Orijinalini görmek için tıklayınız : GTI/VTS aranıyor
Arkadaşlar UF RSI ile zevkine deneyecek max. chip+cai+egzos spec.lerine sahip düzgün 106GTI Saxo VTS arıyorum.Ötesi zaten alır kopar gider diye tahmin ettiğimden chip+cai+egzos dedim.Arzu eden olursa denenir sıkıntı yok:)
Lütfen timing vs. gibi gizli kapaklı modlar ile gelip stock stock diyip kendinizi komik duruma düşürmeyin.Bir GTI'ın max. ne kadar gidebileceğini gayet iyi biliyorum.106 sahibide oldum saxo sahibide oldum çünkü :)
Herhangi bir iddam yok ortada.Maksat muhabbet+merakımın giderilmesi.
UF RSI spec.
cai
komple 51 düz boru+son susturucu
hafifletme(+13 teneke önlerde)
İlgilenen arkadaşlar pm yada konudan iletişime geçebilirler.
Teşekkürler....
eren be sana daha çok 1.6ies fln lazım bnce..tam snn kalemin olur...
Rıdvan'ım 1.6 grubunda bana vts gti lazım ilk etapta.RSI biliyorum herkes yavaş diye düşünüyor ama bu rsi ciddi anlamda başka.125hp dyno verisi olan bir arkadaş rsi lara temiz rahat 3-4 boy koyarken bende 1 an bile yanımda duramıyor,burun çıkartamıyor.Açıldıkça açılıyorum adamdan.Kendimce 3 5 arabayla denedim yani bu konuyu açmadan evvel :)
istanbulda olsam zevkle denerdim :(
video cekimini unutmayın şimdiden hatırlatıyım :)
istanbulda olsam zevkle denerdim :(
video cekimini unutmayın şimdiden hatırlatıyım :)
Kısmet :) Video çekeriz.Sessiz video çeken kameramın sorunu halloldu nede olsa artık :)
hmm hafifte snn araba tabi ies agır kalabılır ama bn kadran vıdeonu ızledıgım ıcın demıstım honda ıle dene dıe ama sen ole dıosan oledır..
Anladım Rıdvan.Olursa ies deneyecek onunlada denerim tabiki seve seve:)
Xenomorph
14-04-2010, 00:50
iyi yürüyen bir 3.20i ile denemek istersen arkadaşa söylim arabası cidden güzel gider
Anladım Rıdvan.Olursa ies deneyecek onunlada denerim tabiki seve seve:)
istanbulda olsa hemen denerdik bnmkide bu aralar güzel yürüyo bazen redline a kadar ful sarıo bazen sarmıo ama hava guzel oldumu guzel yuruo.bnm kadran videomda 0.100 e kadar senle başabaş ...
iyi yürüyen bir 3.20i ile denemek istersen arkadaşa söylim arabası cidden güzel gider
Hangi kasa? Spec.ler ne?
istanbulda olsa hemen denerdik bnmkide bu aralar güzel yürüyo bazen redline a kadar ful sarıo bazen sarmıo ama hava guzel oldumu guzel yuruo.bnm kadran videomda 0.100 e kadar senle başabaş ...
Biraz fazla yakın olduğumuz aşikar:D Okul bitince buraya gel Afyon'da buluşalım Bro :)
eren tam snn kalemin boşver speclerı 3.20i tmmdır...
ne afyonu ? nasıl yani afyonda ne işin var...
Xenomorph
14-04-2010, 01:00
Hangi kasa? Spec.ler ne?
e36 sedan filtre 60'lık egzoz birde yeni bakımdan çıktı cidden çok güzel yürüyen bir 3.20 tabi onada sormam lazım sana uyarsa
Rıdvan tamam diyorsa tamamdır:) 3.20i arkadaşa pm attım
Xenomorph
14-04-2010, 01:01
gelmedi :D
eren bn o arkadaşın bahsettiği 3.20 yi bilmiyorum arkadasıda tanımam ama .bn iesle e36 3.16i ile denedim denemez olaydım 3.ncu viteste kalksam anca kafa kafaya gıdermısın.:D
e46 3.18i ile denedim denemez olaydım 2.ncı vıtese atınca 2 boy zaten yedi 3.20 tam kalemidir .bnce 3.20i ile eğlenceli olur....
bu arada bı oncekı postu edıtledım..afyonda ne işin var..
gelmedi :D
Artık gelmiştir:D
eren tam snn kalemin boşver speclerı 3.20i tmmdır...
ne afyonu ? nasıl yani afyonda ne işin var...
Orta yolda buluşalım diye dedim : Bir işim yok;)
he ok o zmn geliorum temmuzda ordayım allah nasip ederse...bak antalyada olsan sana direk arkadaşı yönlendirirdim..
c4. 1.6hdi i var 90 hp lik ,kat iptal .chip yapıldı...bnle yürüodu nerdeyse :D dizel oldugu ıcın devırlerı cabuk bıtırıodu devirden geçi,odum dişli rakip yani...afyondan antalyayada ınersın artık :D
he ok o zmn geliorum temmuzda ordayım allah nasip ederse...bak antalyada olsan sana direk arkadaşı yönlendirirdim..
c4. 1.6hdi i var 90 hp lik ,kat iptal .chip yapıldı...bnle yürüodu nerdeyse :D dizel oldugu ıcın devırlerı cabuk bıtırıodu devirden geçi,odum dişli rakip yani...afyondan antalyayada ınersın artık :D
Senin canın sağolsun:) C5 chipsiz dizele binmek nasip oldu o koca araba çok iyi gidiyordu biliyorum şaka makinası o motorlar:) Afyona geldikten sonra al boşa araba zaten gelir
:D :D nese konuyu bölmiyim film indirdim onu izlicem .
eren in rsi ile denicek 106gtı yada saxo vts aranıyor...hadi kolay gelsin..
Aynen deneyecek chip+cai+egzos lu VTS GTI aranıyor.Diğer denemek isteyen araçlar ilede zevkle denenebilir.UF RSI spec.ler ilk postta yazıyor
Xenomorph
14-04-2010, 01:23
3.20i Bulundu Sayılır 106'lar Lütfen :D
Xenomorph
14-04-2010, 01:26
Aman o Type-R Geçen Şaşırık Siyah Bagajlı Kırmızı Gelmesinde :D
Type r geçen tek 106 sanki o :) O denli gırtlak makina ile işimiz yok.Sonucu belli olan birşey için boşa benzin harcamanında alemi yok :) Soft tune edilmiş araçlar arıyorum.
106 sana cok kalin gelir ;)
Doğrudur :)
Xenomorph
14-04-2010, 01:39
Maksat Görmek Hırs Yok İdda Yok Gircek Bir Yer Yok :D Kalin Gelsin :D
Adam Merak Ediyor Bir Araç Önerdim Denicez Kısmetse Ama Adamın Aklındaki Araçlardan Varsa Gelmesi İçin Yazmış
Sonuçta 25 Boyda Olsa Düzgün Bir İnsanın Öyle Kaydım Böyle Kalındı Demesini Gerektircek Bir Durum Olmaz :D
Denesin Görsün :D Speclerini Belirlesin Ona Göre Hareket Etsin Kıstas Alsın :D
Ah Ah Deniycek bir Arabam Yok :D
Öncelik GTI/VTS olmakla birlikte denemek isteyen arkadaşlar pm yada konudan ulaşabilirler...
Adam Merak Ediyor Bir Araç Önerdim Denicez Kısmetse Ama Adamın Aklındaki Araçlardan Varsa Gelmesi İçin Yazmış
Sonuçta 25 Boyda Olsa Düzgün Bir İnsanın Öyle Kaydım Böyle Kalındı Demesini Gerektircek Bir Durum Olmaz :D
Denesin Görsün :D Speclerini Belirlesin Ona Göre Hareket Etsin Kıstas Alsın :D
Ah Ah Deniycek bir Arabam Yok :D
Yani ben yazdım buna benzer sonra sildim doğrudur dedim.Sen dayanamayıp yazmışsın hislerimin tercümanı olmuşsun:)
sahsi fikrimi soyledim bi arakdasimin 106 si var chip filtre egsoz gidisini iyi biliyorum saka olur.ama siz bilirsiniz arac sizin turbo araclarla deneyin isterseniz maksat muhabbet diyorsaniz.
