Orijinalini görmek için tıklayınız : M3 TT vs Motorsiklet
http://www.youtube.com/watch?v=hCoXb8-ttRE
nası bi video olmuş bu :D
konuşmalar net belli olmuyo ama baya keyiflisin abi :D
motor ne acaba ?
Motor 2009 1000 RR görebildigim kadar onu da yan grenajdan çözdüm zaten
Maşallah artık kimse tutamaz DA yı
valla bulmaca cozmemız ıcın acıldı bu kou heralde.sadece bi link koyulmus gerısı bulmaca.mutlaka tanıyan bılen vardır arkadası ve arabasını ama bılmeyenlerde vardır mesela ben.sadece vıdeo dan ve tanıyanların yorumlarından bıseyler cıkarmaya calısıyorum.en azından lınkın yanına 2 cumle bısey yazabılırdın..
allaa allaa lınkte hatamı war ya acmıyo :(
valla bulmaca cozmemız ıcın acıldı bu kou heralde.sadece bi link koyulmus gerısı bulmaca.mutlaka tanıyan bılen vardır arkadası ve arabasını ama bılmeyenlerde vardır mesela ben.sadece vıdeo dan ve tanıyanların yorumlarından bıseyler cıkarmaya calısıyorum.en azından lınkın yanına 2 cumle bısey yazabılırdın..
bu konuda detaylı bilgi var,
Maşallah motorun yanından böyle uzaması çok iyi.
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=11111
Maşallah hızlanması süper gözüküyor
focus musty35
09-04-2010, 17:16
bende acılmıyor video streetfire vıdeosu varmı acaba
ahmet3425
09-04-2010, 18:34
yuhahah:D 1000 RR ı bu kadar bariz geciyorsa nasıl gidiyor bu alet yaw:S masallah masallah
18 nisanda baska araclarla yan yana giderkende izleyebilirsek cok daha zevkli olur heralde...
Maşallahhh super super...Kazasız belasız abicim
ne sabirsizlik bu :) motor motor motor alarmi gelmis daha adam 500m gerideyken :) bi beklesene yanina gelsin gazlasin :) iyi gidiyor araba begendim sonunda kedi olali bir fare tutmussun :) ama motor bence tirsmis basmamis.. daha duzgun video bekliyoruzzzzz ayar amacli degilde direk deneme amacli ;)
maşallah.. allah nazardan saklasın..
fsunnetci
10-04-2010, 22:37
adam zevkten dörtköşe oluyor gazladıkça :)n yalnız fena yürüyor eğer videodaki gibi gidiyorsa..ben Zzr1100 ile 2004 Carrera turbo ile oyun oynuyodum burda videoda tam tersi olmuş..:p