Orijinalini görmek için tıklayınız : Kırmızı Z3 v8 ???
Arkadaşlar bugün suadiye sahil yolunda yürürken güzel bir sesle irkildim. Kaç model camaro geliyor acaba diye dönüp baktığımda kırmızı bir Z3 roadstarla karşılaştım. Kulağım hassastır, düz altıyla v8 i karıştırmam ama yanılmışta olabilirim. Böyle bir swaptan haberdar olan varmı merak ettim???
x5 makinası var :D
sesi çok güzel dimi :D
heh şimdi oldu buğra :D kafayı yedirtti bana 350 cu inc sandım ama biraz daha ince geliyodu
çok tatlı olmuş makina
ilkay325i
11-04-2010, 21:56
Keşke Resim Çekseydiniz.
walla yürüyodum yakalayamadım otelin yan yoluna girdi diğer taraftan oynaya oynaya çıktı. Neyse allah sahibine bağışlasın :)
cembozbey
11-04-2010, 22:04
bende 1.9 turbo yakalamıstım ısıklarda filmin sonu mutlu bitmişti =)
sonuç olarak fok balıkları çok yalnız :)
ahaha :D :D
sıkıntıdandır o
ENG plakalı sanırım bir kaç gündür bende görüyorum kükreye kükreye geziyor. Eleman Arka sıradakiler dizisinde oynuyor :)
ENG plakalı sanırım bir kaç gündür bende görüyorum kükreye kükreye geziyor. Eleman Arka sıradakiler dizisinde oynuyor :)
Hangi kahraman 234920482 bölumdur bulunamayan Oktay mı ? :D Meğersem diziden swap yapmak için kopmuş :D
tazmaniac
11-04-2010, 23:04
Hangi kahraman 234920482 bölumdur bulunamayan Oktay mı ? :D Meğersem diziden swap yapmak için kopmuş :D
ahahaha bu iyiydi
http://www.diziler.com/gallery/46e19826aec2b0206f44906a15e3942e0eaad886l.jpg
sanayide durmadan görüyorum geçen gün z3üyle gördüm, golfüne de egzoz taktırıyordu evvelki gün.
Boost Up
11-04-2010, 23:28
Biraz çirkincene Golf ü vardı, geçen Gider Egzozda uç taktırıyordu:)
belki siteye üyedir ve yazılanları okyurodur.swap mwap uğraşıyorsa olabilri:)
ahmetbaha-drs
11-04-2010, 23:58
Arkadaşlar Ben forma yeni üye oldum fakat daha aktif edilmedim nick_turbo_46 benim eski çalıştım serviste yapmıştık patronumuzun arabasıdır alttaki resimler x5 v8 4.6 lt İS motor wardı 7.40 automatic şanzımanı takılmıştı sonra motor ecu'suyla şanzıman ecu'su kordine sağlayamadı m5 manuel şanzıman war ön ve arka tampon barların içinde ağırlıklar war komple headers el yapımı egsoz ve m3 spor katalizatörler ve son susturucu , M teknik fren kaliperleri diskleri mevcut bunun üstüne piyasa tabiri ile chip tuningte edilmiştir abs / asc / tc / asr v.s.. gibi sistemler yoqtur kompe üstünde bir parça veya plastik kopça kalmayıncaya kadar sökülüp çıplak hale getirilmiştir taminimce 2 ferrari parası harcanmıştır arabasını çocu gibi sever öle fazla gezmez uzun yol yapar benim bildiğim bi bizim patronda wardı birde thy yollarında çalışan bi pilot'ta 2 side kırmızı renkte :cool:
resimler..
http://pic1.resimupload.com/r2/thumb_177729465.JPG (www.resimupload.com/ds177729465_dsc00087.html)
http://pic1.resimupload.com/r6/thumb_668801358.JPG (www.resimupload.com/ds668801358_dsc00103.html)
ahmetbaha-drs
12-04-2010, 00:10
ben orda çalışırken egzosları bitmemişti tamamlanmamıştı yani amortisör tepelerindeki flanşlar onun için sade headers lı çalıştını gördüm sallamış gibi olmayim ama fena pati çekip yerinde saydırıyodu ferrari mustang yanında halt etmiş :D ama videosu yoq kusura bakmayın
turbo_46 timur.
