Orijinalini görmek için tıklayınız : lastik önerileriniz
Bartu_evo
09-04-2010, 10:48
Arkadaşlar bugün veya yarın z4 e lastik alıcam ne olucağına karar veremedim.tek karar verdiğim şey run flat saçmalığını takmıyacam.fiyat sınırılamam yok kaliteli ve sağlam olsun istiyorum denediğiniz ve önerebileceğiniz varsa sevinirim.
Continentali tavsiye ederim.0216 3836955 Erkan yardimci olur
Continental ContiSport3 yeni favorim:icon_tup::)
Şu an testlerde en iyi sonuçları
Good Year Asymmetric alıyor tavsiyemdir..
Bartu_evo
09-04-2010, 15:30
continental'e bakıcam kesinlikle çok kişi tavsiye etti birde Michelin Pilot Sport 3 PS3 var bu lastik hakkında fikirleriniz neler kullanan varmı ?
Bartu_evo
09-04-2010, 16:17
Sport contact 3
Budur :)
en belirgin beğendiniz yanları nelerdir biraz daha açıklayıcı yazarsanız daha iyi bilgileniriz.herkes çok beğeniyor tamamda kullananların tecrübesi daha farklı ve iyi olur benim için.
Valla açık söyleyeyim GSD3 ve PS2 kullanmıştım onun öncesinde.
GSD3 frenajda çok kötüydü ama ıslak yolda süper yol tutuyordu, kuruda eh işte fena değildi.
PS2 ıslakta çok kötüydü
Sportcontact 3 ise overall'de çok iyi bir lastik diye düşünüyorum, tek kötü tarafı bana göre bu saydığım lastiklere göre az daha gürültülü olması. Hem ıslakta, hem kuruda çok memnun kaldım 2 araçta da. Şu anda megane coupe'nin üstünde fabrikasyon olarak çıktı ve gerçekten araç C segmentine göre hiç beklenmedik bir şekilde yol tutuyor (fabrikasyon standart araçlara göre kıyaslıyorum, yol tutuş süper. koni moni işin içine girersek çıkamayız orjinal ekipman tamamiyle). Lastiklerin etkisinin olduğunu düşünüyorum.
Bartu_evo
09-04-2010, 20:31
Valla açık söyleyeyim GSD3 ve PS2 kullanmıştım onun öncesinde.
GSD3 frenajda çok kötüydü ama ıslak yolda süper yol tutuyordu, kuruda eh işte fena değildi.
PS2 ıslakta çok kötüydü
Sportcontact 3 ise overall'de çok iyi bir lastik diye düşünüyorum, tek kötü tarafı bana göre bu saydığım lastiklere göre az daha gürültülü olması. Hem ıslakta, hem kuruda çok memnun kaldım 2 araçta da. Şu anda megane coupe'nin üstünde fabrikasyon olarak çıktı ve gerçekten araç C segmentine göre hiç beklenmedik bir şekilde yol tutuyor (fabrikasyon standart araçlara göre kıyaslıyorum, yol tutuş süper. koni moni işin içine girersek çıkamayız orjinal ekipman tamamiyle). Lastiklerin etkisinin olduğunu düşünüyorum.
teşekkür ederim :)
MuratGürakan
09-04-2010, 20:54
Sport contact 3 kullanan birisi olarak pilot sport 3 daha mantıklı gibi geliyor ;) Bene memnun değildim. Hiçde konforlu bir lastik değildi. Hemende bitiyordu :D
pirelli pzero öneren çok insan var kullanan herkes çok memnun bildiğim kadarıyla
BlackEmperor
09-04-2010, 22:45
B.Stone Adrenalin RE001 virajda mükemmel frenaj kusursuz. yaz lastıgı oldugu ıcın soguk hava ve ıslak birleşince torq steer yaşanabiliyor ıslakta olsa bile virajda harika kesınlıkle tavsıye ederım ...
toyo t1r baskası yalannnn:D
14 lastik parasına diye mi :D
Bartu_evo
09-04-2010, 23:05
fiyatları ne civarda ve ne özelliği var ? :D
işin şakası 17 leri 170 civarında olması lazım :)
özelliklerini kullananlar yazar sanırım
dragstar
09-04-2010, 23:20
adrenalin testlerde ıslakta kuruya nazaran daha iyi netice veriyor
su adrenalini ıslakta tutturamayan bi benm sanırım :D
soguk havada ve ıslakta bana göre kötü..
su adrenalini ıslakta tutturamayan bi benm sanırım :D
soguk havada ve ıslakta bana göre kötü..
adrenalin için zaten herkes zor ısınıyor diyor buda onun kışın pek performanslı olmadığını açıklar bence
fiyatları ne civarda ve ne özelliği var ? :D
yol tutusuna hayran kalabilirsin
t1r kesinlikle, ses yapmaz çok iyi tutunur biraz ısınınca belirgin farklılıklar olur sıradan w serisi lastiklere göre... biz birkaç takım kullandık performansına hayran kaldık :) t1sdeki v desen sıkıntısı bunda yok, direkt yandaki kanallarla ıslaktaki sorunuda çözdüler t1r derim :)
slowmotion
11-04-2010, 23:59
toyo t1r yerine hankook evo v12 öneririm. hem fiyatı makul, sıkıldıkça değişirsin. ıslak-kuru-sıcak hepsinde memnunum 15" jantlarda kullanıyorum. lastik testlerinde toyo t1r 1yıldız hankook v12 3 yıldız almıştı. nette araştırırsan bulabilirsiniz... bundan iyi lastik muhakkak vardır. fiyatına göre ben memnunum. t1r ler 1sene sonra sertleşiyor.
