Orijinalini görmek için tıklayınız : Böyle bi mantık var mı ya !!
muratdalci
14-04-2010, 11:04
2 gece önce saat 12 gibi sakaryadaki evimizden cıktım istanbula geliyorum OTOBANdan ailemin yanına.Vizeler bitmiş 1 hafta tail fln kendi çapmızda,bizim emektarıda getiriyim dedim nese cıktım yola bismillah dedik basladık.Araba emektar olunca hızda 120 yi geçmiyo diye tahmin ediyorum.Tahmin ediyorum cunku kadran bozuk araba duruken 260 fln gösteriyo o derece =)
Herneyse kamyoncular fln bu saatte cok yoktur trafikte sıkıntı olmaz dedim geç çıktım ama yinede seyrek trafik kamyoncular cogu fln gidiyorum tek basımayım,önümde 3 4 tane otomobil var önde giden araç kamyon solarken fln frene basıyo geçmiyo tırsıyo vs ben dedim ki yapıstırıyım geçiyim bunları yoksa kaza yaptırıcak öndeki kamil,nese yapıstırdım biraz geçtim bunları sonra orta şeride geçtim önüm boş hala gidiyorum aynı sekilde sanırım bi 140 fln var.Nese bıraktım gazı 100e dusucem fln,nese kamyon var önümde dedim şunuda sollym bari , abi aynadan baktım arkada kimse yok arabayı hafiften sola dogru yatırdım ki ne göriym bi tane sellektor patladı gozumde. Ama arkadan değil önümden !!!! Evet yanlış duymadınz bi tane beyaz şahin 3 şerit gidiş yönündeki otobanda,sol şeritten sellektör ata ata yardırıyo , zaten o dikdörtgen farı gördüm 1 tane sellektör attgnı gördüm bide arabanın beyaz oldugunu gördüm . bi anda geçti yanımdan ben ne oldugunu anlamadım zaten,hayal fln gibi geldi ama diil yani adam artık hangi kafayı yaşıyosa bu nası bi cesarettir ya !! Sen gidiş yönündeki sol şeritten geliş yönünde kapata kapata gidiceksin ve yolda hafif viraj var darıcaya gelmeden kör noktalarada gelebilir.Kaldı ki arkada benm geçtgm araçlar sol şeritte kamyon solluyolardı.Düşünsenize adamın sagında kamyon var sol şeritten gidiyo karsına bu dümbük cıktı nolucak !!!
Vallahi ben istanbula gelene kadar sövdüm,bi o kadarda dua ettim Allah'a beni korudugu için.
Biri bu işin mantıgını acıklasın bana nolur ya ! Bu artık magandalıgı makaslamayı yanlamayı gazlamayı vs aşmış bişi direk ölüme oynuyo ve karsıda hiç suçu olmayan insanlar var. Kaza oldu mu bnm arkamda olmadı mı onuda bilmyrm ama filmlerdeki o sahneyi beyaz şahin yaşattı bana sağolsun...
ben onu silivriden hadımköye ters giden bi ahmak görmustum sapka takmiş kafası maddeli bi eleman bizde yemekten gelıoduk yakalayamadık bi kere dursa dalcaktık 4 5 kişi sağlamdık arabada.. yani dicem böle kendı heman zanneden insanlar var..
Maksut vardı otobanda bu hareketleri yapan.Şahin mi aldı ferroyu satıp acep.
tuner faruk
14-04-2010, 11:15
Allah korumuş valla
Allah Korumuş Valla.
Canlı Bombalara Yeni Boyut mu geldi ne?!
SOMEONESPECIAL
14-04-2010, 11:16
İngiltere'de ki lazın fıkrası gibi :D
Hırsız olabilir bi ihtimal.
orhansah
14-04-2010, 11:16
birine patlamadan önce bi bariyere falan girip gebermiştir inşallah.
Allah Korumuş Valla.
Canlı Bombalara Yeni Boyut mu geldi ne?!
aynen knka , adamin kafasinin yerinde olmadigi kesin!!
SekoLive
14-04-2010, 11:19
Ne şahinler var piyasada ;)
Cihan Çizmeci
14-04-2010, 11:20
Walla Allah korumuş sizi ne diyelimki forum kuralları dahilinde laf bulamıyorum!..
