazmam gerekirse trafikte kavga etmeyin, örnekleri mevcut zamanında bir çocuğu kendi yıkamacısına çekip öldürmedilermi yapmayın etmeyin bir anlık siniriniz için.+1 aynen Hakan eron beyaz civic sahibiydi kız arkadaşının gözleri önünde olmuştu..:(:icon_wack
Mekanı cennet olsun.
Gökhan Biraltın
07-04-2010, 10:52
kaparım camlarımı,olmam muhattap.basar giderim.
gambit49
07-04-2010, 11:01
gerek yok ugrasmaya degmez it kopuk dolu trafik senin kaybedecegim cok seyin oluyo adaminsa hic
frankurtlu
07-04-2010, 11:04
Ya böyle tipler insanı çileden çıkartıyor işte,ama sakin olup mantıklı olanı yapmak lazım,
kaptığın gibi HAYDARI kafa göz giriceksin:D:D
Gökhan Biraltın
07-04-2010, 11:09
Ya böyle tipler insanı çileden çıkartıyor işte,ama sakin olup mantıklı olanı yapmak lazım,
kaptığın gibi HAYDARI kafa göz giriceksin:D:D
sen HAYDAR çıkarttığında o 9 mm MAHMUT çıkarırsa?
işte o zaman 50 kalibrelik mandingoyu çıkartmak lazım :hahaha:
herkes sürekli bişey çıkarırsa kavga da olmaz :)
Öncelikle geçmiş olsun..
Bence bunlar altımızdaki araçlardan da kaynaklanıyor. Bende Pazar Akşam kız arkadaşlarımla gezerken aynı şey yaşandı hemen hemen. Arabayı görenler gıcık alıyor yada kız görenler anlayamadım neden olduğunu. Benim olayımda araç Winston firmasının aracıydı ve hem tehlikeli kullanıyorlardı alkollüydüler hemde kafa tutuyorlardı. Böyle zamanlarda en iyisi yapabiliorsanız onu peşinize takıp 2-3 arkadaşı arayıp onları pusuya düşürmek. Biz öyle yaptık çok da etkili oldu en azından 4 erkek 1 erkek görünce kafa tutmanın yanlış olduğunu anlıyo bu sayede :D
SekoLive
07-04-2010, 11:14
Öncelikle geçmiş olsun..
Bence bunlar altımızdaki araçlardan da kaynaklanıyor. Bende Pazar Akşam kız arkadaşlarımla gezerken aynı şey yaşandı hemen hemen. Arabayı görenler gıcık alıyor yada kız görenler anlayamadım neden olduğunu. Benim olayımda araç Winston firmasının aracıydı ve hem tehlikeli kullanıyorlardı alkollüydüler hemde kafa tutuyorlardı. Böyle zamanlarda en iyisi yapabiliorsanız onu peşinize takıp 2-3 arkadaşı arayıp onları pusuya düşürmek. Biz öyle yaptık çok da etkili oldu en azından 4 erkek 1 erkek görünce kafa tutmanın yanlış olduğunu anlıyo bu sayede :D
geçen yılda aynısını sonaxtakilerde yaptılar çok başarılı bi sistem arkadaşı öldürdüler silahla vurdular v.s. değermiydi gencecik cocugu öldürmeye?
yıne benzer konu yıne benzer yorumlar...hayatı boyunca hıc dayak yememıs(adam akıllı yalnız soyle evıre cevıre) olanlar ve dayak arsızları arabadan ınıp kafa goz dalıyor,aklı basında olanlar yoluna devam edıyor...
devil_berk22
07-04-2010, 11:22
g.olsun istanbulda adım başı bu tarz olaylarla yaşaya yaşaya alıştık artık bende ilk başta çok tepki verirdim ama artık yapacak birşey olmadığını bu eğitimle kültür seviyesiyle ancak bu kadar şöförlerin olabileceğine kendimi inandırdım ve kim ne yapmış ne etmiş umrumda değil
D16inside
07-04-2010, 11:23
geçmiş olsun.
Polisi arasanda birşey yaptıkları yok. Kendin haleltmeye kalksanda işin sonu yok. Unutmakta adama koyuyo sinir ediyo.