Xenomorph
14-04-2010, 01:44
sahsi fikrimi soyledim bi arakdasimin 106 si var chip filtre egsoz gidisini iyi biliyorum saka olur.ama siz bilirsiniz arac sizin turbo araclarla deneyin isterseniz maksat muhabbet diyorsaniz.
Bende İyi Bilirim :D Ama Arkadaşın Niyetini Belirttim :D Yoksa Vtı Varken Az Denemedim Onlarla :D
Eyvallah.:)
+/- bir kaç boy olabilecek araçlar arıyorum ben. Bende biliyorum chipli filtreli egzoslu 106nın neler yapabildiğini.Nerden nasıl bildiğimide ilk postta yazdım;)
Kanka Bulamassan Sen 3 BEn 2 Denerım Senle HAhahahahaahha:D
Kanka Bulamassan Sen 3 BEn 2 Denerım Senle HAhahahahaahha:D
hahahaha kankam sen olduktan sonra sıkıntı yok:) Sen önden başlasanda olur;) PE nin rodaj bittiyse PE ile deneyem? Yada Müco arabayı vermediyse Müco ile bir deneyek?
Ikısıde Duruyor Kanka Denerler Sorun Olmaz :D Al Su Veletıde Gel Burda Gecıcegın Cok Araba Olur hahahhahahha:D
Ikısıde Duruyor Kanka Denerler Sorun Olmaz :D Al Su Veletıde Gel Burda Gecıcegın Cok Araba Olur hahahhahahha:D
Sen ver gazı bunlara atlayın gelin :) Burda bir BMW ile deneyeceğiz bir aksilik olmazsa
onursoytam
14-04-2010, 10:25
k.bakma ama çip egzost filitreli sağlıklı bi GTI veya VTS seni geçtiğinde kesin bunda sölenmeyen modlar var diye sen kendini inandırmışsın geçseler bile bu araba dolu dersin :)
Hadı HAyırlısı SOnucu MErakla BEklıyorum KAnka :)
k.bakma ama çip egzost filitreli sağlıklı bi GTI veya VTS seni geçtiğinde kesin bunda sölenmeyen modlar var diye sen kendini inandırmışsın geçseler bile bu araba dolu dersin :)
Ben galiba derdimi bu konuda anlatamıyorum.Keşke ilk post ta yazanlardan başlayıp konuyu sindire sindire baştan sona okusaydın.
Bir iddia yok.Maksat ne oluyor ne bitiyor görmek;) Bir iddia olsa stock yazılımla aramazdım kendime araba.
Hadı HAyırlısı SOnucu MErakla BEklıyorum KAnka :)
Eyvallah kankam:) Olmadı harbi PE ile deneyelim?Ayarla deneyelim abi;)
onursoytam
14-04-2010, 10:41
sindire sindire okudum.. anladığım şekilde cevap yazdım.. denemeyi sindire sindire yap;) iyi denemeler sana ..
sindire sindire okudum.. anladığım şekilde cevap yazdım.. denemeyi sindire sindire yap;) iyi denemeler sana ..
Ben iddia yok deneyip göreceğiz diyorum sen hala sindire sindire dene diyorsun diyorsun:)
Yorumsuz...
Bence de bir dene bakalım nasıl olacak. Gerçi bende de RSI vardı ve yürüdüğüm diğer RSI lara 4-5 boy açıyordum sadece egzoz ve filtre ile ama yine de filtre egzoz ve çipli 106 ları rollde geçemiyordum. 106 sağlıklı ise 3-4 boy açıyordu. Haa drag dersen iyi kaldırırsan 120 kmh lara kadar filan çok iyi yürürsün. Hatta bir iki boy sen açarsın ama sonrasında yine yakalayıp geçerler.
Ama dediğin gibi bir dene bakalım ben de merak ettim. Eğer gerçekten bahsettiğin speclerdeki bir 106 yı geçersen seni bir de senin makinanın büyük abisi RS ile yürütelim :)
Bence de bir dene bakalım nasıl olacak. Gerçi bende de RSI vardı ve yürüdüğüm diğer RSI lara 4-5 boy açıyordum sadece egzoz ve filtre ile ama yine de filtre egzoz ve çipli 106 ları rollde geçemiyordum. 106 sağlıklı ise 3-4 boy açıyordu. Haa drag dersen iyi kaldırırsan 120 kmh lara kadar filan çok iyi yürürsün. Hatta bir iki boy sen açarsın ama sonrasında yine yakalayıp geçerler.
Ama dediğin gibi bir dene bakalım ben de merak ettim. Eğer gerçekten bahsettiğin speclerdeki bir 106 yı geçersen seni bir de senin makinanın büyük abisi RS ile yürütelim :)
İŞte bende merak ediyorum ne olacağını :) Drag bana göre değil.Ayağım iyidir çatır çatır kalkar giderim ama akslarıma kıyamıyorum artık:S
Ben direk Utku'ya(RS) dedim gel deneyelim bakalım ne kadar ne olacak görelm diye.Gece geç saatti msn de fazla beklemeden cevap msn kapattım.
Sonuçlara göre olmadı haber veririm sana pm'den :)
yokmudur chip+cai+egzos lu denemek isteyen gtı yada vts..valla ya bu speclerde araç yok yada naz yapıo millet ..he eren şöle bişeyde olabilir simdi ya geçilirsek ulan rsı a bız o zmn nolur dıyende cıkabılır...
sahsen bı 106 ım olsa bıde sana yakın olsam dırek derdım cık caddeye bekle bnı dıe ama ne yazıkkı ole olmuyor.GUNCEL...
Ben direk Utku'ya(RS) dedim gel deneyelim bakalım ne kadar ne olacak görelm diye...
Direk zirveye oyniyim diyorsun yani :) Hadi bakalım keyifli güzel kazasız belasız denemeler dilerim.
yokmudur chip+cai+egzos lu denemek isteyen gtı yada vts..valla ya bu speclerde araç yok yada naz yapıo millet ..he eren şöle bişeyde olabilir simdi ya geçilirsek ulan rsı a bız o zmn nolur dıyende cıkabılır...
sahsen bı 106 ım olsa bıde sana yakın olsam dırek derdım cık caddeye bekle bnı dıe ama ne yazıkkı ole olmuyor.GUNCEL...
Öyle düşünenlerin psikolojisini çözmüş değilim henuz.O kadar kompleks varsa bırak bu işleri olsun bitsin :)
Direk zirveye oyniyim diyorsun yani :) Hadi bakalım keyifli güzel kazasız belasız denemeler dilerim.
Yok.Şöyle dedim.Direk zirve benle bir oynasın :)
war bıtane denemek ıstersen
sadece fılıtre war egsoz bıle yok aracta...
heh caner kardesımde geldı arac sahıbı janer106
olcay_bora
14-04-2010, 11:05
benim araba pederde olmasa denerdik :)
janer106
14-04-2010, 11:05
denemek istersen arac stok sadece filtre var maksat hareket olsun ;)
war bıtane denemek ıstersen
sadece fılıtre war egsoz bıle yok aracta...
Pm attım..
eren bi gtı var saglıklı yuruo sanırım caı egzos var bı msj atıorum hemen belkı doner sana...
denemek istersen arac stok sadece filtre var maksat hareket olsun ;)
Hay hay :) İşte bana bu kafada adam lazım abi:) Maksat hareket olsun merak giderilsin :) Şimdi pm atıyorum sana.
eren bi gtı var saglıklı yuruo sanırım caı egzos var bı msj atıorum hemen belkı doner sana...
Eyvallah moruk :) İstediğim spec.lere sahip bildiğim 3 tane araç var.İkisi İzmit biri Edirne de benim şansıma :D
Kameraya çekmeyi unutmayın da biz de izleyelim. :)
janer106
14-04-2010, 11:11
Hay hay :) İşte bana bu kafada adam lazım abi:) Maksat hareket olsun merak giderilsin :) Şimdi pm atıyorum sana.
valla aracı alalı 1 ay oldu 2 hafta önce muayane soktum bi filtre taktım deneme fırsatım olmadı duruma göre denemeye calısırım
benim araba pederde olmasa denerdik :)
Seninle her zaman deneriz oğlum sıkıntı yok :)
Kameraya çekmeyi unutmayın da biz de izleyelim. :)
Unutmayız inşallah ta yayınlanma konusunda karşı tarafın onayı almadan video koymam ben abi:)
Kolay gelsin Eren..Video çekimide yaparsınız iyi olur..
