Orijinalini görmek için tıklayınız : A RH + Kan ( Onur Toros )
Onur kardeşimizin annesi yarın ameliyata gireceğinden bugün 2 ünite yarın 2 ünite kana ihtiyaç vardır. Kan vermek isteyenler ulaşsınlar.
Şimdiden teşekkürler.
Şişli hospitalium
Onur TOROS
0533 480 03 02
Allah acil şifalar versin onurum şirkettede anons yaptırdım umarım giden olur ;)
onur_toros
12-04-2010, 18:50
sağol kardeşim allah razı olsun
acil şifalar diliyorum, kan grubum tutuyor fakat dün kocaeliye geldim eger acil lazım olursa gelirim onur telimi pmliyorum bi aramana bakar
onur_toros
12-04-2010, 19:50
tamam numaranı kaydettim ameliyat 1 gün ertelendi çarşamba günü ameliyat olucak annem salı 2 ünite çarşamba 2 ünite lazım olucak sağolasın
Onur ben çıkıyorum kardeşim ararım 30 dk ya seni. Vişne suyumu hazırla :) allahın izni ile anne yine iyi olacak amin.
Tam msj yazdım sen aradın kardeşim yarın akşama görüşmek üzere.
D16inside
12-04-2010, 21:32
allah acil şifalar versin.
onur pm attım evim çok yakın hemen gelirim lazım olursa
bende salı veya çarşamba gün içerisinde gelip verebilirim eyüpte oturuyorum
Sefa_vts
12-04-2010, 23:34
Gelirim gerekir ise Sezai de numaram var zate abi.. Acil şifalar..
benimde uyuyor numaram olması lazım onur sende.. Allah şifa versin..
onur_toros
13-04-2010, 09:35
allah razı olsun şimdi ben iş yerindeyim yarın ameliyat olucak ama bu akşam bugünde kan alınması gerekiyor2 ünite 10 gibi hastahanede olucam gelmek istiyen arkadaşları bekliyorum çünkü gecen ameliyatta 10 kişi geldi 3 kişiden zor kan alındı değerlerinin uyması gerekiyor eger 10 geç olur derseniz gün içindede gidip akçe SAPMA adına kan verebilir. şişli hospitalium şişli cami karşısı YKM nin sokağı
Gecmis olsun kardesim ;)
Aksam haberleselim, gelirim ben kan vermeye.
Ama dedigin gibi daha fazla kisiye ihtiyac olur, gecen seneki gibi.
gecmıs olsun acıll sıfalarr kan grubu tutuyor uyum saglarsa bende kan verırım
onur_toros
13-04-2010, 16:51
sağolun arkadaşlar akşam arıcam gererktiği kadar