VTec_king
07-04-2010, 13:23
bazen diyorum al önüne yaklaş tamponuna sonra vur çıkart yoldan
deliriyorum deliriyorum!!
bazen diyorum al önüne yaklaş tamponuna sonra vur çıkart yoldan
deliriyorum deliriyorum!!
Eski kız arkadaşım ile beni takip eden birisini bu yan yollar yapılırken E5 den dışarı attım ben. Hiçte pişman değilim. Ama dokumadım bile :D
Bunun icin trafikte mümkün oldugunca sakin ve temkinli gitmekte fayda var.
deathofacar
07-04-2010, 13:33
rahmetli Atatürk ün türk milletine son nefesine kadar kazandırmaya çalıştığı şey medeniyetti. ömrü vefa etmedi. şapka devrimi diye bir devrim yapıldı bu ülkede. herhalde dünyada ikinci bir örneği yoktur. medeniyet yok bizim insanımızda. asıl mesele bu.
ocean0636
07-04-2010, 14:04
rahmetli Atatürk ün türk milletine son nefesine kadar kazandırmaya çalıştığı şey medeniyetti. ömrü vefa etmedi. şapka devrimi diye bir devrim yapıldı bu ülkede. herhalde dünyada ikinci bir örneği yoktur. medeniyet yok bizim insanımızda. asıl mesele bu.
:icon_tup:
geçmiş olsun oluyor olmuyor değil malesef memlekette denyo çok benim bu tarz şeyler başıma geldiğimde camımı açıyorum kusura bakma abi sen haklısın diyorum devam baktım uzatıyo bende o zaman uzayıp gidiyorum...
firat_07
07-04-2010, 14:44
geçmiş olsun hocam parayı bulan krolar ne *** yiyecegini şaşırıyolar işte
ahmet3425
07-04-2010, 15:04
gecmis olsun bu tarz adamlarla trafikte cokca karsılasıyoruz 2 kez cok sinir olmustum 2 sindede sinirimi giderdim derslerini aldılar bi daha trafikte magandalık yapabileceklerini zannaetmiyorum:D
ıspartada 3 sene yaşadım hiç böyle birşey başıma gelmedi her hanzoyla muhatap olmadıgımdan sanırım,
sanada büyük geçmiş olsun ;)
işin ilginç yanıda o abiler hep birbirlerinin tanıdıkları çıkıyorlar :D :D
StyleALP
07-04-2010, 15:18
Bu tür şerefsizler olduğu sürece Türkiye iyice geriliyor. Apaçisi, mahosu hep burada. Sizinde dediğiniz gibi beladan uzak dursanız bile gelip buluyor. Önemli olan mümkün olduğunca uzak durmak, zamanı geldiğinide haddini bildirmek.
Geçmiş Olsun.
PROMINENT
07-04-2010, 15:28
unili kızlara çok para yedirmeye değmez dio
M///maniac
07-04-2010, 15:57
geçmiş olsn 5 kisi bi kisiye gleip kendini delikanlı sanan tipler bunlar bu denyoları MALESEF HAYATIMIZDAN SİLEMİORZ....
Jön Türk
07-04-2010, 16:09
Hiç haberimiz yok.
Geçmiş olsun.
Öyle tipler Burdur'da çok nedense...
olcay_bora
07-04-2010, 16:26
milletle ugraşılmıo be
Ahmetfikri
07-04-2010, 17:56
hiç uğraşmamak lazım böle itlere bi laf vardır ite dalaşcağına çalıyı dolaş
dün babamın bi arkadaşını sokak ortasında öldürmüşler milletin şuuru iice kayboldu
frankurtlu
07-04-2010, 21:09
farkındaysan ben biraz makaraya aldım,ama yok illa çıkartıcak bişey gerekirse onuda yaparız :cool:
ne olursa ol bela seni buluyor buna kesinlikle katılıyorum.
Boost Up
07-04-2010, 21:15
Gerek var mıydı bu kadar uzamasına?