Bizde izlemiş oluruz...
valla aracı alalı 1 ay oldu 2 hafta önce muayane soktum bi filtre taktım deneme fırsatım olmadı duruma göre denemeye calısırım
Maşallah Allah kaza bela vermesin.Aracı aldıktan sonra ilk denemen olacakmış diye duydum.Hakkımızda hayırlısı :)
Bizde izlemiş oluruz...
Sağol abi teşekkür ederim:) Video işi olacak inşallah.
ahmet3425
14-04-2010, 11:21
Bizde izlemiş oluruz...
demir abi erenin kasıntısı var sunu bi kası yaw tam istediği speclerdesin hem full stok:D
demir abi erenin kasıntısı var sunu bi kası yaw tam istediği speclerdesin hem full stok:D
:D Demir abi'nin arabayı bilmeyen gitsin intihar etsin olum :D Yaz geldi anlıyorsun değil mi:)
Maşallah Allah kaza bela vermesin.Aracı aldıktan sonra ilk denemen olacakmış diye duydum.Hakkımızda hayırlısı :)
aynen ole hacı ilk maçına senınle cıkacak bakalım sonucu meraketmey basladım hee :D
janer106
14-04-2010, 11:28
aynen ole hacı ilk maçına senınle cıkacak bakalım sonucu meraketmey basladım hee :D
aynen kanka ver gazı bakalım gecilirsem egzantrikleri hediye edersin artık :D:D
:D Aynen aynen.
aynen kanka ver gazı bakalım gecilirsem egzantrikleri hediye edersin artık :D:D
yaa cenerr çaktırma bee abi, sadece flıtre war dıcez pt53 piston chıp tmıng gıdıcektık ya:D:D planlarıı mahfettın :D flıtreı bı 106 gorelım kanka;) rsı lar bıldgım kadarıyla 1,8 125 hp cıkıyo fabrıkadan kılosuyla ıyı yuruyen bı arac sonuc merak edılcek derecede :D
Eglencelı Olucaga Benzıyor :D
janer106
14-04-2010, 11:34
yaa cenerr çaktırma bee abi, sadece flıtre war dıcez pt53 piston chıp tmıng gıdıcektık ya:D:D planlarıı mahfettın :D flıtreı bı 106 gorelım kanka;) rsı lar bıldgım kadarıyla 1,8 125 hp cıkıyo fabrıkadan kılosuyla ıyı yuruyen bı arac sonuc merak edılcek derecede :D
hangi ara soktuk egzantrikleri :D rsi bir zamanlar cok arastırmıstım gidişi ii diye biliyorum parasının hakkını verenlerden oda
hahahahaha :D RSI 1.8 8V 107hp 960kg olarak çıkıyor fabrikadan.Stock veriler bu ancak şanzımandan ötürü olsa gerek yürürü dediğin gibi hafife alınmayacak parasının hakkını veren bir araç.
Cihan Çizmeci
14-04-2010, 11:43
Bilip bilmeden yorumlar yapılmasın :icon_tup:
Eglencelı Olucaga Benzıyor :D
Aynen kanka:D Sende gel Voltranı oluşturak Reno kardeşliği:D
Bilip bilmeden yorumlar yapılmasın :icon_tup:
Bindim gördüm diyorsun yani:)
Destek Icın Gelırım Kanka O zaman Tenekelerımı TAkıyım :D
Cihan Çizmeci
14-04-2010, 11:48
Bindim gördüm diyorsun yani:)
Senin arabanıda kullandım gördüm kanka ;) LT'yide kullandım PE zaten benimdi bilosun :)
Senin aracın hafifletme ve 13 teneke ile gayet geçerli olur kanka.Getir bi akşam arabayı deneyelim kardeşim :icon_tup:
Millet Superman olmuş X ray gözlükleri var bilip bilmeden çok güzel konuşuyorlar şaşırtıcı :icon_wack
Sen kalkıp demiyorsunki geçerim ıvır zıvır.Adı üstünde denemek! Millet deneme anlamını beyninde yitirdiği için herkez birbirine gider yapıyor sanıyor alakası yok.
Biz arabalarımızı dener görürüz kardeşim sen getir aracını :icon_tup:
Stock Vti ile deneriz benim Si ile deneriz PE ile deneriz LT ile deneriz şuan hepsinin durumuda çok iyi.Benim si'de 3 4 crx olsa çok güzel olucakta o yok çok sağlıklı vti ile 4 e kadar kafa kafaya 2 cm fark yok :) 4 te bi bakıyorum vti yanımdan önüme kopyala yapıştır :D Bana acil 3 4 crx lazım ama olsun 3 sonuna kadar deneriz :icon_tup:
eren be sana daha çok 1.6ies fln lazım bnce..tam snn kalemin olur...
(Bu RSİ) bu speclerde İes'e şaka yapar :rolleyes:
Cihan Çizmeci
14-04-2010, 11:52
bende başlığı görünce eren yinemi araç değiştiriyor diyecekken baktım deneyecek araç arıyor :D:D
kanka benle deneyebilirsin istersen her zaman ;)
Ticari çık aradan :D :D :D
Gorduk Tıcarıyı :D:D Boy Boy Werdım Yıgıt Hemde Sanderoyla 17 Jantlarla HAhahahhahah:D
Cihan Çizmeci
14-04-2010, 11:57
chiplerim şaka yaparım sizeee :D:D
Evet anca güldürür bizi :D :D :D Seviyorum seni Bro :D
Neyse konuyu dağıtmayalım :icon_tup:
Destek Icın Gelırım Kanka O zaman Tenekelerımı TAkıyım :D
Benim RSI jantları boşta onları takarız :) Speedline 5.5. kg kanka daha yeni tarttım :)
Benim RSI jantları boşta onları takarız :) Speedline 5.5. kg kanka daha yeni tarttım :)
Tmm Kanka Onları Ayır BAna ONlere TAkıım HAhahahhahahah :D
Bende 13'' Istıyorum :D
Senin arabanıda kullandım gördüm kanka ;) LT'yide kullandım PE zaten benimdi bilosun :)
Senin aracın hafifletme ve 13 teneke ile gayet geçerli olur kanka.Getir bi akşam arabayı deneyelim kardeşim :icon_tup:
Millet Superman olmuş X ray gözlükleri var bilip bilmeden çok güzel konuşuyorlar şaşırtıcı :icon_wack
Sen kalkıp demiyorsunki geçerim ıvır zıvır.Adı üstünde denemek! Millet deneme anlamını beyninde yitirdiği için herkez birbirine gider yapıyor sanıyor alakası yok.
