Orijinalini görmek için tıklayınız : AÖF - Açık Ögretim
Açık ögretime girmek istiyorum bu sene öss sinav başvuru tarihleri vs. nedir arkdaslar etrafimda hiç lisede olan kimse yok soramiormda.
Sinava başvurulari tarihi dişinda yapilmasi gerekler nelerdir mesela ?
Tecrubeli arkdaslar illaki vardir aramizda :)
CasabLanca
07-04-2010, 01:45
:D:D başkan sen biraz geç kaldın sınav bu hafta ahahahahaha
:D:D başkan sen biraz geç kaldın sınav bu hafta ahahahahaha
bnm hiç kaydim yok yani sifirdan başliycam için sordum.ilk tabi össye girmem lgzm :)
össdemi bu hafta :D
bnm hiç kaydim yok yani sifirdan başliycam için sordum.ilk tabi össye girmem lgzm :)
össdemi bu hafta :D
ÖSS başvuruları çok önce bitti seneye kaldı senink. Bu hafta sonuda ÖSS sınavı var zaten demek istemiş arkadaş. Sen seneye eylülden itibaren www.osym.gov.tr yi takip etmelisin.
ÖSS başvuruları çok önce bitti seneye kaldı senink. Bu hafta sonuda ÖSS sınavı var zaten demek istemiş arkadaş. Sen seneye eylülden itibaren www.osym.gov.tr yi takip etmelisin.
tesekkurler :)
konu silebilir artk seneye acarm konuyu tekrar :D
össye ne oldu sistem mi değişti yine?
eskiden haziran 15-19 olurdu hep
hey gidi hey :)
ygs sınavı 11 nisan, LYS-1 (Matematik-Geometri), LYS-5 (Yabancı Dil) 19 Haziran, LYS-4 (Sosyal Bilimler) 20 Haziran, LYS-3 (Edebiyat-Coğrafya) 26 Haziran, LYS-2 (Fen Bilimleri) 27 Haziran
CasabLanca
07-04-2010, 04:56
şu sınavların bölünmüş olması en çok gece klüplerinin işine yaradı :D öss party diye birden çok parti yapabilecekler hahahaha :D:D
erkin006
07-04-2010, 07:03
girmesi en kolay bitirmesi en zor okul onuda bil yani...
girmesi en kolay bitirmesi en zor okul onuda bil yani...
Erkin +1 diyorum :)