Orijinalini görmek için tıklayınız : ankaradan herkese selamlarrr
mrb arkadaşlar yakın arkadaşım gencayın tavsiyesiyle geldim aranıza herkese selamlar adım yasin çayyolunda oturuyorum honda si sahibiyim ve çok kafanızı ağrıtacağım...:D
aramıza hoşgeldin Dostum iyi forumlar
Juggernaut
22-01-2007, 16:13
Hoşgeldin.
hoşgeldin çayyolundan kişileri görmek daha cok mutlu ediyo;) ayrıca bişiy sorucam kubilayla emrenin arkadsımısın?
evet evet onlar hmm şimdi tmm seni biliyorum ben o gün burgerda kubilerle karsılaştıgında bende vardım aracı yeni almısın hayırlı olsun ;)
saol tşk ederim hatırladım şimdi...
hoş gelidn yasin :) tekrar hayırlı olsun....
hoşgeldin çayyolunda da iyi modcu var haa :D
Ankara bi bulusma yapalım valla
saol kardeşim.buluşma yapalım uyar çokta güzel olur.
akbaba78
23-01-2007, 10:56
hosgeldin ii forumlar:cool:
hoşgeldin :) çayyolunu bilirim iyidir gidip gelioz arada anKaraya ;)
hosgeldın forumaa
gormedık valla cayyolunda hıc kırmızı si
si lar cogaldı yakında vti dan cok si olacak :D
emre yeşil
23-01-2007, 19:04
hoşgeldinnnn
hosgeldın forumaa
gormedık valla cayyolunda hıc kırmızı si
si lar cogaldı yakında vti dan cok si olacak :D
biz görüyoruz seni perşembe günü korudaydık sende kapattın eskişehir yolunda konuta doğru yakında tanışırız...
biz görüyoruz seni perşembe günü korudaydık sende kapattın eskişehir yolunda konuta doğru yakında tanışırız...
bende arada mertcanın aracını ve gencayın aracını görüyorum... yasin aslında senin diger aracından tanır herkez çünkü çayyolun tek o arac;)
benim kızı gören yokmu yaw o kadar geziorz çayyolu :D
bende arada mertcanın aracını ve gencayın aracını görüyorum... yasin aslında senin diger aracından tanır herkez çünkü çayyolun tek o arac;)
volkswagenden tanırlar doğru 8 yıllık kankimdi o benim artık yollarımız ayrıldı hondaya geçiş yaptım
VolcanoS
24-01-2007, 10:15
hoşgeldin aramıza :)
selam hoşgeldin avatardaki si mı aldın okan abinin ordan sanırım tanıdım hemen eğeroysa gule gule bin
SADO-RSİ
24-01-2007, 22:08
hoşgeldiniz iyi forumlar
Hoşgeldin İyi forumlar ....
benim kızı gören yokmu yaw o kadar geziorz çayyolu :D
senin aracıda görüyorum ben ;) güzel arac
volkswagenden tanırlar doğru 8 yıllık kankimdi o benim artık yollarımız ayrıldı hondaya geçiş yaptım
tamamen bıraktın mı yani? bence o arac 10 numara idi hiç bırakmasaydın;)
yok tamamen bırakmadım şu an hondanın harcinde 1973 model ve btanede 1974 model volkswagenim var ama maviyle ayrıldık sağlı olsun fenamı oldu sizin aranıza katıldım...