Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankaradaki Arkadaşlardan Yardım Lütfen..
dedebeto
14-04-2010, 09:28
Ankaradaki arkadaşlarımızın yardımına ihtiyacım var. Martın 20 sinde ankaraya benim E36 takılı olan BBS RS lerı sattım. jantları alan kişi mail order yontemiyle odeme yapti ve ben jantlari kargo ile gonderdim.Nisan ayinin 1 inde bankadan haber geldi mail order kart sahibi tarafindan iptal edildi diye banka parayi geri odememizi talep etti bende odedim..
Janti Sattigim kisi Hüseyin Yılmaz( BENIM BILDIGIM ISMI).. bana gonderdıgı kart bılgılerı oyleydı yanlız banka kart sahıbının baska bırısı oldugunu soyluyor. Kargoyuda ben sube teslım gondermıstım jantları teslım alırkende TC kımlık nosunu vermemıs o yuzden ulasamıyorum o kısıye..yanı kısaca dolandırıldık..JAntlar arkaları 9.5 17 onler 8.5 17. gobeklerınde ACT arması vardı lutfen bu jantı gören arkadaşlar varsa bir zamet bana yardım etsinler...
http://img707.imageshack.us/img707/9721/30012010513.jpg (http://img707.imageshack.us/i/30012010513.jpg/) http://img519.imageshack.us/img519/4034/30012010514.jpg (http://img519.imageshack.us/i/30012010514.jpg/)
mgnPower
14-04-2010, 09:31
Ankara'nin yuz karalari diyecem ama yazik gunah o haram jantlar yolda kicina girmezmi simdi ? kul hakkiyla kaucuk uzerinde hiz yapacak bijonlar gevseyip agzindan girip arkasindan cikmazmi ? ulan ne adamlar var yaaa...
ınsallah bır yerınden cıkar en sınır oldugum şeyler bunlar
Hocam geçmiş olsun sadece jant ile adamı bulmak çok zor.
geçmiş olsun.illaki bi yerde görünür o jantlar.ya da tanıdık birileri çıkar.sen içini rahat tut
Üzücü bir olay.Geçmiş olsun.Alan kişi satarsa başka birine ki muhtemel öyle olacaktır.İş zorlaşır.Yinede inşallah ulaşabilirsin.
mgnPower
14-04-2010, 09:37
Hocam geçmiş olsun sadece jant ile adamı bulmak çok zor.
kargo sirketinden tanidigin veya bi tanidigi olan birini bulursan bir yol daha var. gonderdigin subeden teslim alirken sahte kimlik kullanmadiysa sayet dekontun arkasinda kimlik bilgileri telefonu adi soyadi imzasi olmak zorunda.. gonderdigin tarihi biliyorsan hatta gonderdigin dekontunda elindeyse bir tanidik bulup adamin kim oldugunu cozersin. sonrasini bulmak daha kolay olur.
yavrım çok geçmiş olsun yaa
bizim istanbula getirdiğimiz rs ler değil demi bunlar
SULTANOGLU
14-04-2010, 09:53
çok geçmiş olsun :( off :mad:
dedebeto
14-04-2010, 10:32
Hocam geçmiş olsun sadece jant ile adamı bulmak çok
zor.
Jantlar TR de 2 takim zaten 1 takimi hala bizde bulunmayan bir jant oldugu icin illaki birileri takacak bu janti
kargo sirketinden tanidigin veya bi tanidigi olan birini bulursan bir yol daha var. gonderdigin subeden teslim alirken sahte kimlik kullanmadiysa sayet dekontun arkasinda kimlik bilgileri telefonu adi soyadi imzasi olmak zorunda.. gonderdigin tarihi biliyorsan hatta gonderdigin dekontunda elindeyse bir tanidik bulup adamin kim oldugunu cozersin. sonrasini bulmak daha kolay olur.
o isinde ustune cok gittim yanliz kargo sirketi diyorki bizim TC kimlik nosu almak gibi bir zorunlulugumuz yok o yuzden ordan bir yere ulasamadim..
yavrım çok geçmiş olsun yaa
bizim istanbula getirdiğimiz rs ler değil demi bunlar
evet kankacim o jantlar..ankarada bir kac kisiyi aradik haber verdik goren arkadaslarda olursa ins isi cozeriz zaten giden gitti cebimizden ama gene isin pesini birakmamak gerek...
mgnPower
14-04-2010, 10:36
o isinde ustune cok gittim yanliz kargo sirketi diyorki bizim TC kimlik nosu almak gibi bir zorunlulugumuz yok o yuzden ordan bir yere ulasamadim..
