Orijinalini görmek için tıklayınız : Video kesme ve dönüştürme programı
Mehmet Opc
09-04-2010, 17:37
Hangi video kesme programını kullanıyorsunuz ve kullandığınız program videoyu başka biçimlerede döndürüyormu bana böle bi program lazım önerebileceğiniz bi program varmı ?
ygtkrmdnz
09-04-2010, 17:39
any video converter kullanıyorum aşırı basit bir program ;)
http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=any-video-converter-free&lid=8784
DogukanB
09-04-2010, 17:39
google' a video convert yazıp çıkan herhangi bi programı kullanabilirsin
Belki birazcık prof. gelebilir ancak Adobe Premiere Pro CS4
By_HaNNibaLL
09-04-2010, 18:24
Belki birazcık prof. gelebilir ancak Adobe Premiere Pro CS4
Birazcik prof mu :)
video kesme derken parça halinde video yapmak istiyorsanız en basiti windows movie maker, biraz daha kalitelisi sony vegas. Daha iyileri illa ki vardır ama bilmiyorum ben
Birazcik prof mu :)
Birazcık prof gelir. Yada biraz prof. Bence birazcık. :)
Ultra Video Converter bu programın üstüne program tanımam dönüştürmede tabii kesme özelliğide var ama corel video studio daha cazip geldiği için onu kullanıyorum
JumboAli
10-04-2010, 02:59
Total Vıdeo Converter kullanın AVI'ye cevırın
Wındows medıa playerda kesın goruntunuzu.
imparatoR
10-04-2010, 08:54
video kesme derken parça halinde video yapmak istiyorsanız en basiti windows movie maker, biraz daha kalitelisi sony vegas. Daha iyileri illa ki vardır ama bilmiyorum ben
+11:icon_tup:
individual
11-04-2010, 12:23
1-Grass Valley Edius-( çalıştığım firma edius distribütörü :D )
2-Adobe Premier-(İlk mesleğe başladığım zaman tanıştığım program :D )
Sony vegas 9.0 pro :icon_tup: