Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Doblo (2.0 135 HP)
muratcantona
12-04-2010, 20:18
doblo
http://img693.imageshack.us/img693/5339/img3233i.jpg
http://img685.imageshack.us/img685/6618/img3234d.jpg
http://img684.imageshack.us/img684/5525/img3237p.jpg
http://img94.imageshack.us/img94/557/img3241je.jpg
http://img693.imageshack.us/img693/6618/img3245w.jpg
http://img685.imageshack.us/img685/5884/img3246t.jpg
http://img94.imageshack.us/img94/8648/img3250v.jpg
huahau geçen miniklerlede konuşmuştuk
kafa GTR a benziyo :D
güzel olmuş yeni doblo bende beğendim :)
ygtkrmdnz
12-04-2010, 20:27
bende çok beğendim yeni dobloları özellikle içi çok güzel kazasız belasız ;)
Yeni doblolar fena değil.baya lüks
kazasız belasız harıka duruyor gercekten
bu yeni 2.0 dobloların gidişini gerçekten cok merak ediyorum...
chipden sonra ne olur acaba :D
yeni doblolar cok guzel oldu beğendim... :)
huahau geçen miniklerlede konuşmuştuk
kafa GTR a benziyo :D
bunu tek düşünen ben değilmişim :D :D
mechanıcer
12-04-2010, 21:35
masallah fıat yavas yavas tıcarıyede onem vermeye basladı arac ta cok guzel. ama bence ferrarı calıfornıa ya benzıyor onden :D nede olsa ıtalyan :D
kardeşim bunun vergisi ve arabanın fiyatı ne kadar?
yaw şu fiatın garip olayları var, 100hp panda yapar arkasına 100hp yazar, dobloyu 135hp yapmış önüne power yazmış. 200hpleri görünce ne ibare kullanacak bakalım :D
1.9 JTD teror estiriyordu yollarda, bunla naparlar kimbilir :D
Fazla bulasmayın doblo diye kücümseyip :)
buna bır germany stylee offfff :D
Fiatın devrim arabalarına yenı dobloyuda eklıyoruz:D
Şimdi ön panjurda power yazan doblolara mı yol vericez?:D
Güzel yapmışlar inceledim showroomda
kazasız belasız kullanın.
Bizde 1.9 kargo var , 200 kadranı kapatıp dahada gidiyor.
Bu kimbilir nasıldır :)
HarunToprak
13-04-2010, 18:32
Benimde ilk aklıma bu geldi. Güzel olmuş,hayırlı olsun :)
araç çok güzel, güzel günlerde kullanın...
fakat neden şu yeni araçlarda lastikler çamurluklardan çok içeride ve çamurluklar yukarıya doğru genişleyerek gidiyor? bence estetik açıdan çok kötü duruyor... bunun bir güvenlik vs.vs. sebebi var mı?
D16inside
13-04-2010, 18:42
maaşallah güzel makine.
MR.TurboALİ
14-04-2010, 00:38
maşallah ama farlar coooook büyük ya:D
rekabet yukseldıı yakında bu doblolar tayyarlara kafa tutarsa sakın sasırmayın :D
buna bır germany stylee offfff :D
Ahahaha ekmek fırınımız mı var napayım dobloyu, connecti ben :D
CanBasel
14-04-2010, 10:02
Harika bir araç gerçekten bence de .. Performansı ise büyüleyici... :) Chipten sonra 165hpler kaçınılmaz derim ben bunda..
Bizim bir arkadaşda aldı. Bir deneyeyim bakalım gideri ne kadarmış bu "power"cı arkadaşın :D
1.9 JTD'nin gidişi beni çok şaşırtmıştı,bunun ne kadar zevkli olduğunu tahmin edebiliyorum ticari için :)
orhansah
14-04-2010, 14:12
hayırlı olsun kazasız belasız.
ama çok çirkin geliyor benim gözüme ya yeni doblo :)
Yol tutusu nasıl acaba? Genelde doblolarda sanırım yol tutusunda problem oluyor?..