TC Kimlik numarasi almasada kimlik kontrolu yapip kimlik bilgilerini alip yaziyorlar. teslim edildigindeki mevcut imza attirdiklari kagidin kontrolunde fayda var. en azindan belki bi kucuk ipucu cikabilir kanaatindeyim. Ama o jant doner dolanir onun agizindan yuzunden cikar serefsiz adi pislik herifler.
akbaba78
14-04-2010, 10:38
ne serefsizler var haa piyasada:Deli:
iyide aldığın parayı neden iade ettin anlamadım
dedebeto
14-04-2010, 12:33
TC Kimlik numarasi almasada kimlik kontrolu yapip kimlik bilgilerini alip yaziyorlar. teslim edildigindeki mevcut imza attirdiklari kagidin kontrolunde fayda var. en azindan belki bi kucuk ipucu cikabilir kanaatindeyim. Ama o jant doner dolanir onun agizindan yuzunden cikar serefsiz adi pislik herifler.
o evrak elımde var zaten kargo sırketı onu bana gonderdı yanlız oyle uyduruktan bır ımza.
iyide aldığın parayı neden iade ettin anlamadım
yapılan ıslem maıl order oldugu ıcın kart sahıbı ısleme ıtıraz edıyor o yuzden banka parayı hesaptan gerı cekıyor..bende bu ıslemı bır arkadasıma rıca etmıstım yapması ıcın banka parayı gerı cekınce hesaptan bende mecburen odemek zorunda kaldım
belki yuz defa tanidik olsun olmasin alisverisinizi gittigidiyor gibi site ustunden yapin paraniz garantide olsun dedim, gene vurkac olmus :Deli:
geçmiş olsunn gitmiş güzelim jantlar
Hangi kargo ile gönderdin? belki yardımımız dokunur
Jantlar TR de 2 takim zaten 1 takimi hala bizde bulunmayan bir jant oldugu icin illaki birileri takacak bu janti
yazmissin okumadim.
hangi arabaya taktılar acaba?
dedebeto
14-04-2010, 19:41
takilacak arba belli BMW. jantlarin bijon araligi 5*120...
ghibli06
14-04-2010, 19:50
geçmiş olsun, millet yemiyor içmiyor satekarlık düşünüyor!!!
atladığınız bir konu var ama onu hemen belirteyim, siz bankaya parayı neden iade ettiniz?? sonuçta yalan beyanla kart sahibi olmuş ise o bankanın sorunu, kartı çalmış alışveriş yapmışsa kart sahibi ve de yine bankanın sorunu...
mail order iptali diye bir şey olamaz, bence banka kendini kurtarmak için bütün sorumluluğu üzerinize atıp parasını geri almış...
BMW camiasında biliniri, illa ki çıkar bir yerden bizim de gözümüz açık olsun, tekrar geçmiş olsun...
büyük geçmiş olsun yemin ediyorum yazık günah sonra kimseye güvenilmiyor
gecmiş olsun bulunur inşallah bu BBS ler ankarada gözden kaçmaz illaki siteden birisi trafikte görür denk gelir içiniz rahat olsun....
geçmiş olsn tekrar...
Xenomorph
14-04-2010, 20:48
Her Zaman İşini Garantiye Alıcaksın Abi Bunu Bilir Bunu Uygularım Yapınca Ters Tepki Surat Asmasıda oluyor Karşı Tarafta Ama Bu Gibi Durumların Önüne Ancak Böyle Geçebiliyor İnsanlar
Çok Geçmiş Olsun Umarım O Yav..k En Kısa Zamanda Çıkar Piyasaya
Burak VTEC
14-04-2010, 20:52
Geçmiş olsun.
Sanırım replikası olan bir jant.Çünkü çeşitli zamanlarda farklı araçlarda bu modeli gördüm daha az/daha fazla offset ile.
Orjinalini ayırt edebilmek için bir yöntem var mı acaba?Ya da sizin jantlarınızda ayırt edici birşey mevcut muydu?
ayıptır ınsanlar hıc mı bırbırıne guvenemıcek yazık günah bız ne sıkıntılarla alıyoruz elın p.çi havadan jant sahıbı oluyor..
cembozbey
14-04-2010, 20:55
Geçmiş olsun.
Sanırım replikası olan bir jant.Çünkü çeşitli zamanlarda farklı araçlarda bu modeli gördüm daha az/daha fazla offset ile.
Orjinalini ayırt edebilmek için bir yöntem var mı acaba?Ya da sizin jantlarınızda ayırt edici birşey mevcut muydu?
cok bariz belli olur bunlar dier replikalar gibi deil rs modeli kapakları act olması lazım ben görsem tanırımda herkes tanıyamaz tabi isttanbula geldiginde görmustum hata alıcaktım işlem cok diye vazgecişştim ins biran önce bulunur
erkin006
14-04-2010, 21:01
geçmiş olsun aklımın bi köşesine yazdım...ankara içi ve çevre ilçelerde dahil olmak üzere günde ortalama 150 km var...
illaki bi yerde görürüm..
Hayda mevzuya bak, olcak is degil...