Bana İzmit'te denk geldi buna benzer bişey ben Carrefour köprsününe çıktım çarşı tarafına doğru gidiyordum bi baktım köprünün üstünde diğer şeritte bariyerlerin diğer tarafında station wagon bir Toros ile yaşlı bir amcada benle aynı istikamette gidiyor yanyanayız.Türkiye burası heran herşey olabilir.
ulasoztas1
14-04-2010, 11:20
kendilerini önemsemedikleri gibi başkalarınında canına kast ediyorlar resmen katillik yapıyor... Sen ucuz kurtulmuşsun inş. geriden gelenlerde şanslıdır senin kadar......!
Aynı şekil bir olayı izmit civarında halamın oglu yasamıstı , sabah 5 gibi.
Ne kafası yasıyorlarsa artık.
crazydog
14-04-2010, 11:23
Normal burası Türkiye :D
Normal burası Türkiye :D
:icon_tup::icon_tup:
Maksut vardı otobanda bu hareketleri yapan.Şahin mi aldı ferroyu satıp acep.
yenerdir yener :D
Walla Allah korumuş sizi ne diyelimki forum kuralları dahilinde laf bulamıyorum!..
Bana İzmit'te denk geldi buna benzer bişey ben Carrefour köprsününe çıktım çarşı tarafına doğru gidiyordum bi baktım köprünün üstünde diğer şeritte bariyerlerin diğer tarafında station wagon bir Toros ile yaşlı bir amcada benle aynı istikamette gidiyor yanyanayız.Türkiye burası heran herşey olabilir.
amcanında kafası guzelmiş demek:)
yenerdir yener :D
AHaha yaşıyormu o ? Yaşıyorsa o kafayıda yaşaması normal :D
ben öleceğimi bilicem.
geçen gece saat 23:00 suları bahçeşehirden eve dönerken yeni açılan bahçeşehir gişesine dönüyorum, gişeye gelmeden sol virajı hızlı geçerim hep, geçerkende aklıma "acaba karşıma biri çıksa ne yaparım?" virajı döndüm gişelerin düzlüğe çıktım, sol şeritten bi A4 sellektör yaparak bana doğru geliyor? hadi ben düzlükteyim ve görüyorum ve kaçabiliyorum. ileride benm döndüğüm viraja gelince ne yapacak? nasıl bir kumardır bu?
bizim srk gayet uslu bi şahin serkan abi dimi :D
YavuzNaz
14-04-2010, 12:44
ucuz atlatmissiniz farkedemeyip daha kotu seyler olabilirdi allah korumus.
SekoLive
14-04-2010, 12:48
garip adamlar türemeye başldı dün sahil yolunda 3 tane cocugu öldürürcesine üzerlerine kırıp yoldan ortadaki demirlere savuran bmw yide merak ediyorm görenler yaklsık 200 ile geçti o dar yoldan diye söleniyorlardı ...
SekoLive
14-04-2010, 12:50
bizim srk gayet uslu bi şahin serkan abi dimi :D
yakında hatalıysam şu numarayı arayın yazıcam :) o kadar sakin kullanıyorm yakında alıcaklar şahini benden :D
kimseye zarar vermeden geberir inşallah...
geçmiş olsun dua etmekten başka yapılcak bişey yok dikat etmek lazım
AHaha yaşıyormu o ? Yaşıyorsa o kafayıda yaşaması normal :D
kız yurduna bekçi olmuş diye duydum en son :) yenerin gazıyla biz bile yapıyoduk bu tarz hareketler
VTec_king
14-04-2010, 13:25
gecmis olsun kardes allah korumuş böyle gerizekalı insanlarla aynı yolda araç kullanmakdan tiksiniyorum..
olur böyle vakalar türk polisi yakalar:D:D:D:D
meLaNchoLic
14-04-2010, 13:30
belki sagdan dreksiyonlu kullanmaya alısık biridir :D trafigi ters sanmıstır bi an :D
valla kardeşim büyük geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış ben olsam o saatte yol boş die soldan kapatıp giderdim ölürmüşüm demek ki olabildiğince dikkatli olmaya çalışıyorum ama bole kamikazeyi ilk defa duydum anlamıyorum bu adamları annesi ne diye doğurmuş:ofk:
en güzeli anında şikayet etmek ki biran önce dur denebilsin
muratdalci
14-04-2010, 14:28
cok sagolun arkadaşlar
valla bendede giden bi makina olsa bende sıka sıka giderdim de allahtan öğrenci arabası gazlı mazlı bassan gitmiyo dursan durmuyo o yuzden tedbirli gidiyodum.