Eray Yümsel
12-04-2010, 00:11
güzel olmuş farklı bi proje. bu kg ile bu motor güzel sonuçlar cıkarır :) bide m5 şanzımanı varmış gidişini görmek isterdim
eray :) ben gördüm çok zevkli gerçi engin tın tın kullanıp otobanda basıyo ama bayağı bi zevkli olmuş ferros falan çok düşmüştü zamanında peşine ama engine nasip olmuş komık rakkamlara ;)
Eray Yümsel
12-04-2010, 00:20
yüzünü gören cennetlik görüşelim bigün :)
Sefa_vts
12-04-2010, 00:28
Eke noldu otomobil bölümüne imzaya hahaha :D
Eray Yümsel
12-04-2010, 00:30
bu cem kurcalıyo 2 saattir :D
bu resmini koydugunuz kızıl saclı arkadasta beyaz bir s2000 war bugun caddede gordum gerci 2. gorusum el plaka olması lazım
yüzünü gören cennetlik görüşelim bigün :)
bursadayım işler yoğun hafiflesin görüşelim ,garajı boşaltcam gel bi ara parca lazımsa veriyim :) haa akışmetremi getirmen şartı ile :)
Evet bu arkadaşın eskiden ENG plaka s2000 i vardı,2009 beyazına boyanmış.Sahibinden.com da 50.000 tl ye satılıyordu. Araba ap1 ve 2004 dü...
Lago otomotiv Turgut beyin aracı
ciddi olarak harcanmış ve toplanmıştır ruhsatı falanda herşeyi tam yapılmış bir araç
Eray Yümsel
16-04-2010, 20:58
bursadayım işler yoğun hafiflesin görüşelim ,garajı boşaltcam gel bi ara parca lazımsa veriyim :) haa akışmetremi getirmen şartı ile :)
ahahah arkadaş ne akışmetreymiş ya :D
:) manevi değeri var olum o akışmetrenin :) e46 m3 silindir kapağı grank smg2 sanjuman + e36 piston kol supab grank e46 yatak yağ poması e36 beyin vs.. seni bekliyo :)
Engin bunu mu almis simdi :) iki tane var bu sekilde z3. Bir tanesi pilota ait. cok guzel bir proje ve basariyla sonuclanmis ikisi de. Ustelik legal...
o eng plaka araç cadde bebek etiler heryerde gördüm lakin birazcık kullanıcısı apaçi imajı veriyor araca. sesi falan tam muscle aracın ama v8 yazısı falan vw bora passatlarda kullanılan puntolardan... daha güzel imajı olabilirdi ;)
geçen caddede önümde gidiyodu , sesi duruşu inanılmaz güzel , çok özel bi araba...
Tuning055
23-04-2010, 22:17
gidişini gormek ısterdım..
bgn bebek lulus da yanımdaynı o z3 evet sesi filan güzel gidişide güzeldir heralde
Eray Yümsel
23-04-2010, 22:22
:) manevi değeri var olum o akışmetrenin :) e46 m3 silindir kapağı grank smg2 sanjuman + e36 piston kol supab grank e46 yatak yağ poması e36 beyin vs.. seni bekliyo :)
:D sana seviyorum bana yeni telini pm atta pendiğe geçince aariyim seni
Arkadaşlar Ben forma yeni üye oldum fakat daha aktif edilmedim nick_turbo_46 benim eski çalıştım serviste yapmıştık patronumuzun arabasıdır alttaki resimler x5 v8 4.6 lt İS motor wardı 7.40 automatic şanzımanı takılmıştı sonra motor ecu'suyla şanzıman ecu'su kordine sağlayamadı m5 manuel şanzıman war ön ve arka tampon barların içinde ağırlıklar war komple headers el yapımı egsoz ve m3 spor katalizatörler ve son susturucu , M teknik fren kaliperleri diskleri mevcut bunun üstüne piyasa tabiri ile chip tuningte edilmiştir abs / asc / tc / asr v.s.. gibi sistemler yoqtur kompe üstünde bir parça veya plastik kopça kalmayıncaya kadar sökülüp çıplak hale getirilmiştir taminimce 2 ferrari parası harcanmıştır arabasını çocu gibi sever öle fazla gezmez uzun yol yapar benim bildiğim bi bizim patronda wardı birde thy yollarında çalışan bi pilot'ta 2 side kırmızı renkte :cool:
resimler..
http://pic1.resimupload.com/r2/thumb_177729465.JPG (www.resimupload.com/ds177729465_dsc00087.html)
http://pic1.resimupload.com/r6/thumb_668801358.JPG (www.resimupload.com/ds668801358_dsc00103.html)
neden agirliklar var onu anlamadim ben? agirlik dagilimi icin mi ugrasildi?
pilotun arabası pert oldu... askar bmw de görmüştüm yapılırken..