Yakın zamanda piyasaya cıkar bence, bbs rs takılı araba 1 elin parmaklarını gecmez zaten...
Umarım buluruz.
gecmıs olsun kardesım ılgılenırız sen rahat ol
kellepaca
14-04-2010, 21:28
5x120 sadece BMW'ye mi oluyor? Eğer öyleyse (ve spacer takmazlarsa) trafikte dikkat etmesi daha kolay olur.
erkanayasli
14-04-2010, 21:31
bence Ankarada bmwyle uğraşan ustalara bi haber salsan oralara takılıyosa enseden yakalarlar hemen ..pneyi
gözümüz açık olsun. nasıl cesarettr bu anlayamıyo insan..jantları alıp başka illere de satmış olabiilir. izmir istanbul bursa kocaeli gbi şehirlerde de dikkat edilsin.. yakından bakılırsa verilen bilgilere göre jant ı herkes anlayabilir.. çok geçmiş olsun..
sahibindeni ara sıra yokla bence bide oraya koyabilr belki enayi
enayinin yapacağı bi iş değilki bu. olsa ah. :(
dedebeto
15-04-2010, 08:04
geçmiş olsun, millet yemiyor içmiyor satekarlık düşünüyor!!!
atladığınız bir konu var ama onu hemen belirteyim, siz bankaya parayı neden iade ettiniz?? sonuçta yalan beyanla kart sahibi olmuş ise o bankanın sorunu, kartı çalmış alışveriş yapmışsa kart sahibi ve de yine bankanın sorunu...
mail order iptali diye bir şey olamaz, bence banka kendini kurtarmak için bütün sorumluluğu üzerinize atıp parasını geri almış...
BMW camiasında biliniri, illa ki çıkar bir yerden bizim de gözümüz açık olsun, tekrar geçmiş olsun...
Bu olayi bir kac kisiye daha sordum mail order sadece kart numarasiyla yapildigi icin o yuzden bu kartin calinma riskide oldugu icin kart sahibi onay vermedigi taktirde islem iptal edilebiliyor. Eyer kartin calinma ihbari olsaydi ihale bankaya kalacakti oda olmadigi icin bana kaldi
bence Ankarada bmwyle uğraşan ustalara bi haber salsan oralara takılıyosa enseden yakalarlar hemen ..pneyi
verdik ordaki tanidik ustalara herkes bakarak oluyor saolsunlar
sahibindeni ara sıra yokla bence bide oraya koyabilr belki enayi
surekli bakiyorum hatta dun kafayi kirdim 3 saat falan baktim butun 3 serilere
Millet artik nasil insanlari kandiririm nasil kazik atarim delisi olmus.benim tahminim bunlar 2 arkadas bu kartta limit vardi parayi cektik jantlar gitti sonra islem iptal oldu cunku kullandiklari numara bile acik hat yani bir tane bayi tarafindan acilmis ve satilmis bir hat. sonrada iptal edilmis teslim edilirkende TC vermedigi icin hic bir sekilde arkalarindan gitmek mumkun degil tek sansim jantlari birisi gorecek
yardimlariniz ve ilginiz icin cok tsk ederim arkadaslar allah kimseye boyle sahtekarlarla is yapmak nasip etmesin..olumlu dunya tabiki o jantlar bir yerinden cikacak onun..
minimal_freak
15-04-2010, 10:12
İşim nedeniyle sürekli ankara trafiğindeyim, gözüme çarparsa mutlaka haber verırım, gecmıs olsun sıkma canını, bulunur bır sekılde
D16inside
15-04-2010, 10:43
geçmiş olsun inş. bir an önce bulunur allah böylerin belasını versin.
CasabLanca
16-04-2010, 04:48
bugün için birisi bana bbs arması sordu bu jantların göbeğinde olup olmadığını merak ettim
şüphelendim acaba bu jantlar mı diye?
dedebeto
16-04-2010, 08:40
bugün için birisi bana bbs arması sordu bu jantların göbeğinde olup olmadığını merak ettim
şüphelendim acaba bu jantlar mı diye?
soranın adı falan varmı
CasabLanca
16-04-2010, 21:17
yok başkan o değilmiş bundaki jantlar 18miş
her kapak sorana jantını soruyorum aklımda
dedebeto
10-05-2010, 07:43
ankaradaki arkadaslara hatirlama olsun diye...
Sierra Rs
10-05-2010, 08:05
çok gecmis olsun umarım bulunur.
Çok geçmiş olsun..Umarım bir yerden çıkar..
Gözümüze çarparsa bilgi veririz en kısa sürede halledersin inşallah..
ogunozcan
10-05-2010, 13:49
walla aklımızda arada bı guncel cek.
Jön Türk
10-05-2010, 13:54
Ankara diyorsunuzda Ankaradan o şerefsiz satabilir.
Kim bilir nereye gider buda bir olasılık diyorum ;)
İnşallah en kısa sürede bulunur.