Orijinalini görmek için tıklayınız : HTC HD2 (Pocketpc)
http://www.pocketpc.gen.tr/wp-content/uploads/2009/10/Download_06_HTC_HD2.jpg
Bu telefonu kullanan yada etrafında kullanıpta memnun olan olmayan birileri varmı?
D16inside
09-04-2010, 20:39
görünüşü cok güzelmiş ince cok hoşuma gitti :)
İphone numun yerine bunu alacaktım ama bulamadığım için alamamıştım
bol bol inceleme kurcalama ve yorumlarını incelemelerini okuma fırsatım olmuştu mükemmel bir telefon diyebilirim dokunmatik hissiyatı iphone kadar iyi özellikler uçuk durumda zaten bildiğiniz gibi
yalnız telefon bi hayli büyük eksisi o yani iphone nun bile nerdeyse 1.5 katı falan şahsen benm için önemli değil sizin içinde önemli değil ise düşünmeyin hiç..
Bendede iphone var, onun yerine düşünüyorum. Telefoncuda baya bi övdü ama ben kullanan birilerinden bilgi almak istiyordum. Bu yazdığın içimi bi nebzede olsa rahatlattı, teşekkür ederim :)
By_HaNNibaLL
09-04-2010, 21:02
İphone numun yerine bunu alacaktım ama bulamadığım için alamamıştım
bol bol inceleme kurcalama ve yorumlarını incelemelerini okuma fırsatım olmuştu mükemmel bir telefon diyebilirim dokunmatik hissiyatı iphone kadar iyi özellikler uçuk durumda zaten bildiğiniz gibi
yalnız telefon bi hayli büyük eksisi o yani iphone nun bile nerdeyse 1.5 katı falan şahsen benm için önemli değil sizin içinde önemli değil ise düşünmeyin hiç..
Katiliyorum iphone yerine bunu alin marka meraklisi işlev meraklisiysaniz ben alicam kısa süre içinde
turkcell bayisinde test ettim gayet güzel iphone da olan çoğu özellik fazlasıyla var , bayada hızlı ekranın geniş olması internet kullanımı için çok iyi olur bence(4.3 inc ekranı). 1ghz işlemcisi var. 5mp oto focuslu kamerası çok çok iyi. İphone da olan pil değisimi gibi bi dezavantajıda yok. Tek sorunu boyutu olabilir cebe zor sığar çünkü :)
Verilen bilgiler için herkese tek tek teşekkür ederim fakat ben zaten özelliklerini biliyorum ama kullanan varmı, varsa memnunmu bunu öğrenmek istiyordum :confused:
Verilen bilgiler için herkese tek tek teşekkür ederim fakat ben zaten özelliklerini biliyorum ama kullanan varmı, varsa memnunmu bunu öğrenmek istiyordum :confused:
zannedersem yeni bi telefon ondan pek alan olmamıştır ama turkcell bayilerinde denemek istersen deniyebilyorsun bi fikir yaratır senin için bence.
Benim bir arkadaşımda var, 2-3 aydır kullanıyor, bir sıkıntısı yok. İşlemcisi falan çok hızlı kasılmıyor alet ama çok büyük. Yani rahatsız edici büyük geliyor bana. Tavssiye edermiyim, eğer cihazın hakkını vericeksen HTC'ye güvenebilirsin, Servisinide KVK veriyor.
Benim bir arkadaşımda var, 2-3 aydır kullanıyor, bir sıkıntısı yok. İşlemcisi falan çok hızlı kasılmıyor alet ama çok büyük. Yani rahatsız edici büyük geliyor bana. Tavssiye edermiyim, eğer cihazın hakkını vericeksen HTC'ye güvenebilirsin, Servisinide KVK veriyor.
Zaten uzun süredir iphone kullanıyorum, atık iyice cılkı çıktı iphonenun, çakmaları, herkesin elinde oluşu vs. vs... Ayrıca iphonela üstüste koydum o kadarda fark yok. Boydan 1cm bile yok endende 5-6mm falan. Açıklama için teşekkür ederim arkadaşım...
başka bir htc kullanıyorum tek sıkıntım iphone vs gibi çok yaygın olmadığından ekran koruyucu vs gibi parçaları bulmak biraz zor oluyor o kadar.
yavuz364
09-04-2010, 22:13
2-3 senedir HTC kullanıyorum, garanti süresinin dolduğu günde bozulmaları (sadece benim başıma gelen değil) dışında mükemmel telefonlar :)
iPhone yerine alınacak telefon budur.Windows Phone 7 işletim sistemini çalıştırmayıda başardılar. Tam sürümü çıktığında güzel bir ROM ile yeni işletim sistemide yüklenicektir. ;)
Ozaman iphone yerine tercih edilecek bi cihaz ;)
Windows mobile mı?:mad2:
HTC güzel cihazlar yapar ancak kendini şu işletim sisteminden sıyırması lazım bence artık...
