Orijinalini görmek için tıklayınız : kozyatağı / kaza...
8.000rpm
07-04-2010, 12:29
http://www.milliyet.com.tr/kozyatagi-nda-otomobil-duraga-daldi-3-olu/turkiye/sondakika/07.04.2010/1221803/default.htm
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=50983&page=6
KA®ANLIK
07-04-2010, 12:41
çok kötü çoookk..
çok süratliymiş araba söylenene göre.
E5 de seyreden her araba süratli sonuçta..
Esas dangozluk E5 çevre yoluna durak koyan belediye de!!!
E5 de seyreden her araba süratli sonuçta..
Esas dangozluk E5 çevre yoluna durak koyan belediye de!!!
bostancı istikameti karfur durağı, normal böyle bi olay yaşanması tam baglantı yolların birleştiği biyerde, otobusler minibüsler bi anda duruyor arabaların tam hızlanma yerinde böyle bi olayıon yaşanması kaçanılmazdı.. buna benzer bi otobus duragıda bi sonraki ptt hastanesi durağı orası tam intihar noktası cep filanda yok direk e5 kenarında duruyorsun. bide bu metro ve metrobus ayagına otobusler için cepleri kapattılar emniyet şeridinden biniliyor.
Allah rahmet eylensin..
Yazık , ölenlere Allah rahmet eylesin.:(
VTec_king
07-04-2010, 13:19
Çok kötü yaw o durakda ben dahil bi çok kişi beklemişizdir
Allah Rahmet Eylesin :(
devil_berk22
07-04-2010, 13:23
Allah rahmet eylesin mercedes paramparça olduğuna göre aşırı derece hızlı olduğu çok belli
uff yaa dıcek bırsey bulamıyrum yazık olmus
Eyup Duygun
07-04-2010, 13:55
gercekden cok kotu olmus yakınlarından gecdm fenaydı yahu gökininde dedıgı gıbı yol kenarında durak olursa boyle olur.mınıbus kafayı bı cıkarıyor e-5 tek serıt adamın umrunda deglkı herkesı 1.5tl goruyo zaten
Çok kötü olmuş.resımler bile korkunc yasaması dahada korkunc. allah rahmet eylesin.
yine orada bir durak oldugu belli üst geçit var
Allah rahmet eylesin
ahmet3425
07-04-2010, 15:26
cocugun gozleri onunde annesi arabanın altında sıkısmıs diğer 2 adamın durumundan haberi bile yok belki
bazen cok sıkıntım var ne olcak boyle diyorum ama beterin beteri var allah sabır versin ben o cocugun yerinde olsam kafayı sıyırırdım heralde:S
allah rahmet eylesin gerçektende çok kötü olmuş...
Jam da Joker
07-04-2010, 16:07
Hayatta bir insanın başına gelebilecek belkide en kötü durumlardan birisi..
Allah kimsenin başına böyle birşey vermesin resmen yüreğim yandı o çocuğun camdan annesine baktığını görünce.. Oda istemezdi bu durumlara düşmek oranın asfaltı rezil durumda hiç tutmuyor. Bizim evden 1 önceki durak bende sabah 12 gibi ordan geçiyordum 2 saatte gelebildim eve çok ambulans geçip gidiyordu üstüne radyoda söyleyince 3 ölü 2 ağır yaralı diye çok üzüldüm..
Allah o çocuğa sabır versin vijdanını rahatlatması için kuvvet versin
Ölenlerin yakınlarınada sabır versin acılarını hafifletsin kaç tane aileye ateş düştü çok üzücü
Ölenlere Allahtan rahmet diliyorum mekanları cennet olur inşallah
by_hayali
07-04-2010, 16:10
olaydan 1-2 saat önce servisten iniyorum orda, biraz daha erken saatte olsaydı kaza felaket olurdu :(
S.Özeren
07-04-2010, 16:15
allah rahmet eylesin yazık gerçekten
Yiğit Ş.
07-04-2010, 16:33
e5 üstünde cepsiz durak olduğu sürece dha çok böle sıkıntılar görürüz. saçmalık. Allah rahmet eylesin..
cokk kotuu bı durumm tam onumuzde oldu sabah maltepe ye dogru seyrederken cok uzuldum :( allah rahmet eylesın
arkadaşlar aziz benim yakın arkadaşım basın da yer aldıgı gibi 21 yaşında değil 18 yaşında annesini küçükyalı ya bırakmak için sabah sınavı erken bitirip çıktı o kadar sınav var öğleden sonra kal dedik dinlemedi annemi bırakıp gelicem dedi ailesi perişan kuzenide geçen yıl 2 kişinin ölümüne sebep olmaktan 15 yıl hapis cezası aldı aziz i hastanede göstermediler ama durumu iyi sadece belinde bir sorun var ama annesinin hayatını kaybettiğinden haberi yok sölenmicekte yarın annesi ikindi namazıyla toprağa verilecek diğer hayatını kaybedenlerin ailelere baş sağlığı ve yaralılara acil şifa lar olayda aziz in abisine anlattığı yan yoldan girdikten hemen sonra minibüs ün sağ şeride bir an da geçmesiyle aziz in panik lemesi kaldırıma araç vurup havalanıyor o sırada ordaki 2 yaya yı alıp köprünün ayaklarının oraya vuruyor ordan araç sekip yola çıkıyor tekrar ordada minibüse vurup ters dönüyor
SekoLive
07-04-2010, 17:59
arkadaşlar aziz benim yakın arkadaşım basın da yer aldıgı gibi 21 yaşında değil 18 yaşında annesini küçükyalı ya bırakmak için sabah sınavı erken bitirip çıktı o kadar sınav var öğleden sonra kal dedik dinlemedi annemi bırakıp gelicem dedi ailesi perişan kuzenide geçen yıl 2 kişinin ölümüne sebep olmaktan 15 yıl hapis cezası aldı aziz i hastanede göstermediler ama durumu iyi sadece belinde bir sorun var ama annesinin hayatını kaybettiğinden haberi yok sölenmicekte yarın annesi ikindi namazıyla toprağa verilecek diğer hayatını kaybedenlerin ailelere baş sağlığı ve yaralılara acil şifa lar olayda aziz in abisine anlattığı yan yoldan girdikten hemen sonra minibüs ün sağ şeride bir an da geçmesiyle aziz in panik lemesi kaldırıma araç vurup havalanıyor o sırada ordaki 2 yaya yı alıp köprünün ayaklarının oraya vuruyor ordan araç sekip yola çıkıyor tekrar ordada minibüse vurup ters dönüyor
zor iş zor allah sabır versin :(
SerkanKurt
07-04-2010, 18:03
Çok kötü bir durum Allah sabır versin.
KuBilaYY
07-04-2010, 18:22
şimdi tv de veriyolar çok kötüüüüü :(
Şimdi TV'de veriyorlar. Çok aşırı hız bu saatte nasıl bu hızı yaptı felan diye geçti. Ayrıca 3 yayanın öldüğünü söylüyor. 2 diye geçmişti ilk başta.
allah rahmet eylesin çok kötü olmuş
bugra_0101
07-04-2010, 18:41
Allah rahmet eylesin
ölenlere allah rahmet eylesin o yol zaten hızlı bır yol arbanın durumundanda belli
aziz ehliyeti daha bu hafta almıştı onun verdiği bir kullanış vardı üzerinde bir heyecanla sürüyordu hep dedik ama dinletemedik yapma etme diye aldırmadı hiç yazık oldu çok temiz kimseyi incitmicek kırmıcak bir insandı ölenlerin ailelerinin tekrar başı sağolsun
Yiğit Ş.
07-04-2010, 19:01
yazık günah ya. çocuğun hayatı söndü. Allah sabır versin tekrar. aklıma geldikçe kötü oluyorum.
Ben de haberlerde izledim.
TVler abartıyor diyoruz da S kasa bir mercedesin o hale gelmesi icin gercekten hızlı olması lazım...