Biz arabalarımızı dener görürüz kardeşim sen getir aracını :icon_tup:
Stock Vti ile deneriz benim Si ile deneriz PE ile deneriz LT ile deneriz :icon_tup:
Kafamıza göre kanka.Bir akşam gelmek var aklımdada o akşam gelemedi bir türlü:D
Hepsi ile deneriz sonra çekeriz çayımızı çorbamızı içeriz.Nerdesiniz? Bir çorbacı ne neresi lan burası? He emmim emmim emmimdeyiz:D Kanka bende s2k olsa bile o vti yı geçemeyiz.Onda iman power var :D
Tmm Kanka Onları Ayır BAna ONlere TAkıım HAhahahhahahah :D
Bende 13'' Istıyorum :D
Ayarlayayım mı harbi bendeki 13lerin aynısından? Lastikleri sen ayarla ama :D
bende başlığı görünce eren yinemi araç değiştiriyor diyecekken baktım deneyecek araç arıyor :D:D
kanka benle deneyebilirsin istersen her zaman ;)
Yok kanka bu sefer değiştirmiyorum.Biri gelip inatla bunu alacam demezse bu araba bende bu sefer:)
Senlede deneriz kanka ama ben 3te olursam sen 5te olacan :D Yada ekmekler fırından bir çıksın RSI yiyip gelecek :)
maksat deneme ben VTİ larla denedim görmüşündür maksat denemekti ;)
Aynen öyle hacı.Hangi arabayla ne oluyor nasıl oluyor onu bilmek maksat.Arabamı bileyim yani:) Atlayıp zıplamak istedikten sonra RSI için hazır turbo kitler mevcut Avrupa'da.Yapıştır gitsin :)
Cihan Çizmeci
14-04-2010, 12:05
Kafamıza göre kanka.Bir akşam gelmek var aklımdada o akşam gelemedi bir türlü:D
Hepsi ile deneriz sonra çekeriz çayımızı çorbamızı içeriz.Nerdesiniz? Bir çorbacı ne neresi lan burası? He emmim emmim emmimdeyiz:D Kanka bende s2k olsa bile o vti yı geçemeyiz.Onda iman power var :D
Neeey?Emmi Emmi! - Hay Emmini :D :D :D
Kanka maksat muhabbet biliosun gelmişken arabanıda görürsün ama çorbalar senden :D :D
Olum Vti'ın radyatöre hacıdan gelen su , lastiklerine okunmuş hava doldurduk ama en önemlisi orj beynin üstüne okunmuş küp şeker koyduk çok fena gidiyor :eek:
Walla ben 6 7 senedir ne öyle bir vti gördüm görünüş olarak nede stock olarak böyle gideni :) :icon_tup:
Neeey?Emmi Emmi! - Hay Emmini :D :D :D
Kanka maksat muhabbet biliosun gelmişken arabanıda görürsün ama çorbalar senden :D :D
Olum Vti'ın radyatöre hacıdan gelen su , lastiklerine okunmuş hava doldurduk ama en önemlisi orj beynin üstüne okunmuş küp şeker koyduk çok fena gidiyor :eek:
Walla ben 6 7 senedir ne öyle bir vti gördüm görünüş olarak nede stock olarak böyle gideni :) :icon_tup:
Suyu bilmem ama şeker iyi gelmitir beygirlere:D Allah nasip etsin bir etekleri toplayayım gelip yerinde göreceğim zaten o arabayı.Beyazı kullandım parke taştı sakin gittim bunu Gölcük yolunda PPAAaaAaaAAAAaaa:D :D
Cihan Çizmeci
14-04-2010, 12:10
Ayarlayayım mı harbi bendeki 13lerin aynısından? Lastikleri sen ayarla ama :D
Elimizde OZ jant var kanka 14" 2 tane haberin olsun :icon_tup: Yıpranmışlar biraz ama kullanılırlar güzel bi şekilde.Göbekleri falan herşeyi duruyor :icon_tup:
http://www.forum-auto.com/uploads/200505/diabolikdevil_1116281234_oz_racing_f1_cup.jpg
Elimizde OZ jant var kanka 14" 2 tane haberin olsun :icon_tup: Yıpranmışlar biraz ama kullanılırlar güzel bi şekilde
http://www.forum-auto.com/uploads/200505/diabolikdevil_1116281234_oz_racing_f1_cup.jpg
Geç kaldınız cicim:) Önler 13 teneke kalacak.Arka RSI jantları yerine bu gece 4.8 kg BSA beyaz jantlar geliyor :)
Zekatını Verdın MI Kanka :D:D:D
Verdim muhterem :D Gölcüklere gideysunuz İlkilizçeler rusçalar öğreneysunuz iş zekata geldimi onuda geç güç vereysunuz:D
Güncel..
max. chip+cai+egzoslu gti vts ler aranıyor denemek için.Herhangi bir iddia söz konusu değil.Deneyelim görelim mantığı :)
timing'i modifiyeden mi sayıyorsun(uz) ??
timing'i modifiyeden mi sayıyorsun(uz) ??
Evet modifiyeden sayıyorum.Modifye olmaması için araca birşey katmaması gerek bence.
Cihan Çizmeci
14-04-2010, 12:39
Modifiye olarak görmesemde bencede etkili bi kıstas :) Ama elde somut olanı kullanmak olduğu için modifiyeye girmez bence.Sadece olanı sağlıklaştırmak diyelim.(Kendi görüşüm)
Bu arada senin imzana noldu başkanım? :)
Xenomorph
14-04-2010, 12:46
3.20 Gelemiyor Inkın Yaptı Bende Israr Etmedim Fazla Kusura bakma Bende Araç Olsa Gelirdim Ama Adam yüzelli Tane Inkın yapınca Bende Kapattım Konuyu
Evet modifiyeden sayıyorum.Modifye olmaması için araca birşey katmaması gerek bence.
bence sen kendine bahane arıyorsun geçileceğin için, timing siz araba mı olur.
Modifiye olarak görmesemde bencede etkili bi kıstas :) Ama elde somut olanı kullanmak olduğu için modifiyeye girmez bence.Sadece olanı sağlıklaştırmak diyelim.(Kendi görüşüm)
Kendi görüşün zaten olması gereken Cihan.. :)
Valla yer belliyse bende arabamı görmek için gelebilirim. Bu kadar güzel muhabbet olacaksa hem yüzyüze tanışmış oluruz hemde ben aracımın daha net gidişini görürüm. :)
Cihan Çizmeci
14-04-2010, 13:11
Valla yer belliyse bende arabamı görmek için gelebilirim. Bu kadar güzel muhabbet olacaksa hem yüzyüze tanışmış oluruz hemde ben aracımın daha net gidişini görürüm. :)
Her zaman başımızın üstünde yeriniz var buyrun gelin.İzmit'te olur deneme :icon_tup: Eğer gelirim derseniz oturur muhabbet eder çay içeriz canımız denemek istersede çıkar kafamıza göre güzelce deneriz aramızda :icon_tup: İlgilenirseniz pm den tel atın bende size çağrı atarım ;)
İzmitte uzak kalır bana yaw. Erenin arabasını ataşehirde falan görüyorum o zaman bari orda denk gelirsek tanışırız artık deneriz o zaman kısmet.
Cihan Çizmeci
14-04-2010, 14:26
İzmitte uzak kalır bana yaw. Erenin arabasını ataşehirde falan görüyorum o zaman bari orda denk gelirsek tanışırız artık deneriz o zaman kısmet.
Müsait olduğunuz bi zaman atlar gelirsiniz isterseniz sadece deneme olmıyacağı için bence değer :) Siz bilirsiniz.Biz o kadar araç anca oraya buluşmada falan geliriz + çok karmaşa oluyor roll zamanı Ataşehir'de :icon_tup: Ama yinede denk gelirsek deneriz Ataşehir'e illaha gelriz :icon_tup:
İnşallah. Daha sonra tanışmak görüşmek üzere diyelim ama ataşehirdede denk gelirsek arabamı görmek isterim. aldık arabayı oturuyoruz kimseyle deneyemedik. :)
Eren, Müsait Zamanında Atla Gel İzmit'e.
Bi Roll Gecesi Düzenleriz Hemen ;)
Kanka Izmıte Gel Makara Yapalım :D
Ikı Fransız Photo Day YAparız :D
Bızımkı Yurumuyo Anca Foto Cekılırız Hahahahahja:D
Cihan Çizmeci
14-04-2010, 15:49
ne zaman nerede bu hadise :D:D
İzmit Spec kanka :) Senin dişine görede kimse yokki.Turbo EP3 var o yemez :D Bide Stock sadece filtreli var oda çok güzel gidiyo onla deneriz seni eğer gelirse arkadaş ama sahibi değilde Arda kullanırsa :) Debriyajı bitti bitecek ama denenir yinede boş dönmezsin :)
Sefa_vts
14-04-2010, 15:53
Palio sportingle yan yana yürüyebilen rsi lar gördüm daha önce ama gti vts bilemiyorum..
Geçtiğimiz haftalarda beyaz 1.4 rover ile deneyen sen miydin?
3.20 Gelemiyor Inkın Yaptı Bende Israr Etmedim Fazla Kusura bakma Bende Araç Olsa Gelirdim Ama Adam yüzelli Tane Inkın yapınca Bende Kapattım Konuyu
Keyfi bilir.Sağlık olsun
bence sen kendine bahane arıyorsun geçileceğin için, timing siz araba mı olur.
