Orijinalini görmek için tıklayınız : Köpek sorunsalı
Beyler bi cinsi bilen varmı?
Sadece 2 foto var elimde. Almanyada rehpincher diyolarmış:icon_wack Ama türkçe olarak ne diyorlar acaba hangi cins olduğunu öğrenemedim:soru:
http://i1004.hizliresim.com/2010/4/8/265.jpg
http://i1004.hizliresim.com/2010/4/8/282.jpg
kayaakin
08-04-2010, 00:01
Chihuahua olması lazım ,cok emin değilim
hatta bi filmleri vardı bunların enson macera 2 köpekcan
Chihuahua olması lazım
hatta bi filmleri vardı bunların enson macera 2 köpekcanChivava'mı:icon_wack
kayaakin
08-04-2010, 00:02
Chivava'mı:icon_wack
okunusu öle evet..
okunusu öle evet..benzerlik var ama chivava değil sanırım
:beuj:
Emir_b16a
08-04-2010, 00:06
dobermanın küçüü şivavanın büyüğü de per shopa o anlar heralde :D
köpek minyatür pincher. chivava yla alakası yok.
köpek minyatür pincher. chivava yla alakası yok.pincher diyosun'da onlar epeyi büyük olmuyormu ilerliyen dönemlerde??
kayaakin
08-04-2010, 00:20
köpek minyatür pincher. chivava yla alakası yok.
evet dogrudur. arat google'da biçok örnek var.
Dynatech
08-04-2010, 00:22
Pincher....
Arkadaşlar 2 farklı arkadaşımda biri 2 biri 6 yaşında minyatür pincher var. Bu cinsin adı bu ve boyları var numara numara ztn arkadaşlarımın köpekleri arasındada baya bi fark var boyut olarak.
omuz yüksekliği 40-50
kilo 12-16 olan bi cins var birde
25-30cm
2-4kg olan
Arkadaşlar 2 farklı arkadaşımda biri 2 biri 6 yaşında minyatür pincher var. Bu cinsin adı bu ve boyları var numara numara ztn arkadaşlarımın köpekleri arasındada baya bi fark var boyut olarak.hımm peki bunların özelliği ne kardeşim ırk'ları oyunu severlermi evde sorun çıkarırmı tüyü falan yok zaten.. almayı düşündüğüm bi cins pişman olurmuyum sizce?? arkadaşlarına sorarsan çok sevinirim.
bilgisi olanların tavsiyelerini bekliyorum tşk'ler.:icon_tup:
omuz yüksekliği 40-50
kilo 12-16 olan bi cins var birde
25-30cm
2-4kg olanbnm bildiğim pek büyümüzler kısa boylu olurlar:soru:
bilgiler özgür yayınları mustafa akay köpek bakımı kitabından valla 2 boyut arasında dağlar var emn ol
Çok fazla oyun oynamaz ağır başlı bi hayvan ama cok fazla gürültü yapar demedi deme :D
bnm düşündüğüm kısa boy uzamıyor:icon_wack
biri ufak oluyo ele sığar cinsten biri ise daha iri ve kemikli. Sahibine çok bağlı bi köpek sahibine el kaldırıldığını görsün hemen saldırıyo hırlıyo:)
redbaron
08-04-2010, 01:01
pincher bu fotoğraflara göre ksn değil,çünkü pincher kediden bile küçük,bacakları buna göre çok kısa,bunu ince ve uzun bacakları,bence yavru dobermann olabilir.
yandan ve tam surat kısmından başka fotosu varsa daha net anlayabilirz belki.:icon_wack
pincher bu fotoğraflara göre ksn değil,çünkü pincher kediden bile küçük,bacakları buna göre çok kısa,bunu ince ve uzun bacakları,bence yavru dobermann bufotodaki köpek 2 yaşın'da ve bu boy'da kalıyo.. doberman değil:icon_wack
redbaron
08-04-2010, 01:05
fotodaki köpek 2 yaşın'da ve bu boy'da kalıyo.. doberman değil:icon_wack
hmm anladım o zaman ara bir ırk olabilir safkan böyle bir cins görmedim şahsen.işin uzmanı değilim ama baya ilgiliyim.yandan ve surattan bir fotoyla netleşebilir.
Arkadaşım kafan karışmasın...
hmm anladım o zaman ara bir ırk olabilir safkan böyle bir cins görmedim şahsen.işin uzmanı değilim ama baya ilgiliyim.yandan ve surattan bir fotoyla netleşebilir.+1
Bide bu var:icon_wack
http://i1004.hizliresim.com/2010/4/8/569.jpg
D16inside
08-04-2010, 01:17
%100 Pincher
%100 PincherPincher'n kuyruğu kısa değilmi:soru:
D16inside
08-04-2010, 01:21
fotoları bi arkadaşa gösterdim %100 diyor ben onun yalancısıyım :D
fotoları bi arkadaşa gösterdim %100 diyor ben onun yalancısıyım :D:D alla alla bu köpeğin cinsi ne yav eskiden bi film vardı tv'lerde yaramaz bi köpeği vardı adamın o cinse çok benziyo:beuj: maskemiydi ismi hatırlamıyorum tam olarak.
En sağlıklısı yarın gidip bi pet shop'a sormak olacak.:icon_tup:
enginman01
08-04-2010, 01:31
yahu sen kuçu kuçu de zaten o gelır :D
D16inside
08-04-2010, 01:31
Transformers buna benzer vardı :D
enginman01
08-04-2010, 01:39
adı transformes dog olsun :D
D16inside
08-04-2010, 01:46
gerci onun cinsi şivava idi ama :)
cagri-35
08-04-2010, 01:59
pincher bence
DogukanB
08-04-2010, 06:58
sence bence değil köpeğin pincher. dobermanla aynı renklere sahip, hatta dobermanın atası :)
TURBO CİVİC
08-04-2010, 10:30
ikiside diil arkadaslar bu kucu biraz buyuk!!!??? chivava dunyanın en kucuk kopegi zaten bu baya bi buyuk ilk resimde.pincher da bu akdar buyuk gormemistim.kırma bi hayvan olabilir bence
http://www.miniaturepinscherclub.co.uk/pincher.jpg
yardımcı olur heralde boy konusunda o kadarda kucuk degıl :D
bunlar çok tırsak ya benim köpeği görünce korkudan titremeye başlıyolar sahipleri hemen kucağına alıyo kucakta titremelerine devam ediyolar bence alma delikanlı adama gelmez bu cins
pincher...
kuzenimde var. hayvan psikopat sahibinin elini ısırıp hastanelik etti... hayvanı gidip sevemiyorsun o sevdirceği zaman yanına geliyor... her bir şeye havlıyor...
Pincher Doberman diye biliyorum, yengemin yaygaracı köpeğinin aynısı. Iyyy nefret köpek.
DogukanB
09-04-2010, 11:07
benimde kuzenimde var öyle çok yaramaz bi hayvan değil ama yaşı ilerledikçe (bizdeki 7 yaşında) kafasının üstündeki tüyle gözüküyo. Zaten çok tipsiz bide kafası insan kafası gibi açılınca iyice bi çirkin oluyo. Bide evin parke olan bölümlerinde yürüme sesleri, özellikle sabah uyku halindeyken tıkır tıkır insana sanki yanında matkapla beton deliyolar havası veriyo ve sinir bozmaya yetiyo.:D
doberman yavrusu bu ya. :)
Eğer dediğiniz gibi sorunlu + fazla yaramazsa almam köpek dediğin cesur olacak yahu:D