Ya hadi beni geçtim 2 araba arka arkaya gidiyo sol şeritten diyelim,öndei gördü sağa zıpladı arkadaki napıcak ya o kadar kısıtlı zaman içinde. Hele bide yanında kamyon varsa bu adam napsın ? benimde basıma gelebilirdi..
Suç bu adamda diil doğuranda !!
Aptallıgın verdigi cesaret olsa gerek sahindeki :S...Allah korumus hakketten....
Arap plakalı Cherokee ile karşılaşmıştım ben 3 sene önce, Çeşme otobanında gündüz vakti.
şayinci değil mi hepsi aynı
çok geçmiş olsun bu arada , ucuz atlatmışsınız ,
umarım dedesiyle nargile içiyordur cehennem ateşinde şimdi . köz sorunuda yok nasıl olsa...
şayinci değil mi hepsi aynı
çok geçmiş olsun bu arada , ucuz atlatmışsınız ,
umarım dedesiyle nargile içiyordur cehennem ateşinde şimdi . köz sorunuda yok nasıl olsa...
:eek::eek: serkan abinin şahini var ? ama aynı değil ? nası yapcaz bu işi :)
:eek::eek: serkan abinin şahini var ? ama aynı değil ? nası yapcaz bu işi :)
anladı o beni anladı :)
gider yaptın he ? deneyin bence :p
gider yaptın he ? deneyin bence :p
videolar çok uzun olur millet sıkılır
60 ta başlayıp 160 lara çıkana kadar çay demler içersin :p :D
SekoLive
14-04-2010, 18:40
gider benimi çağırıyo yoksa:cool:
:icon_wack
aynı şey babamında başına gelmişti 3-4 yıl önce felandı ankaradan istanbula dönerken çok yoğun kar yağışından ist-ankara istikameti trafiğe kapanmış manyağın biridi aynı şekil ters ten sol şeritten karşılarına çıkmış hem sis hem yerler kar ve ters şeritten gelio nası bi cesaret nası bi mantık dır anlayabilmiş değilim hala
valla hepsini okumadım torumların ama sanırım herkesi teget gecmis..
benim pedere oldu aynısı..ama sızın kadar sanslı degıldık..
bi gidis 2 geliş yolda peder kendi seridinden giderken karsıdan gelen araclar
otobus- otobusu sollayan j9- ve 2 seritli yolda sabredemeyip j9u sollamaya calısan tabi babamın seritte mavi bi sahin.....
bizde o zaman dogan slx vardı sene 96 yada 97 sıfır arabaydı..
babamda fulll fren ve yolun kacılabılecek en ucra kosesıne kadar kacıs var ızlerden bellı olan..
2+1 serıt yapan sahınde de gram fren yok.. bulusma anında kafa kafaya geldıler babamın dedıgıne gore 180 190 la gırmıs olmalılar..
sonuc babamın sol ayak topugu debrıyajla fren pedalı arasına sıkıstı 8 parca kırık vardı topugunda
emnıyet kemerının rulosunun oldugu yer babamın kaburgalarını catlattı
arac 3 takla atmıs hep babamın oldugu tarafa dusmus :(
babam yaklasık 20 gun hastanede kaldı 7 8 ay deyneklerle dolastı..
sukur su anda ıyı ama topuk kocaman ve soguklarda cok agrıyo :(
doğan pert oldu tahmın edersınız...
karsıdan gelen serefsızde ıse gram bısey yoktu...
ıste ben buna hayatın adaletsızlıgı dıyorumm.