Benim bir bahaneye vs ihtiyacım yok.Geçersem geçerim geçilirsem geçirilim bu kadar basit.Adı üstünde maksat DENEMEK.İDDİA YOK.Timing siz araba mı olur demişsin.Gel ben sana motor kapağı açılmamış kasnaklarına el değmemiş araba göstereyim:) Benim RSI ın motor kapağı fabrikadan çıktığı gibi.He yok dersen gel sana ben 106 gti da göstereyim aynı kıvamda orjinallikte..Neyin derdini çekiyorsunuz anlamadım gitti :)
Buyur gel tabiki:) İstersen sana clio sport bulabilirim.cat back egzos dışında zır stock bir araba
Eren, Müsait Zamanında Atla Gel İzmit'e.
Bi Roll Gecesi Düzenleriz Hemen ;)
Aklımdasınız kanka :)
Palio sportingle yan yana yürüyebilen rsi lar gördüm daha önce ama gti vts bilemiyorum..
Geçtiğimiz haftalarda beyaz 1.4 rover ile deneyen sen miydin?
Ben beyaz bir rover ile denedim.Bana bir takım spec değişiklikleri yaptım deneyelim kanka dedi denedik.En son ben 3te o 2de sıktık.4 bitmeden yanından geçtiğimde vazgeçti.
Bu arada o araba komple 1.6 giydirme.125hp 151nM dyno çıktısı elinde olan bir araç.Şanzıman ise 1.4 şanzıman olduğundan biraz değişik gidiyor
Buyur gel tabiki:) İstersen sana clio sport bulabilirim.cat back egzos dışında zır stock bir araba
Yaw oda gelsin sende gel maksat denemekse senin dediğin gibi benim için problem olmaz bilmem kaç boy geçilsemde dert değil video dert değil tanışmış görüşmüş eğlenmiş oluruz ;)
Hafta sonları boşuna milleti izlemek için benzin yakıyoruz bari bastığımıza değsin eğlenelim :)
Ben beyaz bir rover ile denedim.Bana bir takım spec değişiklikleri yaptım deneyelim kanka dedi denedik.En son ben 3te o 2de sıktık.4 bitmeden yanından geçtiğimde vazgeçti.
Bu arada o araba komple 1.6 giydirme.125hp 151nM dyno çıktısı elinde olan bir araç.Şanzıman ise 1.4 şanzıman olduğundan biraz değişik gidiyor
O roveri bende merak ediyordum kaç zamandır onunlada denemek isterim aslında:rolleyes:
Yaw oda gelsin sende gel maksat denemekse senin dediğin gibi benim için problem olmaz bilmem kaç boy geçilsemde dert değil video dert değil tanışmış görüşmüş eğlenmiş oluruz ;)
Hafta sonları boşuna milleti izlemek için benzin yakıyoruz bari bastığımıza değsin eğlenelim :)
Ok kardeşim.pm atıyorum sana şimdi telefonumu falan.Ataşehir'e geldiğinde arasın tanışırız:) Rover'ıda ayarlarım denersiniz sıkıntı olmaz
pesimist206
14-04-2010, 20:56
İnşallah. Daha sonra tanışmak görüşmek üzere diyelim ama ataşehirdede denk gelirsek arabamı görmek isterim. aldık arabayı oturuyoruz kimseyle deneyemedik. :)
öhöhööm :D benı adamdan saymıyormusun abı :D
saka bı yana eger onceden tarıh ve yer bellı olursa dershaneden kacıp bende gelırım ne zamandır rsi ıle denemek ıstıyordum =)
saka bı yana eger onceden tarıh ve yer bellı olursa dershaneden kacıp bende gelırım ne zamandır rsi ıle denemek ıstıyordum =)
Pm attım sana :) Tam bir renault gecesi olacak gibi.Tek 106 var.Geriye kalan full Renault:)
Sen kardeşimsin benim. seninle denemek değil çok büyük zevkti
ben denemedim demekten kastım farklı araçlarla deneyeyim dedim. ona bakarsan ben 320d coupe e 46 kasa bmw ile denedim fark 3-4 boy oluyor geçiyorum mesela ;)
zevkine deneyecek chip+cai+egzoslu 106 aranıyor günceli :)
zevkine deneyecek chip+cai+egzoslu 106 aranıyor günceli :)
Eren bu iş böyle olmuyor inceden bi gider yapmak gerekiyor herhalde :D
BarışArdalı
15-04-2010, 11:24
senin araba yürüyormuydu len :D:D
chipli clio var ama çok yoğun gelemiyor.
Cihan Çizmeci
15-04-2010, 12:02
Biz davet bile ediyoruz buyrun gelin diye :D Listemizde kabarık :) Si , Vti 2 adet 106 gti chip filtre eksozlu timingsiz :)
Bende anlamadım gitti :D
Biz davet bile ediyoruz buyrun gelin diye :D Listemizde kabarık :) Si , Vti 2 adet 106 gti chip filtre eksozlu timingsiz :)
Mangal yanmazsa gelmem boşa :D
Mangal yanmazsa gelmem boşa :D
Sen Gel Ben Senı Cok Ozel Bı Yere Goturcem Kanka :D Manzara Super
Sen Gel Ben Senı Cok Ozel Bı Yere Goturcem Kanka :D Manzara Super
Yuvacık'ın tepeye mi baraj manzaralı :D
Yok Sen Bılmıorsun burayı :D:D
Cihan Çizmeci
15-04-2010, 13:12
Yuvacık'ın tepeye mi baraj manzaralı :D
Bizim evin önüde güzel Yuvacık'ta kanka ;) Aslında bu pazar bi mangal yakalım bizim evin önünde meşelik Yuvacık'ta mis gibi :)
Akşamda deneriz Stock Vti benim Si 2 106 Gti :icon_tup:
Kanka bu pazar zor.Haftaya diyek :)
Kanka bu pazar zor.Haftaya diyek :)
Ben Senı Suprız Bı Yere Goturcem :D
Ben Senı Suprız Bı Yere Goturcem :D
Senin niyetini ben hiç hayırlı görmüyorum:) FC arka geniş tabi :D
aranan araçalr bulundumu konu 12. sayfaya gelmiş izlemeye geleyim ;)
Bulunamadı Yiğit.Şu ana kadar geliriz deneriz diyen 3 araç oldu
1 gti
2 tanede clio sport
Cihan Çizmeci
16-04-2010, 11:38
aranan araçalr bulundumu konu 12. sayfaya gelmiş izlemeye geleyim ;)
Eren İzmit'in nemli havasında yürüyemiceğindne korkuyo gelemiyo :D :D :D
Eren İzmit'in nemli havasında yürüyemiceğindne korkuyo gelemiyo :D :D :D
:D :D :D Mangalına roll şekli :D
Eren Kanka C.tesi Atla Gel.
Akşam Mangal Yapmaya Niyetim Var.
Gecesindede Deneriz. ;)
Gecesindede Deneriz. ;)
Kanka cumartesi düğüne davetliyim gitmeme lüxüm yok.Haftaya ola hayrola.
video bekliyoz artık :D kazasız belasız güzel denemeler arkadaşlar...
aLperTunga
16-04-2010, 19:44
kardeş bende aradıgın specler var dneeyelim istersen denk gelirsek :) gerci selimdeyken bi ara denemiştik
madem Afyon'dasın bende Kütahyada'yım :)
Benim traktörle denermisin ?
kardeş bende aradıgın specler var dneeyelim istersen denk gelirsek :) gerci selimdeyken bi ara denemiştik
sogun naptin sen yaaaa :D:D
video bekliyoz artık :D kazasız belasız güzel denemeler arkadaşlar...
Eyvallah teşekkürler :)
Denk gelirsek olabilir tabi:) Maksat muhabbet olsun denemek görmek olsun.
Timing li gelsin 2 3 boy önden bassın clio.
Maksat denemek.Timing'li öyle bir deneme yapmak istiyorsa neden olmasın :)
Eren akşam gelecekmisin??? değişiklik varmı ben saat 23.00-00.00 gibi oralarda olacağım herhalde bi aksilik çıkmazsa.
Sierra Rs
17-04-2010, 11:10
O roveri bende merak ediyordum kaç zamandır onunlada denemek isterim aslında:rolleyes:
rover aydın'la bende denemiştim 1.4 dedi bize ama sonradan 1.6 oldugunu ögrendik :) sorun degil eglenceli ve bol riskli bi denemeydi yagmurdan ötürü iyi stres attık o gece :D
Valla 2 hafta önce de içi komple söküktü dikkat ettimde. ama maksat denemek olacağı için isterse kamyonet anadol gibi yarısını kessin denerim herkesle :) maksat gaz açmak.