Yolun durumu, duragın yeri vs kötü olabilir ama yüksek sürat olmasa bu derece icleracısı bir durum olmazdı.
Cocuk zaten annesini kaybederek en büyük acıyı tatmıs tamam ona üzülüyosunuz da duraktaki insanların ne sucu vardı, elinde simit otobüs bekleyen garibanın?
TVler abartıyor diyoruz da S kasa bir mercedesin o hale gelmesi icin gercekten hızlı olması lazım...
Yolun durumu, duragın yeri vs kötü olabilir ama yüksek sürat olmasa bu derece icleracısı bir durum olmazdı.
Cocuk zaten annesini kaybederek en büyük acıyı tatmıs tamam ona üzülüyosunuz da duraktaki insanların ne sucu vardı, elinde simit otobüs bekleyen garibanın?
150 km yle gerçekleşiyor kaza tabiki aziz i suçsuz kimse diyemez baştan aşağı suçlu o kadar sürat e gerek yoktu ancak bu minibüs lerin yaptığı 1-2-3 değil bir anda yola atlamalar nasıl olsa geçemez die milletin üzerine kırmalar hele ki e-5 gibi hızla trafigi akan bir yerde yan yol girişinde bir anda minibüslerin önüne atlaması kabul edilir bişide değil orda bekliyen insanlrın tabiki suçu yok sorumsuzluk aziz de araçta can taşıyorsun o kadar insanın kullandığı işlek bir yolda o kadar yüksek bir hız affedilcek tarafı yok
Buğra A.
07-04-2010, 19:23
Allah rahmet eğlesin.Aziz'i tanımazdım da abisi İsa'yı az çok biliyorum,tanıyorum.Üzüldüm.
Minibüsler konusunda haklısın, savunulacak bir tarafları da yok cogu hayvan zaten...
Ama 150km cok ciddi bir sürat o yogunlugun oldugu saatlerde...
Neyse olan olmus, birsürü ocak söndü yazık oldu.
Herkes dikkat etsin, gaza basarken bir kez daha düsünsün.
Gercekten telafisi yok.
basarken herkes 1 kere daha düşünmeli şehirde kovboy gibi ordan oraya makas atmalar hız yapmak marifette değil hem kendi canın hem diğer insanların canını tehlikeye atıyorsun hele ki öle bir trafikte yakın arkadaşım olmasına rağmen böyle konuşuyorum ama ona çok dedik dinletemedik allah kimseye böyle acı ve vebal vermesin
Sol şeritte trafik varken sağdan 150 ile kapatmak bile bile ladestir, hızı geçtim orada 60 ile bile geçse, durağın önüne minibüsün-otobüsün ya da bilimum toplu taşıma aracının manevra yapabileceği akılda bulundurulması gerekir. Sonuçta durak önü. Sol şerit olsa yine anlarım minibüs kırmış derim.
Olayın başka bir boyutu, 1 haftalık ehliyet sahibi birisine s serisini vermek kumara eşdeğerdir. Araç ağır olsa da acemi birisine fazla güçlü kaçar, araç son derece güvenli olsa da bu güven hissi sürücüsüne gereğinden "fazla" güven verdirir. Fazla güven = kazadır özellikle acemi birisi için. Bu yaşlarda bu tip araçları kullanmış biri olarak söylüyorum, aynı hisleri bizde yaşadık çünkü.
Bir şey de diyemiyorsun, yarın lastiğin patlar bir benzeri başına gelir diye. Ben ehliyetim yokken büyük kaza geçirmiştim çok şükür yanımdakine ve karşı tarafa bir şey olmadı, ama bana büyük ders oldu ;) Kamikazeciydi lakabım gerçekten kamikaze gibi kaza yaptım aklım başıma geldi.
Allah kimseye böyle ders vermesin.
çok zor
Allah yardımcıları olsun
Allah rahmet eylesin
Sol şeritte trafik varken sağdan 150 ile kapatmak bile bile ladestir, hızı geçtim orada 60 ile bile geçse, durağın önüne minibüsün-otobüsün ya da bilimum toplu taşıma aracının manevra yapabileceği akılda bulundurulması gerekir. Sonuçta durak önü. Sol şerit olsa yine anlarım minibüs kırmış derim.
Olayın başka bir boyutu, 1 haftalık ehliyet sahibi birisine s serisini vermek kumara eşdeğerdir. Araç ağır olsa da acemi birisine fazla güçlü kaçar, araç son derece güvenli olsa da bu güven hissi sürücüsüne gereğinden "fazla" güven verdirir. Fazla güven = kazadır özellikle acemi birisi için.
Bir şey de diyemiyorsun, yarın lastiğin patlar bir benzeri başına gelir diye. Ben ehliyetim yokken büyük kaza geçirmiştim çok şükür yanımdakine ve karşı tarafa bir şey olmadı, ama bana büyük ders oldu ;)
Allah kimseye böyle ders vermesin.
yok araç sahibi sadece ehliyeti yeni aldı s serisinden önce zaten 3.16i ve şuan astra sı vardı zaten rize li arkadaş çok daha önceden beri kullanıyor ama yaptıgı tek hata ehliyetin verdiği o özgüveni fazlasıyla üzerinde taşımak hata tamamen aziz de yapılmamsı gereken bir hız yaptı gereksizdi öle bir yol için sadece fazlasıyla özgüven bunlara sebep
yok araç sahibi sadece ehliyeti yeni aldı s serisinden önce zaten 3.16i ve şuan astra sı vardı zaten rize li arkadaş çok daha önceden beri kullanıyor ama yaptıgı tek hata ehliyetin verdiği o özgüveni fazlasıyla üzerinde taşımak hata tamamen aziz de yapılmamsı gereken bir hız yaptı gereksizdi öle bir yol için sadece fazlasıyla özgüven bunlara sebep
Ehliyeti almadan önce ne kadar tecrübe sahibi olabilir ki? Ben 14 yaşındayken araba kullanmaya başladım (trafikte) 16 yaşına kadar civic 1.4 is manuelim vardı, sonra subarum oldu ve ailemdeki arabaları kaçırabiliyordum rahatlıkla ama 17 yaşında büyük kaza geçirdim. Baktığın zaman ehliyetsiz 3 senedir araba kullanıyor oluyorum, şimdi ben tecrübeli mi oluyordum o yaşlarda??? Bence hayır.
Neyse olmuşla ölmüşe çare yok görüyoruz ki, güvenin kaza yapma ihtimalini arttırdığında hem fikiriz zaten.
fena kaza olmus o merso o hale geldıyse bn devamını gormek ıstemıyorum..allah rahmet eylesin.
Ehliyeti almadan önce ne kadar tecrübe sahibi olabilir ki? Ben 14 yaşındayken araba kullanmaya başladım (trafikte) 16 yaşına kadar civic 1.4 is manuelim vardı, sonra subarum oldu ve ailemdeki arabaları kaçırabiliyordum rahatlıkla ama 17 yaşında büyük kaza geçirdim. Baktığın zaman ehliyetsiz 3 senedir araba kullanıyor oluyorum, şimdi ben tecrübeli mi oluyordum o yaşlarda???
Neyse olmuşla ölmüşe çare yok görüyoruz ki, güvenin kaza yapma ihtimalini arttırdığında hem fikiriz zaten.
tabiki güven en baş nedeni sende haklısın ara sokaklarda dolanmakla 2 git gel yapmakla polis çevirmesine grcem die tedirgin olmakla tecrübe olmuyor bunu kendim bile yaşadım genede yapılmaması gereken bir hız ve olmaması gereken bir kazanın söndürdüğü yaşamlar güvenin verdiği apaçık bir sorumsuzluk ölenlerin ailelerinin başısağolsun
TolgaEsentepe
07-04-2010, 20:05
Allah başa vermesin çok zor bir durum.. Hem canını kanını kendi ellerinle öldürüyorsun hemde hiç tanımadığın masum iki insanı.. Heralde taşınması en zor yüklerden.. yaşamının sonuna kadar vicdan azabı.. Ölenlere Allah rahmet eylesin...