4. jenerasyon Iphone gelecek yaz ortalarına doğru, ya da en geç yaz sonu gibi... O geldikten sonra smartphone / pocket pc kavramları yeniden tartışılacağa benziyor.. ;)
Güzel cihazda iyi para, ben şansımı 4.jenerasyon İphone'dan yana kullanacağım.
Güzel cihazda iyi para, ben şansımı 4.jenerasyon İphone'dan yana kullanacağım.
Turkcell kampanyası çok avantajlı Onur, bence düşün :icon_tup:
İphone iyidir hoştur da misyonunu tamamlamıştır benim için
çıktığı gece kuyrukta almıştımda herkezdemi olur bi telefon hehe :)
sorun yaşayan duymadım öok guzel telefon
İphone iyidir hoştur da misyonunu tamamlamıştır benim için
çıktığı gece kuyrukta almıştımda herkezdemi olur bi telefon hehe :)
Al bendende o kadar :icon_tup:
iphone almayı bi ara bende düşünmüştüm hala düşünüyorum ama bu tel benimde aklımı çeldi iphone o kadar parayı hak etmiyor bence jailbreak yapmadan bir şey yüklemek için ücret ödemek gerekiyor. sürekli güncelleniyor fakat dezavantajları çok bence pil değişimi için servise vermek gerekiyor bluetooth la veri aktarımı olmuyor baska tellerle diye uzuyor liste . Az önce youtubede videolar gördüm htc hd2 le iphone 3gs karşılastırmaları var izlemenizi tavsiye ederim
Armageddon
09-04-2010, 23:32
Ben ilk çıktığından beri kullanıyorum (Sanırım 2-3 aydır). Daha önceden I phone kullanıcısı olarak söyleyebilirim ki özelliklerinin fazlası var, eksiği yok gibi. Özellikle Iphonedan büyük yapmışlar, ekranı tv gibi. Çok ince ve sağlam. İşletim sistemi de güzel ama Türkçe yama yüzünden problem yaşadım biraz, bazen saçmalıyor (I phone da saçmalıyordu, belki de bende bir sorun var :D) Mail ve web servisi çok güzel. Kamerası güzel, bu siteye koyduğum son zamanlardaki tüm foto ve videolarımı bu cihazla çektim.
Saçmalamasıyla ilgili bi update istiyor olabilir benimki, onun dışında çok memnunum diyebilirim.
Son birşey, kamera biraz fazla ortada ve çıkıntılı olduğundan biraz nazik ve yumuşak bir yere koymak gerekiyor yoksa zarar görebilir. Ben şu ana kadar hiç bir yere altında kılıfı olmadan koymadım biryeri çizilmesin diye... O yüzden telefonunu sağa sola atanlara tavsiye etmem...
emre yeşil
09-04-2010, 23:33
Bugün bismillah aldım hiç bişey anlamadım kafam basmadı ne mailimi ne face i ne msn i hiç birini ayarlayamadım bb storum kullanıyodum herşey basitti telefon çok güzel ama sürekli msj atıyorum ben klavyesini büyütmeyi bulamadım kafayı yicem yazı yazarken ya
Bayaa bi kullanan varmış maşallah :) neyse buda çok dallanıp budaklanmadan bende en kısa zamanda sahip olayım ;)
yalnış sulardasın fatih:D olum ara gurkanı galıbı sana herseyını doksunler benmı soleyım bunuda kardesım sana :D
emre yeşil
09-04-2010, 23:47
şimdi teli elime aldım ekran açmıyor altdaki tuşların ışıkları yanıyor fakat tepki yokkk:(:(:(
Bugün bismillah aldım hiç bişey anlamadım kafam basmadı ne mailimi ne face i ne msn i hiç birini ayarlayamadım bb storum kullanıyodum herşey basitti telefon çok güzel ama sürekli msj atıyorum ben klavyesini büyütmeyi bulamadım kafayı yicem yazı yazarken ya
Ben de yaklaşık 2 aydık HTC Diamond 2 kullanıyorum gayet memnunum daha önce bir smartphone kullanmadığım için kıyas yapamam ama benim en çok aklımda tereddüt olan dokunmatik hassasiyetiydi ve o da gayet iyi çıktı bence.
