Orijinalini görmek için tıklayınız : Koni yay hakkında ?
Eg Hb Si Aracıma almayı düşündüğüm Koni 4cm Yay için kullanan varsa yorumlarını almak isterim..
Koni yay hondalarda nasıldır olumlu/olumsuz yanları nelerdir, kullanıcı 2 arkadaşa denk geldim kesinlikle tawsiye ediyolar, birde sizlerin yorumunu alıyım ?
şimdiden ilgilenenlere teşekkürler
Honda yı bilmem ama 106'da kullandım.Bende gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim
kötü diyen çıkmıcak sanırım eibach gibi :p
S.Özeren
11-04-2010, 13:13
ben corsa c de kullandım gayet güzeldi çok güzel bi sektirmesi var =)
meLaNchoLic
11-04-2010, 13:26
bende 306 da kullandım koni 4cm çok memnundum çok rahat tavsiye edebilrim.. aracı satıcam diye söktüm sonra satmadım geride takmadım temiz bi şekilde satılmayı bekliyo :D
Kafanın sekmesi.Fakat yumuşak ve keyif verici.Yani zıp zıp değil :)
S.Özeren
11-04-2010, 13:28
sektirme derken ? :)
EREN34'ün dediği gibi çok güzel duruyor :)
acaba ne kadar düşcek, çok mrk ediyorum
fazla düşmesinide istemiyorum açıkması ön taraf çamurluk lastik arası 1-2 parmak ta kalırsa bomba olur :) şuan bir karış giriyor :hahaha:
Bence kalmaz.Sıfırlanır arası
S.Özeren
11-04-2010, 13:43
lastiği azıcık içeri alır gibi geliyor banada
Çok absürb bir lastik ebatı yoksa yapmaz.
S.Özeren
11-04-2010, 13:52
bencede yapmaz :D 5cm 45 yanakla hiç bi sıkıntı olmadı
Orjinal ebatlarla sürtmez.
Edit:
Hatta sonradan takıcağın birçok jant lastikle bile sürtme yapmayacaktır boyutları çok abartmadığın, ET ve offset değerine dikkat ettiğin sürece.
bide honda da kullanan bi arkadaşın yorumunu görseydik :p
soner cok ınce ayrıntıya grersen takamazsın kanka takıcaksın denıceksın bu iş böyle surtme ıslemı olmaz merak etme onunda caresı var:)
Ahmetfikri
12-04-2010, 10:50
soner güzel yay söylediğmi gibi ben alcaktım başka bulunca kaldı
biliyosun izmirde 5cmlik yayı kesip takan çok var bu kadar düşünme ilerde konide alırsın daha sağlıklı olur
maverick2305
21-04-2010, 07:39
ben ies'te 3.5 eibach lerle kullanıyorum gayette memnunum detaylı bilgi istersen özelden irtibatlaşabiliriz.