Ayhan şu e46 m3 şanzımanını 2 senedir arıyorum biliosun.. satarsan alırım..
turbo_46
23-04-2010, 22:46
bmw orjinal parçaları arasındada satılmakta ağırlıklar yüksek süratlerde hem yol tutuşu hemde aracın yola basmasını iyi sağlamak için olabilir (tabiki dez avantajlarıda wardır) ama hem sürüş eforu sağlamak içim hem aracın frenleme mesafesini kısaltmak dengeli şekilde durdurma olabilir nede olsa hafif bi araca 4.6 motor koyuyorlar.. direk ön ve arka şase kollarına yakındır bu ağırlıklar normal bi sürüşte bile aracın şasesi oynadığı için kule gergileri kullanılmaktadır yol tutuşun iyi olması için bunun gibi bişeye yarıyo bunada performans ağırlığı diyolar :D
bmw orjinal parçaları arasındada satılmakta ağırlıklar yüksek süratlerde hem yol tutuşu hemde aracın yola basmasını iyi sağlamak için olabilir (tabiki dez avantajlarıda wardır) ama hem sürüş eforu sağlamak içim hem aracın frenleme mesafesini kısaltmak dengeli şekilde durdurma olabilir nede olsa hafif bi araca 4.6 motor koyuyorlar.. direk ön ve arka şase kollarına yakındır bu ağırlıklar normal bi sürüşte bile aracın şasesi oynadığı için kule gergileri kullanılmaktadır yol tutuşun iyi olması için bunun gibi bişeye yarıyo bunada performans ağırlığı diyolar :D
Fiziksel olarak performans agirligi diye birsey benim gorusumde yoktur, agirlik dagilimi derseniz belki mantikli olabilir fakat hic bir agirlik fren mesafesini kisaltmaz. Ayrica ne kadar agir olursa $ase o kadar fazla oynama esneme yapar, agirlik dezavantajdir. Kendisini tanimiyorum ama bunun caresi semi-slick lastikler ve daha saglikli yuruyen aksam saglanmasidir.
Kisaca o agirliklari soksunler : ) onun yerine $asi gergileri olabilir suspansyon modifikasyonlari olabilir vsvs ama agirlik dengesel bazda degilse cok alakasiz.
turbo_46
23-04-2010, 23:10
bence bunları alman mühendis beylere sölye :D orjinal bi parça olarak geçiyor herhalde düşündükleri bişeyler vardır :)
bence bunları alman mühendis beylere sölye :D orjinal bi parça olarak geçiyor herhalde düşündükleri bişeyler vardır :)
orjinal agirlik.. ben baktim simdi realoem.com sitesinden fakat metal korumalar disinda birsey goremedim, yanlis anlamayin yalanci konumuna dusurmek icin degil fakat ne olduklarini cok merak ettim :)
Uzuldum. Cok guzel hazirlanmisti.
kanka oparalara varsa hemen 2-3 tane daha alırım :)
turbo&quattro
27-09-2010, 06:15
Konuyu saglam hortlattim biliyorum ama ilani gorunce ekliyim dedim :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-bmw-m-serisi-ozel-el-yapimi-z3-m-v8-4400-cc-hatasiz-31832033/detay#
ekmekarası
27-09-2010, 08:36
geçen bebek de gördüm önce gelirken amerikan sandıydım ama meğer almanmış.çok bağırıor beee :)
ne zaman cafe crowna gitsem sürekli orda oturuyo arabada cafe crownun onunde
Fenerde gazlayıp duruyo bu araç. Ne zaman kafamı çevirsem o sese kıçı başı ayrı oynayan bi z3 geçiyo:D
killererkan
27-09-2010, 12:49
turbo olan 1,9..