Eren akşam gelecekmisin??? değişiklik varmı ben saat 23.00-00.00 gibi oralarda olacağım herhalde bi aksilik çıkmazsa.
Bir değişiklik yok kardeşim.Akşama ordayım inş.Yağmurda sıkmam ben asla ama genede gelirim tanışmış oluruz:)
rover aydın'la bende denemiştim 1.4 dedi bize ama sonradan 1.6 oldugunu ögrendik :) sorun degil eglenceli ve bol riskli bi denemeydi yagmurdan ötürü iyi stres attık o gece :D
Sen onu boşverde hallettin mi arabanın işlerini ondan bahset :)
Valla 2 hafta önce de içi komple söküktü dikkat ettimde. ama maksat denemek olacağı için isterse kamyonet anadol gibi yarısını kessin denerim herkesle :) maksat gaz açmak.
Aynen.2 hafta önce o şekil geldi.NEler fark ettiğini anlaması için Kavacık yapıp geldik onla.
madem Afyon'dasın bende Kütahyada'yım :)
Benim traktörle denermisin ?
Benim mesajı atladın sanırım :o
Chip+cai+egzos+ince conta+timing li gti lar gelip bende sadece chip filtre egzos var diyorlar.Ben hangi arabada biliyorum az çok ne var ne yok :) Olur deneriz diyorum ama komik duruma düştüğünüze bilin yani :)
Benim mesajı atladın sanırım :o
Afyon'da değilim.O Afyon işi muhabbet şu anda.Arkadaşımın bulunduğu yer ile İstanbul arasında orta nokta diye Afyon dedik :)
Bir değişiklik yok kardeşim.Akşama ordayım inş.Yağmurda sıkmam ben asla ama genede gelirim tanışmış oluruz:)
Fark etmez bana yağmur falanda tamam ölmez sağ kalırsam geliriz bakalım. olmazsa sıcak çikilata içiriz :D
Gelirse diğer 1.6 sportta gelecekmi? senden ayrı?
Cihan Çizmeci
17-04-2010, 13:20
Gecesindede Deneriz. ;)
Bu akşam Eren gelsin hem roll hem mangal yapalım :) :icon_tup:
Sierra Rs
17-04-2010, 15:46
Sen onu boşverde hallettin mi arabanın işlerini ondan bahset :)
durum bildiğin gibi bu ara vaktim hic yok en kısa zamanda girisicem arabaya :) frenler, akslar,ecu vs :)
Gittik gazladık :) gayet güzel ve sakin bir geceydi. Eren tanıştığımızada memnun oldum gerçekten aracının maaşallahı var kazasız belasız sürmek nasip olsun.
Gittik gazladık :) gayet güzel ve sakin bir geceydi. Eren tanıştığımızada memnun oldum gerçekten aracının maaşallahı var kazasız belasız sürmek nasip olsun.
Bende tanıştığımıza çok memnun oldum Görkem.Ayaklarına sağlık.Fazla risk almadna keyifli denemeler oldu.Senin aracında maşallahı var.Sana bahsettiğimiz clio seninki gibi yürümüyor açıkçası:) Son anlarda biraz heyecan oldu ama atlattık Allah'tan :D
Bu akşam Eren gelsin hem roll hem mangal yapalım :) :icon_tup:
Biraz fazla erken okudum sanırım :) Zaten Ömer yağmur yağıyor dedi
durum bildiğin gibi bu ara vaktim hic yok en kısa zamanda girisicem arabaya :) frenler, akslar,ecu vs :)
Hallet artık yahu :)
uGuR8505
18-04-2010, 02:01
msj attım hocam denemek için
Bende tanıştığımıza çok memnun oldum Görkem.Ayaklarına sağlık.Fazla risk almadna keyifli denemeler oldu.Senin aracında maşallahı var.Sana bahsettiğimiz clio seninki gibi yürümüyor açıkçası:) Son anlarda biraz heyecan oldu ama atlattık Allah'tan :D
Polis herzamanki eziyet neyseki atlattık sorun yok :)
msj attım hocam denemek için
Ok aldım.Pm'den detaylar için devam edebiliriz.
Polis herzamanki eziyet neyseki atlattık sorun yok :)
Olmadık yerde avlanıyorduk ya ona yanarım.Hani caddede bilmem nerde olsak ok'de orasıda yuh be kardeşim :D
Bu arada konuya dahil olan arkadaşlardan yanlızca Görkem geldi.Diğer arkadaşların canı sağolsun sıkıntı yok.Telefonum var onlarda zaten:) Görkem tekrar ayaklarına sağlık;)
nedemek eren maksat gaz açmaktı gayet memnun döndüm eve ;) yaktığımıza değdi :)
nedemek eren maksat gaz açmaktı gayet memnun döndüm eve ;) yaktığımıza değdi :)
Aynen :) :)
Reno Bulusması Oldu Hee Kanka :D
Reno Bulusması Oldu Hee Kanka :D
Aynen kanka.Mini Reno buluşması:)
Cihan Çizmeci
18-04-2010, 10:44
Biraz fazla erken okudum sanırım :) Zaten Ömer yağmur yağıyor dedi
Dün akşam tel açtığında yanındaydım Ömer'in kanka ;) LT'ye bakmaya geldiler Naila'daydık o ara kouştuk senle :) Bizim burda yağmur çiseliyordu orası temizmiş :)
Denemişsiniz arkadaşla sevindim :)
Eren Sonuç Ne?
2. vites denediğimizde 200'e kadar 2 boy önde oluyorum. 3. vites denediğimizde arka çamurluğumda bitiriyor eren. fena değil arabası idare eder.
:D:D:D:D:D:D NEEEE!!! nasıl olur diyorsunuz dimi ??:D:D:D
Benim bagajdan girdi kaputtan çıktı eren ahahaha :D:D:D
Maaşallah kardeşimin arabasına gerçekten çok sağlıklı ve güzel gidiyor. Çokta iyi bakıyor arabasına. Denedik beni rahat geçiyor. boy moy saymadım zaten gerçekten güzel eğlence oldu. ;)
2. vites denediğimizde 200'e kadar 2 boy önde oluyorum. 3. vites denediğimizde arka çamurluğumda bitiriyor eren. fena değil arabası idare eder.
