Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Pc sorunu :S

Type-R
08-04-2010, 22:49
Pc'm kafayı yedi yardım lütfen:icon_wack

Msn'yi açıyorum ön sayfada bi sıkıntı yok ama şifreyi girip oturum aç dediğim'de foto'daki yazılar çıkıyor.. bi sorun daha var explorer açıkken tıklıyıp yeni bi sayfa açamıyorum masa üstüne gelip 1-2 sn'ye sonra kayboluyor:icon_wack bu sorunlarla karşılaşın'ca pc'yi açıp kapatıyım dedim windows başlamadan siyah bi sayfa çıkıp olanüstü başlatın eskiayarlarla başlatın gibi yazılar var.. sizce sorun ne olabilir gece gece canımı acayip sıktı bu olanlar..:( acaba virüs falan mı var??

http://i1004.hizliresim.com/2010/4/8/6090.jpg

Type-R
08-04-2010, 22:59
Yardım edebilecek kimse yokmu :/

Schumi
08-04-2010, 23:00
MessengerPlus yada Discovery gibi bir program kullanıyormuydun.

Type-R
08-04-2010, 23:01
MessengerPlus yada Discovery gibi bir program kullanıyormuydun.Plus varda epeyi var yani daha önce hiç böyle bi sorun olmadı:icon_wack explorerde'de sorun var 2. bi sayfa açılmıyo tam açılacakmış gibi olup kayboluyo masaüstün'den:confused:

halilkarakas
08-04-2010, 23:06
msn ile alakalı komple herşeyi sil tekrardan yükle ;)

OmeR-FE
08-04-2010, 23:06
Kanka, Denetim Masası > Program Ekle/kaldır'dan Msn ve Eklentilerini Sil. Baştan Yükle.
Eklentileri belli bir Zaman sonra sıyırmaya başlıyor.

Type-R
08-04-2010, 23:07
msn ile alakalı komple herşeyi sil tekrardan yükle ;)yahu msn siliyim'de explorerde'de sorun var exploreri tıkladığım zmaan açılacakmış gibi olup 1-2 sn kapanıyo buna ne diyicen dostum:icon_wack

Type-R
08-04-2010, 23:09
Kanka, Denetim Masası > Program Ekle/kaldır'dan Msn ve Eklentilerini Sil. Baştan Yükle.
Eklentileri belli bir Zaman sonra sıyırmaya başlıyor.Kanka sileyim'de explorerde açmıyor tıklıyorum masaüstüne gelip anın'da kayboluyor:icon_wack bu neden böyle oluyor + bilgisayarı açın'ca windows başlamadan önce siyah ekran çıkıyo olanüstü başlasın, eskiayarda başlasın gibi şeyler çıkıyo.. eskiayarı tıklııyp açıoyurm windowsu yoksa açılmıyo pc:icon_wack

Slavko
08-04-2010, 23:11
En iyisi sorun çıkmadan önceki tarihe sistem geri yüklemeyi çalıştırın..

Frid
08-04-2010, 23:11
pc ne zamndan beri güncellenmiyor peki ?

Type-R
08-04-2010, 23:12
Acaba virüs falan mı var

Type-R
08-04-2010, 23:12
pc ne zamndan beri güncellenmiyor peki ?dayı 5-10 gün önce güncellendi.. öğle saatlerin'de hiç bi sıkıntı yoktu pc kapattım dışarı çıktım. ne olduysa akşam oldu:Deli:

halilkarakas
08-04-2010, 23:13
yahu msn siliyim'de explorerde'de sorun var exploreri tıkladığım zmaan açılacakmış gibi olup 1-2 sn kapanıyo buna ne diyicen dostum:icon_wack

resimdeki sorun msn den dolayı kaynaklanıyo...explorer hatası ne alaka :confused:

sadece bu hatayı veriyorsa msn i plus ı mlus ı hepsini sil..yeniden güncel msn i indir msn.com.tr dan yeniden yükle pc ne ...

umitgt
08-04-2010, 23:14
Acaba virüs falan mı var

Sıkıntı virüsten dolayı yapıyor zaten..

Hangi anti-virüs programını kullanıyor isen güncelleştirmesini yap ve bilgisayarını güvenli kipte açıp tarama yaptır.. Sonra tekrar restart.. Sorunun büyük ölçü de çözülecektir.

Son olarakta spyware programı ile taratırsan miss olur :)

Type-R
08-04-2010, 23:15
resimdeki sorun msn den dolayı kaynaklanıyo...explorer hatası ne alaka :confused:

sadece bu hatayı veriyorsa msn i plus ı mlus ı hepsini sil..yeniden güncel msn i indir msn.com.tr dan yeniden yükle pc ne ...işte sorun'da orda sadece msn'de sıkıntı olsa silip yükliyecem tekrar ama explorer'de açmıyo tıklıyorum masaüstüne geliyo 1-2 sn sonra kayboluyor:icon_wack

Schumi
08-04-2010, 23:16
İlk MSN sorununu çözmeye çalış. MSN komple kaldır. Daha sonra program files klasöründe Windows Live Messenger klasörünü komple sil. Sildirmezse adını değiştir. Bilgisayarı yeniden başlatıp yükle.

halilkarakas
08-04-2010, 23:17
işte sorun'da orda sadece msn'de sıkıntı olsa silip yükliyecem tekrar ama explorer'de açmıyo tıklıyorum masaüstüne geliyo 1-2 sn sonra kayboluyor:icon_wack

virüs programınla tara pc ni...belki hallolur :rolleyes:

Type-R
08-04-2010, 23:18
Sıkıntı virüsten dolayı yapıyor zaten..

Hangi anti-virüs programını kullanıyor isen güncelleştirmesini yap ve bilgisayarını güvenli kipte açıp tarama yaptır.. Sonra tekrar restart.. Sorunun büyük ölçü de çözülecektir.

Son olarakta spyware programı ile taratırsan miss olur :)üstat virüs programım malesef yok:( önerebileceğiniz bi virüs programı varsa yükliyip temizliyim spyware'yi netten indirebilirmiyiz?

halilkarakas
08-04-2010, 23:20
üstat virüs programım malesef yok:( önerebileceğiniz bi virüs programı varsa yükliyip temizliyim spyware'yi netten indirebilirmiyiz?

bende avast ve malwarebytes var..bunlar işime yarıyo kötü bişey olmadı daha ...öneririm..

Type-R
08-04-2010, 23:21
bende avast ve malwarebytes var..bunlar işime yarıyo kötü bişey olmadı daha ...öneririm..hım temizlemede yapıyormu dostum?

halilkarakas
08-04-2010, 23:22
yapıyor yapıyor :)

umitgt
08-04-2010, 23:22
üstat virüs programım malesef yok:( önerebileceğiniz bi virüs programı varsa yükliyip temizliyim spyware'yi netten indirebilirmiyiz?

Elbette temin edebilirsin..
Bu sorunu çözmek için bence Nod 32 2.7 versiyonunu kullan ;)
Spyware için de herhangi bir spyware kullanabilirsin..Ben ad-aware tercih ediyorum..

İlk önce bu işlemi yap Sonra benim dediğimi yap..Son olarakta tekrar kurabilirsin Msni eklentileri vs..

İlk MSN sorununu çözmeye çalış. MSN komple kaldır. Daha sonra program files klasöründe Windows Live Messenger klasörünü komple sil. Sildirmezse adını değiştir. Bilgisayarı yeniden başlatıp yükle