Klavye büyütmek için ekranın en altında bir klavye simgesi olması lazım ona dokunduğunda klavye seçenekleri çıkması lazım "tam boy qwerty" "standart qwerty" vs gibi.
yalnış sulardasın fatih:D olum ara gurkanı galıbı sana herseyını doksunler benmı soleyım bunuda kardesım sana :D
Fatih kim len :Deli: adımımı unuttun ameküüü :ofk::Deli:
şimdi teli elime aldım ekran açmıyor altdaki tuşların ışıkları yanıyor fakat tepki yokkk:(:(:(
Haydaaaa :confused: hayırlısı olsun tlfnun icektim ama ilk günden böyle yapması kötü olmuş :soru:
onursumer
09-04-2010, 23:56
hd2 birsure kullandım
ilk izlenim windows mobile boyle nasıl hızlı çalışır diye sormak oldu
1000mhz işlemci var üzerinde çok çok çok başarılı her yonden
tek sıkıntı win mobile 6.5 şimdilik 7 çıkınca yükseltme şansın tolamyacak çünkü microsoft 3 tuşa gore tasarlamış yeni işletim sistemini hd2 de 4 tuş var ama genede almak için engel değil
iphone falan hikaye bence ;)
emre yeşil
09-04-2010, 23:58
konuya dail olup teli düzeltmek istiyorum ama bataryasını çıkarttım taktım açtım sorun yok dışarı kaçıyorum iyi geceler geldiğimde okumaya devam edicem
hd2 birsure kullandım
ilk izlenim windows mobile boyle nasıl hızlı çalışır diye sormak oldu
1000mhz işlemci var üzerinde çok çok çok başarılı her yonden
tek sıkıntı win mobile 6.5 şimdilik 7 çıkınca yükseltme şansın tolamyacak çünkü microsoft 3 tuşa gore tasarlamış yeni işletim sistemini hd2 de 4 tuş var ama genede almak için engel değil
iphone falan hikaye bence ;)
7si ne zaman çıkacakmış?
Fatih kim len :Deli: adımımı unuttun ameküüü :ofk::Deli:
ohhoooo recep ivedik2 çin lokantası sahnesi :D senın gıbı bır recepçi nasıl hatırlamaz :icon13:
sen gurkana sor o sana soler herseyını kardesım
.::EmrE::.
10-04-2010, 00:29
Türkçe kullanıyorsanız klavye malesef küçük geliyor. 1.66 Rom'a geçmek lazım,veya telefona restart cakıp tekrar kurarken ingilizce seçmenizi öneririm.
Ben telefonu 1.5 aydır kullanıyorum...Tüm özellikleri işe yarayan bir cihaz.Her türlü işi yapabiliyorsunuz. Ekranın büyük olması eksi değil,aksine çok güzel bir özellik bence. Dokunmatiği iPhone kadar hassas. iPhonedan işlevsellik anlamında üstün bir cihaz. Mini notebook gibi birşey.
Ancak şu var ki,multimedia için böyle bir telefon alıyorsanız ipHone kadar başarılı değil,nitekim uygulama sayısı az. Bu sebeple ben iphone ile takas etmek istiyorum fakat 3GS istiyorum.
onursumer
10-04-2010, 13:03
7si ne zaman çıkacakmış?
kesin bir açıklama olmasada 2010 yılı içerisinde çıkıcak diye açıklama yaptılar
ayrıca bu sefer firmalara üzerinde gorsel farklılık yapma şansı tanımıyorlar
tüm mobile 7 yüklü telefonların arayuzu programları vs aynı olucak ;)
mobile 7 bildiğim kadarıyla 2010 3. çeyrekte çıkacak haziran gibi falan çıkmış olur ve HD2 de yükseltme imkanı olacak hatta ilk onda kullanılacakmış diye bir yerde okumuştum
mobile 7 bildiğim kadarıyla 2010 3. çeyrekte çıkacak haziran gibi falan çıkmış olur ve HD2 de yükseltme imkanı olacak hatta ilk onda kullanılacakmış diye bir yerde okumuştum
Ozaman beklemek daha mantikli galiba:soru:
sadece varsayım benimki kesin olan birşey değil
Turkcell kampanyası çok avantajlı Onur, bence düşün :icon_tup:
Yok ya sonsuz taksit. Bir de çakıyorlar faturayı, o kadar telefonla konuşmuyorum bile. :D
bir kaç arkadaşımda war bende bi kaç gün takıldım en az ıphone kadar başarılıdır..kesinlikle tawsiye ederim...abd de we karayip adalarında 700 dolara satılıo iphone um olmasaydı kesinlikle alırdım..tek sorunu biraz büyük
Pil konusunda ozelliklerini hepsini acarsaniz 1 gun bile gitmiyor sarji onu soyleyeyim :)
onursumer
10-04-2010, 22:15
evet ilk başta oyle denmişti fakat microsoft ters koşe yaptı htc ye ve 3 tuşa gore hazırladığını açıkla geçen günde htc win 7 için uyumlu bi konsept tasarımı açıkladı zaten ;)
bugün e63 alırken kurcaladım baya gayet güzel herşeyi tek - si benim için battal boyutları
Pil konusunda ozelliklerini hepsini acarsaniz 1 gun bile gitmiyor sarji onu soyleyeyim :)
Ben iphone u günde en az 2-3 kere şarj ediyorum :)
Bu arada dün bi arkadaşımda, yurtdışına çıktıklarında biçok iş arkadaşı bu tlfndan almış ve kilitlenme gibi bi sorunu varmış, öyle dedi. Buradaki kullanan arkadaşlarda aynı fikirdemi?