:D:D:D:D:D:D NEEEE!!! nasıl olur diyorsunuz dimi ??:D:D:D
Benim bagajdan girdi kaputtan çıktı eren ahahaha :D:D:D
Maaşallah kardeşimin arabasına gerçekten çok sağlıklı ve güzel gidiyor. Çokta iyi bakıyor arabasına. Denedik beni rahat geçiyor. boy moy saymadım zaten gerçekten güzel eğlence oldu. ;)
Sen adamın ömrüne ömür katarsın hacı hee :D :D
@Ömer--Keyfine denedik keyifte aldık.Bir ara sıkarken yağmur yağdı ama yol müsaitti sıktık genede.Keyifliydi ve risksiz bir akşamdı :)
Sen adamın ömrüne ömür katarsın hacı hee :D :D
Öyle haci işin içine heyecan katalım dedim :D
Sierra Rs
18-04-2010, 20:36
2 aracada masallah demek düser bize de :) :D
Öyle haci işin içine heyecan katalım dedim :D
Heyecan iyidir tabi adamı genç tutar :D
2 aracada masallah demek düser bize de :) :D
Daha başka şeylerde düşerde ihmal ediyorsun :)
Cenk sende hallet aracınıda bu vesileyle yüzünü görürüz yoksa görüşeceğimiz yok :)
Cenk sende hallet aracınıda bu vesileyle yüzünü görürüz yoksa görüşeceğimiz yok :)
Başını kaşıyacak fırsat bulsa neler yapacak ta :)
Sierra Rs
19-04-2010, 06:35
sabahın 7sinde geldim dükkana basladım ise güce yarın ankaraya gidicem kısmetse sonraki haftabasından itibaren kendimi fiesta'ya adıyorum :) görüselim valla görkemim sana verdigim disklerden aldım bakalım bende nasıl olacak :D
sabahın 7sinde geldim dükkana basladım ise güce yarın ankaraya gidicem kısmetse sonraki haftabasından itibaren kendimi fiesta'ya adıyorum :) görüselim valla görkemim sana verdigim disklerden aldım bakalım bende nasıl olacak :D
Valla ben çok memnun kalmıştım çokta hayır duamı almışındır :) Cenk bu arada iş olsunda arabada problem değil iş sahibi olup oturmaktansa kafa kaşıyacak vakit bulmamak problem değil :icon_tup:
Sierra Rs
19-04-2010, 07:55
Valla ben çok memnun kalmıştım çokta hayır duamı almışındır :) Cenk bu arada iş olsunda arabada problem değil iş sahibi olup oturmaktansa kafa kaşıyacak vakit bulmamak problem değil :icon_tup:
inşallah kardesim o disklerle birlikte kömürlü orjinal motorcraft balata aldım umarım iyi olur bıktım cünkü durmuyor araba zaten disk ve balatada bitik ötesi suanda aldıgımdan beri hic degismedi :D
işler ters gidiyor Görkem bu ara toparlamak icin cok calısmam lazım :)
inşallah kardesim o disklerle birlikte kömürlü orjinal motorcraft balata aldım umarım iyi olur bıktım cünkü durmuyor araba zaten disk ve balatada bitik ötesi suanda aldıgımdan beri hic degismedi :D
işler ters gidiyor Görkem bu ara toparlamak icin cok calısmam lazım :)
Herşeyin hayırlısı olsun :)
Sierra Rs
19-04-2010, 10:45
Herşeyin hayırlısı olsun :)
sağol kardesim cümlemize :icon_tup:
Cihan Çizmeci
19-04-2010, 14:22
Ereeen gel artık merak ediyorum RSİ'ın son halini :)
Ereeen gel artık merak ediyorum RSİ'ın son halini :)
Bu hafta değil bir sonraki hafta geleyim kanka:) Cumartesi akşam erken saatlerde;)
Edirnede hangi arac gri vts ? mavi vts ? kırmızı gti ? zaten baska yok :D
Sağol dostum:) Aklımda oralara gelmek var zaten.Arkadaşlarım var orda.Gri VTS dediğin Cem'in VTS mi? O arada bir kaçınca bu tarafa görüşürüz ama VTS ile gelmiyor tabi.***** devir ekonomi devri :D
Sağol dostum:) Aklımda oralara gelmek var zaten.Arkadaşlarım var orda.Gri VTS dediğin Cem'in VTS mi? O arada bir kaçınca bu tarafa görüşürüz ama VTS ile gelmiyor tabi.***** devir ekonomi devri :Devet cemin vts bende denemeniz lazım tam aradıgın arac :) geliyoruz ama parca almaya bi telefon bırak istersen gelirken ararız :)
evet cemin vts bende denemeniz lazım tam aradıgın arac :) geliyoruz ama parca almaya bi telefon bırak istersen gelirken ararız :)
Telefonum onda var.Öküzlük onun ruhunda :D Topkapı ya egzoz almaya gelir bir telefon açmaz.Gerçi yalan yok Anadolu yakasına geldi mi arıyor.
Telefonum onda var.Öküzlük onun ruhunda :D Topkapı ya egzoz almaya gelir bir telefon açmaz.Gerçi yalan yok Anadolu yakasına geldi mi arıyor.
dogrudur cem onun adı :)
EEE hafta sonuna deneniyormu şimdi??
EEE hafta sonuna deneniyormu şimdi??
Yok hacı bu hafta ense şekli :)
Sierra Rs
22-04-2010, 19:02
Ankara'dan döndüm simdi ptesi kısmetse fren,ön takım akslar ve debriyaj set'ini değiştirip headers'ı geri takıcam kardesim sonrasında sana alo derim h.ici :)
Ankara'dan döndüm simdi ptesi kısmetse fren,ön takım akslar ve debriyaj set'ini değiştirip headers'ı geri takıcam kardesim sonrasında sana alo derim h.ici :)
Hayırlısı ile bir çıkar. Deneriz moruk ayıpsın :)
Aranan kan bu c.tesi bulundu.Ayaklarınıza sağlık Sefaköy :)
uGuR8505
02-05-2010, 01:57
RSi a tekrrdan maşallh durusuylada gidişiylede on numara.. tanıstgımızada tekrardan memnun oldum bu arada guzel geceydi=)
Hacı senin saxo'nunda maşallahı var.Yiğidi öldür hakkını yeme :) Ufak tefek boya işlerinide hallettin mi gazlamada yanında yat:) Ayaklarınıza sağlık valla.Risksiz güzel denemeler oldu
uGuR8505
02-05-2010, 03:57
saolasn reis=)aynn çok guzl denemeler oldu gerçktn.. dodikleride bu hafta boyatıcm bi aksilk çıkmazsa marşpiyerlerde bu hafta takılır umarm=)
saolasn reis=)aynn çok guzl denemeler oldu gerçktn.. dodikleride bu hafta boyatıcm bi aksilk çıkmazsa marşpiyerlerde bu hafta takılır umarm=)
Bir iki ufak detay takılmıştı dodiklerle ilgili kafama.Söyledim msn den zaten atlama o işi:)
guzel geceydıı :D guzelde gazladınız :D masallah araclarınıza :D
guzel geceydıı :D guzelde gazladınız :D masallah araclarınıza :D
Eyvallah :D :D Uno nun aynadan görünüşünede bittim yalan yok :)
uGuR8505
02-05-2010, 04:00
Bir iki ufak detay takılmıştı dodiklerle ilgili kafama.Söyledim msn den zaten atlama o işi:)
aynn reis=) onları halledebilrse eger guzel olck halledemezse yaz sonu ben halledicm artk=)
melii abi saolasın=)) ı love you=)
Eyvallah :D :D Uno nun aynadan görünüşünede bittim yalan yok :)
uno fena 1 2 var gerısı yok :D
aynn reis=) onları halledebilrse eger guzel olck halledemezse yaz sonu ben halledicm artk=)
bız ne yaptıkkı kardesım :D
Atlama haci 1 kerede olsun bitsin herşey :)
uGuR8505
02-05-2010, 04:03
senin gelmen yeter abi=)
uno fena 1 2 var gerısı yok :D
Birde farları kontaktan ayırsın daha iyi olur;)
S.Özeren
02-05-2010, 04:04
deneme sonucu ne oldu len saxocu
unoya lafff yokkkk alıjam yapıjam saplıjam :D
senin gelmen yeter abi=)
yarım porsıyon :D
uGuR8505
02-05-2010, 04:04
Atlama haci 1 kerede olsun bitsin herşey :)
inş becerebilirse olck bitick=) beceremezse artık ypck bşy yok farklı modellr ypcaz mecbren=)
deneme sonucu ne oldu len saxocu
unoya lafff yokkkk alıjam yapıjam saplıjam :D
Uno fen na ya :D Laf yok harbiden
pattttt patatataa kuteree :D gıdıyor ıste :D
Sierra Rs
02-05-2010, 08:53
sonuc ne oldu Eren :) benim is bitti montajlar tamam bi ara deneriz sonrasında yazılım yapcaz yeniden deneriz bende farkı görmüs olurum olur mu kardesim.
video yokmu ..? ne oldu sonuç..?
sonuc ne oldu Eren :) benim is bitti montajlar tamam bi ara deneriz sonrasında yazılım yapcaz yeniden deneriz bende farkı görmüs olurum olur mu kardesim.
Moruk telefonum var sende.Kafana göre ara deneriz sıkarız sorun değil maksat action olsun :)
Uğur arkadaşı olan 2 arabadan birinden telefon ile video çekildiğini gördüm ancak Uğur demesine göre video çeken geçen pek becerememiş bakalım bu sefer becermiştir umarım:)
specler:
rsi:filtre egzos hafifletme(arka koltuk stepne vs)
saxo:filtre egzos hafifletme(arka koltuk stepne vs)
Sonuca gelirsek ise, 2de saxo nun devrine göre sıktığımızda rsi'ın 2 bitince saxo yaklaşık 1 boy öne geçiyor.Toplamda 2-3 boy alıyor saxo bu tip bir denemede.
3te saxo'nun devrine göre sıkıtığımızda rsi yarım boy öne atlıyor160 km/h sonra saxo gelioyor ve olay tam tersine dönüyor.