kırmızı V8 ide sahibinden.com da gördüm ,2 gün sonra bizim arka mahallede ( feneryolu-kadıköy) gördüm
fastchild
27-09-2010, 13:44
bu engin abi gelirdi eskiden oylum bmw'ye ordan tanışırız hafiften kendisi ile bostancı sanayiii ye takılır
güzel makine ama duyduğum kadarıyla filtre headers egsoz vafc olan bi vti geçiyomuş bunu...
güzel makine ama duyduğum kadarıyla filtre headers egsoz vafc olan bi vti geçiyomuş bunu...
ilginc olmus
peki stock v8 makina z3 swaplanan kac bg onu gectm torku ztn yetmesi lgzm ama:confused:
serhat99
03-10-2010, 23:15
resimler..
arkadaşlar herkese hayırlı akşamlar. ben bu siteye üye değilim. o yüzden sizlere arkadaşımın nickinden yazıyorum.ben eng plakalı Z3 SWAP ın şuanki sahibiyim. ilk başta hepinize iyi kötü dilekleriniz için teşekkür ederim. evet aaraç V8 dir. zaten yukarda arkadaşım araçı gayet güzel anlatmış. bunların üzerine bi kaç parça bişeyler daha eklendi. araç gayet iyi ve diri durumdadır. isteyen aracı gelip görebilir. araç çok özenle hazırlanmiştır. bu makinadan TÜRKİYE DE YANLIZCA 2 TANE WAR...herkese sewgiler saygılar...
serhat99
03-10-2010, 23:50
buarada geçen gece ÇORLU da rolling wardı. yaklaşık 25-30 araç wardı. çok güzel bi geceydi. yaklaşık herkes 400+ ıydı. bende bi kaç araçla denedim. canlı görmeniz lazımdı. araçın perfermansı yazılanlar gibi değildir. ordaki herkes araçı gördü ve şaşırdı... şaşırmak isteyen arkadaşları bidahaki rollinge bekleriz...::::))))
turbo&quattro
04-10-2010, 03:21
Video varmi cektiginiz ?
cembozbey
04-10-2010, 08:47
ben sahibnden.com dan mesaj atmıstım mesaj okunmus ama geri dönus yapılmayınca ustelemedim:)
nasıl gittgini merak ediyorum malytepede surekli göruyorum aracı bende kucukyalıydaım istedengiz zaman deneyebilirm.
cem.
serhat99
07-10-2010, 01:45
Video varmi cektiginiz ?
şuan için video yok kardeşim. ama en kısa zamanda çekicez...
serhat99
07-10-2010, 01:47
ben sahibnden.com dan mesaj atmıstım mesaj okunmus ama geri dönus yapılmayınca ustelemedim:)
nasıl gittgini merak ediyorum malytepede surekli göruyorum aracı bende kucukyalıydaım istedengiz zaman deneyebilirm.
cem. inşallah kardeşim.
serhat99
13-10-2010, 00:55
Arkadaşlar herkese slm. araç bgn sabah ADANA ya 43000TL ye SATILMIŞTIR... Araç ADANA BORUSAN da detaylı check up a sokulmuştur ve hiç bir probleminin olmadığı belgelenmiştir. ltfn araç hakkında bilip bilmeden kimse konuşmasın ki alan arkadaşlara ayıp olmasın. ALAN ARKADAŞLARA HATIRLI OLSUN DİLER ,KAZASIZ BELASIZ ARAÇIN ZEVKİNİ ÇIKARMALARINI DİLERİM.....
caner8958
13-10-2010, 00:58
:D:D süper
buarada geçen gece ÇORLU da rolling wardı. yaklaşık 25-30 araç wardı. çok güzel bi geceydi. yaklaşık herkes 400+ ıydı. bende bi kaç araçla denedim. canlı görmeniz lazımdı. araçın perfermansı yazılanlar gibi değildir. ordaki herkes araçı gördü ve şaşırdı... şaşırmak isteyen arkadaşları bidahaki rollinge bekleriz...::::))))
ben şaşırmak istiyorum şaşırtsanıza beni
bi sarı bide kırmızı eg var yürümek isterseniz bekleriz herzaman...