bold 9700 veya nexus one al abi. gerisi yalan olur iPhone 4g çıkana kadar.
bold 9700 veya nexus one al abi. gerisi yalan olur iPhone 4g çıkana kadar.
Efecim, yeni bold abimde var ve hiç tarzım değil. Ben bu touch screen tlfnları beğeniyorum, iphonedan sıkıldım, herkeste var, HTCnin yeni modelide hoşuma gitti ama söylenenler bir daha düşünmem gerektiğini söylüyor bana :soru:
nexus one baktın mı dicem ama TR'de var mı yok mu bilmiyorum bile. :)
onursumer
11-04-2010, 10:57
nexus one çok çok iyi ya kesinlikle tavsiye ederim türkiyede bulmak mümkün canlı inceledim ;) gerçi oda htc zaten :D arkasındaki google yazısı olmasa bence daha iyi olabilir ;)
Şimdi araştırdım, sanırım ocak ayından itibaren TRde satışa sunulmuş ama HD2 çok daha kaliteli gibi duruyor be efe
Cihazın HD2 Leo versiyonunu aktif olarak kullanmaktayım. Herşeyden önce WM kullanıcılarının alması daha doğru olabilecek bir PDA dır. Nedeni ise telefondan önce bir cep bilgisayarı olarak bakılarak alınması gereken bir cihaz. iPhone kullanıcılarının kesinlikle almasını önermiyorum. şiddet ile önermiyorum! :D
Cihaz microsoft ürünleri ile tam uyumlu çalışmaktadır. Tam tüm özelliklerini dibine kadar kullanmaktayım banamısın demiyor. Tüm iletişim bağlantılarını aktif olarak kullandığım için şarjı bir gün gidiyor. Senkronizasyon olayını süper oturtmuşlar. Microsoft exchange ile tam uyumlu push mail özelliği mükemmel. facebook senkronizasyonu mükemmel.
iş yerinden çıkacağım için çok anlatamıyorum. herşeyden önce uygulayarak göstermem lazım. herkezin ağzı açık kalıyor.
HTC Sense yazılımını ise bende sırf iPhone görsel animasyonları için yapmışlar. bence gereksiz bir PDA için ama ona rahmen uçarcasına çalışıyor cihaz..
yaklaşık 6 aydır kullanıyorum tek kelime ile mükemmel gerçekten telefon demek hakaret olur :) zaten pocket pc olarak geçiyor windows işletim sistemi çok hızlı ekran 10 numara tavsiye ederim
Cihazın HD2 Leo versiyonunu aktif olarak kullanmaktayım. Herşeyden önce WM kullanıcılarının alması daha doğru olabilecek bir PDA dır. Nedeni ise telefondan önce bir cep bilgisayarı olarak bakılarak alınması gereken bir cihaz. iPhone kullanıcılarının kesinlikle almasını önermiyorum. şiddet ile önermiyorum! :D
Cihaz microsoft ürünleri ile tam uyumlu çalışmaktadır. Tam tüm özelliklerini dibine kadar kullanmaktayım banamısın demiyor. Tüm iletişim bağlantılarını aktif olarak kullandığım için şarjı bir gün gidiyor. Senkronizasyon olayını süper oturtmuşlar. Microsoft exchange ile tam uyumlu push mail özelliği mükemmel. facebook senkronizasyonu mükemmel.
iş yerinden çıkacağım için çok anlatamıyorum. herşeyden önce uygulayarak göstermem lazım. herkezin ağzı açık kalıyor.
HTC Sense yazılımını ise bende sırf iPhone görsel animasyonları için yapmışlar. bence gereksiz bir PDA için ama ona rahmen uçarcasına çalışıyor cihaz..
:icon_tup::icon_tup: aynen kelimesi kelimesine
CallMeInsane
19-07-2010, 18:51
bir arkadasım kullanıyor iphona alma bunu al demişti
onursumer
19-07-2010, 19:29
bir arkadaşım çinde sordurdum 500tl dedi alsammı almasammı gidip geliyorum :D