3te rsi ın devrine göre sıktığımızda rsi 1-1.5 boy öne atlıyor top speed'de saxo yakalıyor rsi ı.
Video olması daha mantıklı.Böyle anlatmayla nereye kadar:)
Saxo'nun maşallahı var.Çok zevkli denemeler oldu.İyikide geldiler
Uğur arkadaşı olan 2 arabadan birinden telefon ile video çekildiğini gördüm ancak Uğur demesine göre video çeken geçen pek becerememiş bakalım bu sefer becermiştir umarım:)
specler:
rsi:filtre egzos hafifletme(arka koltuk stepne vs)
saxo:filtre egzos hafifletme(arka koltuk stepne vs)
Sonuca gelirsek ise, 2de saxo nun devrine göre sıktığımızda rsi'ın 2 bitince saxo yaklaşık 1 boy öne geçiyor.Toplamda 2-3 boy alıyor saxo bu tip bir denemede.
3te saxo'nun devrine göre sıkıtığımızda rsi yarım boy öne atlıyor160 km/h sonra saxo gelioyor ve olay tam tersine dönüyor.
3te rsi ın devrine göre sıktığımızda rsi 1-1.5 boy öne atlıyor top speed'de saxo yakalıyor rsi ı.
Video olması daha mantıklı.Böyle anlatmayla nereye kadar:)
Saxo'nun maşallahı var.Çok zevkli denemeler oldu.İyikide geldiler
senın araç bi rsi gore çok güsel gıdıo maşallahı war ...... ama sonuclar hep vts önde gitti.. video bı tane war en gusel olann.. onuda arakdas koyucaktır zaten... alt dewırlerde senın araç çok gusel cevırıo. biz 2 yı bıtırmeden sen 3 yarılamıs oluosun.. MAŞALLAH :)
bence uno 4 kısı olmasına ragmen hepsını gectıı :D
bence uno 4 kısı olmasına ragmen hepsını gectıı :D
ben clioyu geçtım ya o yeter bna :D
ben clioyu geçtım ya o yeter bna :D
hadı gel bızee denyo msnde yoksun
senın araç bi rsi gore çok güsel gıdıo maşallahı war ...... ama sonuclar hep vts önde gitti.. video bı tane war en gusel olann.. onuda arakdas koyucaktır zaten... alt dewırlerde senın araç çok gusel cevırıo. biz 2 yı bıtırmeden sen 3 yarılamıs oluosun.. MAŞALLAH :)
Şanzımanın o denli kısa olmasıda sıkıntı işte hacı:D Ben içerde vites ile cebelleşirken adam sadece gaza basıyo yanımda :) Maşallah VTS ye.Bu arada Uno sattırıp RSI aldıracaklar sana hazır ol:)
Uno ya laf yok:) Her türlü 10 boy önden gitti:D
saxonun vıtes kollarıda sorun var ama ona ragmen gıttı :D masallah araclara dıyelimm :)
Evet.5e geçirmekte sıkıtım var dedi Uğur bana denemeden önce.Zaten bende sordum 4 kaçta bitiyor diye.180 civarına gelince gazı kesitim ben.Adamın 5e atmakta çile çektiğini bile bile 200ün üstüne çıkmak yakışık almaz:)
bence en dogrusunu yapmısn herkez senın gıbı dusunmuyebılrıdı :) adamsın anladın sen ne demek ıstedıgımı :):icon_tup:
bence en dogrusunu yapmısn herkez senın gıbı dusunmuyebılrıdı :) adamsın anladın sen ne demek ıstedıgımı :):icon_tup:
Eyvallah :) Gene konuşuruz buluşurz takılır arada sıkarız vs.Sıkıntı yok arabalar bizim nede olsa:)
aynen yaparız bır axıon :D
Şanzımanın o denli kısa olmasıda sıkıntı işte hacı:D Ben içerde vites ile cebelleşirken adam sadece gaza basıyo yanımda :) Maşallah VTS ye.Bu arada Uno sattırıp RSI aldıracaklar sana hazır ol:)
hacı ben sewmıorum... ısınamadım bu reno :D bna eskısı gıbı bi 306 akar :D
hacı ben sewmıorum... ısınamadım bu reno :D bna eskısı gıbı bi 306 akar :D
Fren balatalarını yeni değiştirdim.2 takım(ön+arka) orj balata fiyatını duyunca ağzı açık kaldı:D Parça ucuz sebil olunca hoşuna gitti ondan dedi sanırım aldırırız diye:D
Sierra Rs
03-05-2010, 06:47
Moruk telefonum var sende.Kafana göre ara deneriz sıkarız sorun değil maksat action olsun :)
tamam moruk h.ici araşalım :)
tamam moruk h.ici araşalım :)
Ok.Ben hemen hemen hergün 23:00dan sonra müsaitim;)
Sierra Rs
03-05-2010, 12:45
Ok.Ben hemen hemen hergün 23:00dan sonra müsaitim;)
23:00 cok gec olm az trafikte cıkalım len :D ben her sabah 6:00 da uyanıyorum gün icide cok yorucu vites atamam 11 den sonra :D
23:00 cok gec olm az trafikte cıkalım len :D ben her sabah 6:00 da uyanıyorum gün icide cok yorucu vites atamam 11 den sonra :D
Yav gazlamaya mı çıkacaz rolle mi anlamadım :D Trafik olmasınki rahat rahat basalım.
güzel denemeler olmuş maşallah ikisinede gelemedim ben işlerden dolayı :D
güzel denemeler olmuş maşallah ikisinede gelemedim ben işlerden dolayı :D
Kaçırıyorsun Melih yok yere :) Acele et bak acaip BMW damarım kabardı.Arabayı satıyorum ciddi ciddi
abi izlemeye gelicektim ben :D ne işim rollle falan yavaş çocuğum ben :D
abi izlemeye gelicektim ben :D ne işim rollle falan yavaş çocuğum ben :D
Bende ondan bahsediyorum be oğlum :D Gelip izleyecektin demek istedim yani:)
Bende ondan bahsediyorum be oğlum :D Gelip izleyecektin demek istedim yani:)
başka sefere artk abi :D
Hesapta bu cumartesi 5 rsi toplanacaktık biz Ataşehir'de.Görecektik kim ne yapıyor diye ama ben hariç herkesin bir işi çıktı :)
Hö höyt!!! Cenk sende gelirsen bende geleyim yaw. 2. vitesin senkromeçini taktırabilirsem hafta sonuna kadar deneyeyim seninle merak ediyorum fiestayı :)
Olur anacım paslaşırık:) Yol müsait olursa üçlü sıkarız tek seferde işi bitiririz.Muahbbete daha çok zaman kalır:D
Olur anacım paslaşırık:) Yol müsait olursa üçlü sıkarız tek seferde işi bitiririz.Muahbbete daha çok zaman kalır:D
Bana bak sen benim yanımda olma pislik yaparım üstüne kırarım ahahahahah :D geçme uleyyyn beni :D:D:D
Bana bak sen benim yanımda olma pislik yaparım üstüne kırarım ahahahahah :D geçme uleyyyn beni :D:D:D
Ok kanka ben arkadan başlarım :D :D :D :D İzliyormuş gibi yapar arkadan sıkarım :D :D :D
E o zaman ben yandan koşayım en iyisi :D :D :D Cenk ile bir deneriz sonra siz denersiz sonra sen ben bahçivan aşçı uşak :D :D
Sierra Rs
04-05-2010, 06:47
Yav gazlamaya mı çıkacaz rolle mi anlamadım :D Trafik olmasınki rahat rahat basalım.
300 yapmıcaz ki olm 10 da cıkalım :D
Hö höyt!!! Cenk sende gelirsen bende geleyim yaw. 2. vitesin senkromeçini taktırabilirsem hafta sonuna kadar deneyeyim seninle merak ediyorum fiestayı :)
gel kanka gel görüsmüs oluruz :) ama ben h.ici cıkarım roll'e h.sonu mümkün değil :(
tulum çıkarma spec :D
E o zaman ben yandan koşayım en iyisi :D :D :D Cenk ile bir deneriz sonra siz denersiz sonra sen ben bahçivan aşçı uşak :D :D
yol müsait olmazsa bu sekilde 2 ye 2 deneriz moruk :)