YuCi 1023
14-04-2010, 15:11
ön tarafı ayrı bi güzel duruyor gtr ı andırıyor bayaa panjur fln :D
2.0 lt koymuslar ama suspansıyon yol tutusu yokk
Fiat Yeni Doblo Combi
"Yeni Doblo'yu görünce, konfor anlayışınızı değiştireceksiniz. Onunla yolculuk, bulutların üzerinde süzülmek gibi. Bağımsız arka süspansiyonu sayesinde yol koşullarını içeriye yansıtmıyor, sarsıntısız bir yolculuk sağlıyor. Yeni Doblo'da konfor adına çok şey var: Otomatik Klima, elektrikli camlar, geniş iç hacim. Rahat rahat yolculuk yapmak istiyorsanız, ferah ve yüksek kabiniyle sınıfında lider Yeni Doblo tam size göre. "
fiat yeni-doblo-combi Kalıpları kıran tasarım
Kalıpları kıran tasarım
Yeni Doblò’yla ilk karşılaştığınız an ona uzun uzun bakın. Sonra çevresinde bir tur atın. Onu görür görmez sizi yakalayan şık çizgilerin, stilin, bir arazi aracı görünümü veren boyutların keyfini yaşayın. Onunla yold a giderken sizi izleyenlerin nasıl kıskanacağını hayal edin. S Estetik arka tasarımıyla arkasından uzun uzun bakılacak bir araca sahip olmanın ayrıcalığını yaşayın.
fiat yeni-doblo-combi Hayatı genişleten boyutlar
Hayatı genişleten boyutlar
Yeni Doblo’da size, ailenize, arkadaşlarınıza, sevdiklerinize, işinize bol bol yetecek kadar geniş alan var. Geniş iç hacmiyle Yeni Doblo, ferah ve rahat yolculuklar sunuyor. Koltuklar, gerek kumaş seçimleriyle gerekse formlarıyla, yaşayacağınız konforu müjdeliyor. Döşemelerin rengi, aracınızın ferah ortamıyla bütünleşiyor ve size rahat yolculukların tadını çıkarmak kalıyor.
fiat yeni-doblo-combi Ailenizi düşünen güvenlik
Ailenizi düşünen güvenlik
Yeni Doblo güvenliğiniz için teknolojinin tüm olanaklarını kullanıyor. 4 sensörlü ABS; elektronik fren dağılım sistemi EBD; dinamik sürüş kontrol sistemi ESP ve yokuşlarda kalkışı kolaylaştıran Hillholder gibi en gelişmiş elektronik donanımlar ile ileri seviyede güvenlik sağlıyor. Ayrıca maksimum koruyucu güvenlik için kontrollü deforme olabilen güçlendirilmiş gövdesi, yolcuların hem baş hem de gövdesini koruyan yenilikçi yan ve ön hava yastıkları ile donatıldı.
fiat yeni-doblo-combi Hayatı kolaylaştıran kombinasyonlar
Hayatı kolaylaştıran kombinasyonlar
Yeni Doblo'nun içi çok geniş ama size daha geniş alan mı gerekiyor? Sorun değil. Yeni Doblo’nun 5 standart koltuğundan birini yatırarak ekstra alan kazanabilirsiniz. Ayrıca, yüke ve yolculara göre koltukları yatırıp katlayarak birçok farklı kombinasyon yaratabilirsiniz. Örneğin, arka koltukları yatırarak bagaj kapasitesini 790 litreden 3200 litreye kadar çıkarabilirsiniz. Ya da iki kademeli kullanılabilen bagaj örtüsünü alt seviyeye yerleştirip arka koltukları katlayarak 70 kg’a varan yükleri taşıyabileceğiniz tamamen düz bir zemin elde edebilirsiniz.
fiat yeni-doblo-combi Geniş aileleri sevindiren güvenlik ve performans
Geniş aileleri sevindiren güvenlik ve performans
Ailecek yapılan yolculukların keyifli geçmesi için tüm aile kendini güvende hissetmelidir. Bu yüzden Yeni Doblo performanslı ve çevreci motorların yanı sıra yenilikçi güvenl ik unsurları da sunuyor. Örneğin, Bi-link bağımsız arka süspansiyon yol gürültüsü ve sarsıntıyı tamamen keserken her koşulda tekerleklerin yola mükemmel bir şekilde temas etmesini sağlayarak yol tutuşu konusunda Doblo’yu rakipsiz kılıyor.
fiat yeni-doblo-combi Geleceği yakalayan teknoloji
Geleceği yakalayan teknoloji
Yeni Doblo’yu tercih edenler asla yalnız gezmezler. Yanınızdan ayırmayacağınız ailenizin yanı sıra uzaklardaki dostlarınızla da Blue&Me™ sistemi sayesinde gözünüzü yoldan ayırmadan güvenle konuşup SMS’lerini dinleyebilirsiniz. Direksiyondaki kumanda tuşlarını kullanarak müzik dinler, cep telefonunuzu kullanırsınız. Blue&Me™-TomTom® navigasyon sistemi ile yolunuzu kolayca bulur, zaman harcamazsınız. Ve otomatik klima. Bırakın o sizin için en güzel havayı sağlasın, size sadece gaza basmak kalsın.