T1r kullandim; sertlesinceye kadar sorunsuz.
conti sp2-3 yagmur kuru hepsinde iyi
pilot sport kendine hayri yok yada fransizlar sadece kuru icin tasarlamis.
toyo t1r yerine hankook evo v12 öneririm. hem fiyatı makul, sıkıldıkça değişirsin. ıslak-kuru-sıcak hepsinde memnunum 15" jantlarda kullanıyorum. lastik testlerinde toyo t1r 1yıldız hankook v12 3 yıldız almıştı. nette araştırırsan bulabilirsiniz... bundan iyi lastik muhakkak vardır. fiyatına göre ben memnunum. t1r ler 1sene sonra sertleşiyor.
hankook fiyatlari ne alemde?
Xenomorph
12-04-2010, 02:14
P Zero Nero 20.000 Kullandım Böyle Lastik Görmedim
Ku31
Goodyear F1
p7 Cinturato
Adrenalin
Michelin Pilot Exalto
Hankook
Kullandım Bu Arada :D
Zero Nero Alıcaksan Yardımcı Olurum İstanbuldaysa Pm Atarsan Kararın Kesinleşince
slowmotion
12-04-2010, 03:38
hankook fiyatlari ne alemde?
15" 185/55/15 4 adet 420tl idi. başka ölçüleri bilmiyorum, ama uçuk fiyatları yok...
kuzenimde 17 kullanıyor v12 çok memnun
R_Kaptan
12-04-2010, 06:43
t1R gerçekten güzel lastik kullan hem fiat hemde performans için ideal
hankook v12 yi çok övüyorlar bende merak ediyorum açıkçası
valla bugün fiyat aldım, 195/50/15 127 liraya satılıyor t1r bence o paraya alınabilcek en iyi lastik odur...
Cimmeria
12-04-2010, 22:28
vti'ı ilk aldığımda potenzalar vardı çok memnundum, sonda bütçeden dolayı toyo t1r almıştım kesinlikle potenza kadar yol tutmuyordu...
şimdi aldığım type r da adrenaline var çok deneyemedim ama başarılı gibi duruyor... bence toyo t1r ile adrenaline aynı ligin lastikleri değiller
vti'ı ilk aldığımda potenzalar vardı çok memnundum, sonda bütçeden dolayı toyo t1r almıştım kesinlikle potenza kadar yol tutmuyordu...
şimdi aldığım type r da adrenaline var çok deneyemedim ama başarılı gibi duruyor... bence toyo t1r ile adrenaline aynı ligin lastikleri değiller
tabi 4 potenzaya 12 tane falan t1r alınıyor oda var :))
Cimmeria
13-04-2010, 08:15
tabi 4 potenzaya 12 tane falan t1r alınıyor oda var :))
evet potenzalar ile t1r lar arasında inanılmaz fiyat farkı var maalesef:)
KA®ANLIK
13-04-2010, 08:21
Yokohama S Drive ...
evet potenzalar ile t1r lar arasında inanılmaz fiyat farkı var maalesef:)
bende potenza kullanıyurm ınanılmaz lastık hayvan gıbı yol tutuyor ısındıktan sonra kopma dıye bır sey yok :D
Bartu_evo
13-04-2010, 13:23
arkadaşlar para sıkıntısı olmadan piyasada bulunan en iyi lastik sizce hangisi ?veya şuan aracın üstünde potenza var ondan daha iyi bir lastik kullanan veya tavsiye eden ?
Potenza ve ya pzero diyorum.İkiside muhteşem lastikler bizzat 30 bin'er km kullandım..Islakta potenza daha iyi gibi..
eger ucuza kapatim diyorsan bende hankook al.o fiyatlarda alabilecegin tr1 yada impetus 2 var ama ıslakta özellikle hankook 10 numara.(fiyatına gore)
Arkadaş 2 kere söylemiş para problem değil diye hala toyo ,hankook tavsiye ediliyor :)
ahmet3425
13-04-2010, 19:24
eğer bulabilirseniz
oncelikle Yokohama ADVAN, W serisi lastiklerini tavsiye ederim aynı zamanda Mercedes AMG ve subarunun lastik tedarikcisi ADVAN bence sınıfının en iyisi...
bulamassanız Pirelli P Zero nero da bakabilirsiniz guzelden daha iyi bir terim varsa oda muhtesem olmalı bu lastik kesinlikle muhtesem...
bu arada bu bahsi gecen lastikler EXTREME lastikler bazı arkadaslar toyo demis toyo iyidir hosdur guzeldir fiyat/performance oranı belkide en iyi lastik diyebiliriz ama bu lastiklerle imkanı yok boy olcusemez ne kadar ekmek o kadar kofte;)
tutunma açısında toyo gözümle gördüm aks kıracak kadar tutunuyor :D:D
ama p zerolara girersek olmaz elmayla armut toplanmaz:icon_tup:
potenza veya pzero serilerinden seçim yapmanı tavsiye ederim...