Bu tip ayılar her yerde var etrafınıza dikkatli bakmanız bile yeterli bu familyanın örneklerini görebilmek için. Hepsine dersini vermeye kalksak işin sonu ya mezar ya hapis.
Bahsi geçen canlı türleri için birbirimizle tartışmaya değmez.
Geçmiş olsun bu arada.
Hatta o ayılardan bu sitede illaki vardır, her yerde var...
Bold lu kısma da +1 diyorum:).
öle denyo çok trafikte özellikle taksiciler ve minibüsçüler dayağı hakediyor
watchword
07-04-2010, 23:33
ıspartada 3 sene yaşadım hiç böyle birşey başıma gelmedi her hanzoyla muhatap olmadıgımdan sanırım,
sanada büyük geçmiş olsun ;)
işin ilginç yanıda o abiler hep birbirlerinin tanıdıkları çıkıyorlar :D :D
bu bölgeyi hemen hemen bilirsin , ısparta ' da yaşamışsan . küçük şehir olduğu için , hemen hemen herkes birbirini tanıyo . adamın simasını ve takıldığı yerlerde aracını görmesem , elimle koymuş gibide bulamazdım zaten ...
watchword
07-04-2010, 23:34
unili kızlara çok para yedirmeye değmez dio
??? .......
watchword
07-04-2010, 23:35
Hiç haberimiz yok.
Geçmiş olsun.
Öyle tipler Burdur'da çok nedense...
saol kardeşim . birden bire olan bi olay olduğu ve dediğim gibi değersiz bi nitelik taşıdığı için çok fazla kişiye haber vermek ve onlarında başını belaya sokmak istemedim . dediğim tip ' den biraz bahsetsem , üni tarafında takıldığı için kesinlike bilirsin zaten ...
bu bölgeyi hemen hemen bilirsin , ısparta ' da yaşamışsan . küçük şehir olduğu için , hemen hemen herkes birbirini tanıyo . adamın simasını ve takıldığı yerlerde aracını görmesem , elimle koymuş gibide bulamazdım zaten ...
doğrudur :icon_tup:
Jön Türk
09-04-2010, 21:09
saol kardeşim . birden bire olan bi olay olduğu ve dediğim gibi değersiz bi nitelik taşıdığı için çok fazla kişiye haber vermek ve onlarında başını belaya sokmak istemedim . dediğim tip ' den biraz bahsetsem , üni tarafında takıldığı için kesinlike bilirsin zaten ...
Kesin bilirim.
Çıkış saatlerinde Üniversite-KYK arasında km yapan tiplerdendir.
cok geçmiş olsun kardeşim...
+763 aynen katılıyorum hiç birşeyin ayarını bilmeyen bir milletiz...
alkolün,eğlencenin,araba kullanmanın...asıp kesmeyi millete magandalık yapmayı
erkeklik kuralı olarak gören magandalarımız var olduğu sürece bu problemlerle
karşılaşmaya devam ederiz....
Murat'cığım geçmiş olsun , aynı şeyleri bende yazacağım , ne yazık ki bu tiplerden çok var, hele ki şu üniversitelerin olduğu küçük şehirlerde fazlasıyla... Ben normalde de trafikte de kavga etmeyi istemeyen , sevmeyen bir adamımdır. Herşeyi konuşarak çözme taraftarıyımdır çünkü mantıklı düşündüğünde bütün kavgalar , tartışmalar mantıksızdır , bir anlık bir sinirdir sadece. Ama arabamda da iş yerimde de evimde de silah bulunduruyorum , cahil birisi değilim ve sabretmeyi çok daha fazla öğrendim bu şekilde. Bunun bilincinde olduğum için Allah'a şükür ki hiç kullanma gereği duymadım , Allah göstermesin hiçbir zaman da duymam inşallah. Taşıma sebebim de zaten kavga vs için değildir , hırlısı var hırsızı var ne olur olmaz , korkutmak amaçlı , yoksa onlar için bile kendimi yakmam , ailemi yakmam.
Sabırlı olursak sonunda selameti buluruz zaten , kimseye sabırdan zarar gelmez. Allah bir daha yaşatmasın inşallah.