fiat yeni-doblo-combi Yolu güzelleştiren konfor
Yolu güzelleştiren konfor
Yeni Doblo, yolculuklarınızın daha konforlu geçmesi için çok zengin donanım özellikleri sunuyor. Yenilikçi Bi-link bağımsız arka süspansiyon, aracın sürüş konforu ve lastiklerin yol tutuş özelliklerini artırarak sarsıntı ve gürültüyü emiyor. Başka bir deyişle, size bulutların üzerinde kayar gibi bir yolculuk yaptırıyor. Elektrikli arka camlar sayesinde arka koltuktaki yolcular da yolculuğun keyfini doyasıya yaşıyor. Cruise Control özelliği ise sizin sürüş keyfinizi artıracak bir başka özellik. Uzun yolda siz sadece yola bakınve otomatik hız kontrolünün keyfini çıkarın. Ayrıca Hillholder sistemi ile yokuşları kaymadan çıkmanın rahatlığı da Yeni Doblo’da sizi bekliyor.
fiat yeni-doblo-combi Performansla yarışan tasarruf
Performansla yarışan tasarruf
Bir motordan ne beklersiniz? Güçlü olsun, performansı yüksek olsun, az yaksın, sorun çıkarmasın… Yeni Doblo’nun motor seçenekleri beklentilerinizi fazlasıyla karşılıyor. Motorda tercihiniz benzinliden yanaysa, 1,4 95 hp 16V motor seçeneği, performansı ve yakıt ekonomisiyle sizin için ideal. Dizel istiyorsanız Fiat’ın devrim yaratmış, ikinci nesil Multijet motorları; 1,3 90 hp Multijet, 1.6 105 hp Multijet ve 2.0 135 hp Multijet seçenekleri ile size olağan üstü sürüş keyfi yaşatacaktır.
yiğit bunun (2.0 mj) sac kasasını alıp çip yapcan ovvvv çok fena type-r kovalarsın valla
yakında rollinglerde görürüz dobloları :D
yiğit bunun (2.0 mj) sac kasasını alıp çip yapcan ovvvv çok fena type-r kovalarsın valla
o değilde paliovan üzerine yerleştireceksin motoru
zaten boş araç :hahaha:
kopuk uçurtma :D
albea satılmış geçen hafta galeride 3 ay sonunda
olmasaydı bi poroje yapardık :p :D
vvt-i_349
16-04-2010, 15:49
kazasız belasız...cok güzel bu 2.0 lerin gidişini çok merak ediom
ahmet3425
16-04-2010, 16:02
donanımı falan iyimis ama nedense tipi beni hiç acmadı:)
kazasız belasız...
AHMET1907
16-04-2010, 16:07
Doblo Cooper S:)
Ben ticarilerin bu kadar güçlenmesine şiddetle karşıyım. Yada bir şekilde araçta yük yokken gücü ciddi derecede kısacak bir sistem yerleştirmeliler. Sonra E5'te tüm spor araçlara salça olan ticariler kol gezicek.
arkadaşlar aracın sahibi benim şu an 1800km de ama performans super daha açıldıgında düşünemiyorum nasıl olcak zaten salı günü chip yapmayı düşünüyoruz muratcan la beraber bakalım chipten sonraki halini bizde merak ediyoruz servis sorunsuz 170 hp felan alırsınız dedi ama bakalım ....
UĞUR YUMAK
17-04-2010, 02:10
Evet yaaa, 2010 model 2 litre bir araç için dünya vergi vericem ve bu araç doblo olacak!
İlginç
Evet yaaa, 2010 model 2 litre bir araç için dünya vergi vericem ve bu araç doblo olacak!
İlginç
vergisi 488tl 6 aylık
488tl 6 aylık fiyat : 38 250 tl tum opsiyonlar dahil
1.6 105likleri güç olarak 1.9jtd ye yakın olsada onun kadar gitmiyodu.yeni kasa 1.3lerde zaten vitesteki sabır tesbihi standart donanım listesinde.2.0 ları merak ediyorum ama test için yok sanırım
bu araçta 135 hp çok güzel rakam.ama araba ayrodinamik olarak çok kötü bence.ön camı vs çok dik açı aile duruyor.çok fazla rüzgar keser ve çok yakıt sarfiyatı yapar diye düşünüyorum.fakat çip-egr-egzoz vs modifikasyonlarla güzel güçler elde edilir sanırım.hayırlı olsun kazasız belasız
geçen tanıtımına denk geldim ve kısa bi test sürüşü yaptım, gidişi hiç fena değil, ticari gibi gitmiyor :)
duruşu ve dengesi de keza öyle..
Performansını ciddi anlamda merak ettiğim bir araç. 2. doblo vakası olmaya aday bence.Hayırlı olsun
Sanki performans iddiasıyla çıkan bir araçmış gibi neden herkes performansını merak ediyor.Aerodinamisini kötülüyor vs. Ticari araç değil mi doblo?