Orijinalini görmek için tıklayınız : iphone yardım
selamlar iphone lcd de sadece beyaz ışık çıkıyor
ebayda bunun ktileri mevcut lcd screen alsam kurtarırmı yoksa başka bi mekanizması zarar gormuş olaiblirmi ?
teşekkürler
önce içini açıp soketlerini falan kontrol etmekte fayda var
ebaydan daha once çatlayan ekranı için dış cam almıştım daha takamadan bu patlak verdi camın içinden spatula gibi şeyler çıktı minik onlarlamı açacam ? yoksa ben uraşmayıp direk bi telefoncuyamı gotursem ?
valla kardeşimin iphone 2G nin lcd kırılmıştı içini komple açıp dağıttım ,
şu kadarını söyleyeyim ,pek kolay iş değil .
anladım şmdi bu iphone camı çatlamıştı çalışıodu sora cam soledm birden ekran beyaz oldu açınca sadece beyaz ışık çıkarıo sizdeki nasıl olmuştu en kotu spariş vereceim parçaları bilim alıp bitamirciye veririm o halleder
Mehmet Opc
12-04-2010, 12:25
Bence telefonun içini açma sonra toplayamassın git bi telefoncuya ne diyecek ona göre sana yol gösterir
ewet en mantıklısı oyle gozukuyo yok açmıcaktım zatende aynı sorunu yaşayan warsa alacaım parçaları saptarım diye düşündüm
onursumer
12-04-2010, 12:36
3g mi ?
3g ise zaten lcd ile dokunmatik+cam ayrılabiliyor
kendinn direk aşağıdan 2 vidayı sokup içinden çıkan aparatla ayırıyorsun zaten 2 tane soket var çıkardığında ekran çıkıyor
2g erde camla lcd birbirine yapışık onu sokmesi çok uğraştırıyor ;)
açıkçası kısarkadaşımın telefonu 2 3 bilmiorm altında yazıomu :S arkasında 3g yazıomu 3 lerin ?
onursumer
12-04-2010, 12:42
açıkçası kısarkadaşımın telefonu 2 3 bilmiorm altında yazıomu :S arkasında 3g yazıomu 3 lerin ?
arka kapağı siyahmı ?
yoksa metalik mi ?
siyahsa 3gdir
daha az uğraştırır ;)
ahah ewet siyah :) 8gb 3g miş :)
onursumer
12-04-2010, 12:53
ahah ewet siyah :) 8gb 3g miş :)
benimkininde camı kırılmıştı en fazla dışarda yaptırsan işçilik vs maliyeti 150tl civarı tutar
zaten camlar dokunmatiği ile beraber lcd si ayrı soketleri kontrol edip ekranda problem olup olmadığına bakmak lazım eğer sıkıntı ekrandaysa çozersinde eğer makinede sorun varsa ozaman sıkıntı ;)
anladım cam elimde şuan sıfır birde makinede sorun olup olmadığını kontrol ederim yoksa lcd de 20-30 dolar bişidi onuda alırım montaj artık netutarsa o tutar