MR.TurboALİ
07-04-2010, 21:40
ölenlere Allah rahmet yakınlarına sabır versin.
çok kötü bi kaza.ölenlere allah rahmet eylesin
Kazaya sebebiyet veren hernekadar minibüs olsa bile orada o hızın olması büyük bir hata. Çocuk tecrübesizliğinin kurbanı olmuş. Çok üzücü, annesine mi yansın diğerlerine mi yansın işi çok zor. Ancak bu durumdan herkesin ders çıkarması lazım. Uygunsuz yerde uygunsuz hareketlerde bulunmamak gerekiyor. Allah kimseye yaşatmasın böyle şeyleri.
allah sabır versin herkese, gençken insan ne yaptığını bilemiyor iş trafikte ölüm kalım meselesi olsa bile.
oraya 2. köprü yolundan gelip o trafikte o hızda durağın olduğu yere yakın gitmek o yolu bilmemektir orda neredeyse sağ şeride atlıyor otobüs minibüsler mümkün olduğunca uzak durmaya çalışırım oradan. 150 km yağışlı bir hava ve trafik için gerçekten çok tehlikeli. olan olmuş diyecek birşey yok, inşallah daha başka sıkıntılar olmaz bundan sonra yok yere insanlar ölmez. dikkat etmek lazım...
Çok zor bir durum Allah sabır versin..
Ölenlerede rahmet eylesin..
ilkay325i
07-04-2010, 22:51
Allah Rahmet Eylesin :( Çok Üzüldüm.
Kaza anında oradaydım. Araç benim 300 metre ilerimdeydi çok kötüydü yolun ıslaklığı ve süratin azizliğine uğradı. Çektim aracı indim koştum ama herşey anlık olmuştu ölen insanları sağ kurtarma şansı yoktu :(
1 hafta önce o duraktan bi arkımı almıstım oldukca kalabalık bi durak Allahtan daha kötü sanuclanmamıs.
gerci daha ne kadar kötü olurdu diye söylemeden edemiyo insan :S
1 hafta önce o duraktan bi arkımı almıstım oldukca kalabalık bi durak Allahtan daha kötü sanuclanmamıs.
gerci daha ne kadar kötü olurdu diye söylemeden edemiyo insan :S
Kaza anında durak baya doluydu kaldırımın önünden 2 kişiyi aldı direğe vurdu. Hala sanki filmmiş gibi geliyor bana. Durağa girseydi bu kaza da en az 10 can giderdi diyorum. Ama çok üzüldüm hele adamın teki direkte paramparça kaldı. Çok acı bir durum şahsen o an şöföre hiç üzülmedim. Durakta bekleyen adamın ne suçu vardı diyorum.
Herkes şöförün yaşadığı durum için yorum yapmış hiç üzülmüyorum ömür boyunca annesinin ölümüne sebep olduğu için acısını çekecek ama o duraktaki 2 adam??? Belki evde bekleyen 5 tane çocuğu vardı? Belki hastaydılar belki belki belki...
Çok üzücü çooook.
Yazık , ölenlere Allah rahmet eylesin.
slhdmr34
07-04-2010, 23:41
Herkes şöförün yaşadığı durum için yorum yapmış hiç üzülmüyorum ömür boyunca annesinin ölümüne sebep olduğu için acısını çekecek ama o duraktaki 2 adam??? Belki evde bekleyen 5 tane çocuğu vardı? Belki hastaydılar belki belki belki...
Çok üzücü çooook.
gercekten masum insanlara yazık. Anne ve 2 adamın ne gunahı vardı? Ölüme bahane çok ama bahane durumunda olmamak lazım. biraz daha az basalım arkadaslar su gaza... Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabır ihsan etsin...
E5 te hız sınırı avrupa yakasında 70 km/h anadolu yakasında 90km/h (metrobuslu yol olması nedenıyle genıslık3 mt oldu)
Lütfen hız sınırına uyun ve emniyet kemerinizi kontağı cevirmeden takın ...