Bende geçen sene haziran sonu gibi göcekten dönerken aptal yol çalışmaları yüzünden ters şeride girmiştim eski hisar topculara doğru. 8-10 araba geçtikten sonra karşıdan gelen kamyon durmayınca ayılıp kendime gelmiştim, bide geri geri kaçmıştım sonra.Ozaman arabadakileride karşıdakileride Allah korumuştu ama düz gitmem gereken yerde sola tabela koyan yal çalışmasına günlerce saydırmıştım, durup tabelayıda devirmiştim sonra....
kumburgaz tem baglantisindan asagi inip e-5 istanbul yonune donerken dikkat edin yaklasik 2-3 gunde bir tersten basan insanlar goruyorum ve yol tek serit.. cesaret etsem durup kafasini gozunu kiracam ama dursam o durabilir mi diye dusunup birakiyorum.
bugunde yine kumburgazda mavi accent durup dururken ustume kirdi, salak dedim.. 5dk sonra yavasladi yan boslukta durup tekrar ustume kirdi.. migros a kadar boyle sacma sekilde gittim.
cok manyak var bu siralar dikkatli olmak lazm
Geçmiş olsun..
Ankara'da hipodrom caddesinden istanbul yoluna bağlanan dönemeç var,gündüz trafiğin en yoğun olduğu saatlerde manyağın teki aşağıdan yukarı doğru geliyodu ters yönden..karşımda görünce ben afalladım napıyo bu manyak diye
Birkere büyük bir bulvarda. Bir kerede E5'e bağlantı yolunda gördüm ama otobanda helede sol şeritten gelen sanırım bilinen tüm uyuşturuculardan kokteyl yapıp şah damarından basmıştır.
Eray Yümsel
14-04-2010, 21:43
bazen insanlar dalgın olabiliyolar. gecenin o karanlığında yolunun şaşırıp orayı gidiş geliş sanıp girmiş sağdan gittiğini sanıyo olabilir direk yargısız infaz yapmayın. niye diceksiniz :D
birkeresinde adapazarından dönüyorum normal yolumda giderken birden arabalar üzerime doğru gelmeye başladı 7 8 sene önce bu olay gündüz gözü ben onlara selektör yapıyom onlar bana yapıyo ben onlara onlar bana normal gidiyorum sağdan sağdan biraz daa gittim jeton bi düştü :) meğersem tersten gidiyomuşum nasıl girdim oraya hala bilmiyorum yani bu hikayeden çıkarılcak ana tema ekinler baş vermeden kör buzağa ters yola girmezmiş.
saygılar
rıdvan
bazen insanlar dalgın olabiliyolar. gecenin o karanlığında yolunun şaşırıp orayı gidiş geliş sanıp girmiş sağdan gittiğini sanıyo olabilir direk yargısız infaz yapmayın. niye diceksiniz :D
birkeresinde adapazarından dönüyorum normal yolumda giderken birden arabalar üzerime doğru gelmeye başladı 7 8 sene önce bu olay gündüz gözü ben onlara selektör yapıyom onlar bana yapıyo ben onlara onlar bana normal gidiyorum sağdan sağdan biraz daa gittim jeton bi düştü :) meğersem tersten gidiyomuşum nasıl girdim oraya hala bilmiyorum yani bu hikayeden çıkarılcak ana tema ekinler baş vermeden kör buzağa ters yola girmezmiş.
saygılar
rıdvan
itiraflar geldikçe bende dewam ediyim (= bikerede silivrideyim yazlıkta bisiler tıkınmaya silivrinin içine gittik işte dönücez ben nası yaptıysam tersten bağlanıyodum(=Allahtan ozamanda karşıdan farları görünce hemen kaçmıştım anayola bağlanmadan.
Ve son olarak b.evlerde oturuyorum ewimin olduğu cadde(talatpaşa)e5 bağlanmak için inanılmaz trafik oluyo gidiş tarafında geliştede hiç araba olmuyo sabahları.Her sabah orayı tersten gidip 8-10dk kazanıyorum babam,,etraftaki galericiler herkes alıştı ona(=
devil_berk22
14-04-2010, 22:29
g.olsun benmde önüme çıktı bu tarz bi araba keşana giderken double yolda gece yarısı karşıma çıktı bana vurmasın diye direksiyonu kırdı bende yan şeride kırıp durabildim kendisi anca su kanalına düşüp durabilmişti
MR.TurboALİ
14-04-2010, 22:31
ucuz atlatılmış geçmiş olsun valla.