Orijinalini görmek için tıklayınız : o.z jant nerden alınır
karsiyakaliozi
13-04-2010, 10:43
Merhaba 207 rc aracımın jantlarını değiştirmeyi düşünüyorum aklımda o.z 7x17 CRONO HT veya ultraleggera gold race var tr de 4*108 bulunmuyor malesef bırlas tr dağıtıcısı olmuş sanırım fiyat aldım 287 euro fiyat verdiler ancak ellerinde yok özel ithalat yaparlasrsa 450 tl masraf cıkacağını söylediler :
kendim yurtdışından getirtme yoluna gitsem daha uygun fiyatlı alacagım site varmıdır ,jant basına ne kadar kargo cıkar, gümrükde takılmadan sokabilirmiyim v.s gibi soruların cevaplarını arıyorum yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
ben bu olayı anlamıyorum
madem dağıtıcı olmuşsun, malın fiyatı bellidir. yok özel ithalat bedeli yok bilmem ne diye müşteriye bu şekilde yansıtmak ne kadar doğru?
onursumer
13-04-2010, 10:47
450tl masrafla kendinde getirirsin zaten nasıl iş anlamadım ?
bir ara bende niyetlenmiştim aradım telde görüştük doğru dürüst ilgilenmediler bile.
Mınubus yolu kazasker Estremo Tunıngden her modeline ulaşabilirsiniz katalog mevcut.
karsiyakaliozi
13-04-2010, 16:59
Mınubus yolu kazasker Estremo Tunıngden her modeline ulaşabilirsiniz katalog mevcut.
teşekkür ederim eski jantlarımıda ordan almısdım konusmak lazım aslında hatırlatma için teşekkürler
gogldan mutlu lastık yaz rafi mutlu bostancıda iyi bi abimiz ara yardımcı olur sana..
karsiyakaliozi
13-04-2010, 17:15
gogldan mutlu lastık yaz rafi mutlu bostancıda iyi bi abimiz ara yardımcı olur sana..
teşekkür ederim görüseyim
0216 3836955 erkan yardımcı olur
karsiyakaliozi
13-04-2010, 17:47
0216 3836955 erkan yardımcı olur
teşekkür ederim
bn snn yerine bir araştırıyım jantlar kıbrısta varsa getiririm istediğin yere...
Shadow_Dancer
13-04-2010, 18:05
rafi abide vardi sanirim
omercanilica
13-04-2010, 18:54
pozıtıf oto eskı dısbutoru elınde kalmıs belkı bı ara ıstersen ordan almıstım ben gecen sene
Tayfun-E30
13-04-2010, 18:56
bence oz racinge mail at böyleyken böyle diye...
o.z 7x17 CRONO HT 4*108 şirinevler omsa tuningde vardı sanırım.vitrinlerinde görmüştüm gecen gun. bi arayıp sorun isterseniz.
bugra_0101
13-04-2010, 20:59
pozıtıf oto eskı dısbutoru elınde kalmıs belkı bı ara ıstersen ordan almıstım ben gecen sene
pozitif auto hala disbutoru değil mi? ben göbekleri mi filan düşünce hala ordan temin ediyorum
0546 944 19 91 cenk.bende yardımcı olmaya calısırım
karsiyakaliozi
14-04-2010, 07:36
0546 944 19 91 cenk.bende yardımcı olmaya calısırım
dostum teşekkür ederim gün içinde seni aramaya calısacagım iş yerinde tel zor oluyor özelden yazısabılırız selamlar.
karsiyakaliozi
14-04-2010, 07:47
o.z 7x17 CRONO HT 4*108 şirinevler omsa tuningde vardı sanırım.vitrinlerinde görmüştüm gecen gun. bi arayıp sorun isterseniz.
teşekkür ederim irtibata geceyim
karsiyakaliozi
14-04-2010, 07:48
bn snn yerine bir araştırıyım jantlar kıbrısta varsa getiririm istediğin yere...
cok sevinirim dostum ilgine tesekkur ederim
karsiyakaliozi
07-04-2011, 12:23
konuyu hortlatayım:D hala alamadım jantları rafi abide yok sanırım ,stok sorup doneyim dedi ses cıkmadı pozitif otoda var yuksek fıyat soyledı sanırım sadece kendisinde olduğu için ve ödemeyi nakit istedi zor benim için omsa tuning diye bi yerde var gorunuyo irtibata gecip konusamadım maıl yoluyla yazısmayı denedim cevap vermediler fiyatları uygun jantlar replikamı deyilmi fikrim yok acıkcası omsa ile tanısıklığı olup yardımcı oabilecek varsa sevinirim.
Rafi abiden ultraleggera baktim smdi 5x112 uygun yoktu.. Smdide vat an comp. Dayim iPad test ediorm bilgi amaciylada yazayim dedim..
TÜRKİYE dağıtıcısı biziz belli dönemlerin haricinde gelicek ürünler özel sipariş olarak alınıyor sizde takdir edersiniz ki böyle durumlarda maliyet farklı oluyor yani 1000 takım jantın arasında gelicek bi özel siparişten bahsetmiyorum tabiki sadece 1 takım geldiğinde herşeyiyle maliyet farklı oluyor eğer hala niyetin varsa yardımcı olmaya çalışırım yeni gelen bi sevkiyatımız oldu belki içinde istediğin ölçü model ve bijon aralığıda vardır...
karsiyakaliozi
08-04-2011, 07:38
TÜRKİYE dağıtıcısı biziz belli dönemlerin haricinde gelicek ürünler özel sipariş olarak alınıyor sizde takdir edersiniz ki böyle durumlarda maliyet farklı oluyor yani 1000 takım jantın arasında gelicek bi özel siparişten bahsetmiyorum tabiki sadece 1 takım geldiğinde herşeyiyle maliyet farklı oluyor eğer hala niyetin varsa yardımcı olmaya çalışırım yeni gelen bi sevkiyatımız oldu belki içinde istediğin ölçü model ve bijon aralığıda vardır...
tşekkür ederim hallettim gibi
ankara fm tuning de bir kaç takım var farkı renklerde fakat olçü nedir bilmiyorum.
çözemezsen pm at ilgilenirim arkadaşlarımdır
karsiyakaliozi
11-04-2011, 11:19
c.tesi jantlarımı taktım sorunsuz elime gecti omsa tuning istanbuldan aldım makul kargo ücretiyle geldi ilgilenen herkeze teşekkür ederim.
lannn akın... :) bebişim ararmısın beni en kısa zaman da :cool::cool:
lannn akın... :) bebişim ararmısın beni en kısa zaman da :cool::cool:
kardeşim şimdi gördüm aradım uykunu bölmek istemedim çok çaldırmadım :D