Orijinalini görmek için tıklayınız : Gel pisi pisi
Manimillion
21-01-2007, 23:33
http://i110.photobucket.com/albums/n102/ModeratorsBeware/The%20Road/IMG_0652.jpg
:heyoo:
Bunlarin yanindan aslinda biraz hizli gecip pesine takmak cok super olur :hahaha:
MUGENPOWE®
21-01-2007, 23:42
ewet bunlar yuruyomu pekı ya bı modena bı fitek t gelse nası kowalıcaklar :D
vtec her yerde kral zaten.
orda bi cosworth olcak ahh aglatır orları.
ben koşarak geçerim be kedi sonucta :P
MUGENPOWE®
22-01-2007, 00:45
vtec her yerde kral zaten.
vtec t dedm kı orası amerkıa olması muhtemel bısı
Bunlarin yanindan aslinda biraz hizli gecip pesine takmak cok super olur :hahaha:
abi sen bu aralar most wanted'ı veya carbon'u fazla kacırdın heralde!!:hahaha::hahaha:
M_PROJECT
22-01-2007, 05:51
hocam mahkemede ne dıcez :D hala suren 2 adet mahkemem varda ehhee
öle olmuyo tr polisi değil amcaların makinalar modifiyeli kaçamazsın enselerler olmadı önünü keserler olmadı vururlar ...
Manimillion
22-01-2007, 10:03
ehehe sen yanlis yapmissin haha
500km yi 2.5 saat te gittim, 2 kez benzin icin durmam gerekti :eek:
Ama USA biraz daha ski yonetim sanirim, burada belli bir sure sonra pesini birakiyorlar, "no pursuit policy". :heyoo:
Emir_b16a
22-01-2007, 11:07
yemişim vteci cosworth ü o tırlardan birinin dorsesini çıkarıp bna wersinler yeter :D
MUGENPOWE®
22-01-2007, 12:53
bısı olmas nefsi mudafdan beraat edersn :D:D:D:D
Serencebey
22-01-2007, 13:26
bence onlar torpaktan cıkana kadar herkes yolunu almıs olur :D
abi sen bu aralar most wanted'ı veya carbon'u fazla kacırdın heralde!!:hahaha::hahaha:
eahaeha efe yıktn beni :)
M_PROJECT
22-01-2007, 18:40
ehehe sen yanlis yapmissin haha
500km yi 2.5 saat te gittim, 2 kez benzin icin durmam gerekti :eek:
Ama USA biraz daha ski yonetim sanirim, burada belli bir sure sonra pesini birakiyorlar, "no pursuit policy". :heyoo:
ne pesını bırakması :D ustune bıde ılerdekı polıslerı cagırıorlar ahhah hele bıde sımdı charger aldılar yenı yenı :D gazlar dururlar
charger ben olsam hiç bulaşmazdım.yavaş yavaş sağdan sağdan giderdim gördünce ama hızlı giderekn takılırlarsa canımız saolsun deyip yanaşırdım sağa charger görsem
Low-Rider
22-01-2007, 19:00
polislerde sizi kovalıcam bahanesiyle gazlıyor:D
vtec t dedm kı orası amerkıa olması muhtemel bısı
kanka astra t de geçebilir :D